-->

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Εντάσεις... αλλά με διάθεση προσφοράς απ' όλους! [φωτογραφίες]

*Γιάννης Λέντζας: "Θα λέτε αλήθειες εδώ μέσα..." *Ναμπίλ Μοράντ: Ιδιαίτερα προσεκτικός στις τοποθετήσεις του! *Διονύ...


*Γιάννης Λέντζας: "Θα λέτε αλήθειες εδώ μέσα..."

*Ναμπίλ Μοράντ: Ιδιαίτερα προσεκτικός στις τοποθετήσεις του!

*Διονύσης Μάλιαρης: "Ειδική συνεδρίαση για το Κοτύχι..."

15 λεπτά μετά τις 18.30' άρχισε η αποψινή πρώτη τακτική συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, με την παρουσία, εκτός όλων των δημοτικών συμβούλων και πλήθος κόσμου.

Και ήταν ένα δημοτικό συμβούλιο που περιείχε τα πάντα: Απίστευτες ατάκες... κόντρες... διαξιφισμούς... χιούμορ... αλλά το πιο βασικό μια διάθεση συνεργασίας όλων με στόχο την καλύτερη ανάπτυξη ενός δυναμικού δήμου. Άλλωστε, μιλάμε για συμβούλους που έχουν την εμπειρία και την ικανότητα και που πάνω απ' όλα βάζουν το συλλογικό συμφέρον και όχι το προσωπικό. Τουλάχιστον οι περισσότεροι. Διότι υπάρχουν και αυτοί που θέλοντας να ... δείξουν ότι έχουν κάποιες γνώσεις, τορπιλίζουν κάθε καλή διάθεση που υπάρχει!!!

Άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους ικανότερους και μιλούν απαξιωτικά για συναδέλφους τους. Άνθρωποι χωρίς χιούμορ, άνθρωποι που εμφανίστηκαν μετά από απουσία δεκαετιών για να πουν και να δείξουν, άραγε τι;



Διότι πέρα από τις όποιες αντιπαραθέσεις, κόντρες... και όσα συνέβησαν μη ορατά τα περισσότερα, αυτό που εμφανίζεται είναι η διάθεση συνεργασίας. 
Άλλωστε, καθόλου τυχαία η απάντηση του δημάρχου Γιάννη Λέντζα στον Διονύση Μάλιαρη ότι, "θέλουμε τις γνώσεις και την συνεργασία μαζί σας για το Κοτύχι που τα τελευταία χρόνια υπήρξατε διευθύνων σύμβουλος". 

Όπως τυχαία δεν είναι και η στάση του αξιοπρεπέστατου Ναμπίλ Μοράντ που θέλει να δώσει τον χρόνο στη δημοτική αρχή να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Και αν -μάλλον-δικαιολογημένα ετέθηκαν ερωτήματα από τον Ανδρέα Μίγκο με αφορμή την συνέντευξη του Γιάννη Λέντζα σε τοπική εφημερίδα σε ότι αφορά τα έργα, αυτό δε σημαίνει ότι και ο ίδιος δεν επιθυμεί την ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου του.

Κάθε ερώτηση απόψε, κάθε επισήμανση, απέδειξε την αγωνία των συμβούλων για κάτι καλύτερο. Αλλά και η απάντηση του Λέντζα είχε μεγάλη σημασία: "Εχουμε αναλάβει μόλις 20 ημέρες. Μη ζητάτε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να γίνουν όσα δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια". Ο ίδιος μάλιστα, υποσχέθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν δύο δημοτικά συμβούλια, ένα για τα έργα και ένα για τα οικονομικά του δήμου, ώστε οι δημότες να γνωρίζουν τι παρέλαβε η νέα δημοτική αρχή.

Βέβαια, υπήρξε μια αντιπαράθεση μεταξύ Μίγκου και Λέντζα για το θέμα των έργων, όταν ο πρώτος ρώτησε επιτακτικά τι εννοεί ο δήμαρχος όταν στη συνέντευξή του ανέφερε πως τα έργα δεν είναι όπως φαίνονται.

Πόλυ Μπιτούνη
Ο κος Λένζας παραδέχτηκε ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή έκανε έργα αλλά κάποια από αυτά ήταν απλές εκθέσεις. Ως παράδειγμα έφερε, προς το τέλος της συνεδρίασης, το θέμα του δημοτικού σχολείου Ανδραβίδας, ένα θέμα που επίσης προκάλεσε μικρή ένταση μεταξύ Λέντζα και Μίγκου με τον πρώτο να επαναλαβάνει ότι, "κάποια έργα είναι απλές εκθέσεις".

Ο δήμαρχος επέμεινε, και προφανώς είναι λογικό, αυτά να συζητηθούν σε μια ειδική συνεδρίαση όταν η δημοτική αρχή θα έχει την πλήρη ενημέρωση. Και νομίζουμε ότι αυτό ήταν και το σημείο για το οποίο ο Ναμπίλ Μοράντ δεν ήθελε να πάρει θέση. Περιμένει δηλαδή αυτή την ειδική συνεδρίαση. Να σημειωθεί πάντως ότι ο δήμαρχος έχει επισημάνει ότι ο δήμος έχει συνέχεια και "δεν στεκόμαστε στο παρελθόν". 

Ο Ναμπίλ Μοράντ ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στις τοποθετήσεις του. Ανέφερε πως στα δημοτικά συμβούλια καλό είναι να έρχονται λιγότερα θέματα και να γίνονται περισσότερα δημοτικά συμβούλια για να μη κουράζεται το Σώμα [απάντησε ο Λέντζας ότι επί ημερών του έφερναν 30 και 40 θέματα] και πως, στο θέμα του δρόμου Πατρών-Πύργου να καλεστούν οι βουλευτές και μετά να βγει ψήφισμα.
Να σημειωθεί ότι ο ίδιος με τον Διονύση Μάλιαρη έδειξαν διάθεση συνεργασίας με ανταλλαγές προσώπων στη διαδικασία μελών νομικών προσώπων. Και αυτό, επίσης, καταγράφεται στα θετικά.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί κάτι πολύ σημαντικό: Η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γεωργία Κακαλέτρη δεν επιτρέπει στους συμβούλους να μακρηγορούν και παρεμβαίνει δυναμικά όταν διαπιστώνει κάτι τέτοιο. Αντιλαμβάνεται πως τα θέματα είναι δύσκολα και κάθε παρέκκλιση συμβούλου πέρα από ένα λογικό χρόνο προκαλεί δυσαρέσκεια και κούραση.

Επίσης, δεν ανέχεται να δημιουργείται φασαρία που οδηγεί σε προβλήματα τη στιγμή που τοποθετείται δημοτικός σύμβουλος. Εδώ υπάρχει κι ένα προσωπικό παράδειγμα που αξίζει να αναφερθεί: Επανέφερε στη τάξη εμένα και τον δήμαρχο όταν οι δυο μας συζητούσαμε κάτι. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που ιδιαίτερα απέναντι στον δήμαρχο ήταν "σκληρή".

Δύο φορές του ζήτησε να μη διακόπτει ή να μη παίρνει τον λόγο αυθαίρετα. Η κα Κακαλέτρη ως πρόεδρος είναι η υπεύθυνη του δημοτικού συμβουλίου και αυτό καλό είναι όλοι να το καταλάβουν νωρίς.

Διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις να αποτελέσει την καλύτερη πρόεδρο των δημοτικών συμβουλίων του συγκεκριμένου δήμου τουλάχιστον την τελευταία 5ετία!
 Ούτε δίστασε να αντιπαρατεθεί με τον Διονύση Μάλιαρη -ένας Μάλιαρης τελείως διαφορετικός από ότι μας είχε συνηθίσει σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια. Δυναμικός μεν, όμως ενημερωμένος για όλα. Ένας αρχηγός παράταξης που μπορεί να αντιπαρατίθεται με τον δήμαρχο αλλά όχι ανούσια. Αυτό άλλωστε φάνηκε πως το γνωρίζει ο ίδιος ο Γιάννης Λέντζας [ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος] γι αυτό και ζήτησε τις γνώσεις του για το Κοτύχι.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον Γραμματέα Αλέξη Γαλάνη, ο οποίος δίνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που υπάρχουν. Οπως έχουμε ξαναγράψει, πρόσωπα σαν τον κο Γαλάνη πρέπει να υπάρχουν σε όλα τα δημοτικά συμβούλια. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!!!!

Εδώ όμως πρέπει να πούμε το εξής: Το δημοτικό συμβούλιο σημαδεύτηκε από την αρχή με την "κόντρα" Μάλιαρη Λέντζα όταν ο πρώτος ζήτησε να μάθει αν η διαγράμμιση που έχει γίνει έξω από το δημαρχείο ήταν απόφαση δημοτικού συμβουλίου.
Ο Γιάννης Λέντζας απάντησε ότι ήταν δική του απόφαση για να ξεσηκώσει τις διαμαρτυρίες της παράταξης Μάλιαρη ότι ο δήμαρχος δεν αποφασίζει και διατάζει. Βέβαια, όταν ο δήμαρχος μπόρεσε να απαντήσει όλοι κατάλαβαν ότι είχε δίκιο.

Τι είπε ο Γιάννης Λέντζας; Πως υλοποίησε απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής, πως τα αυτοκίνητα του δήμου πρέπει να έχουν δικό τους χώρο και πως ήταν υποχρέωσή τους να δημιουργήσουν θέσεις ΑΜΕΑ. "Φανταστείτε να έρθει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να μη βρίσκει πάρκινγκ το αυτοκίνητό του". 
Επίσης ο δήμαρχος ανέφερε ότι είχε επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές πριν προχωρήσει στην όποια διαγράμμιση.

Κόντρα υπήρξε και μεταξύ Διονύση Μάλιαρη και με την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γεωργία Κακαλέτρη. "Δώστε μου το νόμο που λέει ότι το Σώμα ψηφίζει τα προτεινόμενα μέλη της αντιπολίτευσης".

Σε ότι αφορά τις τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων, φαίνεται πως η αναπληρώτρια δημάρχου, Αλεξάνδρα Γιαννίτση, προσαρμόζεται στο πνεύμα των δημοτικών συμβουλίων.

Και αν στη πρώτη συνεδρίαση με θέμα την εκλογή προεδρείου, ως πρώτη δημοτική σύμβουλος, είχε εμφανιστεί αγχωμένη απόψε έδειξε απόλυτη ψυχραιμία και με συγκεκριμένες τοποθετήσεις επί των εισηγήσεών της -αν θυμόμαστε καλά- όλες ψηφίστηκαν ομόφωνα, χωρίς να απαιτηθούν διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Διαβασμένος πολύ καλά και ο Κώστας Βαρβαρέσος, του οποίου οι εισηγήσεις δεν χρειάζονταν... ιδιαίτερη ερμηνεία!
Καλός και ο Σάκης Κεκάτος αλλά λίγο βιαστικός. Έχοντας περισσότερες από μία εισηγήσεις... πήρε φόρα να τις πει όλες μαζί με αποτέλεσμα να παρέμβει η πρόεδρος που του είπε ότι πρέπει να υπάρχει ψήφιση για κάθε μία πριν προχωρήσει στην επόμενη. Βέβαια, ο Διονύσης Κεκάτος είναι ένα αγαπητό πρόσωπο και αυτή του η βιασύνη προκάλεσε τα καλοπροαίρετα γέλια όλων των παρευρισκομένων.


Πολύ σοβαρός, όπως ήταν αναμενόμενο,.ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπασωτηρίου, ο οποίος πήρε το λόγο στο θέμα συζήτησης του δρόμου Πατρών-Πύργου. Απέδειξε [και δεν ήταν η μοναδική φορά] πως πρόσωπα σαν τον ίδιο αναβαθμίζουν κάθε δημοτικό συμβούλιο. "Πρέπει το θέμα να το θέτουμε τακτικά και να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα", ανέφερε εκτός των άλλων.

Ο Ανδρέας Κορομηλάς, ήρεμος όπως πάντα και ιδιαίτερα έμπειρος στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα, μέχρι τη στιγμή που πήρε τον λόγο και.. δημιούργησε πανικό. Αναφέρθηκε στη συγκρότηση των μελών του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου, κατηγορώντας τον δήμαρχο για έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας.

Αν και ο κος Λέντζας διατήρησε την ψυχραιμία του, εντούτοις υπήρξε δυναμική παρέμβαση της κας Κακαλέτρη η οποία τόνισε ότι δεν επιτρέπει τέτοιες εκφράσεις.

Ο κος Κορομηλάς ζήτησε να διαγραφούν αυτές οι λέξεις όμως, προσωπική μας εκτίμηση είναι ότι αν και χρησιμοποίησε λάθος λέξεις εντούτοις ήθελε να δώσει μια διαφορετική έννοια. Άλλωστε ποτέ ο συγκεκριμένος δεν υπήρξε προσβλητικός απέναντι στον οποιονδήποτε και καθόλου τυχαία  έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο ευγενικούς δημοτικούς συμβούλους.

Ιδιαίτερα ευγενής εμφανίζεται και ο Οδυσσέας Μανιάς. Δεν διακόπτει κανέναν ομιλητή, ακούει με ιδιαίτερη προσοχή και παρεμβαίνει μόνο όταν έχει κάτι ουσιαστικό να πει. Κρίμα που παρότι αυτοπροτάθηκε για τον σύνδεσμο ΗΡΑΚΛΗΣ αποκλείσθηκε από την ψηφοφορία. Προσωπική μας άποψη, ότι πρέπει κάπου να αξιοποιηθεί μια και δείχνει διάθεση να προσφέρει.

Ας δούμε μερικά απ' όσα ειπώθηκαν στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο. 

6.45' Έναρξη Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Διονύσης Μάλιαρης ζητάει το λόγο να καταθέσει ερωτήσεις εκτός ημερήσιας διάταξης: Ζητάει απάντηση για το αν η διαγράμμιση πάρκινγκ είναι απόφαση δημοτικού συμβουλίου και δεύτερον ζητάει παραχώρηση αίθουσας για γραφείο της παράταξής του.

Ο Δήμαρχος σε ότι αφορά το πάρκινγκ, γράφουμε παραπάνω, σε ότι αφορά την παραχώρηση γραφείου απαντάει ότι δεν υπάρχουν χώροι αλλά δεσμεύεται πως μέχρι τέλος του χρόνου θα τους παραχωρήσει.

Ο Ανδρέας Μίγκος, με αφορμή τη συνέντευξη του Γιάννη Λέντζα σε τοπική εφημερίδα θέτει τρία ερωτήματα:
1. Τι σημαίνει για εσάς ώριμο έργο
2. Ποια έργα δεν είναι ώριμα
3. Για ποια έργα έχει γίνει μόνο έκθεση.

Ο δήμαρχος απαντάει ότι σύντομα θα γίνει εική συνεδρίαση για το θέμα κι εκεί θα δοθούν όλες οι απαντήσεις, όπως και μια άλλη συνεδρίαση για τα οικονομικά του δήμου. Ανέφερε επίσης ότι το πρωί ήταν στη Περιφέρεια και έμαθε πως σε ότι αφορά τα έργα δεν είναι όλα όπως τα παρουσιάζει η προηγούμενη δημοτική αρχή. "Να υπάρχει σοβαρότητα σε όσα λέτε", ανέφερε χαρακτηριστικά. "Γιατί εκκρεμούν τα έργα εφόσον είναι ώριμα όπως λέτε;". 

Ανδρέας Μίγκος: "Δεν απαντάτε στις ερωτήσεις μου".
Γιάννης Λέντζας: "Θα λέτε αλήθειες εδώ μέσα. Θα κάνουμε ειδική συνεδρίαση για τα έργα. Εσείς κ. Μίγκο δεν πρέπει να μιλάτε".
Ανδρέας Μίγκος: "Γιατί;"
Γιάννης Λέντζας: "Θα σας πω ιδιαιτέρως".
Ανδρέας Μίγκος: "Ζητάω το λόγο επί προσωπικού".
Γιάννης Λέντζας: "Θα γίνουν δύο δημοτικά συμβούλια: ένα για έργα κι ένα για τα οικονομικά. Εκεί θα τα πούμε όλα. Σε 20 ημέρες που έχουμε αναλάβει δεν έχουμε πλήρη αποτύπωση των οικονομικών. "

Βασίλης Τσιρίκος: "Τα θέματα να είναι λίγο ομαλοποιημένα και όχι διάσπαρτα"
"Να γίνεται ζωντανή μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων
"Να απελευθερωθούν οι είσοδοι των ΑΜΕΑ"
"Να δείξετε ενδιαφέρον στο ότι καταστηματάρχες καταλαμβάνουν πεζοδρόμια και δρόμους"
¨Καλύτερη αστυνόμευση στα σχολεία"

Γιάννης Λέντζας: "Συμφωνώ σε όσα είπατε. Να ξέρετε όμως, όπως και ο κος Μίγκος, ότι ο προϋπολογισμός του δήμου έχει εξαντληθεί και πρέπει να κινηθούμε με προσοχή".

Οδυσσέας Μανιάς: "Τι ταμείο βρήκατε, τι εκκρεμότητες έχει ο δήμος και τι χρωστούν οι πολίτες στον δήμο".

Ο Δήμαρχος απάντησε πως αυτά θα συζητηθούν στην ειδική συνεδρίαση για τα οικονομικά του δήμου.

Αντώνης Σοφιανός: "Ενημερώστε για το δρόμο που μπαίνει στο λιμάνι"

Στις 19.15 το Σώμα πέρασε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

«Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης & Παιδείας» 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΕΝΤΖΑ: 

ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ                           ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ 
Μπιτούνη Π [Πρόεδρος]                      Βαρβαρέσος Κ.
Κακαλέτρη Γ.                                        Γιαννίση Α.
Βαγγελάκος Π.                                     Σίνος Ν
Χατζής Κ                                              Χατζής Π
Βαρβαρέσος Ι.                                      Κεκάτος Δ
Μαρτζάκλη                                           Πρίφτη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑΜΠΙΛ:
Μίγκος  Α                                             Σοφιανός Α

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΛΙΑΡΗ:   
Κατσάπης Θ.                                        Ρουμελιώτης ε

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαρτζάκλη Θάλεια


«Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος» 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΕΝΤΖΑ:
Βαρβαρέσος Ι [πρόεδρος]                      Χατζής Κ
Σίνος Ν                                                   Βαγγελάκος Π
Γιαννίτση Α.                                           Μπιτούνη Π
Χατζής Π                                                Βαρβαρέσος Κ
Κεκάτος Δ                                               Κακαλέτρη Γ
Μορτάκη Ευρ.                                        Τριτάρη Γ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΛΛΙΑΡΗ:
Βατσής Δ                                                 Κορομηλάς Α

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑΜΠΙΛ:
Παπασωτηρίου Σ                                    Δημόπουλος Λ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σίνος Νικόλαος 

                  
«Π.Κ.Κ.Κ. Σταφιδοκάμπου»

ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΕΝΤΖΑ:
Γιαννίτση Α                                              Κακαλέτρη Γ
Χατζής Κ                                                  Βαρβαρέσος Ι
Μπιτούνη Π                                              Κεκάτος Σ
Βαρβαρέσος Κ                                          Ανυφαντής Π
Αλεβιζόπουλος Γ                                      Αλεβιζόπουλος Π
Ζαχαρόπουλος Ν                                      Πασπαλιάρη Κ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αλεβιζόπουλος Γεώργιος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΛΙΑΡΗ:
Χονδρός Γ                                                Γεωργιόπουλος Α

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑΜΠΙΛ:
Καραβανά Ζ                                             Κατσάπη

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χατζής Κωνσταντίνος


ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε.

Το ψήφισμα των τοπικών συμβουλίων περιείχε τα εξής ονόματα:
Σπυρόπουλος Γ - Αρετή
Σωτηρόπουλος Ν - Κουρτέσι
Νικολετάκης  - Παλαιά Μανωλάδα
Μπακογιάννης Κ - Καπελέτο

ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΕΝΤΖΑ:
Λέντζας Γ.
Παπούλιας Π
Παναγιώταρος Δ

ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Κεκάτος Δ                     Σερέτης

Στο θέμα αυτό ο Διονύσης Μάλιαρης ζήτησε το ΚΟΤΥΧΙ να έρθει σε ειδική συνεδρίαση τονίζοντας πως αν συνεχιστεί η υπάρχουσα κατάσταση σε λίγα χρόνια θα καταστραφεί.

Ανδρέας Μίγκος: "Όποιος δεν έχει γνώση του θέματος δεν θα τα καταφέρει στο Κοτύχι". 

Γιάννης Λέντζας: "Ακούω με προσοχή τις προτάσεις σας. Δεν μπορούμε σε 20 ημέρες να κάνουμε όσα δεν έγιναν ποτέ. Θα υπάρξει διαφάνεια, θα δούμε τα προβλήματα και θα δώσουμε λύσεις. Ζητάμε τη συνεργασία όλων των δημοτικών συμβούλων". 

Στη συνέχεια το Σώμα προχώρησε στην εκλογή και των υπολοίπων μελών των άλλων νομικών προσώπων.
Στις 20.08 υπήρξε 5λεπτη διακοπή προκειμένου η παράταξη Λέντζα να πάρει απόφαση για το ποια γυναίκα θα προτείνει για τον σύνδεσμο ΗΡΑΚΛΗΣ αφού αδυνατούσαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Για τον σύνδεσμο ΗΡΑΚΛΗΣ αυτοπροτάθηκε και ο Οδυσσέας Μανιάς. Αυτό αποτέλεσε την αιτία να πραγματοποηθεί ψηφοφορία μεταξύ του ιδίου, του Λάμπη Δημόπουλου και του Έκτορα Ρουμελιώτη που ανέδειξε πρώτο σε ψήφους τον κο Δημόποτυλο.

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΕΝΤΖΑ
Λέντζας Γ [πρόεδρος]
Χατζής Κ                    Βαρβαρέσος Ι
Κακαλέτρη Γ              Μπιτούνη Π
Κεκάτος                      Βαρβαρέσος Κ
Σπηλιωπούλου Ν        Γκουτζουρή Π

Επίσης στο ΔΣ συμπεριλαμβάνονται η Λιμενάρχης και εκπρόσωπος της ΤΚ Κυλλήνης  \

Ο Ανδρέας Κορομηλάς, παίρνοντας το λόγο, αναφέρθηκε στην απουσία ατόμων της αντιπολίτευσης καυτηριάζοντας τον σχετικό νόμο για να απαντήσει ο δήμαρχος ότι, "θέλαμε κι εμείς την αντιπολίτευση αλλά δεν το επιτρέπει ο νόμος". 

Εδώ υπήρξε η αναφορά του κου Κορομηλά περί δημοκρατικής ευαισθησίας του κου Λέντζα και όσα συνέβησαν αναφέρονται παραπάνω.

*Υπήρξε αποχώρηση νωρίτερα του Έκτορα Ρουμελιώτη, χωρίς να ενημερωθεί το προεδρείο

*Στις 20.58' αναχώρησε η παράταξη Μάλιαρη και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα επέστρεψαν οι... Τσιρίκος και Κόλλιας προκαλώντας έκπληξη σε αρκετούς!!!

ΑΥΡΙΟ:
Αποκλειστική δήλωση του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα. 
ποιες οι εντυπώσεις του από την πρώτη τακτική συνεδρίαση!!!






COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Εντάσεις... αλλά με διάθεση προσφοράς απ' όλους! [φωτογραφίες]
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Εντάσεις... αλλά με διάθεση προσφοράς απ' όλους! [φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4QwEKG2mPJNrq88irh9QMP_HQkiIRbt4D1OCNAkacbM1XvVKUM79rIjN7u33K7wv0Bo0ya1TXbWPcfUqjL_SWy1P-Fj7oq2YVrzkhD5FG9H6glRy_aUnlP97MXNfZfhnYtTrY9ZGJKGo/s640/P1190783.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4QwEKG2mPJNrq88irh9QMP_HQkiIRbt4D1OCNAkacbM1XvVKUM79rIjN7u33K7wv0Bo0ya1TXbWPcfUqjL_SWy1P-Fj7oq2YVrzkhD5FG9H6glRy_aUnlP97MXNfZfhnYtTrY9ZGJKGo/s72-c/P1190783.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/09/blog-post_553.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/09/blog-post_553.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy