-->

Προχωρά το Open Mall της Βάρδας-Ικανοποίηση από τον Ναμπίλ Μοράντ

Θετικά εξελίσσεται η χρηματοδότηση του προγράμματος «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Βάρδας» (Open Mall) που είχε κατατεθεί από τον Δήμο Ανδρα...


Θετικά εξελίσσεται η χρηματοδότηση του προγράμματος «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Βάρδας» (Open Mall) που είχε κατατεθεί από τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Τελικά, αναρτήθηκε η επίσημη έγκριση από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, αύξησε τον προϋπολογισμό της δράσης πανελλαδικά, προκειμένου να ενταχθούν πόλεις, όπως η Βάρδα. Η πρόταση για open mall (Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου) στη Βάρδα, κατατέθηκε από το Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, με κόστος περίπου 1.900.000 ευρώ, ως δράση του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 στο Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία και στοχεύει στην ενίσχυση και τόνωση της τοπικής οικονομίας, αναπτύσσοντας το πρόγραμμα στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Ο δήμος παίρνει περίπου 1.500.000 ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν στον Εμπορικό Σύλλογο για να γίνουν αναγκαίες ενέργειες για τα καταστήματα. Μιλάμε για «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου» όπου θα δημιουργηθεί μαζί με την ανάπλαση και ένας χώρος αναψυχής, θα υπάρχουν πεζοδρομήσεις, ελεύθερο wi-fi, φωτιστικά, δένδρα, θα είναι ένα σημείο αναφοράς για την Βάρδα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι να υπάρχει δημοτική ενότητα με πάνω από 5.000 κατοίκους. Αυτή την προϋπόθεση την έχει μόνο η δημοτική ενότητα Βουπρασίας.

Ενισχύεται η οικονομική δραστηριότητα Βάρδας και Δήμου 

Πρόκειται για ένα μεγάλο σχέδιο και στόχος είναι η ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής. Η Βάρδα και γενικότερα η Βουπρασία έχει μεγάλη παραγωγική βάση, με ένα δραστήριο Εμπορικό Σύλλογο, με καταστήματα που καλύπτουν όλο το φάσμα της αγοράς και συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις για την πρόταση.

Στόχος είναι η αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, η προμήθεια και εγκατάσταση θεμάτων έξυπνης πόλης και εφαρμογή μίας ενιαίας αισθητικής στα καταστήματα. στην αλλαγή της όψης του κέντρου Oι καταστηματάρχες και ο Εμπορικός Σύλλογος της Βάρδας αντιμετώπισαν το θέμα πολύ θερμά και δήλωσαν συμμετοχή περίπου 170 καταστήματα και η πρόταση έγινε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας.

Ναμπίλ Μοράντ 
Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης 

«Με μεγάλη μας ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για την έγκριση της χρηματοδότησης για το «ΑΚΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ»-OPEN MALL στην Βάρδα.Η πρόταση έχει κατατεθεί από τον Δήμο μας με προυπολογισμό 1,900,000 ευρώ και περάσαμε όλα τα απαιτούμενα στάδια μέχρι την έγκριση της χρηματοδότησης.

Η Βάρδα και γενικά όλη η Βουπρασία θα έχει τεράστια οικονομικά οφέλη από την δημιουργία του open mall καθώς θα ενισχυθεί η αγοραστική της κίνηση, θα αναβαθμιστεί αισθητικά και οικονομικά ο εμπορικός κόσμος της περιοχής και θα προσφέρεται ένας απόλυτα καλαίσθητος χώρος στο κέντρο της Βάρδας.

Ο δραστήριος Εμπορικός Σύλλογος της περιοχής θα φροντίσει για την σωστή λειτουργία του χώρου αυτού και τον ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας τα τελευταία χρόνια. Παραμένουμε πιστοί στις υποσχέσεις και αποδεικνύεται περίτρανα η συνεχής προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση της περιοχής.

Η έγκριση της χρηματοδότησης αυτής είναι η απάντησή μου σε όσους βιάστηκαν να με «κατηγορήσουν» για την εξαγγελία έργων που δεν υπάρχουν και ειδικότερα στις πρόσφατες δηλώσεις του νέου Δημάρχου κ.Λέντζα σε συνέντευξή του.

Η παρακαταθήκη που αφήνω σε έργα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης είναι η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση για εμένα επιβεβαιώνοντας την αγάπη μου για τον τόπο και την ουσιαστική θητεία μου ως Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Επιμένω, πως ο κάθε πολιτικός κρίνεται καθημερινά από τις πράξεις του και γ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις δηλώσεις μας.
Η προεκλογική μας εξαγγελία ήταν σαφής και ανέφερε πως έχουμε καταθέσει την πρόταση αναμένοντας τα οριστικά αποτελέσματα.

Ιδιαίτερα,όμως, ευχαριστώ προσωπικά τον Βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα για την στήριξή του σε όλα τα θέματα του Δήμου μας και ειδικά για το OPEN MALL όπου η προσφορά του ήταν καταλυτική».

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Προχωρά το Open Mall της Βάρδας-Ικανοποίηση από τον Ναμπίλ Μοράντ
Προχωρά το Open Mall της Βάρδας-Ικανοποίηση από τον Ναμπίλ Μοράντ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidlSSevcRSJGLlZeUSQ36KTJthGdNNDos5WcZgXrupnd8NESxLgSfWOD2BZYz33YqJ_Ugnj8aeCAHubuUdCr5ApmDbtm4eqhXAm1b7e4WtjZIyN-NNdIyZaB-X8v756Kix5vvjX-yhNJI/s640/open-mall-katastimata-kosmos1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidlSSevcRSJGLlZeUSQ36KTJthGdNNDos5WcZgXrupnd8NESxLgSfWOD2BZYz33YqJ_Ugnj8aeCAHubuUdCr5ApmDbtm4eqhXAm1b7e4WtjZIyN-NNdIyZaB-X8v756Kix5vvjX-yhNJI/s72-c/open-mall-katastimata-kosmos1.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/06/open-mall.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/06/open-mall.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy