-->

Ξεσηκώνεται η Αμαλιάδα για το Νοσοκομείο της [video & φωτογραφίες]

*Μια ολόκληρη πόλη κατά του διοικητή του ΓΝ Ηλείας, Κώστα Διαμαντόπουλου. * Κώστας Τσαούσης: "Απαιτούμε την αποπομπή του...&quo...


*Μια ολόκληρη πόλη κατά του διοικητή του ΓΝ Ηλείας, Κώστα Διαμαντόπουλου.

*Κώστας Τσαούσης: "Απαιτούμε την αποπομπή του..."

*Γιάννης Κουτσούκος: "Να υπάρξει λαϊκή αντίδραση..."

*Μάικ Αμπού Χάντμπα:φού λάβουμε τα απαραίτητα στοιχεία, θα τεθούν στην διάθεση των Εισαγγελικών Αρχών..." 


Με μικρή συμμετοχή κόσμου και την απουσία βουλευτών πλην του Γιάννη Κουτσούκου, πραγματοποιήθηκε απόψε η συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνα για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Ήλιδας, στην Παπαχριστοπούλειο Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας.

Η απουσία των βουλευτών καυτηριάστηκε από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας, Κώστα Τσαούση, που όπως και οι πρόεδροι των Ιατρών και Νοσηλευτών αναφέρθηκαν στην κατάσταση που επικρατεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η απουσία του κόσμου μάλλον ήταν αναμενόμενη, αφού κάποιοι από αυτούς που παρευρέθηκαν τόνισαν ότι, "πάλι τα ίδια και τα ίδια θα ακούσουμε απόψε". Προφανώς οι πολίτες της Αμαλιάδας ζητούν κινητοποιήσεις για να πιεστεί η κυβέρνηση, όπως άλλωστε ανέφερε και ο δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κώστας Τσαούσης εμφανίστηκε ιδιαίτερα σκληρός απέναντι στον διοικητή του ΓΝ Ηλείας, Κώστα Διαμαντόπουλο, ζητώντας την αποπομπή του.

Δείτε το video με την τοποθέτηση του Κώστα Τσαούση, στην αρχή της σύσκεψης:

Κώστας Τσαούσης
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας

"Πλέον ο κόσμος έχει φτάσει στο χτένι. Οι πολίτες της Αμαλιάδας και η βόρεια Ηλεία πλέον δεν ανέχονται τον προσβλητικό τρόπο που αντιμετωπίζει ο διορισμένος διοικητής όλο αυτό τον κόσμο.

Δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο τα ψέματά του. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε την προπαγάνδα του, διότι δεν είναι τυχαίο ότι κάθε μέρα υπάρχει μια ανακοίνωση στις εφημερίδες. Ο πρωθυπουργός τέτοια παρουσία δεν την έχει. Αρα, κάτι άλλο συμβαίνει.

Απαιτούμε την αποπομπή του. Απλά τον ενημερώνουμε μήπως παραιτηθεί από μόνος του για να μην αποπεμφθεί. Θέλουμε την αποπομπή του. Είναι αναξιόπιστος για κάθε συζήτηση.

Και ζητάμε τον άμεσο διορισμό του κου Κουζούρη για να έχει το νοσοκομείο άνθρωπο με τον οποίο θα συζητάμε. Τώρα δεν υπάρχει. Έχει αναλάβει ο Διαμαντόπουλος, καθυστερεί τον διορισμό για να κάνει τις δικές του δουλίτσες που δεν ξέρουμε που αποβλέπουν. Αποβλέπουν στο να βάλει για υποψήφιος βουλευτής; Ας το έχουν και οι άλλοι βουλευτές αυτό υπόψη τους, διότι αυτά είναι και εις βάρος τους.

Όσο για την απουσία των κυβερνητικών βουλευτών θα πω το εξής: Είναι κάκιστη η εντύπωση να μην υπάρχουν, όμως για φανταστείτε και αυτούς τους ανθρώπους να τους κοροϊδεύει ο Διαμαντόπουλος; και να μη μπορούν να το πουν; Να μη μπορούν να τον υποστηρίξουν. Εδώ κορόιδεψε τον πρωθυπουργό ο κύριος αυτός. Όταν ο πρωθυπουργός είχε έρθει στην Αμαλιάδα μίλησε για αναβάθμιση του νοσοκομείου. Για την ίδια αναβάθμιση μίλησαν και οι υπουργοί του, Ξανθός, Πολάκης. Τους διέψευσε και αυτούς. Για την ίδια αναβάθμιση μίλησαν και οι βουλευτές τους πριν ενάμιση μήνα. Τους διέψευσε και αυτούς. Τι άλλο χρειάζεται η κυβερνητική παράταξη για να τον αποπέμψει;"

Γιάννης Κουτσούκος
Βουλευτής Ηλείας

"Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, διαπιστώθηκε από τους φορείς ότι υπάρχει σχέδιο υποβάθμισης του νοσοκομείου καθώς η μη νοσηλεία στην παθολογική κλινική της Αμαλιάδας ουσιαστικά σημαίνει κλείσιμό της και μετατροπή του νοσοκομείου σε κέντρο υγείας.

Γι' αυτή την μεθόδευση έχει ευθύνη η κυβέρνηση η οποία έχει διορίσει τον διοικητή και κατά την άποψή μου όσοι ανέχονται αυτή την πρακτική συμπεριλαμβανομένων και των βουλευτών της πλειοψηφίας.

Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να υπάρξει λαϊκή αντίδραση για να ανατρέψει αυτό τον σχεδιασμό διότι η βόρεια Ηλεία και όχι μόνο η Αμαλιάδα, θα έχει πολλά προβλήματα στην εξυπηρέτηση του τομέα υπηρεσιών υγείας, η δε συσσώρευση των ασθενών στο νοσοκομείο του Πύργου θα δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργία του. Πρότεινε το προεδρείο να υπάρξει λαϊκή συνέλευση εντός ευλόγου χρόνου. Η λαϊκή αυτή συνέλευση πρέπει να μετατραπεί σε μαζική διαμαρτυρία και παράσταση στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα".

Μάικ Αμπού Χάντμπα
Εκπρόσωπος Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας

"Δεν γίναμε σοφότεροι σήμερα. Εκπροσωπώντας τον Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας έχω να δηλώσω ότι δεσμευόμαστε, αφού λάβουμε τα απαραίτητα στοιχεία, είτε αυτά προέρχονται από την ανακοίνωση - καταγγελία της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου - Κέντρου Υγείας Γαστούνης - Κέντρου Υγείας Ανδρίτσαινας, καθώς και λοιπά στοιχεία που θα αναζητηθούν από τη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιαδας, να τεθούν στην διάθεση των Εισαγγελικών Αρχών διότι τίθεται θέμα ασφαλείας της δημόσιας υγείας".

















COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ξεσηκώνεται η Αμαλιάδα για το Νοσοκομείο της [video & φωτογραφίες]
Ξεσηκώνεται η Αμαλιάδα για το Νοσοκομείο της [video & φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqfR6L5qrQO_wcSpimtD-YLLJ5HLaTVbUDGeF3w_bKNAT0xCe0plEiQ7NO5zoDtbIJGYbWx-LMvjc0JdwxNvDjSZA3CvLcvIaKCAYORwDMDd94JM0h09ReMrfRrVUdXrgym7ERcZ-jQJ8/s640/P1170606.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqfR6L5qrQO_wcSpimtD-YLLJ5HLaTVbUDGeF3w_bKNAT0xCe0plEiQ7NO5zoDtbIJGYbWx-LMvjc0JdwxNvDjSZA3CvLcvIaKCAYORwDMDd94JM0h09ReMrfRrVUdXrgym7ERcZ-jQJ8/s72-c/P1170606.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/03/video_19.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/03/video_19.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy