-->

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25 ης Μαρτίου

Με εκδηλώσεις στις Δημοτικές Ενότητες Λεχαινών, Βάρδας και Ανδραβίδας θα εορταστεί από τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης η 201 η Εθνική Επέτε...

Με εκδηλώσεις στις Δημοτικές Ενότητες Λεχαινών, Βάρδας και Ανδραβίδας θα εορταστεί από τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης η 201 η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας προσκαλεί όλους τους δημότες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις.
Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ-ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ 

Γενικός σημαιοστολισμός, από της 8ης πρωινής ώρας της 23ης Μαρτίου των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. των ιδιωτικών καταστημάτων και των κατοικιών, μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. , καθώς και οδών και πλατειών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου. 

ΛΕΧΑΙΝΑ 
Στις 24 Μαρτίου 2022 - Ημέρα Πέμπτη

-Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης ,τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ κ.λ.π για το νόημα της Επετείου, σύμφωνα πάντα με τις αποφάσεις και οδηγίες σχετικά με τα μέτρα σχετικά με την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19. 
-Ώρα 11:00 κατάθεση στεφανιών στο Μνημείο των Ηρώων από τους μαθητές των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. 

Στις 25 Μαρτίου 2022 - Ημέρα Παρασκευή 
- Ώρα 07:00 θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών και η Φιλαρμονική Λεχαινών «Ο ΟΡΦΕΥΣ» θα παιανίζει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα παίξει θούρια και εμβατήρια. 
- Ώρα 09:45 προσέλευση μαθητών και μαθητριών των σχολείων της πόλης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου. - Ώρα 09:50 προσέλευση Επισήμων και Εκπροσώπων Φορέων. 
- Η αναχώρηση για την εκκλησία θα γίνει από το δημαρχείο.
-Ώρα 10:00 θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της πόλης των Λεχαινών, σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες Υγειονομικές διατάξεις.

Μετά το τέλος αυτής θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας ο Δ/ντης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λεχαινών κ. Πουλής Αναστάσιος. 
- Μετά τον πανηγυρικό θα γίνει μετάβαση στο Μνημείο των Ηρώων όπου θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση, θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές και αφού τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών, θα ανακρουσθεί ο Εθνικός Ύμνος από την Φιλαρμονική Λεχαινών «Ο ΟΡΦΕΥΣ.»
- Μετά τα ανωτέρω θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών και ουλαμού της Π. Υ. Λεχαινών προ των επισήμων και του λαού. 
-Τελετάρχης ορίζεται η κα Πετρούλα Γιαλυψού, υπάλληλος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης. 
- Μετά το πέρας της παρέλασης θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στο Β΄ όροφο του Δημαρχείου. 

ΒΑΡΔΑ
Στις 24 Μαρτίου 2022 – Ημέρα Πέμπτη 

- Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα Σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τις Δημόσιες υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. κ.λ.π. για το νόημα της Επετείου, σύμφωνα πάντα με τις Αποφάσεις και οδηγίες σχετικά με τα μέτρα σχετικά με την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID -19. 

Στις 25 Μαρτίου 2022 - Ημέρα Παρασκευή 

- Ώρα 07:00 θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών
- Ώρα 10:45 θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Βάρδας και μετά το τέλος αυτής θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας o κ. Καπώνης Αναστάσιος , Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Βάρδας. 
- Μετά τον πανηγυρικό θα γίνει μετάβαση στο Μνημείο των Ηρώων όπου θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση, θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές και τα Σχολεία. 

Στη συνέχεια θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα ανακρουσθεί ο Εθνικός Ύμνος. - Μετά τα ανωτέρω θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, προ των επισήμων, στην Π.Ε.Ο Πατρών – Πύργου. 
- Τελετάρχης ορίζεται η κ. Κουτσουρά Ελένη δασκάλα Δημοτικού Σχολείου Βάρδας. - Μετά την παρέλαση θα πραγματοποιηθεί δεξίωση των Αρχών και των πολιτών στο Δημοτικό Κατάστημα της Κοινότητας Βάρδας. 

ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ 
Στις 24 Μαρτίου 2022 – Ημέρα Πέμπτη 

- Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα Σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τις Δημόσιες υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. κ.λ.π. για το νόημα της Επετείου, σύμφωνα πάντα με τις Αποφάσεις και οδηγίες σχετικά με τα μέτρα σχετικά με την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID -19. 
- Ώρα 11:00 κατάθεση στεφανιών στο άγαλμα του Καπετάν Κωνσταντή Ανδραβιδιώτη από τους μαθητές των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. 

Στις 25 Μαρτίου 2022 – Ημέρα Παρασκευή 

- Ώρα 7:00 θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών και η Φιλαρμονική «Ο ΑΡΙΩΝ» θα παιανίζει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα παίξει θούρια και εμβατήρια. 
- Ώρα 9.30πμ θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης της Πόλης μας, από την εκπαιδευτικό Δημοτικού Σχολείου κ. Αλεξανδροπουλου Ευγενία και μετά το τέλος αυτής θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας.
- Μετά τον πανηγυρικό θα γίνει μετάβαση στο Μνημείο των Ηρώων όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές και αφού τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών, θα ανακρουσθεί ο Εθνικός Ύμνος από τη Φιλαρμονική.
- Μετά τα ανωτέρω θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τμημάτων του Συλλόγου Φίλων του Πολιτισμού Ανδραβίδας και Πεδινής Ηλείας «ΕΣΤΙΑ» και τμημάτων του Συλλόγου «Μοριάς», προ των επισήμων, στο χώρο του Ηρώου. - Τελετάρχης ορίζεται η εκπαιδευτικός κ. Βαρβαρέσου Αγγελική. 
- Μετά την παρέλαση θα πραγματοποιηθεί δεξίωση των αρχών και των πολιτών στο Δημοτικό κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Ανδραβίδας. Μαθητικές παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης στις Κοινότητες Μανολάδας, Νέας Μανολάδας, Κυλλήνης, Κάστρου και Νεοχωρίου.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25 ης Μαρτίου
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25 ης Μαρτίου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvaRSrT7OjGI-uxkesuGeW77Jh8sQcikJt9QcSLBYZrhsMQQU2suiS3gby40pYxnZhtn4k65vglFeAaxU6Le2gC-aakJ-2vQ42aNB0i1U8oM3xxqFFSUi7Nyi6vByTT_ZoMfQ8a-sqfCJQkoqP_hC7_D-_6EQOPlmPrds7tVDV8oC9nc9zXpo45Sxg/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2022-03-23_141146_www.ogdoo.gr.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvaRSrT7OjGI-uxkesuGeW77Jh8sQcikJt9QcSLBYZrhsMQQU2suiS3gby40pYxnZhtn4k65vglFeAaxU6Le2gC-aakJ-2vQ42aNB0i1U8oM3xxqFFSUi7Nyi6vByTT_ZoMfQ8a-sqfCJQkoqP_hC7_D-_6EQOPlmPrds7tVDV8oC9nc9zXpo45Sxg/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2022-03-23_141146_www.ogdoo.gr.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2022/03/25_23.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/03/25_23.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy