-->

Ξεσηκώθηκαν οι αγρότες για την αύξηση στον ΤΟΕΒ Επιταλίου

To TOEB Eπιταλίου αύξησε σήμερα κι εντελώς ξαφνικά τα πάγια και αποστραγγιστικά τέλη, χωρίς καν να γνωρίζει κανείς εάν και πότε θα καλ...


To TOEB Eπιταλίου αύξησε σήμερα κι εντελώς ξαφνικά τα πάγια και αποστραγγιστικά τέλη, χωρίς καν να γνωρίζει κανείς εάν και πότε θα καλλιεργηθεί η πρώην λίμνη Αγουλινίτσας !!!

Ήδη, στο Επιτάλιο, παρατηρείται ξεσηκωμός των αγροτών, καθώς αυτή την ώρα έχουν μαζευτεί στο κέντρο της Κοινότητας εκφράζοντας την αγανάκτησή τους!

Να σημειωθεί ότι ο Αγροτικός Σύλλογος Ακτημόνων, Καλλιεργητών και Κτηνοτρόφων που φέρει την ονομασία "Νέα Πνοή για την Αγουλινίτσα", απέστειλε έγγραφο στον υφυπουργό Κόκκαλη αναφέροντας τα κάτωθι:

«Κε Υφυπουργέ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 

μετά την επίσκεψή μας στο γραφείο σας και τη συζήτηση που είχαμε, αισθανόμαστε την ανάγκη μέσω αυτής της γραπτής μας επικοινωνίας να σας εκφράσουμε εκ μέρους όλων των μελών του Συλλόγου μας τις ευχαριστίες μας για το ότι μας δεχθήκατε με ευγένεια, κατανόηση και προσοχή, όταν σας εκφράσαμε το πρόβλημα το οποίο χρόνια αντιμετωπίζουμε όλοι εμείς οι νέοι αγρότες, κτηνοτρόφοι και άνεργοι της τέως λίμνης Επιταλίου. 

Το πρόβλημα βεβαίως αυτό δεν το δημιουργήσαμε εμείς, αλλά αντιθέτως εμείς και οι οικογένειές μας είμαστε θύματα όλων αυτών που χρόνια τώρα δουλεύοντας υπόγεια και με αδιαφανείς διαδικασίες πλούτισαν, ενώ εμείς δεν μπορούσαμε όπως και τώρα λόγω αντικειμενικών δυσκολιών να καλλιεργήσουμε έστω και τα ελάχιστα στρέμματα που μας παραχωρούσαν οι εκάστοτε αρμόδιοι της Αντιπεριφέρειας Ηλείας κατά κύριο λόγο. 

Φυσικά όλα αυτά δε γινόντουσαν εκ παραδρομής ή από αφέλεια, αλλά όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό υπήρχαν άλλου είδους δοσοληψίες τις οποίες γνωρίζουμε, διότι τίποτα δε μένει κρυφό. Άλλωστε και οι ίδιοι οι υπαίτιοι παρουσία μας το παραδέχθηκαν αυτό δημόσια, δηλώνοντας ότι το έκαναν και το συνέχισαν διότι «έτσι το παρέλαβαν» όπως μας είπαν. 

Για το λόγο αυτό, σας επισυνάπτουμε και μια Αναφορά-Καταγγελία, την οποία συντάξαμε περιγράφοντας εν συντομία τα γεγονότα, αλλά δεν προλάβαμε να αποστείλουμε στον Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα και την οποία με μηνυτήρια αναφορά μας θα την υποβάλλουμε στον κ. Εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Φυσικά άμεσα θα ενημερωθούν οι συντοπίτες μας για όλα αυτά από εμάς, αλλά και από τα ΜΜΕ στα οποία θα δώσουμε τα σχετικά στοιχεία και έγγραφα. 

Τελειώνοντας κ. Υφυπουργέ και αφού σας ευχαριστήσουμε εκ νέου για την κατανόηση του προβλήματος το οποίο μας έχει φέρει σε τόσο δυσχερή οικονομική κατάσταση, θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς κάτι το οποίο για εμάς είναι πολύ απλό, σύμφωνο με τις αξίες περί δικαιοσύνης, αξιοκρατίας και ισότητας και το οποίο όπως πιστεύουμε θα το εκτιμήσουν ανάλογα όλοι οι συμπολίτες μας και θα πράξουν τα δέοντα. 

Θέλουμε λοιπόν αφού γίνει μέσω των νέων αιτήσεων περί παραχώρησης των εκτάσεων, η αποβολή των παράνομων δικαιούχων και αφού σίγουρα θα προκύψουν πολύ μεγάλες εκτάσεις που τόσα χρόνια παράνομα τις κατείχαν όλοι αυτοί του παράνομου κυκλώματος, αυτές οι εκτάσεις να αποδοθούν εξ ολοκλήρου στους νέους δικαιούχους που θα προκύψουν από τη νέα αξιολόγηση των αιτήσεων που τώρα υποβάλλουμε. 

Ζητάμε δηλαδή την τέως λίμνη Επιταλίου να την καλλιεργούν και να την εκμεταλλεύονται μόνο οι νέοι αγρότες, κτηνοτρόφοι και άνεργοι όλων των παραλήμνιων κοινοτήτων. Πιστεύοντας στο δίκαιο του αιτήματός μας, όπως επίσης ότι θα το δείτε με κατανόηση σε όλη του την έκταση, θα πράξετε ανάλογα προκειμένου ο Σύλλογός μας να μπορέσει να κάνει πράξη βοηθώντας τους νέους Ακτήμονες αγρότες κτηνοτρόφους και ανέργους της περιοχής μας να ζήσουν με αξιοπρέπεια από το μόχθο τους, χωρίς να χρειάζεται να γίνουν μετανάστες όπως και τόσοι άλλοι νέοι Έλληνες».

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ξεσηκώθηκαν οι αγρότες για την αύξηση στον ΤΟΕΒ Επιταλίου
Ξεσηκώθηκαν οι αγρότες για την αύξηση στον ΤΟΕΒ Επιταλίου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtanOMMW2rh4nmOA8aC7rlm5vuUY0_P2gy6NIWAEMLEMaKDnjRN9jjqAScaGiXwnC5ktrpJcyQ8M7W6cFvOGH4cK4lcmO2cfWyyM8ScLj5-ilL4ho-wjH9JGKafNuUVhVOAd9p7JBfsDQ/s640/irrigation-588941_960_720.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtanOMMW2rh4nmOA8aC7rlm5vuUY0_P2gy6NIWAEMLEMaKDnjRN9jjqAScaGiXwnC5ktrpJcyQ8M7W6cFvOGH4cK4lcmO2cfWyyM8ScLj5-ilL4ho-wjH9JGKafNuUVhVOAd9p7JBfsDQ/s72-c/irrigation-588941_960_720.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/04/blog-post_59.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/04/blog-post_59.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy