-->

Ξέσπασμα Χρήστου Παλαιολόγου: "Να μας δώσουν τα αντλιοστάσια..."

* Ο ΓΟΕΒ είναι μια βδέλλα που βυζαίνει τους ΤΟΕΒ  * Όποιος είναι υπεύθυνος να αναλάβει τις ευθύνες του.  Ξέσπασε σήμερα ο Πρόεδρος τ...


* Ο ΓΟΕΒ είναι μια βδέλλα που βυζαίνει τους ΤΟΕΒ 

* Όποιος είναι υπεύθυνος να αναλάβει τις ευθύνες του. 

Ξέσπασε σήμερα ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων, Χρήστος Παλαιολόγος, κατά της διοίκησης του ΓΟΕΒ και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 
ο κος Παλαιολόγος τόνισε πως ενώ ο ΤΟΕΒ Μυρτουντίων έχει καταθέσει το ποσό των 8.200 ευρώ ακόμη δεν έχει παραλάβει την αντλία με αποτέλεσμα να υπάρξουν πλημμύρες που θα δημιουργήσουν καταστροφές. 
Επίσης, ο ίδιος, γι ακόμη μία φορά ζητάει να έχει την διαχείριση των αντλιοστασίων ώστε να υπάρχει ομαλή λειτουργία. 

Έχω πει πολλές φορές να μου δώσουν τα αντλιοστάσια να τα διαχειριστώ, να τα διαπραγματευτώ για να έχουμε καλύτερη και ομαλή λειτουργία.

"Όπως ξέρετε είμαι ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων. Υπάρχουν προβλήματα, όπως το αντιπλημμυρικό, αυτό που είναι το αντλιοστάσιο Β1, το οποίο είναι η καρδιά του κάμπου. Αν αυτό λοιπόν δεν βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα θα έχουμε μεγάλα αντιπλημμυρικά προβλήματα. Με ειδοποίησαν να πληρώσω κάποια λεφτά από το ΤΟΕΒ, να φτιαχτεί κάποια αντλία που είναι χαλασμένη και βρίσκεται στο συνεργείο.

Αμέσως κατέθεσα τα χρήματα, τα οποία είναι 8.200 ευρώ και η αντλία ακόμη δεν έχει έρθει. Αντιμετωπίζουμε κίνδυνους για μεγάλες βροχοπτώσεις και αν γίνουν πλημμύρες να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

Όποιος είναι υπεύθυνος να αναλάβει τις ευθύνες του.
Εγώ έκανα αυτό που ήταν να κάνω και έχω καταθέσει τα λεφτά. Τώρα, τι κάνει η διαχείριση του ΓΟΕΒ δεν με ενδιαφέρει.

Υπάρχουν, επίσης, εργασίες όπως έχω πληροφορηθεί από τους εργαζομένους που δεν ευθυνόμαστε εμείς. Από τη στιγμή που εμείς ως ΤΟΕΒ Μυρτουντίων, πληρώσαμε την αναλογία, δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Είμαστε πάντα συνεπής και ανταποκρινόμαστε σε όλα όσα μας λέει ο ΓΟΕΒ. Και ο ΓΟΕΒ, μας αντιμετωπίζει σα να είμαστε εχθροί αντί να συνεργαζόμαστε για το καλό του πολίτη, για το καλό των αρδευτών, για τον καλό του συμπολίτη μας. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καλή συνεργασία.

Έχω πει πολλές φορές να μου δώσουν τα αντλιοστάσια να τα διαχειριστώ, να τα διαπραγματευτώ για να έχουμε καλύτερη και ομαλή λειτουργία. Σε αυτό κουμάντο κάνει η περιφέρεια όπως γνωρίζω, το υπουργείο. Ας μας δώσουν, λοιπόν, τα αντλιοστάσια να τα διαχειριστούμε μόνοι μας.

Δυστυχώς ο ΓΟΕΒ είναι μια βδέλλα που βυζαίνει τους ΤΟΕΒ. Εμείς σαν οργανισμός, σαν ΤΟΕΒ Μυρτουντίων αισθανόμαστε ότι είμαστε οι αιμοδότες που τροφοδοτούμε συνέχεια με το αίμα μας το ΓΟΕΒ. Να ανταποκριθούν, επιτέλους, στις υποχρεώσεις τους για να μπορούμε κι εμείς να λειτουργήσουμε πιο σωστά και τα μέλη μας να μπορούν να βγάλουν τη νέα καλλιεργητική περίοδο που έρχεται. Προσωπικά εύχομαι να μην έχουμε προβλήματα.

Ελπίζω ο περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης να σκύψουν σοβαρά στο πρόβλημα που λέγεται ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ, να το λύσουν για το καλό του τόπου. Δεν είναι απλά διαιτητές, είναι οι κυβερνήτες του τόπου. Να πουν σε όλο το νομό πως, εάν ο πρωτογενής τομέας δεν δουλέψει, δεν εργαστεί, δεν παράγει,  δεν θα υπάρχει καμία κίνηση οικονομική. Ο πρωτογενής τομέας θέλει βοήθεια. Μπορούν αν θέλουν να κάνουν τα πάντα.

Εμείς είμαστε συνεργάσιμοι, είμαστε συνεπείς και ανταποκρινόμαστε σε κάθε κάλεσμα της περιφέρειας. Όπου κι αν μας κάλεσαν ήμασταν δίπλα τους με τα μηχανήματά μας και το προσωπικό μας. Ότι πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην εθνική είτε με πλημμύρες είτε με πτώσεις δέντρων είτε με γούβες που έχουν ανοιχτεί πάντα ανταποκρινόμαστε διότι μέχρι να έρθουν αυτοί να τα φτιάξουν μπορεί να γίνουν ατυχήματα. Να μην έχουμε άλλα θύματα στην άσφαλτο".

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ξέσπασμα Χρήστου Παλαιολόγου: "Να μας δώσουν τα αντλιοστάσια..."
Ξέσπασμα Χρήστου Παλαιολόγου: "Να μας δώσουν τα αντλιοστάσια..."
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj69D7bmUfy27VgANnlkZjAnGPmSSkrklxJf_k1fLaHqabLpfr3dzhr17fTpOxEn5clupLXXUzM1YWvhxvcO0hLtpRZV8EE10uVuz8cTozDKjnH_0Jirhuy42Zp79pXFM_z9SycRJobzGw/s640/P1160756.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj69D7bmUfy27VgANnlkZjAnGPmSSkrklxJf_k1fLaHqabLpfr3dzhr17fTpOxEn5clupLXXUzM1YWvhxvcO0hLtpRZV8EE10uVuz8cTozDKjnH_0Jirhuy42Zp79pXFM_z9SycRJobzGw/s72-c/P1160756.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/01/blog-post_297.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/01/blog-post_297.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy