Ερμού 16, Αμαλιάδα, Τηλέφωνο: 26220 27473

Δήμος Πύργου: Δωρεά βιβλίων-βοηθημάτων Mαθηματικών κατεύθυνσης από την ΚΟΙΝΣΕΠ “Ηλίανθος”

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος “Ένα πολύτιμο βοήθημα για τους μαθητές”   Ο κοινωνικός χαρακτήρας και η διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης προς κ...

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος “Ένα πολύτιμο βοήθημα για τους μαθητές” 

Ο κοινωνικός χαρακτήρας και η διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης προς κάθε κατεύθυνση της ΚΟΙΝΣΕΠ “Ηλίανθος” αποδεικνύεται με ακόμη μια δράση. Αυτή τη φορά με τη δωρεά προς τον Δήμο Πύργου, βιβλίων-βοηθημάτων Μαθηματικών που απευθύνονται στους μαθητές της Γ’ Λυκείου με προσανατολισμό Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής και φέρουν την συγγραφική σφραγίδα του εκπαιδευτικού και διαχειριστή της Κοινωφελούς Συνεταιριστικής Επιχείρισης Νίκου Ζανταρίδη. 

Ο κ. Ζανταρίδης, έχοντας πλέον άρρηκτες σχέσεις με την περιοχής μας, καθώς είναι ο πατέρας της Ερμίνας Ζανταρίδη-Κολοβού διευθύντριας του ΚΔΑΠμεΑ “Ηλίανθος”, και με βαθύ αίσθημα της προσφοράς προς την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα, προέβη σ’ αυτή την κίνηση σε μια αντικειμενικά δύσκολη εκπαιδευτικά περίοδο λόγω της πανδημίας με στόχο να βοηθηθούν και να προετοιμαστούν όσο το δυνατό καλύτερα οι μαθητές των συγκεκριμένων κατευθύνσεων στις Πανελλήνιες εξετάσεις τους. 

Με μια μακρά πορεία στο χώρο της εκπαίδευσης, της συγγραφής βιβλίων και των εκδόσεων, το βιβλίο του αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για τους μαθητές. Σύντομα το βοήθημα, σε συνεργασία του Δήμου Πύργου και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα διανεμηθεί δωρεάν σε όλους τους μαθητές, όλων των Λυκείων του Δήμου που έχουν επιλέξει τις παραπάνω κατευθύνσεις. Ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος υποδέχτηκε στο γραφείο του τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ “Ηλίανθος”, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την δωρεά και ειδικά τον κ. Ζανταρίδη που με το συγγραφικό του έργο θα συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία των μαθητών του Δήμου Πύργου.
“Ο κ. Ζανταρίδης είναι ένας αξιόλογος μαθηματικός, άνθρωπος του βιβλίου και των εκδόσεων. Έχουμε την τύχη να έχουμε συμπολίτισσα στην κόρη του Ερμίνα Ζανταρίδη-Κολοβού η οποία πρωταγωνίστησε στο να ιδρυθεί το ΚΔΑΠμεΑ Ηλίανθος, αποτέλεσμα ενός υποδειγματικού σχήματος συνεργασίας μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας μέσω της ΚΟΙΝΣΕΠ. Το όλο αποτέλεσμα ήταν περίπου 40 συμπολίτες μας, άτομα με αναπηρία που δεν είχαν διέξοδο ψυχαγωγίας και διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου τους, τώρα πια ισότιμα να αντιμετωπίζονται από την κοινωνία και σ’ αυτό τον τομέα, σ’ έναν πολύ ωραίο χώρο που από την εγκατάλειψη μετατράπηκε σε χώρο πολιτισμού και συνεχίζεται να εξοπλίζεται. 

Τους ευχαριστούμε γι’ αυτή τη δράση τους και επειδή οι άνθρωποι δεν είναι τυχαία προϊόντα της φύσης αλλά μεταφέρουν τις αξίες της οικογένειάς τους, ο κ. Ζανταρίδης ήρθε να επιβεβαιώσει αυτή την αρχή. Έχοντας και οι ίδιος ανησυχίες κοινωνικής προσφοράς μας κάνει δωρεά βιβλία-βοηθήματα Μαθηματικών για τους μαθητές της Γ Λυκείου που σε συνεννόηση με τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα δοθούν δωρεάν στα παιδιά που φέτος δίνουν εξετάσεις. Και η εμπειρία του κ. Ζανταρίδη αποτελούν εγγύηση ότι το βιβλίο αυτό είναι ένα πολύτιμο βοήθημα για τους μαθητές”. 

Για το βιβλίο και την προσφορά του στους μαθητές του Δήμου Πύργου μίλησε ο κ. Ζανταρίδης τονίζοντας πως “Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εκπαιδευτική χρονιά λόγω της πανδημίας αυτό το βιβλίο είναι απαραίτητο για τους μαθητές ειδικά γι’ αυτούς που δίνουν στην κατεύθυνση Οικονομίας και Πληροφορικής καθώς της Θετικής Κατεύθυνσης. Έχει γίνει μια συστηματική μελέτη της θεωρίας- ένα κομμάτι στο οποίο εξετάζονται οι μαθητές στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Θα μου είναι πολύ ευχάριστο να γίνει ένα χρήσιμο βοήθημα και θέλουμε να τονίσουμε ότι θα συνεχίσουμε με προσφορές, ειδικά για τους νέους μαθητές, γιατί όλες οι εργασιακές δραστηριότητες που έχω είναι στο χώρο της εκπαίδευσης” κατέληξε.
Τη συνέχιση ανάλογων δράσεων και κοινωνικών προσφορών υπογράμμισε και η εκπαιδευτικός- νηπιαγωγός ειδικής αγωγής και διευθύντρια του ΚΔΠΑμεΑ “Ηλίανθος” Ερμίνα Ζανταρίδη σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως “ο κοινωνικός χαρακτήρας που έχει η ΚΟΙΝΣΕΠ μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε τέτοιες κινήσεις και θα έχουμε και άλλες στο μέλλον”. 

Τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ και τον κ. Ζανταρίδη ευχαρίστησε και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Παπαδημητρίου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Η προσφορά του κ. Ζανταρίδη αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, ώστε να γίνουν και άλλες τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και κινήσεις και αποδεικνύει ότι έχει υψηλό το φρόνημα της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προσφοράς. Το βιβλίο πραγματικά θα βοηθήσει τους μαθητές κατεύθυνσης της Γ’ Λυκείου. Και ειδικά στις συνθήκες που όλοι βιώνουμε ως χώρα και ως κοινωνία γενικότερα, με την οικονομική κρίση και με την πανδημία που πολλοί μαθητές που δεν έχουν την δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων, είναι ένα εγχειρίδιο που θα τους βοηθήσει να δώσουν εξετάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι”.

COMMENTS

Όνομα

ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Ασκηση Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ βιβλία/περιοδικά ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολεμικές Τέχνες Πολιτική Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Πύργου: Δωρεά βιβλίων-βοηθημάτων Mαθηματικών κατεύθυνσης από την ΚΟΙΝΣΕΠ “Ηλίανθος”
Δήμος Πύργου: Δωρεά βιβλίων-βοηθημάτων Mαθηματικών κατεύθυνσης από την ΚΟΙΝΣΕΠ “Ηλίανθος”
https://1.bp.blogspot.com/-kQNJl25QyEU/YFihqx8uOUI/AAAAAAAEkSI/SgwfrwfUdx4D4kPHjG_kEcGKH9i4AjMxwCLcBGAsYHQ/s600/Opera%2B%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF_2021-03-22_155325_mail.google.com.png
https://1.bp.blogspot.com/-kQNJl25QyEU/YFihqx8uOUI/AAAAAAAEkSI/SgwfrwfUdx4D4kPHjG_kEcGKH9i4AjMxwCLcBGAsYHQ/s72-c/Opera%2B%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF_2021-03-22_155325_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/03/m.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/03/m.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy