-->

Οι συμβουλές των ειδικών για να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι

Η στιγμή που επιτέλους θα βρεθείτε για πρώτη φορά στο κρεβάτι έφτασε, και πίστεψε με όσο αγχωμένος μπορεί να είσαι εσύ, ειδικά αν τη γο...


Η στιγμή που επιτέλους θα βρεθείτε για πρώτη φορά στο κρεβάτι έφτασε, και πίστεψε με όσο αγχωμένος μπορεί να είσαι εσύ, ειδικά αν τη γουστάρεις αρκετά, άλλο τόσο μπορεί να είναι και εκείνη. Η διαφορά όμως είναι ότι οι δικές της επιδόσεις δεν θα επηρεαστούν και τόσο, φανερά τουλάχιστον, ενώ η δική σου στύση μπορεί να πάει περίπατο.

Για να μην καταλήξεις λοιπόν να δικαιολογείσαι μετά, λέγοντας της ότι δεν φταίει εκείνη που δεν μπορείς να λειτουργήσεις, δώσε βάση στα παρακάτω tips ειδικών, που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου στο κρεβάτι, τον καναπέ ή όπου αλλού τέλος πάντων βρεθείτε χωρίς ρούχα..

Εκπαίδευσε τον εαυτό σου

Δυστυχώς μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης δεν παίρνουμε αρκετά στα σχολεία, πέρα από κάποια πολύ βασικά πράγματα σε επίπεδο βιολογίας. Σε γενικές γραμμές οι άντρες δεν διδάσκονται πώς να ικανοποιήσουν μια γυναίκα και συνήθως αυτή τη γνώση την αποκτούν με την εμπειρία και μέσω της ανοιχτής επικοινωνίας με τις συντρόφους. Έτσι, όπως εξηγεί ο σύμβουλος σχέσεων Jonathan Bennett, άντρες με λιγότερες σεξουαλικές εμπειρίες νιώθουν συχνά πιο ανασφαλείς και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην ικανοποιούν και την εκάστοτε σύντροφο.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν για να ανέβεις επίπεδο; Η συμβουλή του Bennett είναι να διαβάζεις όσα περισσότερα άρθρα μπορείς, με κόλπα και μεθόδους που θα σε κάνουν καλύτερο στο κρεβάτι. Εξίσου χρήσιμο, σύμφωνα με την δρ Dawn Michael μπορεί να είναι το σεξ με γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, που ίσως έχουν να σου δείξουν ένα – δυο πράγματα παραπάνω. Και το πορνό βέβαια έχει κάτι να σου διδάξει, οπότε μήπως να έριχνες μια ματιά στο Sex Smart Films;

Μην υπερβάλλεις σχετικά με το τι θέλουν οι γυναίκες

Ένα άλλο θέμα που είναι πιθανό να σου ρίξει την αυτοπεποίθηση είναι το να δίνεις υπερβολική σημασία στο τι μεταδίδουν τα media, για το τι έχουν να πουν οι γυναίκες για το μέγεθος του πέους σου ή την υποτιθέμενη ιδανική διάρκεια ενός γύρου σεξ. «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι με το μέγεθος απ' το να το αποδεχθούμε», λέει η ψυχολόγος Kelley Kitley και σημειώνει ότι εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία δεν είναι η διάρκεια αλλά η ποιότητα.

Ένας καλός οργασμός μπορεί να κρατήσει συνολικά δύο λεπτά και το 80% των γυναικών έχουν κλειτοριδικό και όχι κολπικό οργασμό, άρα η συμβουλή της είναι να χαλαρώσεις αν σε βασανίζουν οι παραπάνω σκέψεις. Αυτό που θα σε βοηθήσει αρκετά είναι να επικοινωνείς με τη σύντροφό σου και να μάθεις τι της αρέσει στο κρεβάτι, αντί να κάνεις εικασίες και ενδεχομένως αποτυχημένες προσπάθειες να την ικανοποιήσεις.

Σταμάτα να βλέπεις το σεξ ως παράσταση

Η συνουσία είναι μια απόλαυση που απαιτεί δυο άτομα, αλλιώς θα την έβρισκες μόνος σου. Το κλειδί, λοιπόν, για να πάψεις να νιώθεις πίεση είναι να σταματήσεις να βλέπεις το σεξ ως μια παράσταση με τον εαυτό σου πρωταγωνιστή, στην οποία αν αποτύχεις φταις μόνο εσύ. Μερικές φορές οι άντρες αγχώνονται επειδή σκέφτονται το σεξ ως κάτι για το οποίο θα κριθούν, λέει η σύμβουλος σχέσεων και γάμων Jill Whitney. Αυτό κάνει κάποιους να πιστεύουν ότι πρέπει να κάνουν όπως οι πορνοστάρ και αρκετούς να ταξιδεύουν αλλού την ώρα του σεξ και να χάνονται σε σκέψεις, όπως το αν θα της αρέσει ή πώς θα γίνει καλύτερος.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν συνεπάγεται απόλαυση στο μέγιστο ούτε για τον άντρα, που λειτουργεί στην ουσία ως θεατής, αλλά ούτε και για τη γυναίκα, υπό την έννοια ότι ίσως καταλάβει πως δεν είσαι πραγματικά εκεί. Πώς θα αποβάλεις αυτή την κακή συνήθεια; Η συμβουλή της Whitney για να σταματήσεις να το υπεραναλύεις είναι να χαλαρώσεις με το σώμα σου και να αφεθείς στην αίσθηση της στιγμής. Παρατήρησε πώς ανταποκρίνεται το σώμα της σε αυτά που κάνεις και πώς ανταποκρίνεται το δικό σου.

Άρχισε να φροντίζεις λίγο παραπάνω την εμφάνισή σου

Αν αναβάλλεις συνεχώς την επίσκεψη σου στο γυμναστήριο, δεν τρως και πολύ υγιεινά και η γκαρανταρόμπα σου αποτελείται από ξεσκισμένα τζιν και μπλουζάκια μόνο με στάμπες, είναι λογικό να μην έχεις και τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πώς θα την τονώσεις; Χτίζοντας από έξω προς τα μέσα. Η ειδικός σε θέματα σχέσεων April Masini έχει να πει σε όσους έχουν παραπανίσια κιλά πως είναι η ώρα να πάνε στο γυμναστήριο και να ξεκινήσουν να τρέφονται σωστά.

«Θα νιώσεις πραγματικά καλά με το σώμα σου όταν θα έχεις χάσει το περιττό βάρος και αυτό θα σε κάνει πιο ξέγνοιαστο στο κρεβάτι», λέει η ίδια. Πέρα από τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή, μερικά προϊόντα περιποίησης αλλά και καινούργια ρούχα θα τονώσουν επίσης την αυτοπεποίθησή σου. «Φρόντισε τον εαυτό σου από την κορυφή μέχρι τα νύχια και η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει κατακόρυφα στο κρεβάτι και όχι μόνο σε αυτό».

Κατέβασε ταχύτητα

Όταν αγχωνόμαστε η φυσική μας αντίδραση είναι να επιταχύνουμε σε οτιδήποτε κάνουμε. Από ένα τηλεφώνημα ή μια ομιλία στη δουλειά μέχρι τις εξηγήσεις που μπορεί να κληθούμε να δώσουμε σε ένα αστυνομικό και φυσικά στο σεξ. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα νιώσεις αγχωμένος στο κρεβάτι με την παρτενέρ σου κατέβασε ταχύτητα και θα το απολαύσεις καλύτερα. Όπως εξηγεί η Whitney οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να είναι έτοιμες για τη διείσδυση.

Ακόμη και αν εκείνη μπορεί να σου πει ότι είναι έτοιμη (από συνήθεια γιατί οι προηγούμενοι βιάζονταν να προχωρήσουν στο κυρίως) , σιγουρέψου ότι είναι όντως έτοιμη, τόσο που να μην μπορεί να περιμένει άλλο. Για να φτάσεις, όμως, εκεί πρέπει να το πας αργά και να δώσεις προσοχή στις αντιδράσεις της. «Να είσαι περίεργος για το τι την εξιτάρει κάθε στιγμή», λέει η ειδικός. Άρχισε οπότε να παρατηρείς αν την ερεθίζουν τα φιλιά στο στόμα, στο λαιμό ή οπουδήποτε αλλού, αν ανεβαίνουν οι παλμοί της καθώς την αγγίζεις στην πλάτη και άλλα τέτοια. Γενικά το να επικεντρωθείς στη δική της ευχαρίστηση θα σε ενθουσιάσει τόσο που θα ξεχάσεις το άγχος.

AskMen

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Οι συμβουλές των ειδικών για να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι
Οι συμβουλές των ειδικών για να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQqqKyeeRyn9xBRq1jjKNLkoDqInkYDqE2pFX8UxQokRNHAlBobiZb3fTfuu-1HORzvwDVTjTt-kwGfrgD-7kC31N3RstmsUiCV9EKui52-JNOcz5tm9dyN6Kj7aOgCCX4jLgwIkeJGoU/s640/%2524+%25281%2529.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQqqKyeeRyn9xBRq1jjKNLkoDqInkYDqE2pFX8UxQokRNHAlBobiZb3fTfuu-1HORzvwDVTjTt-kwGfrgD-7kC31N3RstmsUiCV9EKui52-JNOcz5tm9dyN6Kj7aOgCCX4jLgwIkeJGoU/s72-c/%2524+%25281%2529.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/02/blog-post_860.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/02/blog-post_860.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy