Ερμού 16, Αμαλιάδα, Τηλέφωνο: 26220 27473

Δήμος Πηνειού: Οταν και η... "επιστήμη" σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!

Γίνατε το "κέντρο του κόσμου"... αλλά από την ανάποδη πλευρά!!! Του Γιώργου Φάκου Εκεί, στον Δήμο Πηνειού έχετε χάσει κάθε αίσθ...

Γίνατε το "κέντρο του κόσμου"... αλλά από την ανάποδη πλευρά!!!


Του Γιώργου Φάκου


Εκεί, στον Δήμο Πηνειού έχετε χάσει κάθε αίσθηση της πραγματικότητας. Ισως νιώθετε "βασιλιάδες"... αλλά σαν τον βασιλιά εκείνον του παραμυθιού όπου ήταν γυμνός ενώ οι αυλοκόλακες τον εκθείαζαν για τα... όμορφα ρούχα που φορούσε μέχρι που ο λαός έβαλε τα γέλια μόλις τον είδε να περιφέρεται στη πλατεία καμαρωτός. 

Καλό είναι να διαβάζετε κανένα παραμύθι γιατί και αυτά από τη ζωή είναι βγαλμένα, ενώ το δικό σας παραμύθι είναι απόρρεια του εγκλωβισμού σας σ' ένα γυάλινο κόσμο όπου όλα νομίζετε πώς είναι ωραία και καλά. Το μόνο κοινό σας σημείο με το παραμύθι του βασιλιά είναι ότι γελάει ο κόσμος. 
Δεν θα γράψω τη γνώμη που έχουν οι συνάδελφοί σας αιρετοί, αυτό θα το διαπιστώνετε καθημερινά από την "απομόνωση" που οδηγήσατε τον δήμο σας. 

Πάμε παρακάτω...

Με έκπληξη κι απορία διάβασα σήμερα την απάντηση του αντιδημάρχου Γιώργου Παναγούλια, ο οποίος με άκρως επιθετικό ύφος καταφέρεται κατά του δημοσιογράφου της εφημερίδας "Πρώτη" για το σχόλιό του από την παρουσία του ιδίου στη σύσκεψη με την Κεραμέως για τις Πανεπιστημιακές Σχολές. 
Μου προξένησε εντύπωση το επιθετικό ύφος του κ. Παναγούλια, τον οποίο ιδιαίτερα συμπαθώ και ποτέ δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές. Αυτό που έδειχνε ήταν ένας άνθρωπος ήρεμος, συζητήσιμος, γελαστός. 

Αλλά πρέπει να απαντήσω στο ίδιο ύφος, μια και περίπου τα ίδια που έγραψε ως απάντησή του στην εφημ. "Πρώτη", προφανώς αφορούν και το newsgf.net το οποίο σχεδόν τα ίδια έγραφε για τη συνάντηση με την Κεραμέως... άσχετα εάν εμάς δεν τόλμησε να στείλει απάντηση. 

Ακούστε κ. Παναγούλια, 

το να επιτίθεστε σε δημοσιογράφο με τον τρόπο που το κάνατε, ήταν τραγικό και απαράδεκτο. Οταν διαφωνείτε με κάποιο σχόλιο, γράψτε την απάντησή σας και να φέρεστε όπως αξίζει στη θέση που κατέχετε, ελέω Μαρίνου... διότι μέχρι την εμφάνιση Μαρίνου ούτε στα όνειρά σας δεν θα βλέπατε θέση εξουσίας έστω και αυτή του αντιδημάρχου. 

Νιώθετε σπουδαίοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες στο δήμο Πηνειού; Νιώθετε ότι είστε το "κέντρο του κόσμου"; Σας επιβεβαιώνω πώς είστε, αλλά από την ανάποδη πλευρά. 
Από τη πρώτη στιγμή που εκλεγήκατε ως δημοτική αρχή, αντί να συνεχίσετε μια νότα αισιοδοξίας που διαφάνηκε για κάτι μεγαλύτερο, συνεχίζοντας το έργο του προκατόχου σας, δύο χρόνια τώρα μόνο... ευχαριστίες αποδίδεται. Κανένα έργο ουσίας, μέχρι στιγμής, γι' αυτόν τον ιστορικό δήμο.

Περί απάντησης

"...καθότι ουδείς επικοινώνησε στον κατάλληλο χρόνο με τον Δήμο μας για να ρωτήσει αν θα είμαστε παρόντες στη σύσκεψη, ώστε να πληροφορήσετε εγκαίρως και επαρκώς τους αναγνώστες σας".
Σε αυτή την παράγραφο της απάντησής σας, τι υπονοείται; 'Η καλύτερα ξέρετε τι γράφετε; Ο δήμαρχός σας και ο πρόεδρος του δ.σ. σας δεν ήταν αυτοί που μιλούσαν απαξιωτικά για τον αγώνα κατά της παράλογης απόφασης κατάργησης των πανεπιστημιασκών σχολών; Τι άλλαξε που θα ερχόμασταν να ρωτήσουμε όταν η στάση σας ήταν απόλυτη και ξεκάθαρη; ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΗΛΕΙΩΝ!

"Εκεί όμως που πλειοδοτείτε σε πρακτικές δημοσιογραφικά αντιδεοντολογικές είναι η εντελώς αυθαίρετη εκτίμησή σας για δήθεν διαφορετικές θέσεις μεταξύ των στελεχών της Δημοτικής Αρχής Πηνειού. Πρόκειται ασφαλώς για αποκύημα νοσηρής φαντασίας που εκφράζει ευσεβείς πόθους ορισμένων, με προφανή στόχο να πλήξουν τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή"
Αλλο ένα μεγαλειώδες απόσπασμα της απάντησής σας. Η κριτική, για σας, είναι απόρρεια αντιδεοντολογικών και αυθαίρετων δημοσιογραφικών εκτιμήσεων; Ειλικρινά δεν ήξερα ότι γνωρίζετε από δημοσιογραφία.
Αλλά κι ΕΣΕΙΣ φαίνεται να είστε της ίδιας άποψης; Οταν κάποιος σας εκθειάζει είναι τεράστιος, όταν σας κριτικάρει είναι... ξεπουλημένος, εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα κ.α.; 

Γράφετε για αποκύημα νοσηρής φαντασίας και κάτι άλλα χαριτωμένα. Μα, όταν δήμαρχος και πρόεδρος ΔΣ εκφράζουν την αντίθεσή τους [και προφανώς όλης της δημοτικής αρχής] τότε η δική σας παρουσία στη σύσκεψη τι έδειχνε; Αγαστή συνεργασία και αγάπες;
Αλλά θα σας γράψω τι αντιλαμβάνομαι πώς έγινε. Μετά τις υπέρλαμπρες δηλώσεις Μαρίνου και προέδρου ΔΣ, αντιληφθήκατε τις αντιδράσεις των πολιτών και προσπαθήσατε να "ηρεμήσετε" μια κατάσταση. Γι αυτό κι εμφανίστηκε ο δήμαρχός σας στη σύσκεψη με τον Τσίπρα, όταν λίγες ημέρες νωρίτερα, ο σπουδαίος αυτοδιοικητικός έγραφε πώς... έχει εμπιστοσύνη στον Μητσοτάκη για τις σχολές και τον δρόμο!! Και πέσαμε όλοι ξεροί από τα γέλια [Σας αναγνωρίζω το χιούμορ σας]!!!

"Η θέση μου στη συνάντηση ήταν ΙΔΙΑ με του Δημάρχου κ. Ανδρέα Μαρίνου και των άλλων αιρετών του νομού μας. Η διαφοροποίηση του κ. Μαρίνου αφορούσε μόνο στον τρόπο διεκδίκησης, ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, καθώς πρότεινε απευθείας συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, διαβλέποντας το αδιέξοδο στο οποίο τελικά οδήγησε η συνάντηση με την Υπουργό (πρόβλεψη που, δυστυχώς, δικαίωσε τη στάση του αυτή)."
Σε αυτή την επίσης, μεγαλειώδη παράγραφο της απάντησής σας, έγραψα παραπάνω. Ηδη κουράστηκα μαζί σας για να τα επαναλαμβάνω.

"Μου είναι αδιανόητο να δεχθώ ότι ο συντάκτης σας δεν μπόρεσε να διακρίνει αυτή την τόσο ξεκάθαρη πολιτική στάση της Δημοτικής Αρχής Πηνειού, εκτός και αν λειτούργησε καθ’ υπόδειξιν (ποιών άραγε;)".
Κύριε αντιδήμαρχε σοβαρευτείτε... Κάθε δημοσιογραφική κριτική οφείλεται στην... υπόδειξη κάποιων; Και τότε η... "προστασία" που οφείλετε; 
Θέλετε να ανοίξουμε τέτοια συζήτηση; 

Δεν θα γράψω περισσότερα... άλλωστε η απάντηση της εφημερίδας, σε γενικές γραμμές, καλύπτει και το newsgf.net, το οποίο επίσης έγραψε για την παρουσία σας στην συνάντηση με την Κεραμέως και την αναφορά που κάνατε μέσω... facebook!!! [Oύτε δελτίο Τύπου δεν βγάλατε ως δήμος για να... μας αποδείξετε την κοινή γραμμή που έχετε].

Η σημερινή απάντησή μου δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποια συνεργασία με την συγκεκριμένη εφημερίδα. Απλά -υποθέτουμε- πώς η απάντησή σας αφορούσε κι εμάς ή πώς έτσι θα την εξέλαβαν όσοι την διάβασαν και είχαν διαβάζει και το κείμενο του site. 

Σοβαρευτείτε ως δημοτική αρχή στο Δήμο Πηνειού!!!!!!!!!!!!

Και ανάψτε κανένα κερί στον Καστρινό, που αποφάσισε να μην διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου. Αν το έκανε, το δημαρχείο θα το βλέπατε μόνο από επισκέψεις σας!!!COMMENTS

Όνομα

ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Ασκηση Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ βιβλία/περιοδικά ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολεμικές Τέχνες Πολιτική Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Πηνειού: Οταν και η... "επιστήμη" σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!
Δήμος Πηνειού: Οταν και η... "επιστήμη" σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!
https://1.bp.blogspot.com/-gIT5L1nLw4Y/YLDmSkelxII/AAAAAAAEqPQ/nYHK8muI5EsRuTFWGtbqnfywdsqJzS71wCLcBGAsYHQ/s600/%25CE%2594%25CE%2597%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%25A7%25CE%2595%25CE%2599%25CE%259F%2B%25CE%25A0%25CE%2597%25CE%259D%25CE%2595%25CE%2599%25CE%259F%25CE%25A5.JPG
https://1.bp.blogspot.com/-gIT5L1nLw4Y/YLDmSkelxII/AAAAAAAEqPQ/nYHK8muI5EsRuTFWGtbqnfywdsqJzS71wCLcBGAsYHQ/s72-c/%25CE%2594%25CE%2597%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%25A7%25CE%2595%25CE%2599%25CE%259F%2B%25CE%25A0%25CE%2597%25CE%259D%25CE%2595%25CE%2599%25CE%259F%25CE%25A5.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/05/blog-post_659.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/05/blog-post_659.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy