-->

Ουσιαστική στήριξη των ατόμων με αναπηρία από τον Δήμο Ήλιδας

  -Πρόσβαση στην πισίνα για όλα τα άτομα με κινητικά προβλήματα και αναπηρίες  -Η προμήθεια έγινε χάρη στην άψογη συνεργασία του Δημάρχου...

 


-Πρόσβαση στην πισίνα για όλα τα άτομα με κινητικά προβλήματα και αναπηρίες 

-Η προμήθεια έγινε χάρη στην άψογη συνεργασία του Δημάρχου και του ΝΠΔΔ ‘Ο ΗΛΕΙΟΣ’ με την εταιρεία ‘ΚΥΚΝΟΣ’ 

Αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται το κολυμβητήριο της Αμαλιάδας στο αθλητικό κέντρο της πόλης και πλέον γίνεται πράξη ο βασικός στόχος που είναι «Κολύμβηση για όλους», μετά την προμήθεια και τοποθέτηση που υπερσύγχρονου αναβατορίου για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα και αναπηρίες. 

Μέριμνα της δημοτικής αρχής είναι η κάλυψη των αναγκών και η εξυπηρέτηση των ΑμεΑ και χάρη στην άψογη συνεργασία με την εταιρεία επεξεργασίας βιομηχανικής τομάτας «Κύκνος» στα Σαβάλια που προχώρησε στην δωρεά του αναβατορίου, η υπόσχεση έγινε πράξη. Τόσο ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, όσο και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ‘Ο Ηλείος’ κ. Γιώργος Μπακέλλας, ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Παρασκευόπουλος και ο αντιδήμαρχος Ήλιδας κ. Παναγιώτης Παναγιωτάρας, βρίσκονται σε στενή συνεργασία με την εταιρεία και ιδιαιτέρως με τον κ. Κρητικό και τον κ. Αγγελόπουλο και πλέον το κολυμβητήριο της Αμαλιάδας διαθέτει ένα σύγχρονο και χρηστικό αναβατόριο, από τα λίγα που διαθέτουν δήμοι σε ολόκληρη την χώρα, το οποίο και θα καλύπτει τις ανάγκες των κινητικά αναπήρων όλου του νομού. 

Γι’ αυτό άλλωστε και όλοι εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι και συγκινημένοι το πρωί του Σαββάτου που έγινε η τοποθέτηση και η δοκιμαστική λειτουργία του αναβατορίου στο κολυμβητήριο, παρουσία και εκπροσώπων του Σωματείου παραπληγικών και κινητικά αναπήρων Νομού Ηλείας και της εταιρείας που έγινε η προμήθεια. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ: «ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» 

«Είναι μία ακόμη ωραία στιγμή για το κολυμβητήριό μας διότι ένα πάγιο αίτημα που είχαν οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, χάρη στην δωρεά και την προσφορά που μας έκανε ο «Κύκνος» γίνεται πράξη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λυμπέρης και συμπλήρωσε: «Η δωρεά αυτή συμπίπτει με τα εξήντα χρόνια λειτουργίας του εργοστασίου ‘Κύκνος’ και θεωρούμε ότι έτσι πρέπει να είναι οι επιχειρήσεις, να βλέπουν τις τοπικές κοινωνίες, να βλέπουν τις ανάγκες τους και να συμβάλλουν στο μέτρο του δυνατού για την επίλυση αυτών των αναγκών. 

Έχουμε μα καλή συνεργασία και με τον κ. Κρητικό τον ιδιοκτήτη και με τον κ. Αγγελόπουλο και τους ευχαριστώ δημοσίως γι’ αυτή τους την προσφορά. . Εύχομαι λοιπόν καλή θεραπεία και ψυχαγωγία, στα παιδιά και τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και εμείς πάντα θα είμαστε εδώ, το κολυμβητήριο να παραμένει ικανό, λειτουργικό και εξυπηρετικό για όλους. Νομίζουμε πώς η συνεργασία μας θα συνεχιστεί με τον «Κύκνο», καθώς έχουμε αναπτύξει μία πολύ καλή σχέση». 

ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ 

Επιπλέον ο κ. Λυμπέρης εξέφρασε και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την θάνατο του μετόχου, μέλους του Δ.Σ. και επί σειρά ετών διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας «ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε.» Αθανασίου Μανουσάκη- Λιαλιάτση. «Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον θάνατο του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Αθανασίου Μανουσάκη- Λιαλιάτση. Τον γνώρισα σαν φοιτητής όταν δούλευα στον ‘Κύκνο’ και πρέπει να πούμε εδώ ότι όλες οι γενιές της πόλης έχουμε περάσει από εκεί και έχουμε δουλέψει εκεί». 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΕΛΛΑΣ: «ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ» 

Από την πλευρά του ο κ. Μπακέλλας πέραν των άλλων υποσχέθηκε περαιτέρω αναβάθμιση του κολυμβητηρίου: «Σήμερα είναι μία ημέρα χαράς, όχι μόνο για εμάς, που αρκετά χρόνια είχαμε αυτό το όνειρο-υποχρέωση και σήμερα γίνεται πράξη, αλλά ιδιαίτερα γι’ αυτούς τους ανθρώπους με τις ιδιαίτερες ικανότητες οι οποίοι πλέον έχουν απόλυτη πρόσβαση με αυτό το φανταστικό μηχάνημα, το ειδικό αναβατόριο, το οποίο θα εξυπηρετεί ανθρώπους που έχουν τετραπληγίες, παραπληγίες, συγγενή και επίκτητα νοσήματα κινητικότητας. 

Είναι ευεργετικό τόσο για τα κινητικά νοσήματα όσο και για τον ψυχισμό αυτών των ανθρώπων, που είναι ουκ ολίγα άτομα σε όλο το νομό, γιατί εμείς πλέον με αυτό το κολυμβητήριο που λειτουργεί απρόσκοπτα δώδεκα μήνες όπως είχαμε υποσχεθεί και με τέτοιου είδους μηχανήματα που ελάχιστα υπάρχουν στους δήμους της χώρας, θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε συνολικά το νομό για άτομα που έχουν τέτοιου είδους νοσήματα. Αυτά τα άτομα δεν είναι καθόλου λίγα και μέχρι τώρα αναγκάζονταν να πηγαίνουν σε άλλους δήμους εκτός νομού. 

Πλέον θα έρχονται εδώ και σε ότι με αφορά, νιώθω το βάρος και προαναγγέλλω ότι ήδη από Σεπτέμβριο θα προσπαθήσουμε να έχουμε και επαρκή προσωπικό εξειδικευμένο, ούτως ώστε να ξεκινήσουν ειδικές θεραπείες, κινησιοθεραπείες στη μικρή πισίνα με το συγκεκριμένο μηχάνημα, το οποίο είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση μεν αλλά εξαιρετικά ασφαλές και τεχνικά άρτιο για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα τόσο στην είσοδο όσο και κατά την έξοδο από την πισίνα. 

Και εγώ με την σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία ‘Κύκνος’ η οποία περιποιεί τιμή τόσα χρόνια για την περιοχή μας και ιδιαίτερα τον κ. Κρητικό και όλο το επιτελείο που πραγματικά ότι υποσχέθηκε το έκανε πράξη εμπρόθεσμα, διότι καταδεικνύει ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο τόσο η απρόσκοπτη λειτουργία 60 ετών όσο και η ευεργετική τους παρουσία στον δήμο. Σε ότι με αφορά θα είμαστε δίπλα τους, όπως και αυτοί είναι πάντα παρόντες. Δεσμεύομαι στους συμπολίτες μου ότι από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν και θα ανακοινωθούν τα προγράμματα που θα εκτελούνται στο αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας». 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ 

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο κ. Παναγιωτάρας, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία ‘Κύκνος’, τον κ. Κρητικό, τον κ. Αγγελόπουλο και όσους εργάστηκαν για να προχωρήσει η προμήθεια και τοποθέτηση του αναβατορίου. Και από την πλευρά της η Οργανωτική γραμματέας του Σωματείου παραπληγικών και κινητικά αναπήρων και Παναγιώτα Πετρουτσά, ευχαρίστησε τον ‘Κύκνο’, τον κ. Λυμπέρη και τον κ. Παρασκευόπουλο, επισημαίνοντας ότι το αναβατόριο είναι ένα πρωτοπόρο σύστημα για το κολυμβητήριο της Αμαλιάδας που έχουν πολύ λίγα κολυμβητήρια στην Ελλάδα.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ουσιαστική στήριξη των ατόμων με αναπηρία από τον Δήμο Ήλιδας
Ουσιαστική στήριξη των ατόμων με αναπηρία από τον Δήμο Ήλιδας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyKF8sniZuFTA4l0tjSzfOgBvP7HEGhoEoiE0ADgo8Ee--Tf1UjDxtic8TlDJ9xHVndOaHXjmZ0Kl4Rs_9rsJgYrAV6hFjUA7kB47ILfk61-HaT7uHeggZYLI_uvEztBwOA4WIAz1Yl1AhCvYFKUVRpigCK71vc3Xa2eYAa42lBXlAeYNdCIsesTHFDhE/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-07-15_145258_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyKF8sniZuFTA4l0tjSzfOgBvP7HEGhoEoiE0ADgo8Ee--Tf1UjDxtic8TlDJ9xHVndOaHXjmZ0Kl4Rs_9rsJgYrAV6hFjUA7kB47ILfk61-HaT7uHeggZYLI_uvEztBwOA4WIAz1Yl1AhCvYFKUVRpigCK71vc3Xa2eYAa42lBXlAeYNdCIsesTHFDhE/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-07-15_145258_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2023/07/blog-post_982.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/07/blog-post_982.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy