-->

Ας είναι... εδώ είμαστε...

του Γιώργου Φάκου Μπαράζ επιθέσεων χθες βράδυ με θέμα το νοσοκομείο Αμαλιάδας και με τον πρώην διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος Αμαλιάδ...


του Γιώργου Φάκου


Μπαράζ επιθέσεων χθες βράδυ με θέμα το νοσοκομείο Αμαλιάδας και με τον πρώην διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος Αμαλιάδας και νυν του νοσοκομείου Κρεστένων Ιωάννη Χουζούρη να αναφέρεται σε... λάσπη!! 
Από κοντά και κανά δύο ακόμη, που εντελώς ξαφνικά εμφανίστηκαν κυρίως να επιτίθονται, μέσω των δημοσιεύσεων του newsgf.net στο facebook, κατά του υποψήφιου δημάρχου Ηλιδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, όχι όμως απαντώντας στα ερωτήματά του αλλά προσπαθώντας να πλήξουν την προσωπικότητά του. 

Προφανώς, το γεγονός ότι ο Δημητρης Κωνστσντοπουλος σηκώνει το βάρος και έχει το θάρρος να λέει τα πράγματα με το όνομα τους και κυρίως δεν κάνει πίσω αφού και τις γνώσεις διαθέτει και υψηλό αίσθημα ευθύνης στο ρόλο που έχει πλέον διαθέτει, ενοχλεί κάποιους που στοχεύουν στη προσωπικότητά του. Δεν είναι προφανώς τυχαίο ότι τόσο ο νυν δήμαρχος Ηλιδας Γιάννης Λυμπέρης όσο και ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος δεν έχουν απαντήσει μέχρι σήμερα σε όσα έχει -και με έγγραφα- αναφέρει.

Κάποιοι δεν θέλουν κανένας να μιλάει... οι πολίτες να δέχονται αδιαμαρτύρητα τα όσα κάνουν... να μη διαμαρτύρονται που ο δήμος Ηλιδας και γενικότερα ολόκληρος ο νομός οδεύει στον πάτο. Κι αντί να εστιάσουν στα προβλήματα, επιτίθονται σε αυτούς που αναφέρονται στα προβλήματα. 

Είναι η λογική του facebook, όπου ο κάθε ένας νομίζει ότι μπορεί να γράφει ότι θέλει και να προσπαθεί να πείσει πώς η δική του "αλήθεια" είναι η μόνη που υπάρχει. 
Για παράδειγμα, το νοσοκομείο Αμαλιάδας που έκλεισε... και για το οποίο τόσες προεκλογικές υποσχέσεις δόθηκαν για να μη τηρηθεί καμία και όμως για κάποιους δεν έχει σημασία ποιος έχει την ευθύνη που έκλεισε, σημασία έχει να επιτεθούν σε αυτόν που... τόλμησε να εκφράσει τις αντιρρήσεις του, τους προβληματισμούς του. 

Οσο για τους δημοσιογράφους; Το παραμύθι παλιό και γνωστό: Οταν γράφεις κάτι που δεν αφορά την δική τους "αλήθεια" είσαι λασπολόγος, τα παίρνεις, είσαι το ένα είσαι το άλλο... για να προκαλούν τουλάχιστον γέλια σε 'μας, τους πιο παλιούς στο χώρο που τέτοια έχουμε άπειρα δεχτεί. Αν όμως τους ανύπαρκτους τους εκθειάζεις τότε είσαι ο μέγας δημοσιογράφος, είσαι ο καλύτερος και κάτι άλλα χαριτωμένα! 

Βέβαια, ο περισσότερος κόσμος -κι ευτυχώς- αντιλαμβάνεται αλλά δεν μιλάει. Βλέπει, διαβάζει, ακούει, κρίνει... Και θα δώσει την απάντησή του τη στιγμή που πρέπει. 
Μέχρι τότε βέβαια το... μπαράζ επιθέσεων θα συνεχιστεί από τους γνωστούς... 

Δυστυχώς, η πολιτική δεν παίζεται πλέον με πολιτικούς όρους, αλλά με όρους καφενείου ή, τουλάχιστον με όρους facebook, όπως νομίζουν ότι τους διαμόρφωσαν αυτοί που κάθονται στο καναπέ του σπιτιού τους και πατούν τα κουμπιά του πληκτρολογίου για να σπιλώνουν προσωπικότητες. 

Ας είναι... εδώ είμαστε...

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ας είναι... εδώ είμαστε...
Ας είναι... εδώ είμαστε...
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJFSetLYTpjkkmTSdERMgph_SF0h8VxTHfNNAqhfGKY-AI9PimBuKIcsKMsb3N2IN78ge3E_xFsFU_PrkTInN11EoQ2mOtFcyheQ1JJYN-CxkXdvHjmHYJ8Yq2BB67RFR6WGWP5seLOeg/s600/wordpress-923188_960_720.webp
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJFSetLYTpjkkmTSdERMgph_SF0h8VxTHfNNAqhfGKY-AI9PimBuKIcsKMsb3N2IN78ge3E_xFsFU_PrkTInN11EoQ2mOtFcyheQ1JJYN-CxkXdvHjmHYJ8Yq2BB67RFR6WGWP5seLOeg/s72-c/wordpress-923188_960_720.webp
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/09/blog-post_294.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/09/blog-post_294.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy