-->

Γιάννης Αργυρόπουλος: «Κάνε κι εσύ ένα βήμα για τον Πύργο»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ «Κάνε κι εσύ ένα βήμα για τον Πύργο» • Εξήγγειλε ότι επεξεργάζεται ο...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

«Κάνε κι εσύ ένα βήμα για τον Πύργο»

• Εξήγγειλε ότι επεξεργάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου 
• Είχε δίπλα του νέους και νέες του δήμου τονίζοντας ότι τους θέλει πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσους 
• Ζήτησε από κόμματα και συλλογικότητες να στηρίξουν τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας» 

Mε κεντρικό σύνθημα «Κάνε ένα βήμα κι εσύ» ο Γιάννης Αργυρόπουλος ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για το δήμο Πύργου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μάιου. Η ανακοίνωση έγινε στο Καβούρι Κατακόλου θέλοντας να σηματοδοτήσει ότι πρωταρχικός στόχος του συνδυασμού του είναι η ανάδειξη και η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο το οποίο θα παρουσιάσει λεπτομερώς το επόμενο διάστημα.

Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Όραμα Δημιουργίας» απεύθυνε κάλεσμα στα κόμματα και τις συλλογικότητες που έχουν το ίδιο όραμα για το τόπο να στηρίξουν το συνδυασμό του, ενώ επισήμανε ότι από σήμερα και ως τις εκλογές θα περπατήσει σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριά του δήμου σε μια άμεση διαβούλευση με τους πολίτες.

Ο κ. Αργυρόπουλος ήταν περιστοιχισμένος από νέους και νέες του δήμου τονίζοντας ότι στη νέα συλλογική προσπάθεια που ξεκινά οι νέοι θα είναι πρωταγωνιστές. Η ομιλία Το πλήρες κείμενο της ομιλίας είναι το εξής: «Πρώτα από όλα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία! Με το καλημέρα του 2019 θέλω να μοιραστώ με τους συμπολίτες μου την οριστική μου απόφαση να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος για τον δήμο του Πύργου στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Πολιτών «Όραμα Δημιουργίας».

Η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου μόνο τυχαία δεν είναι. Αντίθετα έχει συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα. Θέλει να σηματοδοτήσει ότι πρόθεση μου, πρόθεση όλων μας στο συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας» είναι να αναστρέψουμε την φθίνουσα πορεία που έχει πάρει ο δήμος μας τις τελευταίες δεκαετίες. Είμαστε εδώ για να στείλουμε ένα σαφέστατο μήνυμα: Πως για να πάει τούτος ο τόπος μπροστά απαιτούνται, μελετημένο σχέδιο, πρόγραμμα με τολμηρές τομές, διεκδικητικό πνεύμα στα κέντρα των αποφάσεων και κυρίως θέληση και αποφασιστικότητα. Ξεκινάμε από εδώ για να δηλώσουμε ότι εμείς θα τολμήσουμε, θα διεκδικήσουμε και θα απαιτήσουμε αυτά που δεν έκαναν οι άλλοι όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Με σημείο αιχμής, το μοναδικό σε ομορφιά παραλιακό μας μέτωπο, που σήμερα, όπως βλέπετε, παρουσιάζει την εικόνα της μιζέριας και της εγκατάλειψης, θα ξεκινήσουμε μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια για να βαδίσουμε επιτέλους στους δρόμους της προόδου και της ανάπτυξης. Ο τόπος μας με την ιστορία του, την πολιτιστική του κληρονομιά, τη γεωγραφική του θέση και το φυσικό του ανάγλυφο θα έπρεπε να έχει αναπτύξει μια δυναμική με βασικούς άξονες τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό.

Μια δυναμική όμως που δεν ανέπτυξε ποτέ. Δυστυχώς ο Πύργος κινείται μέχρι σήμερα σε αντίθετη κατεύθυνση! Ίσως είναι η μοναδική πόλη σε όλο τον κόσμο που δεν αναπτύσσεται προς τη θάλασσα. Παγκόσμια πρωτοτυπία ‘Ε λοιπόν εμείς αυτό θα το αλλάξουμε! Θα το ανατρέψουμε. Επεξεργαζόμαστε και θα παρουσιάσουμε το επόμενο διάστημα μια ολοκληρωμένη πρόταση για την αναπτυξιακή πορεία που πρέπει και μπορεί να ανακτήσει ο Δήμος Πύργου.

Και δεν νοείται ΑΝΑΠΤΥΞΗ χωρίς ένα ολοκληρωμένο σχέδιο χωρικής στρατηγικής βασισμένο σε όρους και βιώσιμης κοινωνικής και αστικής συνοχής. Ένα τέτοιο σχέδιο θα υλοποιήσουμε και για το παραλιακό μας μέτωπο. Μέσα από την παραχώρηση και νομιμοποίηση των παραλιακών κτισμάτων, τη δημιουργία πρότυπων παραλιακών οικισμών, την δημιουργία νέων οικοπέδων και την αξιοποίηση της ελεύθερης γης για κοινόχρηστους χώρους. Αυτός είναι ο πρώτος και βασικός μας στόχος. Έτσι θα πετύχουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Απευθυνόμενος στους συνδημότες μου θέλω να τους διαβεβαιώσω για ένα πράγμα. Γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, με πρώτα στην ιεράρχηση την καθαριότητα, την ασφάλεια και την αγροτική οδοποιία. Επί τέσσερα χρόνια είμαστε δίπλα τους, αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους.

Όλο αυτό το διάστημα διεκδικήσαμε και αγωνιστήκαμε για αυτούς μέσα από την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και με τις δημόσιες τοποθετήσεις μας. Με υπεύθυνο, σοβαρό τεκμηριωμένο αντιπολιτευτικό λόγο, και όχι με ανούσιες «κοκοραμαχίες», όπως επέλεξαν κάποιοι άλλοι.

Τώρα ήρθε η Ώρα να δρομολογήσουμε ΜΑΖΙ τις Λύσεις. 
Τώρα ήρθε η Ώρα να κάνουμε ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Ξεκινάμε σήμερα από το Καβούρι του Κατακόλου. Θα πάμε πόρτα-πόρτα, γειτονιά-γειτονιά, χωριό – χωριό σε διαβούλευση με τους όλους τους κατοίκους του δήμου. Θέλουμε να ακούσουμε τις ανησυχίες τους, να αξιολογήσουμε τις ιδέες τους και να υιοθετήσουμε τις προτάσεις τους. Στο δρόμο προς τις εκλογές θα αναδείξουμε τις θέσεις μας για όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας. Θα παρουσιάσουμε ένα πλήρες, οραματικό αλλά και ταυτόχρονα ρεαλιστικό πρόγραμμα.

Το Πρόγραμμα μας έχει στόχο να ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων όσων έχουμε επιλέξει τον Πύργο, για να ζούμε, να εργαζόμαστε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την ενεργό συμμετοχή του καθενός από εμας, που πονάει αυτό τον τόπο. Από εκεί και πέρα, πρέπει όλοι μας να αντιληφτούμε ότι η Αυτοδιοίκηση έχει υποχρέωση να ξεπερνά γραμμές και να γκρεμίζει τείχη.

Τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν έχουν ιδεολογία και χρώμα. Όλοι γνωρίζουν τις πολιτικές μου καταβολές και τις ιδεολογικές μου αντιλήψεις, τις οποίες άλλωστε δεν έκρυψα ποτέ. Η κοινωνία, όμως, είναι πολύ πιο μπροστά από την πολιτική. Ειδικά με την εφαρμογή του νέου εκλογικού νόμου οφείλουμε να μάθουμε στη συνεννόηση, τη συναίνεση και τη συνεργασία.

Ο «Κλεισθένης» είναι μια πρόκληση για όλους μας. Μια πρόκληση την οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε με προγραμματικές συγκλίσεις. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν απευθύνω ανοιχτό κάλεσμα στήριξης σε όλα τα κόμματα αλλά και σε όλους τους συλλογικούς φορείς και τις κινήσεις πολιτών που έχουν το ίδιο όραμα με μας.

Τους καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μαζί ανοίγοντας νέους ορίζοντες για το δήμο μας. Πάνω απ’ όλα όμως, σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε την πορεία του τόπου χρειαζόμαστε τους νέους ανθρώπους. Αυτό συμβολίζει και η παρουσία τους εδώ σήμερα δίπλα μου. Σε αυτούς απευθύνω πρώτα το κάλεσμα! Θέλουμε τους νέους πλάι μας! Τους θέλουμε Ενεργούς Πολίτες! Τους θέλουμε Πρωταγωνιστές και όχι Κομπάρσους!

Θέλουμε τις ιδέες τους, τις απόψεις τους, τις γνώσεις τους και την αστείρευτη νεανική τους διάθεση! Οι νέοι μας αποτελούν την βάση της προσπάθειας μας. Για αυτούς αγωνιζόμαστε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε τα καλά μυαλά του δήμου μας να επιστρέφουν στον τόπο μας για να προσφέρουν και να δημιουργήσουν.

Απευθύνομαι σε όσους μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για τον τόπο μας. Σε όσους μοιράζομαστε το ίδιο όραμα για δημιουργία. Σε όσους αναζητούμε ένα καλύτερο αύριο. Σήμερα από εδώ κάνουμε το πρώτο βήμα!

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΚΙ ΕΣΥ! 
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! 
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ !»


COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Γιάννης Αργυρόπουλος: «Κάνε κι εσύ ένα βήμα για τον Πύργο»
Γιάννης Αργυρόπουλος: «Κάνε κι εσύ ένα βήμα για τον Πύργο»
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgF7dJZdI3C31F1a13kjm7fcvtHHoPlgwqZA4ESSyaneflkiN0NJ54YJ-4Wf57wqDL3wYq46ULIlfXP-Mvu1VgRDtH128GQsMyuNeon8nBPHrSIehNJANMA0GD8m8k22QNf77of-ckz9_s/s640/KABOYRI+1.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgF7dJZdI3C31F1a13kjm7fcvtHHoPlgwqZA4ESSyaneflkiN0NJ54YJ-4Wf57wqDL3wYq46ULIlfXP-Mvu1VgRDtH128GQsMyuNeon8nBPHrSIehNJANMA0GD8m8k22QNf77of-ckz9_s/s72-c/KABOYRI+1.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/01/blog-post_6.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/01/blog-post_6.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy