-->

Δήμος Ηλιδας: "Δεν θα συναινέσουμε σε συμβιβασμό"!

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ «ΦΕΣΩΣΕ» ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ!  ...


ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ «ΦΕΣΩΣΕ» ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ! 

Κύριε Λυμπέρη,
εν μέσω νηστείας δεν μπορείτε να «βαπτίζετε» το κρέας… ψάρι!
Κατά τη συνεδρίαση του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την αίτηση του Διοικητικού Εφετείου Πατρών για την διαδικασία του ενδοδικαστικού συμβιβασμού που ζητάει ο «πολυαγαπημένος» σας μελετητής, με την οποία αξιώνει για ακόμα μία φορά «πανωπροίκια» για μελέτες του παρελθόντος και συγκεκριμένα ζητάει από τον Δήμο μας επιπλέον 1.200.000 ευρώ, στα περισσότερα από 4.500.000 ευρώ που έχει λάβει μέχρι σήμερα ακόμα και με τη διαδικασία της υποχρεωτικής κατάσχεσης από τους λογαριασμούς μας, έχουμε να σας πούμε τα εξής:

- ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ –όπως μας παροτρύνατε στο συμβούλιο–, διότι σε χρήματα που δεν οφείλει κανένας δημότης μας δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε διαπραγμάτευση.
Θα προχωρήσουμε μέχρι τέλους δίχως να αναγνωρίσουμε τις οφειλές σας!

- Στις αιτιάσεις σας τον Ιούνιο του 2017 όταν συζητήσαμε τα τεράστια χρέη που αφήσατε στον Δήμο και τις κατασχέσεις που γίνονταν σωρηδόν, απαντήσατε ότι υπάρχει από τον συγκεκριμένο μελετητή υπεύθυνη δήλωση ότι ουδεμία άλλη οφειλή έχει ο Δήμος μας. Το ψέμα σας αποκαλύφθηκε από την ίδια την οικονομική υπηρεσία και μάλιστα εγγράφως.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ!


- Στα όσα αναφέρατε περί λύσης που υπάρχει μέσω του προγράμματος ληξιπρόθεσμων και πάλι ψεύδεστε. Παρά το γεγονός πως ο Δήμος μας τα πέντε τελευταία χρόνια είναι μέσα στους πρώτους στην απορρόφηση ληξιπροθέσμων, ουδεμία τέτοια λύση υπάρχει.

Πρώτον, γιατί ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΑΓΡΑΨΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του Δήμου όλα αυτά τα χρόνια ως νόμιμες δαπάνες και, δεύτερον, διότι για να μπουν σε ληξιπρόθεσμα πρέπει να τελεσιδικήσουν. Αλήθεια, εσείς πόσα ληξιπρόθεσμα απορροφήσατε και γιατί «ξεχάσατε» να βάλετε εκεί τα χρέη των μελετών σας;

- Όσον αφορά στην διαδικασία ανάθεσης της συμπληρωματικής αυτής μελέτης για το διυλιστήριο, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΔΡΟΜΟ. Άραγε, γιατί δεν ζητήσατε –ως οφείλατε– βεβαίωση ανάληψης υποχρέωσης από την οικονομική υπηρεσία, που είναι το πρώτο για τέτοιες ενέργειες οι οποίες δεσμεύουν για χρόνια το μέλλον και τη βιωσιμότητα του Δήμου. Αλλά πάντα αυτός ήσασταν. Ένας άνθρωπος που έγραφε τους θεσμούς και τις διαδικασίες στα παλαιότερα των υποδημάτων του!

- Επίσης, εντύπωση συνεχίζει να μας προκαλεί το γεγονός ότι, αυτές οι αγωγές συνεχίζουν να έρχονται στον Δήμο Ήλιδας, που την τελευταία πενταετία έχει γίνει κέντρο συνάθροισης δικαστικών επιμελητών, αφού καταφθάνουν σχεδόν καθημερινά αγωγές από 1 ευρώ μέχρι… αρκετά εκατομμύρια! Για πείτε μας λοιπόν, πως διασφαλίσατε το διαδημοτικό αυτό έργο να βαραίνει ισότιμα όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτό δήμους και πως «ξεχάσατε» τα αντισταθμιστικά οφέλη για τους δημότες σας!

- Και επιτέλους, δώστε μία σαφή απάντηση για τα λάθη που έχουν εντοπιστεί μετά την κανονική λειτουργία του διυλιστηρίου από εμάς που το ολοκληρώσαμε (και όχι από τα «σικέ» εγκαίνια του 2014), τα οποία μας υποχρεώνουν να μην δίνουμε νερό στους δημότες, έως ότου γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις!


ΥΓ: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί! Το αναφέρουμε σχετικά με τις αιτιάσεις σας για το αν έπρεπε ή όχι να γίνει το έκτακτο αυτό συμβούλιο.

ΥΓ1: Μέλη της παράταξής σας σχολίασαν δημοσίως αρνητικά την παρουσία του συνόλου των υποψηφίων μας στην αίθουσα. Μάλλον θεωρούν αρνητικό να γνωρίζουν την αλήθεια αυτοί που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών. Αλήθεια, τους δικούς σας υποψηφίους γιατί δεν τους καλέσατε; Μπορεί η κοινωνία μας να έχει εμπεδώσει ότι «Λυμπέρης ήταν και πέρασε», όμως δυστυχώς τα έργα και οι ημέρες του θα μας χρεώνουν για χρόνια ακόμα!

Αν μη τι άλλο, μία συγνώμη δεν βλάπτει! Δεν πειράζει. Ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες δημιουργήσαμε έναν Δήμο εύρωστο οικονομικά, αλλά κυρίως «κρυστάλλινο» ως προς την τήρηση των θεσμών και τη διαχείριση των χρημάτων των δημοτών μας!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ηλιδας: "Δεν θα συναινέσουμε σε συμβιβασμό"!
Δήμος Ηλιδας: "Δεν θα συναινέσουμε σε συμβιβασμό"!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMsNUrZczgltBSKS_TCslm6i3QXflWC_UnAn-2tX2ME4kYFfzAIc8g1HW2RWLFQBgg3fnMpC2TUSG1KY8EtXpupEX6DyLOkgQa4FM1jt2Pua7DiGHhlijyROLdcTWpPnVa84RFH4Pf2OI/s640/img1105.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMsNUrZczgltBSKS_TCslm6i3QXflWC_UnAn-2tX2ME4kYFfzAIc8g1HW2RWLFQBgg3fnMpC2TUSG1KY8EtXpupEX6DyLOkgQa4FM1jt2Pua7DiGHhlijyROLdcTWpPnVa84RFH4Pf2OI/s72-c/img1105.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/04/blog-post_603.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/04/blog-post_603.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy