-->

Δήμος Ηλιδας: Αρχισαν τα όργανα: Μέχρι... εσχάτων οι κουμπάροι;

Το ζήτημα που έχει προκύψει με τον πρώην δήμαρχο Ηλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και την υπόθεση πλαστογραφίας, φέρνει στην επιφάνεια έναν σ...

Το ζήτημα που έχει προκύψει με τον πρώην δήμαρχο Ηλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και την υπόθεση πλαστογραφίας, φέρνει στην επιφάνεια έναν σοβαρό προβληματισμό για το πώς λειτουργούν αιρετοί και δήμοι, αλλά μπαίνει και θέμα ηθικής πολιτικής τάξης. 


Η καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Παναγιωτάρα περί πλαστογραφίας, όπου φαίνεται να υπέβαλλε την παραίτησή του τον Φεβρουάριο του 2017 κάτι που δεν ισχύει, αναφέροντας ότι την παραίτησή του την είχε υποβάλλει τον Φεβρουάριο του 2016 χωρίς όμως να γίνεται αποδεκτή, δημιουργεί αφενός μεν για τον πρώην δήμαρχο Ηλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο θέμα ηθικής πολιτικής τάξης, αφετέρου δε δημιουργεί προβληματισμό για το πώς συμπεριφέρονται αιρετοί! 

Δεν είναι γνωστό εάν ο κ. Χριστοδουλόπουλος τεθεί ή όχι σε αργία από τον Γ. Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και αυτό είναι το λιγότερο.
Το σημαντικό είναι, αν η καταγγελία ευσταθεί, ο τρόπος που λειτουργούν γενικά οι αιρετοί. 

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται έκθετος πλέον και απέναντι στο λαό του δήμου Ηλιδας και πρέπει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις επί του σοβαρού αυτού θεμάτου. 

Οσο αφορά τον Δήμο Ηλιδας γενικότερα, τον τελευταίο χρόνο, πολλά... ευτράπελα έχουν συμβεί. Παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων από θέσεις, περίεργες παρασκηνιακές κινήσεις, καταγγελίες πρώην αντιδημάρχων [όπως του Γιάννη Τασσόπουλου] κ.α. παρουσιάζουν ένα σκηνικό καθόλου ειδυλλιακό, το οποίο μετατοπίζεται στο επίπεδο ζωής των δημοτών αφού οι διαφαινόμενες κόντρες δεν επιτρέπουν στον δήμο να αναπτυχθεί.

Από την άλλη όμως, κι αυτό πρέπει να τονιστεί, ο νυν δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης φαίνεται να... τροφοδοτεί το θέμα με κίνδυνο να διολισθήσει η πολιτική ζωή του δήμου, με ότι άσχημο αυτό συνεπάγεται, καθώς τον κ. Παναγιωτάρα πρόσφατα τον έχρισε... αντιδήμαρχό του! 

Τελικά επιβεβαιώνονται αυτοί που μιλούν για "πόλεμο μέχρι εσχάτων" των κουμπάρων; 
Μήπως τελικά ο νυν δήμαρχος βρήκε την ευκαιρία να βγάλει εκτός πολιτικού "παιχνιδιού" τον κ. Χριστοδουλόπουλος ώστε μόνος του να αντιπαρατεθεί απέναντι στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο; 

Αλλά τελικά θα είναι υποψήφιος όπως και ο κ. Χριστοδουλόπουλος; Ενα ερώτημα που τους έχουμε θέσει επανηλειμμένως αλλά απάντηση ποτέ δεν πήραμε! 

Εντέλει, τα καμώματα και των δύο κουμπάρων και οι ίντριγκες στους συνεργάτες τους έχουν οδηγήσει το Δήμο ήδη σε Βατερλό χωρίς προηγούμενο!!!! 

Στην απέναντι όχθη ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος [στις καταγγελίες του οποίου ποτέ δεν απαντούν νυν και πρώην], με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με το ηθικό ανάστημα που διαθέτει, με την σοβαρότητα και την οξυδέρκεια που τον διακατέχει, ασχολείται με το μέλλον του Δήμου αγκαλιάζοντας όλους τους πολίτες χωρίς πολιτικές ίντριγκες. 

Μέσα σε όλο αυτό τον αχταρμά που επικρατεί εντός του δήμου, επιβεβαιώνεται ο ίδιος που μιλάει για την αποχώρηση των Λυμπέρη-Χριστοδουλόπουλου από την πολιτική σκηνή του δήμου Ηλιδας, αφού και οι δύο μαζί έχοντας 25 ολόκληρα χρόνια στα κοινά κούρασαν! 

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, όσο και αν κάποιοι [για συγκεκριμένους δικούς τους λόγους] τον κατηγορούν για κριτή των πάντων, επιδιώκει την ομαλότητα στον δήμο όπου μαζί με τους πολίτες θα φέρει την αλλαγή πορείας στη νέα εποχή. 

Μια αλλαγή που δεν γίνεται ΠΟΤΕ με φθαρμένα υλικά! 

Ο ίδιος αποστασιοποιημένος από το θέμα της πλαστογραφίας παρακολουθεί κι ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις χωρίς να έχει την διάθεση μικροπολιτικής.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ηλιδας: Αρχισαν τα όργανα: Μέχρι... εσχάτων οι κουμπάροι;
Δήμος Ηλιδας: Αρχισαν τα όργανα: Μέχρι... εσχάτων οι κουμπάροι;
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJy0we6c7AH8-mT4oagderbUVpE8Bt8cdxdaqXvgkdAixUWJe36jz7e0h6PXXO0zG2E4EHPq0_dQEN_WBUBwhjhjmXtSfcseXIekCC_20BYr9WSscTvXw_oiUZKBAawisxhAJ5Uso3XEtvIlYC2wq0Xue6o78dxrQgd-UvFgwZjPZpaJn-J9RX3jjY/s600/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%9F%20%CE%97%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%91%CE%A3.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJy0we6c7AH8-mT4oagderbUVpE8Bt8cdxdaqXvgkdAixUWJe36jz7e0h6PXXO0zG2E4EHPq0_dQEN_WBUBwhjhjmXtSfcseXIekCC_20BYr9WSscTvXw_oiUZKBAawisxhAJ5Uso3XEtvIlYC2wq0Xue6o78dxrQgd-UvFgwZjPZpaJn-J9RX3jjY/s72-c/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%9F%20%CE%97%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%91%CE%A3.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2022/04/blog-post_90.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/04/blog-post_90.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy