Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Σκληρή ανακοίνωση Ναμπίλ Μοράντ κατά Γιάννη Λέντζα

* Ο κύριος Λέντζας δύο μέρες μετά από τον εορτασμό της 25ς Μαρτίου σήκωσε το φλάμπουρο της αντιπολίτευσης  * Η χρηματοδότηση της επέκ...


* Ο κύριος Λέντζας δύο μέρες μετά από τον εορτασμό της 25ς Μαρτίου σήκωσε το φλάμπουρο της αντιπολίτευσης 

* Η χρηματοδότηση της επέκτασης του αποχετευτικού δικτύου ύψους 6.233.000,00 ευρώ είναι εγγυημένη 

Με αφορμή τη λυσσαλέα και χωρίς προηγούμενο επίθεση προς το πρόσωπό μου μέσω του τύπου από τον Επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πορεία» κύριο Ιωάννη Λέντζα για το Σύνδεσμο αποχέτευσης «ΗΡΑΚΛΗΣ», προϊόν του πανικού του ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών θα ήθελα να επισημάνω τα παρακάτω:

Η αλήθεια κύριε Λέντζα είναι ότι επί 4,5 χρόνια ουσιαστικά ήσασταν άφωνος, ποτέ δε φέρατε μια πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο έστω και διαχειριστικού περιεχομένου και επί της ουσίας δεν ενδιαφερθήκατε ποτέ για το έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος «ΗΡΑΚΛΗΣ».
Τώρα 2 μήνες πριν τις εκλογές του Μαΐου βρήκατε τη μιλιά σας ,για να λαϊκίσετε και να μηδενίσετε τους πάντες και τα πάντα .

Κάνετε λόγο για ανυπαρξία ,όμως αυτοδιαψεύδεστε ,αφού και εσείς παραδέχεστε ότι ο σύνδεσμος «ΗΡΑΚΛΗΣ» και ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έχουν εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις για έργα στον τομέα της αποχέτευσης συνολικού ύψους 6,233,000 ευρώ.

Αυτό είναι αποτέλεσμα της δικής μας υπεύθυνης πολιτικής.

Η αλήθεια είναι ότι με δική μου απόφαση προσέλαβα τον ειδικό συνεργάτη κύριο Μπακογιάννη και τον απέσπασα στο Σύνδεσμο «ΗΡΑΚΛΗΣ» για να μπορέσει να τρέξει τις διαδικασίες ενεργοποίησης του βιολογικού καθαρισμού, διότι τα τεχνικά θέματα ήταν πολλά και δύσκολα και υπήρχε πάντα ο κίνδυνος του προστίμου λόγω της μη λειτουργίας του βιολογικού.

Όρισα με απόφαση μου το μόνιμο υπάλληλο του Δήμου κύριο Σαραντόπουλο το Μάρτιο του 2017 με υπερωριακή απασχόληση ώστε να στηρίξει διοικητικά το Σύνδεσμο.

Αποτέλεσμα αυτών των απλών ενεργειών μου ήταν να καταφέρουμε να θέσουμε σε λειτουργία το βιολογικό καθαρισμό τον Μάιο του 2017 και πλέον οι πολίτες της Ανδραβίδας, των Λεχαινών, της Μυρσίνης και του Τραγανού να ωφελούνται από τις υπηρεσίες του Συνδέσμου.

Η αλήθεια είναι ότι εγώ ως Δήμαρχος σε συνεργασία με την τότε διοίκηση του Συνδέσμου και των αξίων συνεργατών μου διεκδικήσαμε σε χρόνο ρεκόρ τη χρηματοδότηση του αποχετευτικού δικτύου ύψους 6.233.000,00 Ευρώ για τις περιοχές Νεοχωρίου, Στρουσίου, Σταφιδοκάμπου, Μαρκόπουλου και Άγιας Μαύρας.

Εγώ ως Δήμαρχος σε συνεργασία με την τότε διοίκηση του Συνδέσμου και των αξίων συνεργατών μου καταφέραμε να περάσουμε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο τον compact βιολογικό και πλέον μετά την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων καταθέτουμε τη πρόταση για χρηματοδότηση.

Εγώ ως Δήμαρχος σε συνεργασία με την τότε διοίκηση του Συνδέσμου και των αξίων συνεργατών μου έχουμε καταθέσει στην περιφέρεια δυτικής Ελλάδας για έγκριση περιβαλλοντικών όρων τον compact βιολογικού για τη Κυλλήνη-Κάτω Παναγιάς .Έτσι ανοίγει ο δρόμος για χρηματοδότηση της πρότασης.

Η αλήθεια κύριε Λέντζα είναι ότι εγώ ως Δήμαρχος και οι άξιοι συνεργάτες μου καταφέραμε να περάσουμε το σκόπελο των αδειοδοτήσεων και επικαιροποίησης του βιολογικού της Βάρδας και περιμένουμε τη χρηματοδότηση της. Δώσαμε αγώνα κύριε Λέντζα και ήμασταν μόνοι μας ειδικά στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη περιφέρεια το Σεπτέμβριο του 2018 για να πείσουμε και να λάβουμε την υπόσχεση χρηματοδότησης του βιολογικού της Βάρδας.

Η αλήθεια είναι ότι έκανα συνεχείς συναντήσεις με τους υπουργούς Εσωτερικών έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση του έργου και τους ευχαριστώ για αυτό. Όλα τα παραπάνω μόνο μικροπολιτική δεν είναι. Αντίθετα είναι πράξεις μιας υπεύθυνης παράταξης η οποία έχει την γνώση, την εμπειρία και το σθένος να εγγυηθεί την υλοποίηση όσων πέτυχε. Ακόμα ο σεβασμός και η εκτίμηση σε μια πόλη και τους δημότες δεν αποδεικνύεται με καλοπιάσματα ,φιλικά χτυπήματα στην πλάτη, αερολογίες και υποσχέσεις που στόχο έχουν το συναίσθημα ,αλλά με έργα ,παρεμβάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Η Ανδραβίδα σήμερα έχει αποχέτευση και βιολογικό καθαρισμό και τα γραφεία του συνδέσμου συνεχίζουν να στεγάζονται εκεί. Ακόμα και ο πιο δύσπιστος αντιλαμβάνεται, ότι με το συγκεκριμένο στενό, δύσκολο και προβληματικό πλαίσιο λειτουργίας, καταφέραμε να επιλύσουμε χρόνια και σοβαρά προβλήματα που απασχολούσαν σε μόνιμη βάση την περιοχή, τα οποία ως επί το πλείστον είχαν δημιουργηθεί και οξυνθεί από την ανεξέλεγκτη απρογραμμάτιστη ανάπτυξη της περιοχής.

Στην αντίληψη και τη φιλοσοφία μας είναι η βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής και του συνόλου του ∆ήμου και προς αυτή την κατεύθυνση εστιάζεται και είναι προσανατολισμένος ο στρατηγικός σχεδιασμός τοπικής ανάπτυξης του ∆ήμου μας.

Η δημοτική μας αρχή, πιστή σε ξεκάθαρους όρους διαφάνειας, με ευθύνη, γνώση και οργανωμένο σχέδιο δράσης και έργων συνεχίζει την προσπάθειά της, έτσι ώστε ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης να γίνει Δήμος πρότυπο για τη διαχείριση των λυμάτων. Συνεχίζει την προσπάθειά της για να πάει ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης μπροστά και μόνο μπροστά!

Αντιστεκόμαστε στις πρωτοφανείς επιθέσεις λάσπης, πέρα από κάθε έννοια ευπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού!

Ο Δήμος μας αλλάζει, οι πολίτες μας εμπιστεύονται, και εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά, σκληρά και υπεύθυνα!

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και εγώ ως Δήμαρχος προσωπικά, παρά τη λάσπη που δεχόμαστε, θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε με το σύνολο των δυνάμεών μας προς την κατεύθυνση της ανάδειξης της περιοχής μας, αφήνοντας σε άλλους πιο «ευαίσθητους» την άσκηση μικροπολιτικής σε βάρος του τόπου.

Έχω μάθει να κοιτάζω τους συμπολίτες μου στα μάτια, να μην «κρύβομαι» και για αυτό το λόγο παραμένω σταθερός στις αξίες μου και τους επιβεβαιώνω με ΕΡΓΟ.

COMMENTS

Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ Αθλητισμός Αλις Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Ασκηση Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μίγκος Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μπακέλλας Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολεμικές Τέχνες Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Πύργος Ραμμος Ρεπορτάζ Σημεία πώλησης ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Σκληρή ανακοίνωση Ναμπίλ Μοράντ κατά Γιάννη Λέντζα
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Σκληρή ανακοίνωση Ναμπίλ Μοράντ κατά Γιάννη Λέντζα
https://1.bp.blogspot.com/-8iY0TYyPPKQ/XJziQt-fAEI/AAAAAAADbzg/nLiR2qAstfsKGLOfwtAdCz0kQelDBEpQgCLcBGAs/s640/%25CE%259C%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%259D%25CE%25A43.JPG
https://1.bp.blogspot.com/-8iY0TYyPPKQ/XJziQt-fAEI/AAAAAAADbzg/nLiR2qAstfsKGLOfwtAdCz0kQelDBEpQgCLcBGAs/s72-c/%25CE%259C%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%259D%25CE%25A43.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/03/blog-post_605.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/03/blog-post_605.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy