-->

Ντιέγκο Μαραντόνα: Του έδωσαν μπίρα και μαριχουάνα για να απαλλαγούν

Αποκαλύφθηκαν νέα ηχητικά στοιχεία του γιατρού του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλντο Λούκε και ενός μέλους του ιατρικού προσωπικού που φρόντιζε...

Αποκαλύφθηκαν νέα ηχητικά στοιχεία του γιατρού του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλντο Λούκε και ενός μέλους του ιατρικού προσωπικού που φρόντιζε την υγεία του Αργεντινού θρύλου του ποδοσφαίρου. Νέα ηχητικά και συνομιλίες μεταξύ του νευροχειρουργού και ενός μέλους του προσωπικού που φρόντιζε για την υγεία του Μαραντόνα τράβηξαν την προσοχή εκείνων που έχουν πρόσβαση στο αρχείο. 

Η συζήτησή τους περιστρέφεται γύρω από δύο σημεία: πώς να αποφύγει την προμήθεια κάνναβης και ποια ιατρική ευθύνη θα μπορούσαν να έχουν εάν ο Ντιεγκίτο πέθαινε. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα φέρεται πως συνέχιζε να καταναλώνει ναρκωτικά και αλκοόλ μετά την επέμβαση του Νοεμβρίου στο κεφάλι και λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του, σύμφωνα με συνομιλίες με τον γιατρό του που αποκάλυψε η Infobae. 

«Η μαριχουάνα δεν βλάπτει κανένα συγκεκριμένο όργανο» 

Σε μια ιδιωτική συνομιλία ο νευροχειρουργός Λεοπόλντο Λούκε μίλησε πράγματι για την κατανάλωση μαριχουάνας και αλκοόλ μετά την επέμβασή του στις 3 Νοεμβρίου: «Η μαριχουάνα δεν βλάπτει κανένα συγκεκριμένο όργανο. Από ιατρικής άποψης, δεν υπάρχει καμία ευθύνη. Εξαρτάται από τον ασθενή. Τώρα αν η αστυνομία ερευνήσει και διαπιστώσει ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, θα επιτεθούν. Δεν είναι ιατρική ευθύνη. Δεν είναι σαν να του έδωσα μαριχουάνα» είπε. 

Στη συνομιλία μεταξύ του γιατρού και ενός μέλους του προσωπικού που είναι υπεύθυνο για την υγεία του Μαραντόνα αναφέρεται επίσης: «Δεν αντέχω την κατάσταση που η Τσάρλι δίνει στον Ντιέγκο μαριχουάνα πια. Δεν ξέρω πώς να το σταματήσω» γράφουν στον Λούκε. 

«Ο Μαραντόνα άναψε ένα πούρο» 

Η ανησυχία διαρκεί αρκετές εβδομάδες, σύμφωνα με την ανάλυση των συνομιλιών που έκανε η δικαιοσύνη και ο νευροχειρουργός είναι αυτός που επιμένει περισσότερο να τους εμποδίσει να συνεχίσουν να του δίνουν μαριχουάνα και σε αρκετές περιπτώσεις λέει ότι σκοπεύει να συναντηθεί με τον δικηγόρο Ματίας Μόρλα για να θέσει το ζήτημα μαζί του.

Σε ένα ηχητικό, εκτίθεται η ανησυχία και το πόσο ανεξέλεγκτο ήταν αυτό το ζήτημα στο σπίτι του Ντιέγκο: «Είπα ότι, μέσα σε όλα, έχω τη Μονόνα που μου λέει πράγματα. Όλοι, χθες, εκτός από τη Μονόνα και την ασφάλεια, όλοι καπνίζουν» λέει ο συνομιλητής του Λούκε και συνεχίζει: «Έχει ήδη συνηθίσει να καπνίζει καθημερινά. Ζητά από τους φύλακες. Λέει "Φάσο". Και τις προάλλες άναψε ένα πούρο». 

«Για να απαλλαγούμε από τον Ντιέγκο, του έδωσε μπίρα και μαριχουάνα» 

Σε μια άλλη συνομιλία, ανταλλάσσουν μηνύματα σχετικά με μια εξαιρετικά ανησυχητική κατάσταση και ένα από τα μέλη του ιατρικού προσωπικού λέει τις λεπτομέρειες μιας νύχτας κατά την οποία, σύμφωνα με αυτά τα μηνύματα που αποτελούν μέρος της επίσημης εμπειρογνωμοσύνης, ο Ντιέγκο έλαβε μαριχουάνα και αλκοόλ.

«Όπως σας είπα, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη Μονόνα και τον αξιωματικό ασφαλείας που είναι τώρα. Ως αποτέλεσμα αυτού, μου είπαν ότι χθες η Τσάρλι είχε κανονίσει να μπει σε μια γυναίκα το βράδυ. Έτσι, για να απαλλαγούμε από τον Ντιέγκο, του έδωσε μπίρα και μαριχουάνα. Τον έσπασε σε χίλια κομμάτια» λέει αρχικά και μετά ολοκλήρωσε την ιστορία αναφέροντας: «Βρήκα ίχνη ψιλοκομμένης μαριχουάνας παντού και τη μυρωδιά στο σπίτι. Ο τύπος έκανε σεξ στο δωμάτιο υπηρεσίας». 

Την επόμενη εβδομάδα στη διερεύνηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα οι τέσσερις εισαγγελείς θα συναντηθούν για να καθορίσουν πιθανές κατηγορίες, εστιάζοντας στους ανθρώπους που ήταν πιο κοντά στον Αργεντινό θρύλο του ποδοσφαίρου τις τελευταίες ώρες πριν από τον θάνατό του.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ντιέγκο Μαραντόνα: Του έδωσαν μπίρα και μαριχουάνα για να απαλλαγούν
Ντιέγκο Μαραντόνα: Του έδωσαν μπίρα και μαριχουάνα για να απαλλαγούν
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYz1gSTaXnpkWrMk4_10Fcn8-7KjkCSEtzk9Y5btlv_tLnhvfFDxa_opsRNdTggaWUDwf9nRaN3-_7yXcpyRiFMXV9DtwBX_Ampaiq1e90Wr88bamqsA9lIe0VsHAfversgzgd6TqfFsg/s600/9233193_0_0_2358_1276_1000x0_80_0_1_aab363c54cdc8bfb8b73299187741e14.jpg.webp
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYz1gSTaXnpkWrMk4_10Fcn8-7KjkCSEtzk9Y5btlv_tLnhvfFDxa_opsRNdTggaWUDwf9nRaN3-_7yXcpyRiFMXV9DtwBX_Ampaiq1e90Wr88bamqsA9lIe0VsHAfversgzgd6TqfFsg/s72-c/9233193_0_0_2358_1276_1000x0_80_0_1_aab363c54cdc8bfb8b73299187741e14.jpg.webp
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/02/blog-post_23.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/02/blog-post_23.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy