-->

2 ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης: Ασφαλές, σύγχρονο και πλήρως ανακαινισμένο κτίριο

Το 2 ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης, που είχε κλείσει τον Απρίλιο του 2018 λόγω προβλημάτων στατικότητας, επαναλειτουργεί από την Δευτέρα 1...

Το 2 ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης, που είχε κλείσει τον Απρίλιο του 2018 λόγω προβλημάτων στατικότητας, επαναλειτουργεί από την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, είναι από τα ωραιότερα σχολικά κτίρια του Κάμπου. Για το έργο επισκευής –ενίσχυσης του 2 ου Δημοτικού Σχολείο προϋπολογισμού 561.180,04 € και 133.738,40 € (Συμπληρωματικής σύμβασης) έδωσε εντός και εκτός του Δήμου Πηνειού σκληρούς αγώνες ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος και οι συνεργάτες του. 

Η δέσμευσή του Δημάρχου να λειτουργήσει το σχολείο στις αρχές της τρέχουσας σχολικής χρονιά τηρήθηκε κατά γράμμα. Το έργο παραδίδεται στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα την ερχόμενη Δευτέρα. Πρόκειται για ένα κτίριο ασφαλές, λειτουργικό πλήρως ανακαινισμένο με εντυπωσιακές τοιχογραφίες εκπαιδευτικού περιεχομένου και με περιβάλλοντα χώρο αισθητικά αναβαθισμένο. Ένα κτίριο κόσμημα για τον Δήμο Πηνειού.
Μαρίνος: «Το χρωστάμε στα παιδιά μας» 

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 επαναλειτουργεί το 2 ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης. Αυτή ήταν η δέσμευση της Δημοτικής Αρχής και την τηρήσαμε. Απευθύνω ευγνώμονες ευχαριστίες στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, στην Οικονομική Υπηρεσία, γιατί υπερέβησαν προσκόμματα που πολλές φορές δυστυχώς επινοούσαν κάποιοι για να καθυστερήσουν ή να ακυρώσουν την εκτέλεση του έργου. 

Οι Υπηρεσίες αυτές γνωρίζουν τους αγώνες μου για την διασφάλιση της χρηματοδότησης. Απευθύνω ευχαριστίες επίσης στην ανάδοχο εταιρεία «Εργογένεσις» και στον Τύπο που ήταν πάντα κοντά μας. Σήμερα παραδίδουμε στην μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα αυτό το κόσμημα που το χρωστάμε στα παιδιά μας και τους γονείς τους. Επισημαίνω ότι υπήρξε και συμπληρωματική σύμβαση που υπηρέτησε σκοπούς ευγενείς και ουσιαστικούς που δεν υπήρχαν στη συμβατική υποχρέωση της αναδόχου εταιρείας. 

Ο αγιασμός του Σχολείου μας θα γίνει από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Η κεντρική κυβέρνηση θα πρέπει να δει τις σχολικές μονάδες και αυτές της Υγείας με ξεχωριστό ενδιαφέρον γιατί αυτές οι δομές δεν μπορούν να περιμένουν» «Επίπονη προσπάθεια»
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και αναπληρωτής Δημάρχου κ. Δ. Βασιλόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Έγινε μια μεγάλη και επίπονη προσπάθεια από την Δημοτική Αρχή του Ανδρέα Μαρίνου να παραδοθεί αυτό το μεγάλο έργο την ερχόμενη Δευτέρα. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για τον συνεχή αγώνα του για την χρηματοδότηση του έργου και την επίλυση των παρουσιαζόμενων προβλημάτων και την αισθητική αναβάθμιση του χώρου. 

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νίκο Κλάδη για το αμείωτο ενδιαφέρον του στην πορεία του έργου, την ανάδοχο εταιρεία την Τεχνική και Οικονομική Υπηρεσία που μόχθησαν για να φέρουν σε πέρας το έργο. Ευχαριστώ επίσης τους Αντιδημάρχους Παιδείας και Καθαριότητας για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους εργαζόμενους στο Δήμο και τις καθαρίστριες και τους γονείς για την υπομονή τους και τον καλλιτέχνη Γιώργο Ζήρο για τις υπέροχες τοιχογραφίες» 

Ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας κ. Δ. Σταυρόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί ένα στοίχημα και ένας ιερός σκοπός όπως είναι η παράδοση ενός σχολείου, ήρθε εις πέρας. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του και όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτού του έργου» 

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σίμων Μάλλιαρης δήλωσε: «Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε και παραδίδεται στο μέλλον του τόπου, τα παιδιά μας. Ο Δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος έδωσε μεγάλο αγώνα για να παραδοθεί το σχολείο την Δευτέρα στην μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα» 

Η πρόεδρος της ΤΚ Γαστούνης κ. Μαρία Μητσοπούλου δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για το κόσμημα που αποκτήσαμε στη Γαστούνη. Το χρωστούσαμε στα παιδιά μας και τους γονείς τους. Η Δημοτική αρχή του Ανδρέα Μαρίνου, η Τεχνική και Οικονομική Υπηρεσία έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να φθάσουμε σήμερα να μιλάμε για ένα κόσμημα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ανδρέα Μαρίνο».

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : 2 ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης: Ασφαλές, σύγχρονο και πλήρως ανακαινισμένο κτίριο
2 ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης: Ασφαλές, σύγχρονο και πλήρως ανακαινισμένο κτίριο
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhlr3hY9jGk9Vikx6P4dEdvw_guGGE5P1gTfaFalG_66hmXfxSbsARYMAb_R9exmaU4_lVGxGCL9FlFDrmI51--CzOTwXBNkg1ZdeC3VACsIJJQ2QlrHcQovFOsLAEc1l9UAkgKqkRVz_oMRPuHMj1Gx2sQf4VqTnLiPdCO0jkmwUlEaZlfDYmBqsUb=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhlr3hY9jGk9Vikx6P4dEdvw_guGGE5P1gTfaFalG_66hmXfxSbsARYMAb_R9exmaU4_lVGxGCL9FlFDrmI51--CzOTwXBNkg1ZdeC3VACsIJJQ2QlrHcQovFOsLAEc1l9UAkgKqkRVz_oMRPuHMj1Gx2sQf4VqTnLiPdCO0jkmwUlEaZlfDYmBqsUb=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2022/01/2_14.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/01/2_14.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy