-->

Συμπαραστάτες στο όραμα για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

Πωλίνα Γκουτζουρή και Γιάννης Χαραλαμπόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα  Δύο ακόμα νέα, δυναμικά στελέχη, που αποφάσισαν να ασχοληθ...


Πωλίνα Γκουτζουρή και Γιάννης Χαραλαμπόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα 

Δύο ακόμα νέα, δυναμικά στελέχη, που αποφάσισαν να ασχοληθούν για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση, βρίσκονται πλέον στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη «Νέα Πορεία». Η Πολυτίμη (Πωλίνα) Γκουτζουρή από την Ανδραβίδα και ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος από την Κυλλήνη συμπαρατάσσονται στον αγώνα για έναν Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που θέλουμε και μας αξίζει!

Καλωσορίζοντας τα δύο νέα στελέχη της παράταξη ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον αγώνα μας για αλλαγή σελίδας στον Δήμο, την Πωλίνα και τον Γιάννη. Νιώθω μεγάλη τιμή που δύο ακόμα ενεργοί πολίτες αποφάσισαν να ασχοληθούν για πρώτη φορά με τα κοινά και να συμπλεύσουν μαζί μου στην προσπάθεια για νέα αναπτυξιακή πορεία στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!».

Από την πλευρά της η κα Πολυτίμη (Πωλίνα) Γκουτζουρή, επεσήμανε: «Στην πρώτη μου εμπλοκή με την αυτοδιοίκηση επέλεξα να συμπορευτώ με τον Γιάννη Λέντζα και τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Πορεία». Στο όραμα του για τον Δήμο μας, με βρίσκει συμπαραστάτη στον αγώνα για την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους!».

Ο κ. Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, δήλωσε: «Είναι πρώτη φορά που βάζω υποψηφιότητα σε δημοτικές εκλογές και αυτό γιατί ο Γιάννης Λέντζας είναι ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης. Πιστεύω ακράδαντα στο όραμά του για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΛΥΤΙΜΗΣ (ΠΩΛΙΝΑΣ) ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΗ

Η Πολυτίμη (Πωλίνα) Γκουτζουρή γεννήθηκε το 1979 και κατάγεται από την Ανδραβίδα. Γονείς της είναι ο Νικόλαος Γκουτζουρής, Πτέραρχος εν αποστρατεία, Ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας και η Γεωργία Μποβολέτη, συνεργάτης του κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, προέδρου της κεντρικής επιτροπής επιμελητηρίων, και αντιπροέδρου των Ευρωπαϊκών επιμελητηρίων. Είναι παντρεμένη με τον Ζώη Ράμμο Ιπτάμενο της Πολεμικής Αεροπορίας με τον οποίον έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Το 1997 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Παπάγου και το 2002 απέκτησε με άριστα το πτυχίο της στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Επίσης, από το 2005 είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΣΟΕ).

Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά και πολύ καλά Ιταλικά. Εργάστηκε στο HILTON Κύπρου για δύο σεζόν και στη συνέχεια απασχολήθηκε στο πρόγραμμα «Αθήνα 2004» και συγκεκριμένα στο τμήμα οργάνωσης και φιλοξενίας δημοσιογραφικών αποστολών από όλο τον κόσμο.

Με το πέρας των Ολυμπιακών αγώνων εργάστηκε σαν συμβασιούχος στο Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων μέχρι και το 2010 οπότε και γεννήθηκε η κόρη της. Έκτοτε αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά της μεγαλώνοντας τις κόρες της.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος γεννήθηκε το 1991 και είναι μόνιμος κάτοικος Κάστρου Κυλλήνης.

Έχει τελειώσει Ιδιωτική Σχολή στον τομέα του μάρκετινγκ.

Έχει εργαστεί σε ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής, αλλά και στον χώρο της εστίασης.

Παράλληλα ασχολείται ενεργά με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, καθώς είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάστρου Κυλλήνης.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Συμπαραστάτες στο όραμα για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!
Συμπαραστάτες στο όραμα για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaCzY1K03AYBag6cm69SCsfzhTnAwMq_MPuDA1H-bMJA_h4wiqSUNUweugCsK72wxVIqotS8n6nzYK2hMiEv7Dp1kXYoLKExWWVTj2oC-UUaIRYYoeHjCgtL88LXiVcsr15SD2SNzYa2A/s640/gkoutzouri.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaCzY1K03AYBag6cm69SCsfzhTnAwMq_MPuDA1H-bMJA_h4wiqSUNUweugCsK72wxVIqotS8n6nzYK2hMiEv7Dp1kXYoLKExWWVTj2oC-UUaIRYYoeHjCgtL88LXiVcsr15SD2SNzYa2A/s72-c/gkoutzouri.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/03/blog-post_376.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/03/blog-post_376.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy