Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου: Ερωτήματα σωματείων για την λειτουργία του

Mε νέα ανακοίνωσή τους αθλητικά σωματεία του Πύργου που χρησιμοποιούν το Κλειστό Γυμναστήριο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» προβαίνουν σε κά...


Mε νέα ανακοίνωσή τους αθλητικά σωματεία του Πύργου που χρησιμοποιούν το Κλειστό Γυμναστήριο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» προβαίνουν σε κάποια ερωτήματα σχετικά με την λειτουργία του.

Συγκεκριμένα :

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ – ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ Βουλευτές Νομού Ηλείας Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Δήμαρχος Πύργου Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου (με την παράκληση ενημέρωσης όλων των μελών του Δ.Σ.) Υποψήφιοι Δήμαρχοι Πύργου Μ.Μ.Ε.

Την Τετάρτη 20-3-2019 το κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Βασιλακόπουλος» παραδόθηκε προς χρήση στους αθλούμενους και τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας, μιας και αποπερατώθηκαν οι εργασίες της αποκατάστασης του προβλήματος στεγανότητας στη στέγη. Εργασίες που διήρκησαν μόνο τρεις μέρες και είναι απορίας άξιον και πρέπει να αναζητηθεί ο λόγος που δημιουργήθηκε όλη αυτή η αναστάτωση εφόσον απαιτούνταν μόνο τόσος λίγος χρόνος παρέμβασης.

Τα σωματεία ειδοποιηθήκαν τηλεφωνικώς (όχι εγγράφως) ότι το κλειστό γυμναστήριο παραδίδεται προς χρήση μόνο για προπονήσεις και όχι για επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ στην ερώτηση ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το παρκέ, η απάντηση ήταν ότι η ευθύνη ανήκει στα σωματεία και τους ίδιους τους αθλούμενους.

Με μια επίσκεψη στο χώρο διαπιστώνεται εύκολα ότι πέραν της επισκευής της στέγης (μόνο του κύριου γηπέδου – όχι του βοηθητικού), δεν έχει πραγματοποιηθεί τίποτα απ’ όλα αυτά που απαιτούνται, ώστε το κλειστό γυμναστήριο να γίνει ασφαλές και λειτουργικό και ειδικότερα:

 έλεγχος και επιδιόρθωση του παρκέ (αν απαιτείται αντικατάσταση άμεσες ενέργειες),

 επισκευή του βοηθητικού γυμναστηρίου, πίσω αίθουσα (ώστε να γίνει λειτουργικό),

 αντιμετώπιση και επιδιόρθωση όλων των τεχνικών προβλημάτων που παρατηρούνται στο εξωτερικό του κλειστού γυμναστήριου,

 επισκευές και συντήρηση στις αίθουσες των αποδυτηρίων κλπ Αντιθέτως αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι ότι το παρκέ φέρει σοβαρότατες φθορές σε πάρα πολλά σημεία που το καθιστούν επικίνδυνο, αφού τόνοι όμβριων υδάτων εισέρρεαν και το πλημύριζαν για μήνες, χωρίς να έχει παρθεί κανένα μέτρο για την προφύλαξή του.

Επίσης η πίσω αίθουσα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση με τον κίνδυνο να ελλοχεύει παντού. Οι ανακοινώσεις περί εντάξεων σε προγράμματα και τυχόν δημοπρατήσεις που ακούγονται είναι προς τη θετική κατεύθυνση, όμως για να είμαστε ειλικρινείς αν τελικά ισχύουν τα όσα ακούγονται, όλα αυτά θα περαιωθούν μετά από ένα χρόνο τουλάχιστον, κάτι που σημαίνει ότι και η επόμενη σεζόν θα βρει την πόλη του Πύργου χωρίς λειτουργικό κλειστό αθλητικό γυμναστήριο.

Έτσι ύστερα από ώριμη σκέψη και θέλοντας να προφυλάξουμε τους αθλητές και τα παιδιά μας, ενημερώνουμε ότι δεν θα κάνουμε χρήση του κλειστού ούτε για προπονήσεις, παρά μόνο όταν εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις εκείνες που το καθιστούν ασφαλές και λειτουργικό.

Δεδομένου ότι η φετινή αγωνιστική χρονιά ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα, πιστεύουμε ότι στόχος τόσο της Δημοτικής Αρχής αλλά και όλων των σωματείων πρέπει να είναι το κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Βασιλακόπουλος» να είναι έτοιμο, ασφαλές και λειτουργικό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν έχουμε το δικαίωμα να στερήσουμε από τα παιδιά μας, για ακόμα μία χρονιά, τη χαρά του αθλητισμού και ίσως τη μοναδική υγιή ενασχόληση που υπάρχει στην πόλη μας. 

Δεν έχουμε το δικαίωμα στη γη των Ολυμπιακών Αγώνων, να στερούμε από τα παιδιά μας τον αθλητισμό. Οφείλουμε εμείς ως πολίτες και γονείς να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και μαζί με τη Δημοτική Αρχή να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα στολίδι, που θα μπορούν να περνούν αθλούμενα ευχάριστα και εποικοδομητικά τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους. Λάθη και παραλείψεις χρόνων δεν έχουμε το δικαίωμα να τις χρεώνουμε στα παιδιά μας.

Για το λόγο αυτό προτείνουμε τους υπολοίπους μήνες μέχρι και το τέλος Αυγούστου, η Δημοτική Αρχή να προχωρήσει σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες που θα καταστήσουν το κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Βασιλακόπουλος» λειτουργικό και ασφαλές. Ειδικά για την αποκατάσταση του παρκέ και της πίσω αίθουσας δεν απαιτούνται τεράστια ποσά, παρά μόνο θέληση. Θέληση από τη Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες της, υπομονή, κατανόηση και υποστήριξη από όλα τα αθλητικά σωματεία.

Η εμπειρία του Δημάρχου, η αγάπη του για τον αθλητισμό και για τα μικρά παιδιά, ας αποτελέσει το κίνητρο να καταφέρουμε κάτι που μοιάζει αδύνατο. Και έχουμε αποδείξει πολλάκις ότι όταν θέλουμε μπορούμε και τα καταφέρνουμε. Εμείς από τη μεριά μας θα σταθούμε αρωγοί, να στηρίξουμε οποιαδήποτε προσπάθεια ώστε στο τέλος Αυγούστου να παραδοθεί για χρήση το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Ίσως θα είναι το σημαντικότερο έργο της Δημοτικής Αρχής προς τα μικρά παιδιά της πόλης μας. Τους το οφείλουμε….. Τους το χρωστάμε…..

Οι σύλλογοι-σωματεία

 Γ.Ε. ΠΥΡΓΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ
 ΠΥΡΓΕΑΣ Α.Π.Σ.
 ΤΙΤΑΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΡΓΟΥ
 Γ.Ε. ΠΥΡΓΟΥ ΙΦΙΤΟΣ»

COMMENTS

.
Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά Αθλητισμός Αλις Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Ασκηση Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μπακέλλας Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί Πύργος Ραμμος Ρεπορτάζ Σημεία πώλησης ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου: Ερωτήματα σωματείων για την λειτουργία του
Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου: Ερωτήματα σωματείων για την λειτουργία του
https://1.bp.blogspot.com/-Gcmy-3CRbuo/XJvJErRDixI/AAAAAAADbsM/ZXcD-8_vfdU7MsrvGaMMmy-8Y4XMtVg3wCLcBGAs/s640/KLEISTO-18-696x420.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-Gcmy-3CRbuo/XJvJErRDixI/AAAAAAADbsM/ZXcD-8_vfdU7MsrvGaMMmy-8Y4XMtVg3wCLcBGAs/s72-c/KLEISTO-18-696x420.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/03/blog-post_686.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/03/blog-post_686.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy