Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Σπουδαία εκδήλωση με Μπακογιάννη & Ανδρουλάκη

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας με αφορμή την πολύ σπουδαία εκδήλωση που θα...


Συνέντευξη Τύπου δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας με αφορμή την πολύ σπουδαία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στις 6.00' το απόγευμα, στον Πολυχώρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στην Αμαλιάδα.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι, "Λαϊκισμός-Ευρωσκεπτικισμός- Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση;", με ομιλητές την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Συντονίζουν, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος και η δικηγόρος Ζωή Αναστασοπούλου, ενώ θα υπάρξει χαιρετισμός του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, Θανάση Θεοδόση.
Θανάσης Θεοδόσης 
Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας 

«Ο Δικηγορικός Σύλλογος του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους, παντού και πάντοτε, ότι θα κάνει τις κοινωνικές παρεμβάσεις που προβλέπει το καταστατικό της σύστασης του συλλόγου μας και στα πλαίσια αυτά διοργανώνει μια ακόμη εκδήλωση το τρέχον έτος που έχει θέμα τον λαϊκισμό, τον ευρωσκεπτικισμό και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Το θέμα αυτό, μάλιστα, τίθεται μ' ένα τεράστιο ερωτηματικό, ακριβώς λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στη σύγχρονη Ευρώπη και των ρευμάτων που εναλλάσσονται τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα. Να τονίσουμε ότι η εκδήλωση αυτή θα γίνει στον Πολυχώρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου Ήλιδας την Παρασκευή ώρα 18.00 και όχι στις 19.00. Λόγω κάποιου προσωπικού ζητήματος ενός εκ των ομιλητών μετατέθηκε η ώρα στις 6.00 το απόγευμα.

Εκείνο που θέλουμε να δηλώσουμε αβίαστα είναι ότι η εκδήλωση του δικηγορικού συλλόγου δεν έχει κανένα, μα κανένα απολύτως κομματικό στοιχείο. Σίγουρα εκπέμπονται πολιτικά μηνύματα τα οποία όμως όπως όλοι γνωρίζουμε εκπέμπει κάθε φάση της ζωής μας. Ακόμα και το περπάτημά μας, ο τρόπος ομιλίας μας κλπ εκπέμπουν πολιτικά μηνύματα. Το λέμε αυτό για να μην υπάρξει η παραμικρή σκέψη ότι η εκδήλωση αυτή θα έχει κομματικό χαρακτήρα.

Όλες αυτές οι εκδηλώσεις γίνονται στο πλαίσιο του στόχου που έχει θέσει σύλλογός μας, να μη παραμένει μόνο στις δικαστικές αίθουσες και να μετέχει στα κοινωνικά δρώμενα του νομού μας προσπαθώντας να διαφωτίσει προβλήματα και πτυχές που χρίζουν ανάγκη ανάλυσης. Προσπαθούμε μέσα από αυτές τις ενέργειες να περάσουμε διάφορα μηνύματα ώστε πράγματι ο νομός μας να ανεβάσει, όσο το δυνατόν, επίπεδο.

Θα παρακαλέσω το κοινό να έρθει στην εκδήλωση, η εκδήλωση είναι ελεύθερη και αν ο κόσμος την αγκαλιάσει ο δικηγορικός σύλλογος θα συνεχίσει αυτές τις πρωτοβουλίες. Διευκρινιστικά να πω ότι οι ομιλητές θα είναι η βουλευτής και μέλος του Συμβουλίου Ευρώπης, Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, ο εκλεκτός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος και θα συντονίζει και θα κάνει εισήγηση η δικηγόρος και μέλος του συλλόγου μας, Ζωή Αναστασοπούλου».

Εμμανουήλ Μπιρμπίλης 
Αντιπρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου 

«Από την πλευρά μου θέλω να τονίσω ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας στα πλαίσια μιας φιλοδοξίας διακηρυγμένης και στόχου που είχε θέσει από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του να πραγματοποιεί εκδηλώσεις γενικότερου ενδιαφέροντος, επιστημονικού, πολιτικού, κοινωνικού.

Μένοντας, λοιπόν, πιστός σε αυτές τις διακηρύξεις του πραγματοποιεί ακόμη μια πολύ καλή εκδήλωση γενικότερου πολιτικού ενδιαφέροντος, όχι κομματικού, αλλά πολιτικού με την Αριστοτελική έννοια του όρου, δηλαδή ενδιαφέροντος για τον ευρύ κόσμο, με θέμα λαϊκισμός-ευρωσκεπτικισμός και ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Είναι ένα θέμα που νομίζω ότι κάθε πολίτης καταλαβαίνει ότι τον ενδιαφέρει άμεσα. Τα τελευταία χρόνια καταλάβαμε ότι η καθημερινότητά μας συνδέεται κι εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την πορεία της ευρωπαϊκής οικογένειας στην οποία ανήκουμε. Οι προσπάθειες που έκανε ο δικηγορικός σύλλογος για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση είναι πολύ σημαντικές κι έχουν διαρκέσει αρκετούς μήνες ώστε να έρθουν στην Αμαλιάδα, στον χώρο αυτό, οι συγκεκριμένοι ομιλητές.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο του νομού να έρθουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, να ακούσουν όσα ειπωθούν και να γίνει ένας γόνιμος διάλογος διότι θα υπάρξουν κι ερωτήματα». 


Γεράσιμος Παπαγιαννόπουλος 
Ταμίας Δικηγορικού Συλλόγου 

«Η εκδήλωση έχει σοβαρό ενδιαφέρον γι’ αυτό κι εγώ με την σειρά μου θέλω να καλέσω τους συμπολίτες και τους συναδέλφους να έρθουν και να εκφράσουν τις απόψεις τους.
Αυτή η εκδήλωση είναι λίπασμα στο θεσμό της δημοκρατίας.

Είναι μια εκδήλωση όπου το ευρωπαϊκό κεκτημένο το συντηρεί, το κραυγάζει και το προασπίζει.

Ταυτόχρονα θέλω να σας ανακοινώσω ένα μήνυμα του πρώην προέδρου του συλλόγου μας κι επίτιμου προέδρου, Απόστολου Λιώση, που λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσε σήμερα να παρευρεθεί».Δήλωση Απόστολου Λιώση  

«Ανέκαθεν ο δικηγορικός σύλλογος Αμαλιάδος αποτελούσε πρωτοπορία σε όποιες εκδηλώσεις, σε κοινωνικές παρεμβάσεις οι οποίες είναι θεμελιώδης θεσμική υποχρέωση του συλλόγου. Ο Πρόεδρος Θανάσης Θεοδόσης μαζί με το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο υλοποιούν με τρόπο άξιο τις παραδόσεις αυτές και τις αρχές του συλλόγου μας.

Τα θέματα της εκδήλωσης που είναι ειδικής επιλογής και κυρίως οι προσωπικότητες των ομιλούντων αποτελούν πόλο έλξης για το κοινό. Συγχαρητήρια στον πρόεδρό μας και στους δικηγόρους της Αμαλιάδας που συνεισφέρουν και βοηθούν για να πάει αυτή η εκδήλωση καλά. Θεωρούμε ότι θα είναι μια καταληκτική εκδήλωση που θα μείνει στην ιστορία για την πόλη μας».
COMMENTS

.
Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ Βιολέτης ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εκδήλωση ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Πύργος Ρεπορτάζ Σημεία πώλησης Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Σπουδαία εκδήλωση με Μπακογιάννη & Ανδρουλάκη
Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Σπουδαία εκδήλωση με Μπακογιάννη & Ανδρουλάκη
https://1.bp.blogspot.com/-zGkAdC40A0U/XG1qa1KP60I/AAAAAAADXVI/fPPT8ID8U0ow8a9vBxIgehySLDOKDSHCQCLcBGAs/s640/P1170096.JPG
https://1.bp.blogspot.com/-zGkAdC40A0U/XG1qa1KP60I/AAAAAAADXVI/fPPT8ID8U0ow8a9vBxIgehySLDOKDSHCQCLcBGAs/s72-c/P1170096.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/02/blog-post_892.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/02/blog-post_892.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy