«Αντώνης Κράμπελας- Πύργος – Έργο Πολιτών»: Παράταξη Σύνθεσης

Η Παράταξή μας από τον Μάρτιο του 2014 με την ιδρυτική της Διακήρυξη είχε γνωρίσει στον Πυργιώτικο λαό ότι η Δημοτική Κίνηση που δημιου...


Η Παράταξή μας από τον Μάρτιο του 2014 με την ιδρυτική της Διακήρυξη είχε γνωρίσει στον Πυργιώτικο λαό ότι η Δημοτική Κίνηση που δημιουργήσαμε είχε στόχο να δώσει αξία στην άμεση Δημοκρατία και να αλλάξει προς το καλύτερο τον Δήμο μας.

Ως ελεύθεροι πολίτες, ως δημοκράτες, ως ανεξάρτητοι πιστεύαμε και πιστεύουμε πως υπάρχει ο δρόμος της προσφοράς. Πως υπάρχει ο δρόμος της ενότητας . Ο δρόμος της σύνθεσης, των δημιουργικών προτάσεων και κυρίως υπάρχει ο δρόμος της συλλογικότητας, της συνεργασίας, της συναντίληψης με ανιδιοτέλεια, με αφοσίωση στον άνθρωπο, με αγάπη στον τόπο. Και είχαμε δώσει μια ακλόνητη υπόσχεση.

Ότι ο νέος, ο μεγάλος Δήμος Πύργου θα είναι ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ, θα είναι ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. Με αυτές τις βασικές αρχές η Παράταξή μας και εγώ προσωπικά ως υποψήφιος Δήμαρχος επαναδιατυπώσαμε έγκαιρα την απόφασή μας να συμμετάσχουμε στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Και αυτό γιατί:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κλείσουμε τα μάτια μπροστά στην εγκατάλειψη των χωριών μας.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κλείσουμε τα μάτια στην αποξένωση των Δημοτών από το κοινό τους σπίτι, που είναι το Δημαρχείο.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κλείσουμε τα μάτια στα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κλείσουμε τα μάτια στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κλείσουμε τα μάτια μπροστά στη γραφειοκρατική και χωρίς έμπνευση λειτουργία του Δήμου.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κλείσουμε τα μάτια στο πραγματικό έλλειμμα αναπτυξιακών έργων που θα φέρουν βιώσιμες θέσεις εργασίας και προοπτική ανάπτυξης.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κλείσουμε τα μάτια στους νέους μας που είναι άνεργοι.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κλείσουμε τα μάτια μπροστά στην υποχώρηση του Πολιτισμού, στην ανυπαρξία τουριστικής πολιτικής, στο πρόβλημα της ανακύκλωσης και της συνολικής διαχείρισης των απορριμμάτων, στην τυπική και όχι ουσιαστική λειτουργία των αθλητικών μας χώρων, στην αδιαφορία για την ανέγερση νέου σχολικού κτιρίου για το 1ο Λύκειο Πύργου, στην έλλειψη σχεδιασμού για την ίδρυση Πανεπιστημιακών Σχολών.
Και κυρίως, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κλείσουμε τα μάτια στην νέα αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση (ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ-1) που μεταξύ των άλλων καθιερώνει την απλή αναλογική, υιοθετώντας μια κουλτούρα συναινέσεων, συνεργασιών και συγκλίσεων.

Που με πιο ακριβοδίκαιο τρόπο θα εκφραστεί η λαϊκή βούληση, σε αντίθεση με το εκλογικό σύστημα που μέχρι σήμερα ίσχυε και εξέφραζε την απολυτότητα μιας και μόνο παράταξης. Στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε σήμερα ως Δήμος, η συλλογική ηγεσία στην ΒΑΣΗ ενός κοινού σχεδίου και κοινών προγραμματικών συγκλήσεων είναι αυτό που θα δώσει άλλη μορφή διοίκησης και λειτουργίας στο Δήμο Πύργου.

Επιπλέον ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ-1 καθιερώνει: 

Την δυνατότητα διεξαγωγής Δημοτικών Δημοψηφισμάτων
Τον Δημοτικό Διαμεσολαβητή για την εξυπηρέτηση του Πολίτη
Την αλληλεγγύη σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες με την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των ανταποδοτικών τελών
Την επαναφορά σημαντικών αρμοδιοτήτων στους Προέδρους και τα τοπικά Συμβούλια των Κοινοτήτων όπως και την εκλογή τους με ξεχωριστά ψηφοδέλτια δίνοντας μια αυτονομία.

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Στα πλαίσια αυτά και έχοντας κατά νου ότι βασικές μας επιδιώξεις είναι:

Η ενεργοποίηση των πολιτών Οι απόλυτες διαδικασίες διαφάνειας
Η επίτευξη όσο το δυνατόν ευρύτερων συγκλίσεων και συνεργασιών
Η Δημοκρατική λειτουργία του Δήμου Επιδιώξαμε την συνεργασία με Δημοτικές Παρατάξεις, με κινήσεις πολιτών, με δημοτικές κινήσεις, με αυτοδιοικητικά πρόσωπα εγνωσμένης πείρας και γνώσης σε έναν ειλικρινή και υπεύθυνο διάλογο για την διαμόρφωση ενός πλαισίου αρχών και δημοκρατικών αρχών και συγκλίσεων στα βασικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο. Έτσι ώστε οι πολίτες του Δήμου μας να τύχουν μιας δημοκρατικής, διαφανούς και συμμετοχικής διοίκησης.

Αποτέλεσμα του διαλόγου αυτού είναι η επιτευχθείσα συνεργασία της Παράταξή μας ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με την Δημοτική Κίνηση ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ’’. Που ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μια πλατιά και ανοιχτή σε όλους συμπαράταξη, με κοινωνικό, προοδευτικό και αυτοδιοικητικό πρόσημο ανεξάρτητα από επιμέρους διαφορές και ιδεολογικές αφετηρίες. Η Συμπαράταξη αυτή έχει έναν μοναδικό στόχο.

Ο Δήμος Πύργου να διοικηθεί δημοκρατικά, με κοινωνικό έλεγχο και με απόλυτη διαφάνεια. Χαιρετίζουμε την συνεργασία αυτή που θα εκφραστεί και με συμμετοχή αξιόλογων στελεχών της Δημοτικής Κίνησης ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ’’.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους Δημότες του Δήμου μας ότι η Παράταξη ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ θα αγωνιστεί να επιτύχει συνεργασίες με πρόσωπαεγνωσμένης προσφοράς και διάθεσης ώστε τελικά η Παράταξή μας να είναι μια πλατιά, ανοιχτή , προοδευτική Συμπαράταξη.

Τέλος οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι η Παράταξή μας παραμένει, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και αναφορές.

 ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

COMMENTS

.
Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά Αθλητισμός Αλις Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Ασκηση Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μπακέλλας Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί Πύργος Ραμμος Ρεπορτάζ Σημεία πώλησης ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": «Αντώνης Κράμπελας- Πύργος – Έργο Πολιτών»: Παράταξη Σύνθεσης
«Αντώνης Κράμπελας- Πύργος – Έργο Πολιτών»: Παράταξη Σύνθεσης
https://1.bp.blogspot.com/-34NPPH_pvKQ/XEXIBN2I2ZI/AAAAAAADTzs/m9iq8qQm-twBg1fOe6R9-SfXIkjPioKOwCLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%259C%25CE%25A0%25CE%2595%25CE%259B%25CE%2591%25CE%25A32.JPG
https://1.bp.blogspot.com/-34NPPH_pvKQ/XEXIBN2I2ZI/AAAAAAADTzs/m9iq8qQm-twBg1fOe6R9-SfXIkjPioKOwCLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%259C%25CE%25A0%25CE%2595%25CE%259B%25CE%2591%25CE%25A32.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/01/blog-post_728.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/01/blog-post_728.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy