-->

Ανδρέας Νικολακόπουλος: Ταξιδεύοντας σε θολά νερά…

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έλαβε την οριακή πλειοψηφία των 151 στη συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης που ζήτησε ο Πρωθυπουργός, το μ...


Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έλαβε την οριακή πλειοψηφία των 151 στη συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης που ζήτησε ο Πρωθυπουργός, το μέλλον της κυβέρνησής του είναι αβέβαιο. 

Με μια εύθραυστη πλειοψηφία και μια συμμαχία με το ΣΥΡΙΖΑ, προσώπων με διαφορετικές καταβολές το καθένα και χωρίς να βρίσκονται κάτω από μια κοινή ομπρέλα, το μόνο σίγουρο είναι ότι το καράβι ταξιδεύει σε θολά νερά.

Η επερχόμενη προς ψήφιση στη Βουλή συμφωνία των Πρεσπών, σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων, αμβλύνει αυτές τις αντιφάσεις αφού δεν είναι βέβαιο ότι και οι έξι, εκτός ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτές που στήριξαν την κυβέρνηση θα στηρίξουν και τη συμφωνία. Ο Πρωθυπουργός στις δηλώσεις του έξω από το Μαξίμου μετά τη συνάντηση της Κυριακής με τον Πάνο Καμμένο δήλωσε ότι επιθυμεί καθαρές λύσεις.

Οι καθαρές λύσεις όμως απαιτούν θυσίες και τομές στις οποίες ο κ. Τσίπρας δε δείχνει έτοιμος να προχωρήσει. Έχουμε γίνει τον τελευταίο καιρό μάρτυρες ατελείωτων συζητήσεων και παζαριών από βουλευτές του Εθνικού Κοινοβουλίου, που αλλάζουν κόμματα με απίστευτη ευκολία, υποκινούμενοι από ιδία συμφέροντα.

Και όσο διαρκεί αυτό το πολιτικό αλισβερίσι, οι πολίτες μένουν για μια ακόμη φορά ανήμποροι παρατηρητές ενός παιχνιδιού που έχει στηθεί στην πλάτη τους. Η χώρα έχει μπει σε τροχιά εκλογών με το κλίμα να δυναμιτίζεται καθημερινά και τα προβλήματα σε όλους τους τομείς να συσσωρεύονται. Για μια ακόμη φορά οι τακτικισμοί του Αλέξη Τσίπρα και του μέχρι πρότινος συνεταίρου του Πάνου Καμμένου αποβαίνουν μοιραίοι για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ο τόπος έχει σήμερα ανάγκη από σταθερότητα. Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει.

Η χώρα πρέπει να επιστρέψει στην ανάπτυξη και την πρόοδο. Να σταματήσουν να φεύγουν νέοι άνθρωποι, αναζητώντας καλύτερη τύχη στο εξωτερικό. Να στηριχθεί η ελληνική οικογένεια. Τα σχολεία και τα πανεπιστήμια να γίνουν φυτώρια νέων ιδεών, φυτώρια από τα οποία θα αναδειχθεί η κοινωνία του αύριο. Μια κοινωνία με ικανούς και άξιους πολίτες.

Έχουμε ήδη αργήσει. Οι πολίτες αναζητούν και ελπίζουν στην επερχόμενη αλλαγή. Χρειάζεται μια νέα, ισχυρή κυβέρνηση που θα έχει ωςπροτεραιότητα την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων και παθογενειών που ταλανίζουν την πατρίδα μας. Μια κυβέρνηση που θα εξασφαλίσει εργασία για όλους και θα δώσει νέα πνοή και νέα ώθηση στον καθένα και την καθεμία να εργαστεί όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και για το καλό του συνόλου.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θέλουν και μπορούν. Θέλουν μια άλλη Ελλάδα, μια Ελλάδα καλύτερη. Μια Ελλάδα των ίσων ευκαιριών. Μια Ελλάδα ψηλά.

Ο κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, μέλος του τομέα Δικαιοσύνης και Διαφάνειας της ΝΔ και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ανδρέας Νικολακόπουλος: Ταξιδεύοντας σε θολά νερά…
Ανδρέας Νικολακόπουλος: Ταξιδεύοντας σε θολά νερά…
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWSO8UpMS_N4aCemiLWWjdY2Lo6wppq0_ONuHTA78cNMaKMBL8-5DD-cpnZrbkrXKogv0-u6ImliOYf4AUuGMpLmjzM0sEd0_NWvXuoCv3C1LmznaJT_oc5GnHNGWrQYgEBHsX-Wd5N6Q/s640/P1150551.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWSO8UpMS_N4aCemiLWWjdY2Lo6wppq0_ONuHTA78cNMaKMBL8-5DD-cpnZrbkrXKogv0-u6ImliOYf4AUuGMpLmjzM0sEd0_NWvXuoCv3C1LmznaJT_oc5GnHNGWrQYgEBHsX-Wd5N6Q/s72-c/P1150551.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/01/blog-post_152.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/01/blog-post_152.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy