-->

Η Σοφία Ζαχαράκη Στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: «Επιβεβαιώνω Με Την Παρουσία Μου Την Εμπιστοσύνη Που Δείχνουμε Στην Περιοχή»

  Γιάννης Λέντζας: Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που Υπουργός Τουρισμού επισκέπτεται την Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας»  «Επιβεβαιώνω με την π...

 


Γιάννης Λέντζας: Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που Υπουργός Τουρισμού επισκέπτεται την Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας» 


«Επιβεβαιώνω με την παρουσία μου εδώ, την εμπιστοσύνη που δείχνουμε στην περιοχή. Θέλουμε πραγματικά να αναδείξουμε διοργανώσεις όπως η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας και την ξεχωριστή τουριστική διάσταση που διαθέτει, ακόμα περισσότερο, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος», τόνισε η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψής της στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, με αφορμή την 88η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας.

 


«Καλωσορίζουμε μία φίλη»
 

Η κα Ζαχαράκη έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχείο της Βάρδας, όπου την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας. «Καλωσορίζουμε μία φίλη την Σοφία Ζαχαράκη, με την οποία μας συνδέουν τα τελευταία τρία χρόνια αρκετοί κοινοί αγώνες και ανησυχίες, τόσο από την θέση που κατείχε στο υπουργείο Παιδείας, όσο και στην σημερινή της θέση στο Υπουργείο Τουρισμού», τόνισε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, κάνοντας αναφορά στην στήριξη που παρείχε στον Δήμο η κα Ζαχαράκη σε ότι αφορά την προσωρινή στέγαση του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας τον Σεπτέμβριο του 2019. 

«Χαίρομαι που είστε εδώ για την 88η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που Υπουργός Τουρισμού επισκέπτεται την Ιππική Έκθεση για να την αναδείξει και να συνδράμει στις προσπάθειες που κάνουμε για να ξεφύγει από τα δεδομένα της Ελλάδος και να γίνει μια Διεθνής Ιππική Έκθεση. Η Ανδραβίδα με το Ιππικό της Κέντρο έχει συνδεθεί με το άλογο, είναι το brandname της Ανδραβίδας», επεσήμανε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης. 

Παράλληλα, ο Γιάννης Λέντζας αναφέρθηκε στις τουριστικές προοπτικές του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κάνοντας αναφορά σε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, ενώ ζήτησε επίσημα από την Υφυπουργό να συνδράμει στην προσπάθεια αξιοποίησης των ιαματικών πηγών Αρχαίας Υρμίνης στο Κουνουπέλι, με την παραχώρηση στον Δήμο του παλιού κτιρίου του ΕΟΤ. 

«Πιστεύω ότι θα συνεργαστούμε άριστα για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το όραμά», κατέληξε, ευχαριστώντας παράλληλα την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδα και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Νίκο Κοροβέση για την υποστήριξη.


«Η μαγική λέξη για εμάς είναι η συνέργεια»
 

 «Η μαγική λέξη για εμάς είναι η συνέργεια. Η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα είναι η ουσία της προσπάθειας που κάνουμε στο Υπουργείο Τουρισμού μαζί με τον Βασίλη Κικίλια. Και νομίζουμε πως η Ανδραβίδα μπορεί πραγματικά να προσδώσει σε όλη αυτή την κοινή προσπάθεια που γίνεται για την αύξηση της βελτίωσης της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος. Μικρές-μικρές εκδηλώσεις κάνουν μεγάλη διαφορά. Εκδηλώσεις οι οποίες μπορεί να φαίνονται ως προς την έκταση ότι είναι ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά δεν είναι. 

Προσπαθούμε να τα αναδείξουμε όλα αυτά γιατί προσδίδουν στο τουριστικό προϊόν μιας περιοχής, στο πολιτιστικό αποτύπωμα μιας περιοχής, σε όλα αυτά που θέλει να αναδείξει η κάθε περιοχή. με έναν τρόπο πολύ συνεκτικό και πολύ συστηματικό». επεσήμανε η Σοφία Ζαχαράκη. Η Υφυπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, καθώς και στην σύζευξη πρωτογενούς τομέα και τουρισμού όπου δίνει βάρος, όπως τόνισε. Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στην «κινητικότητα που δημιουργήθηκε φέτος για την Κυλλήνη». 

«Νομίζω είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα, συγχαρητήρια και για αυτό το κομμάτι», ανέφερε. Καταλήγοντας, η Υφυπουργός Τουρισμού, δήλωσε: «Συγχαίρω και τον Δήμο για την στήριξη που δίνει σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις, καθώς και την Περιφέρεια και τον κ. Κοροβέση που ξέρω πως έχει βάλει μέσα στον στρατηγικό σχεδιασμό της την ανάδειξη των Νομών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με τα διακριτά χαρακτηριστικά, τον τόσο μεγάλο πλούτο. Ευχαριστώ και την βουλευτή Αυγερινοπούλου και τους βουλευτές της Ηλείας και όσους δεν μπόρεσαν να είναι εδώ».

 

Οι επισκέψεις της Υφυπουργού
 

Ακολούθησε επίσκεψη της Υφυπουργού στο Κουνουπέλι και τα Λουτρά της Αρχαίας Υρμίνης, όπου είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά την μοναδικού κάλλους περιοχή. Στη συνέχεια δόθηκε γεύμα προς τιμή της Υφυπουργού. Ακολούθως, η Σοφία Ζαχαράκη επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Ανδραβίδας και τον επιβλητικό γοτθικό ναό της Αγίας Σοφίας στην Ανδραβίδα. 

Η Σοφία Ζαχαράκη είχε την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη γεύση από την Ιππική Έκθεση, όπου μάλιστα συζήτησε με τους ιπποπαραγωγούς για τις προοπτικές ανάπτυξης του θεσμού. Μάλιστα, στο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης παρέδωσε στην Υφυπουργό Τουρισμού τιμητική πλακέτα. Η ημέρα έκλεισε με εκκλησιασμό στην Αγία Σοφία Ανδραβίδας, στο μεγάλο εσπερινό και ακολούθως την περιφορά της εικόνας, όπου και συμμετείχε η εορτάζουσα Υφυπουργός.

 

Κατά την επίσκεψη της Υφυπουργού παρέστησαν: ο Αντιπεριφερειαρχης Νικος Κοροβεσης, οι Βουλευτές Ηλειας Ανδρέας Νικολακόπουλος & Διονυσια Αυγερινοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Αλεξάνδρα Γιαννίτση, Νικολαος Σινος, Παναγιωτης Βαγγελακος, ο Προεδρος του ΔΛΤ Κυλληνης Βαρβαρεσος Γιαννης, ο Προεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Ανυφαντής, οι Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Χαντζης, Διονυσιος Κεκατος, οι Δημοτικοι Σύμβουλοι Χρηστος Μυλωνακης, Δημήτριος Βατσης και ο Γενικός Γραμματεας του Δήμου Βαρβαρεσος Κωνσταντίνος.

 

COMMENTS

Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Η Σοφία Ζαχαράκη Στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: «Επιβεβαιώνω Με Την Παρουσία Μου Την Εμπιστοσύνη Που Δείχνουμε Στην Περιοχή»
Η Σοφία Ζαχαράκη Στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: «Επιβεβαιώνω Με Την Παρουσία Μου Την Εμπιστοσύνη Που Δείχνουμε Στην Περιοχή»
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEib9qsApy2eTyKqhFW2l8AXDUWMzTbncbaet4heTN-alOOtBT0CeCtuXIDvrc20Ia7TpjYmIqSxTEDYKh74zKBUOeYRrHjOpxS3tQi6nxrIG72T4oMcBwnOCR9FrWLZn8YLIPUTNQk7M7GzBnQuDr6cxaw0b2RIDFK82PouivT9lxLirTDzm-xRZ4e_/s600/unnamed-9-1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEib9qsApy2eTyKqhFW2l8AXDUWMzTbncbaet4heTN-alOOtBT0CeCtuXIDvrc20Ia7TpjYmIqSxTEDYKh74zKBUOeYRrHjOpxS3tQi6nxrIG72T4oMcBwnOCR9FrWLZn8YLIPUTNQk7M7GzBnQuDr6cxaw0b2RIDFK82PouivT9lxLirTDzm-xRZ4e_/s72-c/unnamed-9-1.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2022/09/blog-post_21.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/09/blog-post_21.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy