-->

Δήμος Ηλιδας: Δέσμευση Δημ. Κωνσταντόπουλου για αντιδημαρχία πρωτογενούς τομέα και γραφείο σύνδεσης με Βρυξέλλες - Συνάντηση με την Ομάδα Παραγωγών & αποκλειστικές δηλώσεις

Επίσημη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας Χρήστο Βαλιανάτο είχε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιδας Δημήτ...

Επίσημη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας Χρήστο Βαλιανάτο είχε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. 

Ο κ. Κωνσταντόπουλος ενημερώθηκε για τα αγροτικά προβλήματα που χρόνια ταλανίζουν τους παραγωγούς της Ηλιδας και αντάλλαξε απόψεις με τον κ. Βαλιανάτο. 
Αυτό που σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος και βρήκε θετική ανταπόκριση από την Ομάδα είναι η δημιουργία αντιδημαρχίας για τον πρωτογενή τομέα και η ίδρυση γραφείου στον δήμο με άμεση σύνδεση με τις Βρυξέλλες. 

Οι δύο άντρες συμφώνησαν στην έναρξη μιας συνεχούς συνεργασίας μέχρι τις δημοτικές εκλογές με τον κ. Κωνσταντόπουλο να τονίζει ότι με την εκλογή του ως δήμαρχος Ηλιδας αμέσως η Ομάδα αναλαμβάνει ρόλο εισηγήτριας και θα συμμετέχει πάντα στις κινήσεις και αποφάσεις του δήμου. 

Χρήστος Βαλιανάτος 
Πρόεδρος Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας 

"Σήμερα, μας επισκέφθηκε στο γραφείο μας στην Ομάδα, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιδας οκ. Κωνσταντόπουλος. Τον ενημερώσαμε για όλα τα αγροτικά θέματα που αφορούν τον δήμο Ηλιδας και κατ' επέκταση το νομό Ηλείας. 

Η Ομάδα Παραγωγών, όπως τον διαβεβαιώσαμε, θα έχει συνεχόμενη συνεργασία με τον ίδιο, του ευχόμαστε να είναι ο επόμενος δήμαρχος Ηλιδας και η Ομάδα Παραγωγών θα είναι στο πλευρό του. 

Από εμάς ότι θέλει και ότι ενημέρωση και βοήθεια χρειαστεί θα την έχει". 


Δημήτρης Κωνσταντόπουλος 
Υποψήφιος δήμαρχος Ηλιδας 

"Βρέθηκα σήμερα στην έδρα της Ομάδας Παραγωγών του δήμου μας και κατ' επέκταση θα πω και της Ηλείας για το έργο που προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια. Είχα μια εμπεριστατωμένη και πλήρης ενημέρωση. 

Η ενημέρωση αυτή θα έχει συνέχεια όπως και η συνεργασία που θα έχουμε τόσο έως τις εκλογές αλλά κυρίως μετά τις εκλογές γιατί είναι δεδομένη δέσμευσή μου και η απόφασή μου την οποία ως δήμαρχος θα υλοποιήσω. Πρόκειται για την δημιουργία αντιδημαρχίας και γραφείου του πρωτογενούς τομέα καθώς και προώθηση του πρωτογενούς τομέα τόσο στον δήμο όσο και με αντίστοιχο γραφείο στις Βρυξέλλες. 

Το έχω ήδη συζητήσει, το έχω ήδη μελετήσει πολύ καλά γι' αυτό και ξεκινάω τις επαφές με την Ομάδα Παραγωγών που είναι ο κύριος μοχλός που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον δήμο μας.
Θα έχω, λοιπόν, μια συνέχεια την οποία μέχρι σήμερα απορώ προσωπικά και διαφωνώ ως προς την τακτική την οποία εφαρμόζεται, και θα ήθελα να υπάρξει στο μέλλον όπως και θα επιδιώξω και βέβαια θα ζητήσω και κάποιες εξηγήσεις, της συνεργασίας και στήριξης της Ομάδας Παραγωγών από την Περιφέρεια, καθώς ο αντιπεριφερειάρχης τυγχάνει να είναι και συμπολίτης μας και θα περίμενα να έχει δώσει πλήρη υποστήριξη στην Ομάδα Παραγωγών που μέχρι σήμερα δεν το βλέπω. 

Ευελπιστώ όμως και θα επιδιώξω σύμπραξη του δήμου, της Ομάδας Παραγωγών ως εισηγήτρια και αυτή που γνωρίζει και αυτή που θα συμμετέχει πάντα στις αποφάσεις και τις κινήσεις του δήμου, της Περιφέρειας, του Επιμελητηρίου, ώστε σαν σύνολο, σαν μια ομάδα, να υπάρξει και η δημιουργία του κέντρου το οποίο θα έχει αποθηκευτικό χώρο και χώρο προώθησης των αγροτικών προιόντων. 

Αυτό το έχω συζητήσει στην Πηνεία με τους συμπατριώτες μας αγρότες και με αγρότες της Αμαλιάδας, έτσι ώστε να μπορούμε να προωθούμε και ανάλογα αιτήματα σε κεντρικό επίπεδο και να πετυχαίνουμε τις τιμές που απαιτούνται και όχι να φτάσουμε στο σημείο να εγκαταλειφθεί ο τόπος. 
Ενας τόπος που είναι θα έλεγα ευλογημένος όπως πάντα το λέω και πολλές φορές το έχω γράψει. 
Δεν μπορεί εμείς σαν νέα γενιά που είμαστε να αφήσουμε στα παιδιά μας εγκαταλελειμμένα χωράφια κι εγκαταλελειμμένη γενικά κατάσταση στον πρωτογενή τομέα. 

Ο δήμος Ηλιδας στηρίζεται, το έχω τονίσει επανειλημμένα και θα το εφαρμόσω, σε δύο βασικούς άξονες ανάπτυξης: Στην καλλιέργεια και προώθηση του πρωτογενή τομέα και στον τουριστικό τομέα. Σε αυτά τα δύο θα επικεντρωθώ ως δήμαρχος για να υπάρξει βιωσιμότητα στον δήμο μας"

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ηλιδας: Δέσμευση Δημ. Κωνσταντόπουλου για αντιδημαρχία πρωτογενούς τομέα και γραφείο σύνδεσης με Βρυξέλλες - Συνάντηση με την Ομάδα Παραγωγών & αποκλειστικές δηλώσεις
Δήμος Ηλιδας: Δέσμευση Δημ. Κωνσταντόπουλου για αντιδημαρχία πρωτογενούς τομέα και γραφείο σύνδεσης με Βρυξέλλες - Συνάντηση με την Ομάδα Παραγωγών & αποκλειστικές δηλώσεις
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqYcvGCXZ1-7O5d42deDYIhVskQ1NV9f7N3T5KngwGAkxhg1wtX1hZV33gNXA1rIReG72zhVYPSjXG3-sCjLHMe7NnPn3NZ7J7nOK8m9YpntV70P9jpWUjW-icwe7UlfgUHDYfGvMKFB0/s600/P1210833.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqYcvGCXZ1-7O5d42deDYIhVskQ1NV9f7N3T5KngwGAkxhg1wtX1hZV33gNXA1rIReG72zhVYPSjXG3-sCjLHMe7NnPn3NZ7J7nOK8m9YpntV70P9jpWUjW-icwe7UlfgUHDYfGvMKFB0/s72-c/P1210833.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/09/blog-post_990.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/09/blog-post_990.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy