-->

Αναφορά στη Βουλή της Έφης Γεωργοπούλου - Σαλτάρη για την στήριξη των αιτημάτων των εργαζομένων στα προγράμματα “Κοινωφελούς Εργασίας”

Η βουλευτής Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη κατέθεσε Αναφορά προς τον Πρόεδρο της Βουλής ζητώντας ενημέρωση από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικ...


Η βουλευτής Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη κατέθεσε Αναφορά προς τον Πρόεδρο της Βουλής ζητώντας ενημέρωση από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με τα αιτήματα των εργαζομένων για παράταση του προγράμματος «Κοινωφελούς Εργασίας» των δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως.

Εξάλλου όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με τους Δήμους και τις Περιφέρειες, ώστε να συλλέξει τις ανάγκες αυτών, στοχεύοντας στην υλοποίηση, χωρίς χρονικά κενά, ενός β’ κύκλου του εν λόγω προγράμματος, με στόχο την αποτελεσματικότερη και έγκαιρη κάλυψη των αναγκών αυτών.

«Δήλωση για τα έργα ανάδειξης και αξιοποίησης του Καϊάφα»

Η δημοσίευση της διακήρυξης για την επιλογή αναδόχου κατασκευής των έργων ανάδειξης και ήπιας αξιοποίησης της περιοχής του Καϊάφα, που πλέον μπαίνουν σε φάση υλοποίησης, φαίνεται πως έφερε σε δύσκολη θέση όσους είχαν μάθει να απολαμβάνουν προβολή, χωρίς όμως να έχουν να επιδείξουν πραγματικό έργο. Και όσους κυβερνούσαν για τόσα πολλά χρόνια αυτόν τον τόπο, αλλά στο τέλος άφησαν την Ηλεία με τραγικές ελλείψεις σε υποδομές σχεδόν σε όλους τους τομείς.

Η ανάδειξη του Καϊάφα για μένα αποτέλεσε προσωπικό στόχο, ήδη από την θητεία μου στην αντιπολίτευση, όπως η μη μεταβίβαση των Ιαματικών Πηγών σε ιδιώτες και η προσπάθεια να μη χαθεί το ΕΣΠΑ των 8.055.000€. Ωστόσο η ανικανότητα και η αδιαφορία της προηγούμενης κυβέρνησης και των τοπικών βουλευτών της οδήγησε στην απένταξη, αφού οι τότε μελέτες δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές για την περιοχή.

Όψιμα λοιπόν βγαίνουν κάποιοι όπως η κ. Αυγερινοπούλου να ρίξουν ευθύνες γι’ αυτό στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Φάνηκε το ενδιαφέρον της την εποχή που ήταν αυτή στην κυβερνητική πλειοψηφία. Έχω κατ’ επανάληψη τοποθετηθεί ότι όλα έγιναν εξαρχής με νέες μελέτες, με τη συνεργασία πολλών υπουργείων και υπηρεσιών. Το χρονοβόρο της διαδικασίας είχε να κάνει με την τήρηση όλων των υποχρεώσεων και των περιβαλλοντικών κανόνων λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής ώστε να είμαστε απόλυτα συμβατοί με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Και σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με τις εκλογές, αλλά με την ωρίμανση και ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Εξ άλλου έως τότε έχουμε ακόμα πολλούς μήνες μπροστά μας και τα καλά νέα για τον λαό της Ηλείας θα είναι πολλά και συνεχόμενα σε πολλούς τομείς. Τους συνιστώ να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην πανικοβάλλονται.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Αναφορά στη Βουλή της Έφης Γεωργοπούλου - Σαλτάρη για την στήριξη των αιτημάτων των εργαζομένων στα προγράμματα “Κοινωφελούς Εργασίας”
Αναφορά στη Βουλή της Έφης Γεωργοπούλου - Σαλτάρη για την στήριξη των αιτημάτων των εργαζομένων στα προγράμματα “Κοινωφελούς Εργασίας”
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkdMacN4v2ha-U5enRWQC6Au533ZSYWdVcXV50tKmTbn_XojT4KXrd7LMkf-fnmg5veVDZZ0qYvMhcGNJ9jRRug-DPKbvPwo4KQ3G35D07aAtdoSUYRAfoa_MzEm53d3xEzMBjvh3zQmo/s640/ggg.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkdMacN4v2ha-U5enRWQC6Au533ZSYWdVcXV50tKmTbn_XojT4KXrd7LMkf-fnmg5veVDZZ0qYvMhcGNJ9jRRug-DPKbvPwo4KQ3G35D07aAtdoSUYRAfoa_MzEm53d3xEzMBjvh3zQmo/s72-c/ggg.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/05/blog-post_937.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/05/blog-post_937.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy