-->

Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ανεξαρτοποιήθηκε ο Δημήτρης Λευκαδίτης

* Ανεξαρτοποιήθηκε ο Δημήτρης Λευκαδίτης από την παράταξη Τάκη Λαινά Με την δήλωση ανεξαρτοποίησης του Δημήτρη Λευκαδίτη...




* Ανεξαρτοποιήθηκε ο Δημήτρης Λευκαδίτης από την παράταξη Τάκη Λαινά

Με την δήλωση ανεξαρτοποίησης του Δημήτρη Λευκαδίτη, από την παράταξη του Τάκη Λαινά, με την οποία εκλέχτηκε, 'σημαδεύτηκε' το δημοτικό συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Ο κος Λευκαδίτης ως αιτία της ανεξαρτοποίησής του ανέφερε τη στάση της παράταξης στο θέμα των Πρεσπών. Πάντως όλες οι πληροφορίες λένε πως ο ίδιος έχει συμφωνήσει να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Γιώργου Παναγιωτόπουλου. 

Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης πραγματοποιήθηκε απόψε. Η πρώτη συνεδρίαση είχε ως μοναδικό θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, οικονομικού έτους 2019 και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης-Στοχοθεσία.

Ένα θέμα που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.
 Συγκεκριμένα, υπήρξαν 13 "ναι", ένα λευκό κι ένα παρών.

Παίρνοντας τον λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Νεόφυτος Παπαδόπουλος, τόνισε ότι "θα ψηφίσω τον προϋπολογισμό για την καλή λειτουργία του δήμου".

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ανέφερε ότι, "η συζήτηση για τον προϋπολογισμό φαίνεται σε ξεχωριστή ημερήσια διάταξη, όχι για τυπικούς λόγους αλλά για λόγους ουσίας, ώστε να τοποθετηθούν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι".

Συνεχίζοντας, ανέφερε, "ο προϋπολογισμός είναι μια κορυφαία πολιτική πράξη που δείχνει το αποτύπωμα του σχεδιασμού κάθε δημοτικής αρχής. Περιμέναμε να υπάρχει ένα παράθυρο αισιοδοξίας για την ανάπτυξη του δήμου. Δυστυχώς, δεν στοχεύει ούτε στην ανάπτυξη ούτε έχει κοινωνικό προσανατολισμό".

Ενώ σε άλλο σημείο είπε: "Ο προϋπολογισμός αποτυπώνει με οδυνηρό τρόπο ότι ο δήμος έχει μετατραπεί από αυτοδιοίκηση σε εταιροδιοίκηση".


Παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ, ανέφερε  ότι ο δήμος είναι από τους τυχερούς που έχει χρηματοδοτήσεις από διάφορα προγράμματα όπως το ΕΣΠΑ ή τον Φιλόδημο.  Ανέφερε επίσης ότι έχουν γίνει αρκετές ηλεκτρονικές δημοπρατήσεις. 

"Ο φετινός προϋπολογισμός είναι μέσα στο πλαίσιο του νόμου", ανέφερε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του. "Για τα χρέη στον σύνδεσμο Ηρακλής έχουμε κάνει ρυθμίσεις", είπε επίσης

Αμέσως μετά ξεκίνησε η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που είχε 14 θέματα [διαβάστε εδώ...], ενώ υπήρξαν και τρία θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης.
Στο 5ο θέμα, "Ενημέρωση Δημοτών σχετικά με τους Δασικούς Χάρτες και Κτηματολόγιο", εισηγητής ήταν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος, Διονύσης Μάλιαρης.

Στην τοποθέτησή του ο ίδιος ανέφερε ότι είναι γνωστό το γεγονός πως είναι γεγονός ότι ένας μεγάλος αριθμός συνδημοτών και για διάφορους λόγους, κυρίως οικονομικούς, δεν κατέθεσαν ενστάσεις και αντιρρήσεις για τους δασικούς χάρτες με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χαθούν περιουσίες, αφού δεν μπορούν να τις εντάξουν στο εθνικό κτηματολόγιο.

"Προ του κινδύνου αυτού ζητώ σήμερα από το δημοτικό συμβούλιο με απόφασή του να αιτηθεί προς τους αρμόδιους κρατικούς φορείς να ανοίξουν εκ νέου οι δασικοί χάρτες στον δήμο μας για να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στους συνδημότες μας να διασφαλίσουν τις περιουσίες τους...".

Ο ίδιος ζήτησε μια ειδική συνεδρίαση για το θέμα, κάτι που έγινε δεκτό και με την συμφωνία να καλεστούν και οι βουλευτές του νομού να παρευρεθούν.

Η συνεδρίαση κύλησε σε χαλαρούς τόνους και με πολλή ηρεμία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρξε διάλογος μεταξύ των συμβούλων της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης, όπως μεταξύ της Άννα Κοντόγιωργα και του Νεόφυτου Παπαδόπουλου για θέματα πολιτισμού ή του Ανδρέα Μίγκου, κυρίως σε ενημερωτικό επίπεδο.

Ο μόνιμα χαμογελαστός αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χρήστος Παλαιολόγος, πάντα φωτογραφίζεται με τις πιο όμορφες γυναίκες. Άλλωστε ο καλόκαρδος χαρακτήρας του είναι ένα από τα πιο σπουδαία προσόντα του. Εδώ, με την πρόεδρο της Μανωλάδας, Πόλυ Μπιτούνη

Το γεγονός ότι ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να είναι καλοί φίλοι. Ο Δημήτρης Λευκαδίτης, που από σήμερα είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, με τον Ανδρέα Αποστολόπουλο, μέλος του τοπικού συμβουλίου Μυρσίνης και ο οποίος δεν λείπει από καμία συνεδρίαση δ.σ. Να σημειωθεί ότι οι δυό τους υπήρξαν συμμαθητές στα σχολικά τους χρόνια.

Ο Γιάννης Λέντζας παρακολουθεί την τοποθέτηση δημοτικού συμβούλου. Είναι αλήθεια ότι στον υποψήφιο δήμαρχο, δεν... ξεφεύγει απολύτως τίποτα και πάντα βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα. 

Τα γέλια προκάλεσε η κίνηση του Νεόφυτου Παπαδόπουλου να καθίσει στα έδρανα της πλειοψηφίας και ανάμεσα στους αντιδημάρχους Τάσο Μυλωνόπουλο και Ανδρέα Μίγκο.
Για την αποφυγή κάθε παρεξήγησης και διαφόρων σεναρίων που κάποιοι, δυστυχώς, διασπείρουν,
οι δημοτικοί σύμβουλοι μπορεί να έχουν τις διαφορές τους ως προς την άσκηση της εξουσίας αλλά σε προσωπικό επίπεδο τίποτα δεν τους χωρίζει. Η φωτογραφία το αποδεικνύει. 

Πηγαδάκι, μετά το τέλος της συνεδρίασης, μεταξύ του Ναμπίλ Μοράντ,
του Ανδρέα Κορομηλά και του Πάνου Δημητρόπουλου.
Όλα έχουν τη σημασία τους σε μια προεκλογική περίοδο: Η απόσταση... η
αποφυγή ματιών... η αποφυγή συζήτησης...

Ο εξαίρετος Πάνος Δημητρόπουλος. Σοβαρός, μετρημένος, ευγενής και πρόσχαρος άνθρωπος

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ανεξαρτοποιήθηκε ο Δημήτρης Λευκαδίτης
Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ανεξαρτοποιήθηκε ο Δημήτρης Λευκαδίτης
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOiTQjyeU1KdgGOY6lHJSXvELqZyGPBzHYj4po_XC7KqPWz5_lqEU6bEof6_ddNEZeUCFYF5afMnVJkbmh83xFmOzTmgo67av27OeciktURGpfzF9PURIL32uugdR4GOU2n6-axhylzC4/s640/P1170010.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOiTQjyeU1KdgGOY6lHJSXvELqZyGPBzHYj4po_XC7KqPWz5_lqEU6bEof6_ddNEZeUCFYF5afMnVJkbmh83xFmOzTmgo67av27OeciktURGpfzF9PURIL32uugdR4GOU2n6-axhylzC4/s72-c/P1170010.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/02/blog-post_60.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/02/blog-post_60.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy