-->

Ηλιδα: Δύο νέες υποψηφιότητες με τον Χριστοδουλόπουλο

Την υποψηφιότητα του πωλητή λαϊκών αγορών και πλανόδιου μικροπωλητή παιχνιδιών κ. Βασίλη Βασιλακόπουλου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ ...


Την υποψηφιότητα του πωλητή λαϊκών αγορών και πλανόδιου μικροπωλητή παιχνιδιών κ. Βασίλη Βασιλακόπουλου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Τον Βασίλη Βασιλακόπουλο τον γνώρισα μέσα από την ενεργό συμμετοχή του στις δράσεις του Δήμου μας και την επαγγελματική του ενασχόληση ως πωλητής της λαϊκής αγοράς.

Εκτίμησα σε αυτόν τον δυναμικό του χαρακτήρα, το χαμόγελο και την κοινωνικότητά του. Τον καλωσορίζω στην μεγάλη μας αγκαλιά και του εύχομαι καλή επιτυχία και να είναι πάντα χρήσιμος!».

Από την πλευρά του ο κ. Βασίλης Βασιλακόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Με διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, αποφάσισα και εγώ να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο νίκης του Δημάρχου Ήλιδας, κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Η πείρα του και η προσωπικότητά του ενδυναμώνουν σημαντικά την προσπάθεια μας, ενώ αυτό που με έκανε να δηλώσω “παρών” σε αυτόν τον κρίσιμο για τον τόπο μας αγώνα, είναι το γεγονός ότι είναι παν’ απ’ όλα ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που πάντα είναι δίπλα μας, σε ότι τον χρειαστούμε. Όλοι μαζί θα συμβάλλουμε στη νέα νίκη της παράταξης για να συνεχίσει ο Δήμος μας τη δυναμική και αναπτυξιακή πορεία που έχει ξεκινήσει τα πέντε τελευταία χρόνια».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο κ. Βασίλης Βασικαλόπουλος γεννήθηκε το 1978 στον Πύργο Ηλείας. Από τα εφηβικά του χρόνια ζει και εργάζεται στην Πηνεία και την Αμαλιάδα, ενώ η οικογένειά του επί σειρά ετών δραστηριοποιούνταν στις λαϊκές αγορές ως παραγωγοί και πωλητές αγροτικών προϊόντων. Τα τελευταία 20 χρόνια ο ίδιος δραστηριοποιείται ως έμπορος – πωλητής λαϊκών αγορών και πλανόδιος μικροπωλητής παιχνιδιών –κυρίως στην πλατεία Κουρούτας τους θερινούς μήνες– ενώ είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Πωλητών Λαϊκών Αγορών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ».

Είναι ιδιαίτερα δραστήριο και κοινωνικό άτομο, γνωστό για την εθελοντική του δράση και τη συμμετοχή στα μεγάλα γεγονότα του Δήμου μας. Γραμματέας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παλουκίου «Η ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ», μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Αμαλιάδας, μέλος του Κοινωφελούς Σωματείου «ΠΥΡΡΩΝ, Ο ΗΛΕΙΟΣ», αλλά και ενεργός εθελοντής αιμοδότης. Ο κ. Βασίλης Βασικαλόπουλος ασχολείται ενεργά και με το αθλητικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, όντας αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Τάε Κβο Ντο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» (Fight Club ANYFANTIS). Είναι παντρεμένος με τη Νίκη Ανυφαντή και έχει δύο παιδιά, τον Μιχάλη και την Μαρία – Ελένη. 


Την υποψηφιότητα του γνωστού εμπόρου και Αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας κ. Γιάννη Γεωργακόπουλου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Η οικογένεια Γεωργακόπουλου αποτελεί διαχρονική αξία στο χώρο του εμπορίου της Αμαλιάδας, καθώς διατηρούν ένα από τα παλαιότερα καταστήματα του κέντρου.

Στο πλαίσιο αυτό, αποτελεί μεγάλη μου τιμή και χαρά που ο Γιάννης Γεωργακόπουλος αποδέχτηκε την πρότασή μου για να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό μας, αλλά και για έναν επιπλέον λόγο. Διότι ο ίδιος είναι ενεργό κύτταρο της κοινωνίας μας και χαρακτηρίζεται ως “κόσμημα” για τον κλάδο του και τα μέλη του συλλόγου που εκπροσωπεί.

Η συνεργασία μας στο σχεδιασμό του προγράμματος των Ανοιχτών Κέντρων Εμπορίου που καταθέσαμε από κοινού με τον Εμπορικό Σύλλογο, μου έδειξε και τις πολλές αρετές του σε επίπεδο οργάνωσης και μαχητικότητας. Του εύχομαι καλή επιτυχία!».

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Γεωργακόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η επερχόμενες εκλογές του Μαΐου είναι οι πλέον κρίσιμες για τον τόπο μας, αφού θα πρέπει να συνεχιστεί το αναπτυξιακό πλάνο που έχει χαραχτεί τα τελευταία χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν παρότρυνσης φίλων και συναδέλφων μου, αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και να συστρατευτώ στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ – ΜΕΡΑ. Άλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα είχαμε μία άψογη συνεργασία στο πλαίσιο του προγράμματος των Ανοιχτών Κέντρων Εμπορίου (OPEN MALL), το οποίο από κοινού δήμος και Εμπορικός Σύλλογος σχεδιάσαμε και δρομολογούμε.

Βασικό μου μέλημα είναι να συμβάλλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου ο δήμος μας να εξελιχθεί σε τουριστικό προορισμό, προσελκύοντας αρχικά τους τουρίστες που κατά χιλιάδες φτάνουν στο λιμάνι του Κατακόλου, αξιοποιώντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα ως περιοχή, όπως είναι η πλούσια ιστορία μας και η Αρχαία Ήλιδα, η παραλία της Κουρούτας, αλλά και τα πολλά αξιοθέατα της Αμαλιάδας, όπως π.χ. η Ιερά Μονής Φραγκαβίλλας και το Μουσείο Μπελογιάννη. Όλα αυτά με γνώμονα την ανάπτυξη του εμπορικού κέντρου και των τοπικών καταστημάτων, γεγονός που θα συμβάλλει και στην βελτίωση της καθημερινότητας της πόλης και των πολιτών μας».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο κ. Γιάννης Γεωργακόπουλος γεννήθηκε το 1976 στην Αμαλιάδα, όπου ολοκλήρωσε και τη σχολική του εκπαίδευση στο τμήμα μηχανολογίας του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Αμαλιάδας. Είναι γιος του αείμνηστου Αθανάσιου Γεωργακόπουλου – γνωστού εμπόρου της Αμαλιάδας, αφού από τη δεκαετία του 60΄ η οικογένεια του διατηρεί χρυσοχοείο στο κέντρο της πόλης. Μητέρα του είναι η –επίσης– Αμαλιαδαία κα Σταυρούλα Χαντζή.

Από μικρή ηλικία έχει αναλάβει ως συνεχιστής την οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στην οδό Ερμού 16, στο κέντρο της Αμαλιάδας. Σήμερα είναι ενεργό μέλος τους Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, από την θέση του αντιπροέδρου και μέλος της αντιπροσωπείας των Εμπορικών Συλλόγου Πελοποννήσου, αλλά και εκπρόσωπος στην ΕΣΕΕ. Επίσης, είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Ναυταθλητικού Συλλόγου «ΑΡΙΩΝ», ενώ όντας στο παρελθόν καλαθοσφαιριστής τμημάτων υποδομής του ΚΟΙΡΟΙΒΟΥ δεν κρύβει την αγάπη του για την ομάδα. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει διοικητικό μέλος στο τμήμα βόλεϊ. Είναι παντρεμένος από την Μαρία Πολυζώη από το Χάβαρι Αμαλιάδας και έχουν δύο παιδιά, τον Νάσο 8 ετών και μία κόρη 2 ετών.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ηλιδα: Δύο νέες υποψηφιότητες με τον Χριστοδουλόπουλο
Ηλιδα: Δύο νέες υποψηφιότητες με τον Χριστοδουλόπουλο
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNh5nZakHvUH_Oh-_ds7cByvB_yy77irFHfJ9ptWI3w-x-JUWl54gXkgjpGsn7qVAuN0l6ihlQwJg-lCCyRWmMYUN6MEZ2nyfwTvfXvnNyZQPFFNRrQjmE1dhjH9FSkZb6bKzXk4JT8ys/s640/48408317_269970483685716_2682259389053665280_o.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNh5nZakHvUH_Oh-_ds7cByvB_yy77irFHfJ9ptWI3w-x-JUWl54gXkgjpGsn7qVAuN0l6ihlQwJg-lCCyRWmMYUN6MEZ2nyfwTvfXvnNyZQPFFNRrQjmE1dhjH9FSkZb6bKzXk4JT8ys/s72-c/48408317_269970483685716_2682259389053665280_o.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/02/blog-post_152.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/02/blog-post_152.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy