-->

Τελικά δεν έκλεισαν την Fargeco Hellas - Δηλώσεις εργαζομένων της εταιρείας [φωτογραφίες]

Δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι το σφράγισμα της εταιρείας Fargeco Hellas , στους Αγίους Θεοδώρους Λχαινών. Σύμφωνα με την ενημέ...

Δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι το σφράγισμα της εταιρείας Fargeco Hellas, στους Αγίους Θεοδώρους Λχαινών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του δικηγόρου της συγκεκριμένης εταιρείας, κάποιο... πρόβλημα δημιουργήθηκε με το κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας που θα έκανε την σφράγιση. Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος, κάποια άλλη στιγμή η Π.Ε. Ηλείας θα ενημερώσει για τα περαιτέρω! 

Στο μεταξύ, σήμερα, από νωρίς, στο χώρο της Fargeco συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι οι οποίοι, για πρώτη φορά, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες.


Σβολίμη Ελενα 
Υπάλληλος Λογιστηρίου, Αθήνα 

"Δυστυχώς, έχουν αναγκάσει την εταιρεία να δίνει κρίσιμα οικονομικά στοιχεία και μεγέθη -όπως η δαπάνη κατανάλωσης προπανίου- που μόνο οι αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες μπορούν και πρέπει να έχουν πρόσβαση, για να μπορέσει να αντικρούσει τις ψευδείς, ανυπόστατες και γελοίες υποτιθέμενες καταγγελίες του καθενός αρμοδίου ή αναρμοδίου. 

Και φυσικά, όλα αυτά τα στοιχεία,μετά διαρρέουν ως δια μαγείας δεξιά και αριστερά και φτάνουν ανεξέλεγκτα σε διάφορους "περίεργους" προορισμούς. 
Συμβαίνουν απίστευτα και απαράδεκτα πράγματα". 

Σερέτης Σάκης 
Μυρσίνη 

"Γεννήθηκα και ζω, εγώ και η οικογένειά μου στη Μυρσίνη της περιοχής Λεχαινών, σ' ένα νομό χτυπημένο από την ανεργία και τα πολλά και μεγάλα οικονομικά προβλήματα. 

Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στην εταιρεία, έχοντας μια μόνιμη θέση, σταθερό μισθό και κοινωνική ασφάλεια. Προϋποθέσεις για να μείνω στο τόπο μου, και να μην αναγκαστώ, όπως χιλιάδες άλλοι, να τον εγκαταλείψω και να υποχρεώσω την οικογένειά μου και το παιδί μου σε οδυνηρή απομάκρυνση. 

Ολα αυτά, δυστυχώς, τους τελευταίους μήνες, παρακολουθώ με λύπη μου, ότι γίνονται στόχος κάποιων ελαχίστων και μετρημένων στα δάκτυλα του ενός χεριού συγκεκριμένων προσώπων που προσπαθούν με ψέματα, ψυχολογικούς εξαναγκασμούς, μεθοδεύσεις, επινοήσεις προβλημάτων και κατά τους δικηγόρους παράνομα, να πολεμήσουν. Ψάχνουν απεγνωσμένα να κλείσουν την μονάδα με οποιοδήποτε τρόπο. 

Εχουν φτάσει δε στο σημείο, με ψέματα και διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα να δημιουργήσουν κοινωνικές αντιπαλότητες και να δημιουργούν αρνητικό κλίμα ακόμη και εναντίον εμάς που εργαζόμαστε στην επιχείρηση ή όλων όσων έχουν οποιαδήποτε σχέση και δωροληψία μαζί της. 

Εχει έρθει η στιγμή που φοβηθήκαμε να έρθουμε ακόμα και για το μεροκάματο,όταν είδαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτοικο της περιοχής και δικηγόρο μα καλεί δημόσια σε χρήση βίας. Εναντίον ποιων; Μόνο κατά των ιδιοκτητών και των υπευθύνων; 'Η ακόμα και των εργαζομένων; Αφού, όπως είπα, έχουν δημιουργήσει πλέον γενικό κλίμα κοινωνικής αντιπαλότητας. Τους τελευταίους μήνες ζούμε ένα θέατρο παραλόγου! 

Ενα εργοστάσιο να ανοιγοκλείνει κάθε 3-4 μήνες λες και είναι παιχνιδάκι στα χέρια κάποιων και καμιά 50αριά από εμάς έρμαια μιας ακατανόητης και πολύ περίεργης κατάστασης που δημιούργησαν 5-6 συγκεκριμένα πρόσωπο. 
Ας το ξανασκεφτούν. Είναι ντροπή πλέον!" 

Αδαμόπουλος Κώστας 
Βάρδα 

"Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει και η ζωή μας έχει πέσει στην αβεβαιότητα της ανεργίας και της οικονομικής εξόντωσής μας. Στην αρχή μας είπαν... ότι δήθεν έλειπαμ κάποια χαρτιά από τιος άδειες. Μετά μας είπαν και προσπάθησαν να μας τρομοκρατήσουν ότι ο αέρας είναι επικίνδυνος. Πάει κι αυτό, το ξέχασαν. 

Τώρα τελευταία ακούσαμε ότι μετά τον αέρα, το πρόβλημα ήταν τα νερά! Τον άλλο μήνα θα επινοήσουν κάτι άλλο.Ελεος πια. 
Τι απαράδεκτα κι εξωφρενικά πράγματα είναι αυτά;"

Κακανάκης Βαγγέλης 
Διοικητικός υπάλληλος, Αθήνα 

"Τους προηγούμενους μήνες έκαναν σημαία την περιβόητη έκθεση του Πανεπιστημίου Πατρών και τον 40 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο καρκινογέννεσης. Προσπαθησαν να τρομοκρατήσουν όλο τον κόσμο για υποτιθέμενο κίνδυνο της υγείας! Μετά την ουσιαστική ακύρωση της μελέτης Λεοτσινίδη από το ΣτΕ, τα ξέχασαν όλα.Και όχι μόνο! 

Η περιφέρεια που καιγόταν υποτίθεται για την υγεία των εργαζομένων και των κατοίκων, και θορυβήθηκε από αυτή την έκθεση, ενώ το ΣτΕ τους δέταξε να κάνουν 3η μελέτη με έξοδα της εταιρείας, και μετά από 3 μήνες δενέχουν κάνει τίποτα απολύτως. Τόσο ήταν το ενδιαφέρον τους για την δημόσια υγεία! Απαράδεκτοι! 

Το ΣτΕ, όχι μόνο θεώρησε άκυρη την δειγματοληψία του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά αναγνώρισε στην εταιρεία τους σοβαρούς σκοπούς της δραστηριότητάς της που συνδέονται με το δημόσιο συμφέρον, αφού συλλέγει υλικά που αν παρέμεναν εκτεθειμένα στους κάδους των πόλεων θα αποτελούσαν απειλή για την δημόσια υγεία" 

Στασινός Ηλίας 
Σαβάλια 

"Σαν υπεύθυνος του γραφείου των Λεχαινών βλέπω καθημερινά την εχθρική αντιμετώπιση που βιώνει η εταιρεία από την περιφέρεια. Τις περισσότερες φορές, με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα προς την Δ/νση Ανάπτυξης παρακαλάμε επί δύο και τρεις ημέρες να λάβουμε αρ. πρωτ. σε έγγραφα που καταθέτει επίσημα η εταιρεία. 

Για να μας χορηγήσουν δε κάποιες φορές αιτούμενα έγγραφα, ο δικηγόρος της εταιρείας έχει αναγκάσει να καταφύγει σε εισαγγελική παραγγελία, αφού δεν μπορούμε διαφορετικά να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας, εντός ημερομηνιών που θα μας θέτουν οι δικαστικές αρχές. 

Γενικά έχουν επιβάλλει ένα χαοτικό και ακαταλαβίστικο χαρτοπόλεμο εγγράφων, αιτημάτων, γνωμοδοτήσεων, απαντήσεων που κάποια στη μακρά πορεία ξεχνιούνται και άλλα προκύπτουν ξαφνικά! 
Ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις!" 

Λουκόπουλος Κώστας 
Καβάσιλα 

"Είμαι πατέρας πέντε παιδιών. Η επιβίωση της οικογένειάς μου και των παιδιών μου έχει γίνει παιχνίδι στα χέρια κάποιων που προβάλουν ερμηνείες δικαστηρίων και ανύπαρκτα κωλύματα εγγράφων. 
Μόνο ντροπή τους, τίποτα άλλο"

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Τελικά δεν έκλεισαν την Fargeco Hellas - Δηλώσεις εργαζομένων της εταιρείας [φωτογραφίες]
Τελικά δεν έκλεισαν την Fargeco Hellas - Δηλώσεις εργαζομένων της εταιρείας [φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfX6Y1M7DZrSTbHwz_31Q94KBZ_oB2f1dNP3rXYbCPhH7w0bVZQKN4w0wCFzzgAGVEdtqu0JhTHClqjUgm1ctsoLgfYQF-I6PVSWO4t86rfH9WMbm3y7OaiUzPzrJcpZy416KyN1-w8ig/s600/P1210443.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfX6Y1M7DZrSTbHwz_31Q94KBZ_oB2f1dNP3rXYbCPhH7w0bVZQKN4w0wCFzzgAGVEdtqu0JhTHClqjUgm1ctsoLgfYQF-I6PVSWO4t86rfH9WMbm3y7OaiUzPzrJcpZy416KyN1-w8ig/s72-c/P1210443.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2020/10/fargeco-hellas_26.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/10/fargeco-hellas_26.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy