-->

Δήμος Ηλιδας-Απάντηση Δημ. Κωνσταντόπουλου στο newsgf.net: Τα χωριά μας στον άξονα καλύτερης ζωής και ανάπτυξης !

Απάντηση στο newsgf.net έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μετά το ερώτημά μας πριν λίγο καιρό σχετικά ...


Απάντηση στο newsgf.net έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μετά το ερώτημά μας πριν λίγο καιρό σχετικά με το όραμα και σχέδιο που έχει για τις κοινότητες του δήμου [διαβάστε εδώ...]. 

Ο κ. Κωνσταντόπουλος απαντάει καταθέτοντας το σχέδιό του για τα χωριά προκειμένου αυτά να ξαναζωντανέψουν, ξεφεύγοντας από την αδιαφορία και την εγκατάλειψη των δημοτικών αρχών Ηλιδας -δημοτικές αρχές που τα επισκέπτονταν τις προεκλογικές περιόδους για να αποσπάσουν την ψήφο των πολιτών και μετά να τα αφήνουν στο έλεος του Θεού. 

Αν και κατά διαστήματα ο κ. Κωνσταντόπουλος δημοσιοποιεί ζητήματα που αφορούν τα χωριά, όπως πρόσφατα έκανε με τον Αγιο Ιωάννη Πρόδρομο και το Βελανίδι, εντούτοις σήμερα, για πρώτη φορά, παρουσιάζει το ολοκληρωμένο του σχέδιο. 


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ 

Τα χωριά μας στον άξονα καλύτερης ζωής και ανάπτυξης ! 

ΒΑΖΟΥΜΕ «ΦΡΕΝΟ» ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΗΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ. 

Εξυπηρέτηση των πολιτών στην περιοχή τους και όχι ταλαιπωρία από μετακινήσεις. Αγροτικοί δρόμοι και επαρχιακή οδοποιία σε προτεραιότητα – Τέρμα στα «παιχνίδια» με τα χαλίκια ημετέρων… Πρώτιστο ενδιαφέρον για το νερό και την προστασία του περιβάλλοντος. Προγράμματα για τους Νέους και την Κτηνοτροφία για να «ζωντανέψει» η ύπαιθρός μας Διάδοση του πολιτισμού και της σπουδαιότητας των ιστορικών μνημείων μας! 

Φράγμα Πηνειού και Δάσος Φολόης στην «ατζέντα» άμεσων πρωτοβουλιών μας Μετά την πρόσφατη αναφορά του στην Αμαλιάδα, ο Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ¨ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ¨ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος απαντά ηχηρά και στο ερώτημα που έχει τεθεί τί άραγε θα κάνει και για ποια προβλήματα θα επιδιώξει λύσεις με αποτέλεσμα για τα χωριά μας. Ο κ. Κωνσταντόπουλος αφού αναλύει την σημερινή κατάσταση την οποία άλλωστε βιώνει και ο ίδιος, καθημερινά, προχωρά σαν … έτοιμος από καιρό με συγκεκριμένες προτάσεις που όπως δηλώνει χαρακτηριστικά είναι προϊόν μελέτης και σχεδιασμού που έχει ξεκινήσει ήδη από τώρα με τους συνεργάτες του. 

Πιο αναλυτικά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας τονίζει Απέναντι στο «μαύρο» την αμφισβήτηση και την άρνηση, προτάσσω την αισιόδοξη προοπτική ότι μαζί σε κοινή προσπάθεια μπορούμε να αλλάξουμε κάτι στον τόπο μας. Απέναντι ακριβώς στην αντίληψη που έχει πλέον «ριζώσει» στο πιστεύω ορισμένων συμπολιτών μου ότι … «όλοι ίδιοι είστε». 

Απέναντι στην ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ που βιώνουν τα χωριά μας, από τις Δημοτικές Αρχές των τελευταίων ετών στο Δήμο Ήλιδας. Απέναντι πράγματι στο ΨΕΜΑ και τον ΕΜΠΑΙΓΜΟ που δυστυχώς ζούμε ΟΛΟΙ μας στον ίδιο Δήμο… Ως επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης «ΗΛΙΔΑ-Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και ως Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας, γνωρίζω, όπως και οι συνεργάτες μου ότι πλέον δεν υπάρχει άλλος χρόνος…

Και η ευθύνη που αναλαμβάνω, και αναλαμβάνουμε όλοι και όλες μαζί για τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ, την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Δήμο Ήλιδας, είναι ευθύνη ΑΡΧΩΝ, και αποτελεί ευθύνη ΣΕΒΑΣΜΟΥ απέναντι σε όλους τους πολίτες και πολύ περισσότερο απέναντι στο μέλλον των πολιτών της Αμαλιάδας και των χωριών μας
ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ 

Πιστεύω και επιδιώκω από ψυχής με πραγματική αγάπη για τον τόπο μου, και για αυτό δέχθηκα αλλά και αποφάσισα να ηγηθώ της νέας δημοτικής παράταξης και να είμαι Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας, να οικοδομήσω ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Δήμου και Πολιτών και τούτο θα επιτευχθεί όταν υπάρχει ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ και ΠΡΑΞΕΩΝ. Για αυτό τον λόγο άλλωστε, ξεκίνησα την ενημέρωση διότι επιθυμώ και επιδιώκω να πεισθούν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ οι συμπατριώτες μου ακόμη και οι πλέον δύσπιστοι για τις προθέσεις μου. Τηρώντας πάντα εκτός από την συνέπεια, ως βασική μου αρχή την ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνο αυτή! Είτε την περίοδο μέχρι τις εκλογές ως Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας, αλλά πρωτίστως ως Δήμαρχος Ήλιδας μετά τις εκλογές με την στήριξη όλων των συμπολιτών μου χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς. 

ΕΦΕΡΝΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ… ΧΑΛΙΚΙΑ ΗΜΕΤΕΡΩΝ 

Η πραγματική κατάσταση που επικρατεί στα χωριά μας, τα χωριά του Δήμου Ήλιδας, είναι απελπιστική και δικαιολογημένα μας εξοργίζει… Κατάσταση που αντιμετωπίζουμε χρόνια, χωρίς «φως στο τούνελ» από την δημοτική σας αρχή Δήμαρχε κ. Γιάννη Λυμπέρη. Με πολιτικές τακτικές του ΄80 όπου εμφανίζεσθε μόνο προεκλογικά στις κοινότητές μας και τότε, είτε ρίχνοντας κάποιες αμαξιές χαλίκι είτε κάποια ποσότητα τσιμέντου σε φίλους και ημετέρους για την ψήφο τους. Έτσι όμως δεν πάει μπροστά ο τόπος… Αφού πέρασαν τα πέντε (5) χρόνια της Δημοτικής Αρχής Χρήστου Χριστοδουλόπουλου που πέραν από τις δημόσιες σχέσεις και τα περίφημα «τσιμπούσια» δεν υπήρξε τίποτα το ουσιαστικό παρά μόνο εγκατάλειψη της Πηνείας, σήμερα στα τρία χρόνια της νέας δημοτικής αρχής του παλαιού και πράγματι «κουρασμένου» Γιάννη Λυμπέρη, η υπομονή έχει εξαντληθεί και η αδιαφορία και η εγκατάλειψη προκαλεί έντονη δυσφορία με συναισθήματα αγανάκτησης και οργής. 

ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ 

Επί δεκαετίες στα χωριά μας γίνονται εκκλήσεις για να κατασκευασθούν ή επισκευασθούν ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ. Παρακαλούν οι κάτοικοι τουλάχιστον για χαλικοστρώσεις αλλά τελικά αυτό φθάνει στους φίλους και «κολλητούς» που βρίσκουν τρόπο να το εξασφαλίζουν. Για τους υπόλοιπους όμως που το χρειάζονται ώστε να μπορούν να πηγαίνουν στις δουλειές και στις καλλιέργειές τους είναι δυσεύρετο. Και ας έχει ο Δήμος δικό του νταμάρι !! Κάθε χρόνο επίσης όλο και χειρότερη γίνεται η κατάσταση με την υδροδότηση. Κοινότητες και Οικισμοί παραμένουν τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς νερό όχι για ώρες αλλά για μέρες ολόκληρες …. 

Ο εκάστοτε Πρόεδρος για να έχει φως το χωριό του βάζει το χέρι στην τσέπη και … αγοράζει λάμπες ο ίδιος γίνεται ακόμη και ηλεκτρολόγος για να μην μένει στο σκοτάδι η περιοχή του… Καθαριότητα ; Τα απορριμματοφόρα είναι σπάνιο είδος για τα χωριά μας και η αποκομιδή των σκουπιδιών πολύ περισσότερο το καλοκαίρι. Μετατρέπονται έτσι δασικοί χώροι σε χωματερές! 

Οι Πρόεδροι στις Τοπικές Κοινότητες αποτελούν … «μήλον της έριδος» αλλά μόνο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. Μετά τις εκλογές βέβαια είναι και αυτοί στα αζήτητα και όχι ο Δήμαρχος αλλά και κανένας δεν τους δίνει σημασία για τα προβλήματα αφήνοντας τους εκτεθειμένους απέναντι στους συγχωριανούς τους αφού δεν έχουν καμία στήριξη… 

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΖΗΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ! 

Κάθε Πρόεδρος πάλι, για να δώσει ζωή στην κοινωνία του χωριού του, πραγματοποιεί εκδηλώσεις κάνει καθαρισμούς ασχολείται με το βάψιμο αλλά μόνο αν ο ίδιος έχει το ζήλο και την διάθεση να βάλει το χέρι στην τσέπη. Πρέπει να σκεφθούμε δε, ότι και η συμβολική αμοιβή που λαμβάνει ως Πρόεδρος δεν φθάνει ούτε για τα καύσιμα να πηγαινοέρχεται στο Δημαρχείο της Αμαλιάδας για να παρακαλάει κάθε φορά τους Αντιδημάρχους μήπως λύσουν κάποιο πρόβλημα… 

Είναι μια ζοφερή και εξωφρενική κατάσταση αυτή που επικρατεί και απαιτούνται ριζικές τομές και αλλαγές. Προσωπικά έχω αρχίσει και περπατάω βήμα – βήμα τα χωριά μας. Βλέπω εγώ ο ίδιος, συζητώ ενημερώνομαι και σχεδιάζω με τους συνεργάτες μου χωρίς προεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις που δεν εκπληρώνονται.
ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ 

Γεννήθηκα μεγάλωσα και βίωσα σε χωριό τη ζωή και τα προβλήματα κ. Χριστοδουλόπουλε και κ. Λυμπέρη. Και μάλιστα σε ένα μικρό οικισμό την Ανάληψη, όπου ούτε λεωφορείο δεν ερχόταν και έτσι πηγαίναμε με τα πόδια στην Αμαλιάδα για το Γυμνάσιο και το Λύκειο… Είχα την τύχη να δω και να ζήσω προσωπικά το πόσο σημαντικό είναι να χαλικοστρώνονται και να καθαρίζονται οι αγροτικοί δρόμοι εν όψει του χειμώνα. Η αγροτική οικογένειά μου διατηρούσε παραδοσιακό ελαιοτριβείο και κάθε χειμερινή περίοδο ζούσα «στο πετσί μου» τη δυσκολία για την μεταφορά της συγκομιδής της ελιάς με καθημερινό τον κίνδυνο του ατυχήματος. 

Πέρασαν πάνω από 50 χρόνια (!) που θυμάμαι τον εαυτό μου και το αίτημα των κατοίκων του χωριού παραμένει σταθερό : Χ α λ ί κ ι !! Ακόμη λοιπόν και σήμερα παρακαλούν για μια αμαξιά χαλίκι…. Αποτελούν ΟΡΑΜΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ που θα γίνει πράξη με κάθε κόστος και αδιαπραγμάτευτο τρόπο από την θέση του Δημάρχου Ήλιδας : Όλοι οι αγροτικοί δρόμοι από την πρώτη ημέρα με προτεραιότητα τους κεντρικούς άξονες αγροτικής οδοποιίας και με πρόγραμμα υλοποίησης στην πρώτη θητεία μου θα έχουν τσιμεντοστρωθεί. Χαλίκι θα απαιτείται στο τέλος του προγράμματός μας μόνο για ειδικές περιπτώσεις. 

Στο λατομείο της Δαφνιώτισσας θα υπάρξει εκκαθάριση και εν νέου οργάνωση και τρόπος διαχείρισης για τα χαλίκια. Σήμερα, μετά την παραίτηση από τις 22 Οκτωβρίου 2020 του Προέδρου Ακινήτων του Δήμου κ. Παλυβού και κατόπιν του Δ/ντος Συμβούλου κ. Νταλαμάρα επικρατεί χάος! Έχω ενημερωθεί και παρακολουθώ με προσοχή το καθεστώς που επικρατεί και το πως φεύγουν τα χαλίκια… Αμαρτωλή ιστορία εις βάρος του Δήμου Ήλιδας και της κραυγής των κατοίκων των χωριών μας.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 

Δεν νοείται κοινότητα στο Δήμο Ήλιδας να μην έχει νερό και μάλιστα κάθε καλοκαίρι να είμαστε στο «ίδιο έργο θεατές». Δεν αποτελεί υπόσχεση ή δέσμευση αλλά είναι απαίτηση! Η περίφραξη, ο καθαρισμός με προγραμματισμό σε κεντρικό επίπεδο του Δήμου ανά έτος και η ασφάλεια των δεξαμενών είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω και αυτό θα γίνει. Με υπευθυνότητα και σεβασμό στους κατοίκους. Δεν γίνεται «κάθε τρείς και λίγο» να γίνονται συντηρήσεις στις γεωτρήσεις με χιλιάδες ευρώ και τελικά να μην υπάρχει νερό. Εκεί που οι γεωτρήσεις έχουν παλιώσει ο Δήμος πρέπει να τοποθετεί νέα μοτέρ. «Μεσοβέζικες» τακτικές και ενέργειες προσωρινών επιλύσεων δεν θα υπάρξουν. Είναι κάτι που απεχθάνομαι ως άνθρωπος και δεν θα επιδιώξω ως Δήμαρχος….
ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΟΧΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ 

Τη ζωή στα χωριά μας κυριεύει η σιωπή, η ερήμωση και η απομόνωση… Αν υπάρχει ένα μαγαζί , μια ταβέρνα μπορεί να υπάρξει μια στοιχειώδη κίνηση. Αν όμως δεν υπάρχουν και αυτά μετά τη δύση του Ηλίου, απόλυτο σκοτάδι… Θα επιδιώξω και θα τηρήσω επιμένοντας σε αυτό να ξαναζωντανέψουν τα χωριά μας, να αποκτήσουν φως και ζωντάνια. Η εμπλοκή του Δήμου σε σχετικά προγράμματα και η οικονομική υποστήριξη σε ήδη υπάρχοντα ή σε νέα μικρά μαγαζιά στις κοινότητες θα παίξουν σημαντικό ρόλο. 

Είναι κάτι που ήδη έχω μελετήσει, δεν το συζητάω καν και θα γίνει πράξη Μέριμνα καθαρισμού όλων των δρόμων αντί της σημερινής εικόνας που είναι η εγκατάλειψη. Όπου οι δρόμοι ανήκουν στην Περιφέρεια – όπως ο κεντρικός δρόμος Πηνείας και είσοδοι των Κοινοτήτων - θα προχωρήσω σε προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια ώστε Άνοιξη και Φθινόπωρο να υπάρχουν μηχανήματα για καθαρισμό των πρανών από την βλάστηση. Ανάλογη ενέργεια θα γίνει και για τους δρόμους αρμοδιότητας του Δήμου Ήλιδας. 

Τα παραπάνω είναι αναγκαία καθώς αφορούν και στην ορατότητα των οδηγών, και στην πρόληψη από φωτιές, και σε μια διευθέτηση για το ενδεχόμενο πλημμυρών των οδών που προκαλούν και την φθορά και εν τέλει την καταστροφή τους Ο ηλεκτροφωτισμός εξάλλου δεν μπορεί να είναι απλή ευθύνη του προέδρου αλλά καθολική ευθύνη της Δημοτικής Αρχής. Έχω μελετήσει από τώρα την λειτουργία ειδικής υπηρεσίας του Δήμου, που θα έχει την ευθύνη για επίσκεψη και τακτοποίηση προβλημάτων ανά χωριό. Και αυτό θα γίνεται κάθε μήνα ανεξαρτήτως των έκτακτων θεμάτων για τα οποία θα παρεμβαίνει και θα ενημερώνει ο Πρόεδρος. 

ΠΗΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ !

Ειδικότερα για την Πηνεία μας οι άξονες δράσεις που θα κινηθούμε και έχουν να κάνουν με τα καθημερινά ζητήματα και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της οι απλές και ουσιαστικές προτάσεις μας περιστρέφονται στα εξής: 

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ 
Σύσταση και εγκατάσταση Δημαρχείου για εξυπηρέτηση των κατοίκων Πηνείας και αποφυγή ταλαιπωρίας από μετακινήσεις στην Αμαλιάδα. Θα αποτελεί και την έδρα Αντιδημάρχου Πηνείας και Αναπληρωτή Δημάρχου. 

ΜΗΧΑΜΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ 
Εγκατάσταση μηχανημάτων και απορριμματοφόρων στην Πηνεία με αντίστοιχο αριθμό εργαζομένων. Θα είναι πρόκληση να διατηρηθεί η σημερινή αρρωστημένη κατάσταση με την διοίκηση των χωριών της Πηνείας. Πέραν της οικονομικής επιβάρυνσης να ξεκινούν απορριμματοφόρα το πρωί από την Αμαλιάδα για την Πηνεία, σπαταλιέται χρόνος πολύτιμος ενώ δημιουργείται υψηλό κόστος συντήρησης μηχανημάτων. Άρα θα τα ξαναδούμε όλα από την αρχή και προσωπικά δεν θα επιτρέψω άλλο τέτοιες τακτικές. 

ΥΔΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 
Οριστική επίλυση του προβλήματος της ύδρευσης με την λειτουργία του Διυλιστηρίου ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες. Επαναδιαπραγμάτευση και με τους Σκιαδαίους να πέφτει ντο 25% του νερού στον αγωγό και όχι το 15 % που επιτρέπεται σήμερα τους καλοκαιρινούς μήνες. 

ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ 
Το έργο οδοποιίας Κεραμιδιάς – Εφύρας που … διαφήμιζε ο Γιάννης Λυμπέρης με τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη αλλά τελικά το έχουν εγκαταλείψει (!) θα προχωρήσει για να ολοκληρωθεί. Έχω στα χέρια μου τον φάκελο όπως και την ανάλογη ενημέρωση για το θέμα. Το τμήμα του δρόμου Σιμόπουλου έως την σύνδεσή του με 111 είναι απαίτηση για την Πηνεία και το Δήμο. Οι υπάρχουσες μελέτες χρήζουν τροποποίησης όπως έχω δει. Αναμφίβολα πάντως ο δρόμος είναι διαλυμένος και επικίνδυνος. Έτσι είτε θα οδηγηθούμε σε νέα χάραξη είτε θα χρειαστεί να εξετάσουμε την επισκευή με κάποιες τροποποιήσεις νέας χάραξης όπου είναι εφικτό. 

ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ! 

Ανάδειξη των ιστορικών μνημείων της Πηνείας . Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για την Αρμάτοβα όπου οι αθλητές κατά την αρχαιότητα άφηναν τα όπλα τους για να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κανένας δεν ξέρει ούτε που είναι ούτε πως να πάει εκεί, αγαπητέ Αντιδήμαρχε κ. Βασίλη Παπαδόπουλε… Δεν είναι δυνατόν να γίνονται έστω και υποτυπώδεις εκδηλώσεις για την Εκεχειρία να αναφερόμαστε στο μονοπάτι Αρχαίας Ήλιδας – Αρχαίας Ολυμπίας και να μην έχουμε ως Δήμος οριστικοποιήσει ποιο είναι αυτό το μονοπάτι… Από που περνάει; Τί έχει να αναδείξει με αυτό ο Δήμος; 

ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΜΥΛΟΙ 

Προβολή των νερόμυλων που υπάρχουν στην Εφύρα το Λάττα όπως και σε άλλες περιοχές της Πηνείας. Ανάδειξη του δάσους Φολόης στο τμήμα που μας αφορά στο Δήμο Ήλιδας. Ανήκουστο να συγκεντρώνονται εκεί μόνο την Πρωτομαγιά και να μην γνωρίζει κανείς ότι η Φολόη είναι το δάσος που ζούσαν οι Κένταυροι κατά την αρχαιότητα, αγαπητέ κ. Παπαδόπουλε. 

ΦΡΑΓΜΑ ΠΗΝΕΙΟΥ 

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του παραλίμνιου δρόμου θα ενώσει όλα τα χωριά γύρω από το Φράγμα Πηνειού. Είναι έργο ζωής, τουριστικής ανάπτυξης και ανάδειξης της περιοχής καιπρέπει επιτέλους να γίνει ! 

ΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΚΤΕΛ 

Η σύνδεση του ΚΤΕΛ με τη γραμμή Πύργος – Φολόη – Σιμόπουλο- Πάτρα την απαιτεί η εποχή μας καθώς πολλά παιδιά και οικογένειες από τα χωριά μας μετεγκαταστάθηκαν στην Πάτρα. Ως Δήμαρχος Ήλιδας θα επιδιώξω την επιστροφή των συμπατριωτών μου στον τόπο τους πέραν αυτού όμως, είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την επιθυμία και την ανάγκη τους να λειτουργήσει η συγκεκριμένη γραμμή και να τους εξυπηρετεί. 

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ 

Στήριξη των Κτηνοτρόφων ώστε να παραμείνουν στα χωριά τους και οι νέοι με επιδοτούμενα προγράμματα προμήθειας ζωοτροφών και κεντρική πολιτική ευθύνη από το Δήμο Ήλιδας με δημιουργία Αντιδημαρχίας αγροτοκτηνοτροφικών θεμάτων. Πρόκειται για κάτι που ήδη έχω αναφέρει στην συνάντηση που είχα προσφάτως με την Ομάδα παραγωγών Αμαλιάδας Η σκέψη μου τέλος και εντάσσουμε στα σχέδιά μας την μελέτη για την δημιουργία ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ στο οποίο θα συγκεντρώνονται οι κτηνοτρόφοι της περιοχής διεκδικώντας άμεσα καλύτερες τιμές για τα προϊόντα τους 

ΛΟΓΟΣ ΜΕ ΑΞΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ 

Επειδή ως άνθρωπος που αγαπάει τον τόπο του και ως Υποψήφιος Δήμαρχος που σέβεται τους συμπολίτες του και θέλει να τους κοιτάζει στα μάτια, οι λέξεις μου δεν θέλω να διαφέρουν από τις πράξεις μου. Θέλω ξεκάθαρα ο λόγος μου να έχει αξία ! Αυτή είναι και μία παράμετρος που ενημερώνουμε από τώρα συζητάω με όλους ακούω τα πάντα και σκοπεύω να δημιουργήσω με τους συνεργάτες μου ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Ζητάμε την εμπιστοσύνη σας την στήριξή σας και την συμπόρευση σε αυτό τον αγώνα . 

Ως νέος Δήμαρχος και ως καινούργια Δημοτική Αρχή έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη στοχεύοντας να μην διαψεύσουμε κανέναν!!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ηλιδας-Απάντηση Δημ. Κωνσταντόπουλου στο newsgf.net: Τα χωριά μας στον άξονα καλύτερης ζωής και ανάπτυξης !
Δήμος Ηλιδας-Απάντηση Δημ. Κωνσταντόπουλου στο newsgf.net: Τα χωριά μας στον άξονα καλύτερης ζωής και ανάπτυξης !
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitjl_JrgnHiBqRWVgnwPgkuAoCUhAaXMj_MUJ8c2_QtKs-lqNLt7Rr8BtnoHdL6uoXvsH6PHNRD-mN81ga7J0R5NIMORAgNqBrQPUBS8PDTh7YG0Md3ZAbZVGXNAe10NJQPiO00vgC-_8/s600/Opera+%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF_2021-09-27_152231_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitjl_JrgnHiBqRWVgnwPgkuAoCUhAaXMj_MUJ8c2_QtKs-lqNLt7Rr8BtnoHdL6uoXvsH6PHNRD-mN81ga7J0R5NIMORAgNqBrQPUBS8PDTh7YG0Md3ZAbZVGXNAe10NJQPiO00vgC-_8/s72-c/Opera+%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF_2021-09-27_152231_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/09/newsgfnet_27.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/09/newsgfnet_27.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy