-->

Με  τον Λευτέρη μαζί στη  Νέα Εποχή!

Πλήθος κόσμου έστειλε το μήνυμα από την κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Π.Ε . Ηλείας  για τον Υποψήφιο Βουλευτή Ν.Δ. Συγκινη...


Πλήθος κόσμου έστειλε το μήνυμα από την κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Π.Ε . Ηλείας  για τον Υποψήφιο Βουλευτή Ν.Δ. Συγκινημένος ο Λευτέρης Βαρουξής  και μετά την προσφώνηση που έκανε ο δικηγόρος Νίκος Λαϊνόπουλος , ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του και τους κάλεσε  σε συμπόρευση για την Νίκη και τη Γιορτή Δημοκρατίας την Κυριακή στις κάλπες .

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία : 

“Τι να πει κανείς για αυτήν τη συγκέντρωση... Με τι λόγια να την περιγράψεις; Με συγκινεί η αγάπη σας... Μου δίνει δύναμη η στήριξή σας... Με συγκλονίζει η εντυπωσιακή παρουσία σας! Σας ευχαριστώ... Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου... ...και σας δηλώνω με όλο το απόθεμα της ψυχής μου ότι για Εσάς, και για τον αγαπημένο μας τόπο, αυτός ο αγώνας μας αξίζει... Σας αξίζει!! 

Όλοι μαζί... Για την τελική ευθεία σε αυτή την προεκλογική «μάχη», όλοι μαζί στον δρόμο για τις κάλπες... Όλοι μαζί και πάλι το βράδυ της Κυριακής για τη μεγάλη Γιορτή... Για τη Νίκη…” “Την ισχυρή Νίκη και την ξεκάθαρη εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη!!! Βλέπω στα μάτια σας, την ελπίδα που πρέπει να έχουμε για το αύριο που εμείς διαμορφώνουμε. 

Αισθάνομαι σε κάθε άγγιγμα του χεριού σας τη θέληση να πάμε λίγο πιο μπροστά. Αυτή τη θέληση που μου φωνάζει: Μην σταματάς... Προχώρα: Δυναμικά, αδιαπραγμάτευτα και θαρραλέα μπροστά! Και αντιλαμβάνομαι σε κάθε επικοινωνία που έχω μαζί σας, την αγωνία που φανερώνουν τα πρόσωπά σας: Θα τα καταφέρουμε μετά από τόσες κρίσεις και πανδημίες; Και απαντώ: Ναι!! Μπορούμε…”


“Ο τόπος μας μόνο Μπροστά!!
 

Όχι παλινωδίες και πισωγυρίσματα.. Τέρμα στις αλχημείες και τους πολιτικούς ερασιτεχνισμούς που ζήσαμε στην περίοδο 2015 – 2019 Καμία σκέψη οπισθοδρόμησης και «εγκλωβισμού» στον κόσμο των ψευδαισθήσεων Δεν υπάρχουν πλέον διλήμματα.. Η σύγκριση είναι ξεκάθαρη, ο ανοιχτός δρόμος στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη είναι εδώ, και μας καλεί να τον διανύσουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα!! Η Γενιά που εκπροσωπώ, επιλέγει και μπορεί να ζήσει, να εργασθεί και να προκόψει σε... Έναν κόσμο δημιουργικότερο, σε έναν τόπο παραγωγικότερο, σε ένα μέλλον καλύτερο, από εκείνο που μέχρι σήμερα μας επεφύλαξαν δυστυχώς οι οικονομικές κρίσεις και οι πανδημίες... 

Είναι η Γενιά εκείνη που σας καλεί και μας καλεί, να ατενίσουμε ΜΑΖΙ το αύριο πολύ πιο αισιόδοξα, να δώσουμε ζωή στα όνειρά μας... Είναι η Γενιά εκείνη που σας καλεί και μας καλεί, να ατενίσουμε ΜΑΖΙ το αύριο πολύ πιο αισιόδοξα, να δώσουμε ζωή στα όνειρά μας... Δεν πρέπει όμως να είμαστε επιλήσμονες και να μην αναγνωρίζουμε το προφανές. Οτι βαδίζουμε με τα όνειρα του ο καθένας της γενιάς μου το άμορφο ταξίδι της ζωής , που το οφείλουμε στο καταφύγιο μας , στο λιμάνι μας , στους γονείς μας. 

Αυτούς που μας κρατούσαν αγκαλιά , κοιτώντας μας με ανείπωτη χαρά και υπερηφάνεια . που ξενύχτησαν γεμάτη αγωνία και προσευχές να γίνουμε καλά , που στερήθηκαν δικές τους ανάγκες, προκειμένου να ζήσουμε καλλίτερα απο αυτούς ,που μας βλέπουν στο σήμερα με στοργή να ανοίγουμε τα δικά μας φτερά , για να δημιουργήσουμε και εμείς τη δική μας οικογένεια Συνεχίζουμε λοιπόν με σταθερότητα, σιγουριά και πρόοδο, και αυτός είναι ο δικός μας κόσμος…” “Και δεν ρισκάρουμε βάζοντας τον τόπο σε νέες περιπέτειες… Αυτός είναι ο δικός τους κόσμος και τους τον χαρίζουμε... Εμείς προχωράμε... Εκείνοι οπισθοχωρούν... Εμείς κάνουμε πράξη τα όνειρά μας... Εκείνοι τα μετατρέπουν σε δικούς τους εφιάλτες...

 

Εμείς επιλέγουμε συνέπεια και σοβαρότητα
 

Εκείνοι προτιμούν απατηλές εικόνες μιας δικής τους πραγματικότητας... Εμείς μένουμε αταλάντευτοι στη συμφωνία αλήθειας Εκείνοι βυθίζονται στο ψέμα και την υποκρισία…” “Απόψε εδώ δεν ανανεώνουμε απλά την εμπιστοσύνη μας στην Κυβέρνηση. Δίνουμε ένα συμβόλαιο τιμής για αυτά που απαιτεί και για όσα δικαιούται ο τόπος μας... Η αγαπημένη Ηλεία μας!! Τόπος αδικημένος, μακριά από την προοπτική που τον αξίζει παρά τις δυνατότητές του. Οι ευθύνες για το γεγονός ότι αγνοήθηκαν τα πλεονεκτήματά του, και κυρίως οι άνθρωποί του, είναι πολλές και διαχρονικές... Είναι κάτι που με προβληματίζει, με στενοχωρεί και με πικραίνει... 

Και είναι αυτό που μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι ότι δεν θα επιτρέψουμε άλλο να συνεχισθεί. Εμείς θα το αλλάξουμε!! Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, το χρωστάμε στη Γενιά μας, το διεκδικούμε για τα παιδιά μας... Την Ηλεία θα την αλλάξουμε!!!” “Οι συνεργάτες μου και εγώ, ακριβώς για αυτό που χρειάζεται η Ηλεία μας, δουλέψαμε όλες τις προηγούμενες μέρες, εντατικά και επίμονα πάνω σε ένα πλάνο ουσιαστικών και εφαρμόσιμων προτάσεων. Και εργαστήκαμε πάνω σε τομείς που «αγγίζουν» τις ιδιαιτερότητες, τα πλεονεκτήματα αλλά και τις αδυναμίες της περιοχής μας, συνδυάζοντας: την επιχειρηματικότητα με τις νέες τεχνολογίες και το περιβάλλον, την ανάγκη παραμονής νέων ανθρώπων που θα ξεδιπλώσουν εδώ το ταλέντο τους και δεν θα πάρουν, όπως κάνουν μέχρι σήμερα ,τον δρόμο της ξενιτιάς και ακόμη: 

Προτάσσουμε το αποδοτικό παραγωγικό μοντέλο του πρωτογενούς τομέα με τη στήριξη της υπαίθρου, αλλά σε συνάρτηση με τα όσα μπορούν να γίνουν στον τουρισμό της Ηλείας. Και νομίζω ότι εδώ μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα που θα αναδείξουν τον νομό και θα τονώσουν την οικονομία του. Έχουμε σκεφθεί και έχουμε επεξεργασθεί καλά ένα πρόγραμμα, για το οποίο σας καλώ να είστε και εσείς από τη δική σας θέση οι πυλώνες του, για να μπορέσουμε να το διαμορφώσουμε καλύτερα και να το εντάξουμε στις άμεσες προτεραιότητές μας. Πάνω απ’ όλα να πείσουμε και να αξιοποιήσουμε δομές και προγράμματα, που θα γίνουν οι διάδρομοι της υλοποίησής του μέσα από τις πρωτοβουλίες της νέας κυβέρνησης.

 

Στην επιχειρηματικότητα:
Αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους με προτεραιότητα στον «βραχνά» των πυρόπληκτων δανείων. Κίνητρα και επενδυτικές εφαρμογές για τη στήριξη των Νέων Επιχειρηματιών μας που αποφάσισαν να εργαστούν εδώ και να μην φύγουν από τον τόπο τους. Στη Δημόσια Υγεία: Ο χρόνος που προηγήθηκε μας «δίδαξε» να προχωρήσουμε σε εξειδικευμένες δομές, αναδιάταξη του υγειονομικού χάρτη, εξασφάλιση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού (Ήδη εδώ ο Πρωθυπουργός μιλά για 10.000 προσλήψεις σε βάθος τετραετίας) και νέους μισθούς για την παραμονή γιατρών στα Νοσοκομεία μας! 

Στα Οδικά Δίκτυα και τις Μεταφορές μας: Να πάμε γρήγορα και μέχρι τέλους στην Τσακώνα για την ολοκλήρωση του δρόμου Πύργου – Πατρών, να επιδιώξουμε την παράλληλη σύνδεσή του με την Αρχ. Ολυμπία, να προχωρήσουμε τον δρόμο που θα συνδέει την Ηλεία και με τη Γορτυνία, και να επαναφέρουμε τη γραμμή ενός σύγχρονου και ασφαλούς σιδηροδρομικού δικτύου. 

Για τους αγρότες μας: Στρατηγική με συνεργατικά σχήματα, πιο γρήγορα στην αλλαγή και τον εκσυγχρονισμό αρδευτικού δικτύου, νέες μορφές καλλιέργειας, περαιτέρω στήριξη Νέων Αγροτών και Διαμετακομιστικό Κέντρο Αγροτικών Προϊόντων. 

Στην Εκπαίδευση: Επαγγελματικές Σχολές συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας και Δομές Διαπολιτισμικής και Ειδικής Εκπαίδευσης, λειτουργία πανεπιστημιακών σχολών που να σχετίζονται με την «προίκα» της Ηλείας, στον τομέα του Τουρισμού και της Γεωργίας. 

Μεγάλη σημασία στον τουρισμό μας σε νέες, δυναμικές και εναλλακτικές μορφές που η Ηλεία μπορεί να εξυπηρετήσει. 

Και ακόμη: Παραλιακό μέτωπο, λειτουργία Υδατοδρόμιου και στο Κατάκολο, προτεραιότητα στην Κρουαζιέρα με έργα υποδομής και ασφάλειας στον χερσαίο χώρο του λιμένα, ιαματικός, θρησκευτικός, τουρισμός τρίτης ηλικίας και ιδιαίτερη πρόνοια για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ. Και βέβαια προτεραιότητα σε ότι και αν κάνουμε από όλα τα παραπάνω στο 

Περιβάλλον: Νέο μοντέλο αντιμετώπισης των πυρκαγιών, ενίσχυση Π.Υ., συμμόρφωση των δήμων στην εφαρμογή και υλοποίηση μέτρων αντιπυρικής προστασίας που απαιτεί η πολιτεία, διευθέτηση θεμάτων φυσικών ζωνών και αξιοποίηση Καϊάφα, Στροφυλλιάς, Κοτυχίου, Φράγματος Πηνειού.” 

“Με τους περισσότερους από εσάς, αν όχι με όλους γνωριζόμαστε πολύ καλά. Γι’ αυτό και σήμερα εδώ ανάμεσά σας, αισθάνομαι οικείος και αληθινός συνοδοιπόρος στα κοινά του τόπου μας. Αισθάνομαι «ένας από εσάς», με τις ίδιες αγωνίες και την έκδηλη ανησυχία που μας διακατέχει στον Νομό μας για τα μελλούμενα. Είμαι «ένας από εσάς!..». Παιδί της τοπικής κοινωνίας, που προσπαθεί και μάχεται με τόσες υποχρεώσεις και ευθύνες, όπως συμβαίνει και με εσάς στον περίγυρό σας. Σας μιλάω απόψε εδώ, όχι με την ξύλινη γλώσσα ενός πολιτικού... 

Απευθύνομαι σε εσάς, με λόγια καρδιάς και με αισθήματα αληθινής εκτίμησης και απέραντου σεβασμού στο πρόσωπό σας. Συνδύασα ,όπως πολλοί θα ξέρετε ήδη, την πορεία της ζωής μου με τη γενέτειρά μου, στην Ηλειακή Γη και είμαι υπερήφανος για αυτό. Επέλεξα….. να μεγαλώσω εδώ…, να δραστηριοποιηθώ εδώ…, να εργασθώ εδώ…, να μείνω με την οικογένειά μου εδώ…, να έχω τους φίλους μου εδώ…, να επικοινωνώ μαζί σας ,πάντα εδώ!! 

Κανείς δεν με ανάγκασε να το κάνω... Το αντίθετο μάλιστα. Αφήνοντας πίσω μου δελεαστικές προτάσεις επαγγελματικής καριέρας στο εξωτερικό, έκρινα σκόπιμο μιλώντας πάντα με τους δυνατούς κτύπους αγάπης της καρδιάς μου, να μείνω εδώ! Να μην εγκαταλείψω ποτέ και για κανέναν λόγο τον Πύργο που κατοικώ και εργάζομαι, βιώνοντας τις καθημερινές αγωνίες του νέου επαγγελματία, σε έναν δύσκολο και απαιτητικό χώρο, από τον οποίο δεν ζω μόνο εγώ, αλλά και πολλές οικογένειες ακόμα... Ναι είμαι τακτικά, στον πανέμορφο τόπο καταγωγής μου, στην ορεινή περιοχή της Ολυμπίας, που αγαπώ ιδιαίτερα και «διδάσκομαι» διαχρονικά από τους ανθρώπους της την αυθεντικότητα της ψυχής τους και το στοργικό ενδιαφέρον τους... 

Και να αναπολώ φυσικά τις καλύτερες αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων, από το χωριό του παππού μου, στον Άγιο Γεώργιο. Εκεί που γινόμασταν «ένα» με την φύση και την εξαιρετική αγροτική μας παραγωγή... Ο τόπος μου είναι λοιπόν η ίδια η ζωή μου!! Ζητάω και ζητάμε πολλά; Όχι... Μαζί διεκδικούμε τα λογικά και τα αυτονόητα... Δίπλα – δίπλα θα παλέψουμε για να τα κερδίσουμε... Πρόσωπο με πρόσωπο θα αγωνισθούμε για να πετύχουμε... Μαζί,... μαζί... και πάλι μαζί... Γιατί είμαι, ήμουν και είμαι εδώ... Γιατί θα είμαι και την επόμενη ημέρα των εκλογών εδώ!! Δυνατά, αδιαπραγμάτευτα και αταλάντευτα με ένα και μόνο σύνθημα αυτής της «μάχης»: «Πάνω απ’ όλα η Ηλεία μας!!»."

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Με  τον Λευτέρη μαζί στη  Νέα Εποχή!
Με  τον Λευτέρη μαζί στη  Νέα Εποχή!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRn2KIlKsSV4FgOO8y2MFl4Udc7-4_MZUAYDABZKNZEvu2fHeUxTnsWxfbj3XOIVk3r3hyV7fcn8a-ULiDWtsDOOn7LtK7ZXudo0TMLTMjwmukBD3Y_FmN-Z--157n60xK0u5Yrtpy7kUilrCsuKjG8Zmq8CSQu21qeTcFS6-cJtUglHeV1rG7wjwi/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-05-18_153649_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRn2KIlKsSV4FgOO8y2MFl4Udc7-4_MZUAYDABZKNZEvu2fHeUxTnsWxfbj3XOIVk3r3hyV7fcn8a-ULiDWtsDOOn7LtK7ZXudo0TMLTMjwmukBD3Y_FmN-Z--157n60xK0u5Yrtpy7kUilrCsuKjG8Zmq8CSQu21qeTcFS6-cJtUglHeV1rG7wjwi/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-05-18_153649_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2023/05/blog-post_345.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/05/blog-post_345.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy