-->

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συγκλόνισε, βάζοντας τα κλάματα όταν παρέλαβε το βραβείο του MVP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ για την σεζόν 2018/19, γράφοντας ιστορία. Κι αν το σπουδαίο επίτε...


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ για την σεζόν 2018/19, γράφοντας ιστορία. Κι αν το σπουδαίο επίτευγμά του προσέφερε ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας, ο λόγος που έβγαλε κατά την διάρκεια της παραλαβής του βραβείου θα μείνει στην ιστορία. Ο "Greek Freak", ο οποίος νωρίτερα είχε δει τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ να τον αποθεώνει, δεν άντεξε.

Παίρνοντας στα χέρια του το βραβείο από τον Κομισάριο του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, λύγισε και έβαλε τα κλάματα, βγάζοντας έναν συγκλονιστικό λόγο. Ο Γιάννης ευχαρίστησε τον Θεό, την οικογένειά του, τους Μπακς, τους Έλληνες, τους Νιγηριανούς και γενικά όλο τον κόσμο για την βοήθεια που του έδωσε, προκαλώντας ανατριχίλα και συγκίνηση με αυτά που είπε.

Αναλυτικά, ο Γιάννης είπε:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με ευλόγησε με αυτό το ταλέντο για να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Ό,τι κάνω το κάνω μέσα από αυτόν. Να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου. Δεν κερδίζει μόνος του κάποιος 60 αγώνες. Όλοι οι συμπαίκτες μου ήταν έτοιμοι να έρθουν στον πόλεμο μαζί μου. Να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο. 

Να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες που με πίστεψαν. Ήμουν 18 χρονών από την Ελλάδα όταν με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω το Μιλγουόκι, την Ελλάδα και τους Νιγηριανούς που με υποστηρίζουν. Ξέρω ότι στην Ελλάδα είναι 6 το πρωί όταν παίζω, αλλά μου στέλνουν μηνύματα κάθε μέρα. 

Πριν δύο χρόνια είχα ως στόχο να γίνω ο κορυφαίος στη λίγκα. Πάντοτε όταν περνάω στο παρκέ σκέφτομαι τον πατέρα μου που με πίεζε να παίζω όλο και πιο σκληρά, ακόμα και όταν το κορμί μου πονάει. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπληκτικούς αδελφούς μου. Σας ευχαριστώ πολύ, σας αγαπάω πολύ. Είστε τα πρότυπά μου. Ευχαριστώ για όσα κάνετε για εμένα. 

Να ευχαριστήσω και την εκπληκτική μου μητέρα. Είναι η ηρωίδα μου. Δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον σου και αν δεν έχεις έναν καλό γονιό δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Η μητέρα μου είναι το οικοδόμημα αυτής της οικογένειας και είναι η ηρωίδα μου. 

Θέλω να ευχαριστήσω και τους ατζέντηδές μου. Ευχαριστώ που πιστεύατε σε μένα και δεν με ενοχλείτε μέσα στην σεζόν. Αυτό είναι μόνο το ξεκίνημα για μένα. ο Στόχος είναι να πάρω το πρωτάθλημα. Πάντα ο πατέρας μου έλεγε. να θέλεις περισσότερα αλλά να μην είσαι άπληστος".

www.sport24.gr

Το σακάκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε από μέσα την Ακρόπολη!



Στην εντυπωσιακή βραδιά των NBA Awards όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία και πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, ωστόσο τα βλέμματα «έκλεψε» και το… σακάκι του. Πρόκειται -ξανά- για μία δημιουργία του Γιώργου Παπαδόγραμβρου, όπου στο εσωτερικό της είχε μία εντυπωσιακή λεπτομέρεια: την Ακρόπολη.

Ο Γιάννης ήθελε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τη χώρα του, την Ελλάδα. Τη φωτογραφία που με καμάρι δείχνει το από μέσα του σακακιού του κοινοποίησε στο Twitter η επίσημη σελίδα του NBA. Το περασμένο καλοκαίρι, ο «Greek Freak» είχε δείξει ξανά την αγάπη του για τη χώρα με τον ίδιο τρόπο, φορώντας σακάκι με… τη θεά Αθηνά.

Το σακάκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο με το αρχαιοελληνικό γλυπτό έγινε… viral Ο «Greek Freak» έγραψε ιστορία τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) όταν κέρδισε τον τίτλο του MVP, δηλαδή του πιο πολύτιμου παίκτη. Παίρνοντας στα χέρια του το βραβείο από τον Κομισάριο του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, ο Αντετοκούνμπο λύγισε και έβαλε τα κλάματα, βγάζοντας έναν συγκινητικό λόγο. 

www.cnn.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συγκλόνισε, βάζοντας τα κλάματα όταν παρέλαβε το βραβείο του MVP
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συγκλόνισε, βάζοντας τα κλάματα όταν παρέλαβε το βραβείο του MVP
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbCwgvuBU3VyqbmL3FWEfF5kwnWwQrJPspQTW7l1HXTwIaqKq2p_hbCyhSWQyMgm5cq0t3rZ3o3_3j_diPdxRl2VJKqs-q0cng1gw8O78tVza0MjYUnm7OAt4xzWrlmRAe8MYAt_PyBc0/s640/AADolMb.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbCwgvuBU3VyqbmL3FWEfF5kwnWwQrJPspQTW7l1HXTwIaqKq2p_hbCyhSWQyMgm5cq0t3rZ3o3_3j_diPdxRl2VJKqs-q0cng1gw8O78tVza0MjYUnm7OAt4xzWrlmRAe8MYAt_PyBc0/s72-c/AADolMb.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/06/mvp.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/06/mvp.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy