-->

Γιατί δεν τηλεφωνούν μετά το πρώτο ραντεβού; Βρήκαμε 6 λόγους

Αγόρι γνωρίζει κορίτσι και μετά από ώρες αμηχανίας και αλλαγής εκατοντάδων outfit βγαίνετε το πρώτο ραντεβού το οποίο έχει όλα τα χαρακτ...


Αγόρι γνωρίζει κορίτσι και μετά από ώρες αμηχανίας και αλλαγής εκατοντάδων outfit βγαίνετε το πρώτο ραντεβού το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να θεωρηθεί ιδανικό: καλό φαγητό, ρομαντικό περιβάλλον και ευχάριστο κλίμα. Τα καλά νέα είναι ότι πέρασες υπέροχα μαζί του και δεν βλέπεις την ώρα να ξαναβγείτε.

Tα κακά νέα είναι ότι δεν σου τηλεφώνησε ξανά. Σου παρουσιάζουμε έξι λόγους που ίσως βοήθησαν στο να "χάσει" το κινητό σου και εσύ τον prince charming.

1. Εσύ και το κινητό σου είχατε πολλά να πείτε εκείνο το βράδυ 

Το να τσεκάρεις συ-νε-χεια το κινητό σου σίγουρα δεν αποτελεί κανόνα επιτυχίας για το τέλειο ραντεβού. Εάν πέρασες όλο το βράδυ μετρώντας τα like σου στο facebook και τους ακολούθους στο instagram ή αλλάζοντας το επώνυμο σου υιοθετώντας το δικό του (creepy) αντί να κάνεις μακροσκελείς συζητήσεις με τον άνθρωπο που κάθεται ακριβώς απέναντί σου, τότε μάλλον του έδωσες την εντύπωση πως είσαι ήδη δεσμευμένη στη ζωή σου. Με το κινητό σου.

2. Ήπιες λίγο παραπάνω 

Το να έχει να φροντίσει μια μεθυσμένη έφηβη που γνώρισε μόλις εχθές στο πρώτο ραντεβού ίσως και να μην είναι το ιδανικό σκηνικό για αυτόν. (ούτε το να ανέβεις στη σκηνή μεθυσμένη τραγουδώντας, να μπερδέψεις τα λόγια σου ή να κλάψεις για την παλιά μεγάλη σου αγάπη βέβαια) Το οτι ήπιες ένα δύο κοκτέιλ παραπάνω από ότι έπρεπε χθες σίγουρα δικαιολογούν το γεγονός ότι δεν τηλεφώνησε ξανά. (ακόμη και εάν σε εσένα φαίνεται ακόμα τελείως παράλογό!)

3. Γίνατε αδελφές ψυχές στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα 

Έλα μην κρύβεσαι, μήπως την ώρα του ραντεβού έκανες add όλους του τους φίλους στο facebook, πήρες το κινητό της μαμάς του για να σου αποκαλύψει τις αγαπημένες του συνταγές ή έκανες like σε όλες του τις φωτογραφίες στο facebook; Εάν η απάντηση "ναι - ίσως" ταιριάζει στις παραπάνω περιγραφές, τότε με όλη μου την αγάπη οφείλω να σου πω πως δεν θα σε ξαναπάρει τηλέφωνο όχι επειδή δεν του άρεσες ή επειδή δεν είχατε χημεία, αλλά επειδή τον φόβισες.

4. Έκανες τις λάθος ερωτήσεις 

Εάν βιάστηκες να τον ρωτήσεις για όλες του τις πρώην, το πόσα λεφτά βγάζει από τη δουλειά του και αδιάκριτες λεπτομέρειες για την οικογένεια του, τότε μόλις "έσπασες" έναν άτυπο κανόνα. Είναι γεγονός πως στα πρώτα ραντεβού και εσύ και αυτός είναι λογικό να μην έχετε διάθεση και άνεση να εκμυστηρευτείτε τα πιο κρυφά σας μυστικά. Εάν λοιπόν βοήθησες στη μετατροπή του ραντεβού σε ιερά εξέταση καλύτερα να υποσχεθείς πως ήταν και η τελευταία φορά.

5. Δεν ήσουν πραγματικά εκεί. 

Εάν οι περισσότερες απαντήσεις που έδωσες ήταν μονολεκτικές τότε θα πρέπει να ξανασκεφτείς εάν πραγματικά είσαι έτοιμη για να βγεις ραντεβού. Πρώην που δεν έχεις ξεχάσει ακόμα? Προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον? Πλήθος υποχρεώσεων και ένταση στη δουλειά; Ό,τι και να είναι αυτό, θα περάσεις και εσύ και ο άλλος ωραία σε ένα ραντεβού μόνο όταν και οι δύο θέλετε να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο, να επισκεφτείτε καινούργια μέρη και να δημιουργήσετε όμορφες στιγμές.

6. Δεν προσφέρθηκες να πληρώσεις. 

Ακόμα και εάν σου φαίνεται αυτονόητο το ότι ο άνδρας οφείλει να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού, στο 2014 τέτοιες σκέψεις δεν ταιριάζουν σε όλο τον ανδρικό πληθυσμό. Το να προσφερθείς να μοιραστείτε τα έξοδα ή να κεράσεις εσύ έστω το γλυκό, είναι κάτι που ίσως να εκτιμήσει ιδιαιτέρως.

Εάν πάλι η συμπεριφορά σου ήταν παραπάνω αλαζονική από όσο έπρεπε, τότε ίσως και τελικά το γεγονός ότι δεν ξαναπήρε τηλέφωνο να είναι καλό γιατί δεν θα ταιριάζετε ούτως ή αλλιώς.

www.missbloom.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Γιατί δεν τηλεφωνούν μετά το πρώτο ραντεβού; Βρήκαμε 6 λόγους
Γιατί δεν τηλεφωνούν μετά το πρώτο ραντεβού; Βρήκαμε 6 λόγους
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzwOhhoC5MhDeoF1qXorLdy7Ad2YZf_ZvOE8uivp5hirCmgtTm19vhHGJeSa4rLNsCLIOUtsCjQuUYMnWbNQ33D1K1UKCJNi14kpT7Lm4SfwasVBcNndu5JDJfxS84jILjCh4Q6_zyzss/s640/%2524+%25282%2529.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzwOhhoC5MhDeoF1qXorLdy7Ad2YZf_ZvOE8uivp5hirCmgtTm19vhHGJeSa4rLNsCLIOUtsCjQuUYMnWbNQ33D1K1UKCJNi14kpT7Lm4SfwasVBcNndu5JDJfxS84jILjCh4Q6_zyzss/s72-c/%2524+%25282%2529.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/03/6.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/03/6.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy