-->

Γιάννης Λέντζας: «Η Ανδραβίδα έδειξε με εκκωφαντικό τρόπο τον επόμενο Δήμαρχο!» [φωτογραφίες]

Μεγαλειώδης συγκέντρωση το βράδυ της Τετάρτης στα εγκαίνια του γραφείου φίλων της «Νέα Πορείας» στην κεντρική πλατεία Ανδραβίδας   «...


Μεγαλειώδης συγκέντρωση το βράδυ της Τετάρτης στα εγκαίνια του γραφείου φίλων της «Νέα Πορείας» στην κεντρική πλατεία Ανδραβίδας 

«Η Ανδραβίδα σήμερα έδειξε με εκκωφαντικό τρόπο τη νέα Δημοτική Αρχή! Τον νέο Δήμαρχο! Τον Δήμαρχο που θα σας υπηρετεί, όπως σας υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια!». Με αυτόν τον τρόπο έκλεισε την ομιλία του το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας στη μεγαλειώδη συγκέντρωση που έγινε στην κεντρική πλατεία της Ανδραβίδας με αφορμή τα εγκαίνια του γραφείου φίλων της παράταξης «Νέα Πορεία».

Σε μία άκρως ενθουσιώδη, αλλά και συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρά, ο αυριανός Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας τόνισε στους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές: «Είμαι ο δικός σας Γιάννης, αυτός που όλοι ξέρετε με το μικρό του όνομα όλα αυτά τα χρόνια! Πήρα την απόφαση να σας υπηρετήσω και από άλλο πόστο εκτός από αυτό του γιατρού. Από την 1η Σεπτέμβρη θα σας υπηρετήσω από το πόστο του Δημάρχου! Γιατί πιστεύω πως δεν αξίζει στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει!».

Ο επικεφαλής της «Νέας Πορείας» τόνισε πως η Ανδραβίδα έχει καταντήσει το «αποπαίδι» του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, έχοντας εγκαταλειφθεί στην τύχη της και αναφέρθηκε σε μία σειρά ζητημάτων που έχουν οδηγήσει στην υποβάθμιση της περιοχής. Παράλληλα, ανέπτυξε σημεία του προγράμματός του για την περιοχή και ανέπτυξε το όραμά του για έναν Δήμο που όλοι θέλουμε και μας αξίζει!

Ο κ. Λέντζας άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή, όπως και στον μέχρι και προ 5μηνου Αναπληρωτή Δήμαρχο, ενώ αναφέρθηκε τόνισε πως όσοι πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα διαδίδοντας συκοφαντίες για τον ίδιο και τη σύζυγό του θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει στις εκλογές. «Οι δυσκολίες, οι επιθέσεις, τα χτυπήματα κάτω από τη μέση μας χαλυβδώνουν. Μας κάνουν πιο δυνατούς και έτοιμους να συγκρουστούμε με κατεστημένα, με νοοτροπίες του χθες», τόνισε.


Κάτω από επευφημίες και συνεχή χειροκροτήματα ο επικεφαλής «Νέας Πορείας» έκλεισε ως εξής: «Γνωρίζω πως τα προβλήματα είναι πολλά. Ωστόσο, μπορώ και αισιοδοξώ και σας κοιτάζω στα μάτια. Γιατί σε αυτόν τον τόπο συνδυάζονται σήμερα, δύο στοιχεία: Μια περιοχή σπάνια σε ομορφιά και ταυτόχρονα πλούσιοι σε φιλότιμο άνθρωποι που είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλό αγώνα για να ξεκινήσει μια νέα περίοδος για τον Δήμο μας. Σας ζητώ να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις αυτήν την προσπάθεια. Να με εμπιστευθείτε και να σταθείτε δίπλα μου, συμπορευτές και συνοδοιπόροι. Σας υπόσχομαι να μη διαψεύσω τις προσδοκίες σας. Να είμαι δίπλα σας, όπως μέχρι τώρα.

Αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος. Το χρωστάμε στον τόπο μας. Το χρωστάμε στα παιδιά μας. Η Ανδραβίδα απόψε έδωσε σύνθημα νίκης! Όλοι μαζί για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! Όλοι μαζί για να βάλουμε τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε Νέα Αναπτυξιακή Πορεία! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αποψινή σας παρουσία! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την συμμετοχή σας. Καλή δύναμη και καλό αγώνα να έχουμε όλοι μας!

Η Ανδραβίδα σήμερα έδειξε με εκκωφαντικό τρόπο τη νέα Δημοτική Αρχή! Τον νέο Δήμαρχο! Τον Δήμαρχο που θα σας υπηρετεί, όπως σας υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια!».


Αναλυτικά η ομιλία του Γιάννη Λέντζα: 

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, Συνδημότισσες και Συνδημότες Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την αποψινή σας συγκλονιστική παρουσία. Εκφράζω την αγάπη μου, τον σεβασμό και την υποχρέωσή μου απέναντί σας. Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι η αποψινή σας παρουσία με συγκινεί και με γεμίζει αισιοδοξία, αλλά και δημιουργεί αίσθημα ευθύνης για το μέλλον. Η αποψινή σας παρουσία είναι ξεχωριστή για μένα και τους συνεργάτες μου. Μας οπλίζει με δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε μαζί με όλους εσάς τους στόχους μας για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! Απόψε από την κεντρική πλατεία της Ανδραβίδας στέλνουμε μήνυμα αλλαγής, μήνυμα προοπτικής, μήνυμα ελπίδας, μήνυμα νίκης!

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι

Το πρωτόκολλο σε αυτές τις προεκλογικές ομιλίες, συνήθως επιβάλλει έναν ξύλινο και στερεότυπο λόγο, όπου ο υποψήφιος προσπαθεί να αποδείξει κάτι που δεν είναι! Προσωπικά, από παιδί έχω μάθει να μιλάω με την γλώσσα της καρδιάς. Απόψε βρίσκομαι εδώ για να σας καταθέσω το όραμά μου και τις προθέσεις μου μέσα από την καρδιά μου. Βρίσκομαι εδώ και είμαι ο δικός σας Γιάννης, αυτός που όλοι ξέρετε με το μικρό του όνομα όλα αυτά τα χρόνια! Ο γιατρός που γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά αποφάσισε πως θέλει να ζήσει στον ηλειακό Κάμπο, γιατί εδώ βρήκε ανθρώπους με μία ιδιαίτερη ζεστασιά στην καρδιά. Ανθρώπους που μέχρι σήμερα υπηρετώ με γνώμονα μόνο την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Η δικιά σας ζεστασιά στην καρδιά γεμίζει όλα αυτά τα χρόνια και τη δική μου καρδιά. Πήρα την απόφαση να σας υπηρετήσω και από άλλο πόστο εκτός από αυτό του γιατρού. Πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης γιατί πιστεύω σε σας! Από την 1η Σεπτέμβρη θα σας υπηρετήσω από το πόστο του Δημάρχου! Γιατί πιστεύω πως δεν αξίζει στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει! Ένα τέλμα στο οποίο η Ανδραβίδα κρατά τα… θλιβερά πρωτεία…

Συνδημότισσες και Συνδημότες

Από το 2010 και έπειτα, που δημιουργήθηκε ο Δήμος μας, η Ανδραβίδα είναι το αποπαίδι του! Για εννέα ολόκληρα χρόνια δεν έγινε τίποτα στην Ανδραβίδα! Ο βιολογικός καθαρισμός και τα δίκτυά του όλο μετατίθενται για το… μέλλον! Το απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης και το ακατάλληλο για όλες τις χρήσεις νερό αποτελεί ντροπή για την πόλη! Το οδικό δίκτυο της Ανδραβίδας θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο! Η κεντρική αγορά της πόλης υποβαθμίζεται συνεχώς! Οι τοπικές επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη και ο Δήμος κοιτάζει ατάραχος, χωρίς καμία πρωτοβουλία για καλαίσθητες παρεμβάσεις!

Ο φωτισμός της πόλης είναι ανεπαρκέστατος και συμβάλει στην διαρκή υποβάθμιση της Ανδραβίδας! Πεζοδρόμια και παιδικές χαρές αποτελούν ξεχασμένες υποδομές! Η αγροτική οδοποιία, όπως και σε όλο το Δήμο, αποτελεί πραγματικό όνειδος για μία περιοχή που βασίζεται στον πρωτογενή τομέα! Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Δήμαρχος αποφάσισε να κλείσει τα γραφεία του Συνδέσμου «ΗΡΑΚΛΗΣ» στην Ανδραβίδα για ένα προσωπικό του καπρίτσιο! Σε όλα τα παραπάνω λέμε ως εδώ! Φτάνει πια!

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι

Έρχομαι λοιπόν μπροστά σας σε τούτο εδώ το βήμα και λέω ότι για να έχει μέλλον αυτή η πόλη και κατ’ επέκτασιν ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης πρέπει να στελεχωθεί με πρόσωπα που έρχονται από το μέλλον. Με πρόσωπα που δεν κουβαλάνε τις αμαρτωλές συνήθειες του παρελθόντος ,που δεν ασπάζονται την μικροπολιτική, που φέρνουν φρέσκιες ιδέες. Αυτοί νομίζω πως είναι οι δικοί μου άνθρωποι, οι συνεργάτες μου. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την ταυτότητα του Δήμου μας. Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε τα εγκαταλελειμμένα χωριά μας. Ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Ήρθε η ώρα της προσωπικής ευθύνης για όλους μας. Ήρθε η ώρα να πούμε τέρμα στις υποσχέσεις, τέρμα στα ψέματα.

Γελάστηκαν εκείνοι που πίστευαν ότι θα αποτρέψουν την κάθοδό μας στις εκλογές. Εκείνοι που μας διαβάλλουν και μας συκοφαντούν με κάθε απίστευτο τρόπο! Αυτοί που χωρίς ντροπή πετάνε λάσπες στον ανεμιστήρα περί… αμφισβήτησης της ελληνικής μου ταυτότητας και περί κλεισίματος του ιατρείου της συζύγου μου μετά το πέρας των εκλογών! Αν είναι δυνατόν! Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν για ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους…

Τελευταία μάλιστα, έχουν επιδοθεί σε διώξεις υπαλλήλων που έχουν εκφράσει την στήριξή του στην παράταξή μας! Δεν πτοούμαστε όμως. Αντίθετα οι δυσκολίες, οι επιθέσεις, τα χτυπήματα κάτω από τη μέση μας χαλυβδώνουν. Μας κάνουν πιο δυνατούς και έτοιμους να συγκρουστούμε με κατεστημένα, με νοοτροπίες του χθες. Όλες οι αδικίες θα αποκατασταθούν από την 1η Σεπτέμβρη που θα είμαστε η νέα δημοτική αρχή. Και αυτά αποτελεί δέσμευσή μας!

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι

Δύο μόνο λόγια θα πω για τους αντιπάλους μου: Τον απερχόμενο κ. Δήμαρχο, είναι δεδομένο ότι τον διακατέχει το άγχος της επερχόμενης ήττας. Αντιδρά χωρίς ψυχραιμία κάτω από τον φόβο του εκλογικού αποτελέσματος. Είναι πολιτικά εγκλωβισμένος και ξέρει πολύ καλά ότι η επόμενη ημέρα του επιφυλάσσει αυτό που ήδη έχει συντελεστεί στο λαό εδώ και μήνες! Ξέρει ότι ο λαός του Δήμου μας του έχει γυρίσει την πλάτη. Ξέρει ότι θα καταψηφιστεί! Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν για αυτόν. Όσα ψευτομπαλώματα και όσα ψευτοέργα και αν επιχειρεί να κάνει τις τελευταίες ημέρες, δεν μπορεί να πείσει κανέναν. Τέρμα τα ψέματα! Η ημέρα της κρίσης έφτασε! Γι’ αυτό και καταρρέει… 

Όσον αφορά στον μέχρι προ 5μήνου Αναπληρωτή Δήμαρχο, εκείνο που έχω να πω είναι ότι δεν ήρθε στην πολιτική από παρθενογένεση. Μέχρι και πριν λίγο καιρό αποτελούσε αναπόσπαστο μέρος της δημοτικής αρχής που έφερε τον Δήμο σε αυτό το τέλμα! Ψήφιζε και στήριζε τις προτάσεις της δημοτικής αρχής που έφεραν υποβάθμισαν τον τόπο μας!

Λένε πως δεν έκανα ποτέ προτάσεις στα Δ.Σ. για την Ανδραβίδα. Να μου που αυτοί οι κύριοι τι ψήφισαν στα Δ.Σ. όταν έφερα πρόταση για δημιουργία Δημόσιου ΙΕΚ στην Ανδραβίδα, τι ψήφισαν όταν τόνιζα ότι δεν πρέπει να κλείσει το Α.Τ. Ανδραβίδας, τι ψήφισαν σε κάθε μου πρόταση! Καλώ οποιαδήποτε στιγμή θέλουν όλους τους συνυποψήφιούς μου σε ντιμπέιτ! Να ακουστούν οι προτάσεις τους και οι προτάσεις μας! Να μας παρουσιάσουν τα πεπραγμένα τους και να ακουστούν οι αλήθειες που εδώ και 5 χρόνια κρύβονται κάτω από το χαλάκι των ψεύτικων δελτίων Τύπου τους.

Ως εδώ κύριοι! Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης πλέον θα ακολουθήσει Νέα Πορεία! Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, Συνδημότισσες και Συνδημότες Έχουμε την τύχη να ζούμε στον πιο ευλογημένο τόπο της Ηλείας. Ο Δήμος μας έχει ένα απέραντο παραλιακό μέτωπο, διαθέτει λιμάνι, αεροδρόμιο, σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες, ολοένα αυξημένο τουρισμό, δυναμικό πρωτογενή τομέα, βιομηχανικές μονάδες και παγκόσμια εμβέλειας μνημεία και τοποθεσίες. Ήταν πολύ δύσκολο με τέτοιες προϋποθέσεις να υπάρξει τόσο μεγάλη υποβάθμιση.

Κι όμως τα κατάφεραν! Ο Δήμος μας όμως θα αλλάξει σελίδα. Είναι υποχρέωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να στηρίξει τις τοπικές κοινωνίες διεκδικώντας κονδύλια, και πόρους, μέσω εθνικών, και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, για να αναδειχθούν τα φυσικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας. Σήμερα, στέκομαι μπροστά σας και με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, σας λέω: είμαι αποφασισμένος, μαζί με όλους εσάς, να αλλάξουμε αυτόν τον τόπο. Να κάνουμε βήματα μπροστά και να οικοδομήσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, πρότυπο, σύγχρονο, ευρωπαϊκό και καινοτόμο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες όλων μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι χώρος για εκπλήρωση προσωπικών φιλοδοξιών και προβολής. Είναι χώρος σκληρής δουλειάς, αδιάκοπης προσπάθειας και πάνω από όλα προσφοράς. Προσφοράς στον συνάνθρωπο, προσφοράς στον τόπο που αγαπάς.

Συνδημότισσες και Συνδημότες

Αλλάζουμε τον Δήμο μας, αλλάζουμε την Ανδραβίδα! Το πρόγραμμά μας είναι το κοινωνικό συμβόλαιο που υπογράφουμε απόψε μαζί σας:
- Αποπεράτωση των δικτύων βιολογικού καθαρισμού στην Ανδραβίδα και άμεση λειτουργία του. - Αντικατάσταση του παλαιού τμήματος του δικτύου ύδρευσης. Διάνοιξη νέας γεώτρησης στο Στρούσι.
- Η Ανδραβίδα αποκτά οδικό δίκτυο που ανταποκρίνεται στον 21ο αιώνα. Αποπεράτωση ασφαλτόστρωσης οδού Σταφιδόκαμπου-Αγίας Μαύρας.
- Η Κεντρική Αγορά αναβαθμίζεται για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας.
- Αγροτική οδοποιία προς όφελος όλων και στήριξη του πρωτογενούς τομέα με τη δημιουργία ειδικού γραφείου στο Δήμο μας, στελεχωμένο από καταρτισμένο προσωπικό. Κάθε πρόγραμμα ΕΣΠΑ που αφορά τον πρωτογενή τομέα γίνεται βασικό εργαλείο των δημοτών μας.
- Προτείνουμε επιλογή νέου χώρου για την κατασκευή νέου κοιμητηρίου. Με σύσταση αντιπροσωπευτικής επιτροπής για εξεύρεση λύσης και πραγματοποίηση δημοψηφίσματος, εάν χρειαστεί.
- Κατασκευή σύγχρονου νέου Δημοτικού Σχολείου και αξιοποίηση του παλαιού για την στέγαση συλλόγων και υπηρεσιών.
- Στις αθλητικές εγκαταστάσεις: Ολοκλήρωση του Ιππικού Κέντρου Ανδραβίδας και αγορά οικοπέδου για την επέκτασή του. Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων ΑΕΘΛΕΙΟΥ. Κατασκευή βοηθητικών χώρων Δημοτικού Γυμναστηρίου Ανδραβίδας. Αγορά οικοπέδου για κατασκευή παιδικής χαράς και αθλητικού χώρου στον δυτικό τομέα της Ανδραβίδας.
- Αποπεράτωση του κτιρίου κινηματογράφου Σταφιδόκαμπου και αξιοποίησή του. - Αναβάθμιση της Ιππικής Έκθεσης. Διαμόρφωση του χώρου του Ιππικού Κέντρου .Ίδρυση σχολής ιππασίας. Διοργάνωση - αναβίωση των Ιππικών Αγώνων.

Και πάνω από όλα διαφάνεια. Διαφάνεια σε κάθε δράση του Δήμου και λογοδοσία στους δημότες. Κανένας διαγωνισμός, καμία υπηρεσία, καμία συναλλαγή του Δήμου χωρίς διαφάνεια.

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, Συνδημότισσες και Συνδημότες 

Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, να αφήσουμε στην άκρη πολιτικές και πρόσωπα που έγιναν κατεστημένο και διεκδικούν την αιωνιότητα στην τοπική κοινωνία. Γνωρίζω πως τα προβλήματα είναι πολλά. Ωστόσο, μπορώ και αισιοδοξώ και σας κοιτάζω στα μάτια. Γιατί σε αυτόν τον τόπο συνδυάζονται σήμερα, δύο στοιχεία: Μια περιοχή σπάνια σε ομορφιά και ταυτόχρονα πλούσιοι σε φιλότιμο άνθρωποι που είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλό αγώνα για να ξεκινήσει μια νέα περίοδος για τον Δήμο μας. Σας ζητώ να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις αυτήν την προσπάθεια. Να με εμπιστευθείτε και να σταθείτε δίπλα μου, συμπορευτές και συνοδοιπόροι.

Σας υπόσχομαι να μη διαψεύσω τις προσδοκίες σας. Να είμαι δίπλα σας, όπως μέχρι τώρα. Αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος. Το χρωστάμε στον τόπο μας. Το χρωστάμε στα παιδιά μας. Η Ανδραβίδα απόψε έδωσε σύνθημα νίκης! Όλοι μαζί για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! Όλοι μαζί για να βάλουμε τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε Νέα Αναπτυξιακή Πορεία! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αποψινή σας παρουσία! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την συμμετοχή σας.

Καλή δύναμη και καλό αγώνα να έχουμε όλοι μας! Η Ανδραβίδα σήμερα έδειξε με εκκωφαντικό τρόπο τη νέα Δημοτική Αρχή! Τον νέο Δήμαρχο! Τον Δήμαρχο που θα σας υπηρετεί, όπως σας υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια!

Διαβάστε επίσης... 

Γιάννης Λέντζας: "Από την Ανδραβίδα στέλνουμε το μήνυμα της αλλαγής σε όλο τον Δήμο..." [video & φωτογραφίες]

















COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Γιάννης Λέντζας: «Η Ανδραβίδα έδειξε με εκκωφαντικό τρόπο τον επόμενο Δήμαρχο!» [φωτογραφίες]
Γιάννης Λέντζας: «Η Ανδραβίδα έδειξε με εκκωφαντικό τρόπο τον επόμενο Δήμαρχο!» [φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtUi7PrHB6bRdQ0d9DT5Cp8XIbtIwe6tUFzOealTovvTc8wNPU14DIn32ZgzFB93h2zc8nrsKY1mR-5AehC6CwV1p-rW9O8X_V3A9fqKUqV2qSwed6kgIXZUE7EClX5DqdLYm108vXoDo/s640/andrabida1+%25281%2529.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtUi7PrHB6bRdQ0d9DT5Cp8XIbtIwe6tUFzOealTovvTc8wNPU14DIn32ZgzFB93h2zc8nrsKY1mR-5AehC6CwV1p-rW9O8X_V3A9fqKUqV2qSwed6kgIXZUE7EClX5DqdLYm108vXoDo/s72-c/andrabida1+%25281%2529.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/04/blog-post_205.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/04/blog-post_205.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy