-->

Δήμος Ηλιδας: Νέες υποψηφιότητες στην παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη

  ΤΗΝ ΛΥΔΙΑ ΛΑΒΔΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’  Με την αισιοδοξία της νέας γενιάς! «Μπορώ…» αυτό είναι το μό...

 ΤΗΝ ΛΥΔΙΑ ΛΑΒΔΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’  Με την αισιοδοξία της νέας γενιάς!

«Μπορώ…» αυτό είναι το μότο της Λυδίας Λάβδα, η οποία ως νέα, που δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στην Αμαλιάδα, γνωρίζει τις ανάγκες του τόπου και των ανθρώπων του και έχει διάθεση να ασχοληθεί και να προσφέρει, αποφάσισε να βρεθεί στην πρώτη γραμμή σε αυτές τις εκλογές θέτοντας υποψηφιότητα στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη με την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’. 

Η Λυδία είναι επιχειρηματίας και αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση του Γιάννη Λυμπέρη να ενταχθεί στην παράταξη. «Όταν αγωνίζεσαι από μικρή, γνωρίζεις τι έχει ανάγκη ο τόπος σου και ο κόσμος του. Όταν λοιπόν καταλαβαίνεις τις ανάγκες, μπορείς! Ο Γιάννης Λυμπέρης δίνει χώρο σε εμάς τους νέους, να ακουστεί η φωνή μας, να καταθέσουμε τις προτάσεις μας, να αναλάβουμε δράση για τον τόπο μας. 

Είμαι σίγουρη, ότι με την εμπειρία την δική του και την βοήθειά του θα μπορέσουμε και εμείς να μάθουμε και να προσφέρουμε στον τόπο μας. Τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μας δίνει, να γίνουμε μέλη αυτής της προσπάθειας να κάνουμε τον δήμο μας καλύτερο!» είπε χαρακτηριστικά η Λυδία. «Το χαμόγελο, η αισιοδοξία και η θετική διάθεση της Λυδίας να προσφέρει, δημιουργούν και σε εμάς μεγαλύτερη αισιοδοξία ότι με τους νέους ανθρώπους στο πλευρό μας θα γίνουμε πιο δυνατοί. Ως παράταξη βγάζουμε μπροστά τη νέα γενιά, ώστε με την εμπειρία την δική μας να μπορέσει να πάρει στην συνέχεια την σκυτάλη» ανέφερε ο κ. Λυμπέρης.


Υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Δουνεΐκων ο Σωτήρης Αχαμνός!

“Συμπορευόμαστε με τον Γιάννη Λυμπέρη για να κάνουμε κάτι καλύτερο για τον τόπο” ανέφερε ο Σωτήρης Αχαμνός, ένας νέος άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του, είναι ενεργός πολίτης και θέτει υποψηφιότητα στην Τοπική Κοινότητα Δουνεΐκων με την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’. Ο Σωτήρης είναι ιδιωτικός υπάλληλος, εκλεγμένος στο Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δουνεΐκων «Ο Άγιος Γεώργιος».

«Εμείς οι νέοι, που αγαπάμε τον τόπο μας και τα χωριά μας και τα θέλουμε ζωντανά, συμπορευόμαστε μαζί με τα παλαιότερα και έμπειρα στελέχη, ώστε από κοινού να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο για τον τόπο. Ο Γιάννης Λυμπέρης έχει αποδείξει ότι είναι ο Δήμαρχος των έργων, αφουγκράζεται τις ανάγκες των νεότερων και μαζί του θα πορευτούμε για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο μας και τα χωριά μας» δήλωσε ο Σωτήρης. 

«Δημιουργούμε ομάδα μεγάλης νίκης στα Δουνέϊκα, με ικανά στελέχη, με έμπειρους ανθρώπους, για να οδηγήσουμε το χωριό στη νέα εποχή» ανέφερε ο Γιάννης Λυμπέρης. 

Στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Λυμπέρη και ο Γιώργος Γκουβέρος!


Άλλος ένας νέος με ενεργή παρουσία στην κοινωνία της Αμαλιάδας, ο Γιώργος Γκουβέρος έδωσε τα χέρια και συμπορεύεται με τον Γιάννη Λυμπέρη, θέτοντας υποψηφιότητα με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» στις εκλογές του Οκτωβρίου. Ο Γιώργος Γκουβέρος είναι επιχειρηματίας και επί σειρά ετών έχει ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης στην Αμαλιάδα, διατηρώντας τα δικά του καταστήματα. Έχει διακριθεί για την εργατικότητά του και συνεχώς προσπαθεί να κάνει κάτι καλύτερο. Οι ανησυχίες του, η αγάπη του για τον τόπο και η διάθεση για εξέλιξη, τον οδήγησαν να ασχοληθεί με τα κοινά στις προσεχείς εκλογές. 

«Η συμμετοχή είναι στάση ζωής και θεωρώ ότι οφείλουμε όλοι απέναντι στον τόπο μας. Κατά συνέπεια, δεν θα μπορούσα να μην ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Δημάρχου Γιάννη Λυμπέρη να είμαι παρών στις προσεχείς εκλογές για να δώσω και εγώ το στίγμα μου, συμβάλλοντας στην διαμόρφωση των συνθηκών εκείνων για να δημιουργήσουμε τον τόπο που οραματιζόμαστε όλοι. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις» είναι τα λόγια του Γιώργου. 

Ο Γιάννης Λυμπέρης τον υποδέχτηκε στην παράταξη, επισημαίνοντας: «Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος μέσα στην κοινωνία, συναναστρέφεται με τους δημότες και θέλει να προσφέρει. Στον δήμο μας δεν περισσεύει κανείς, μαζί θα διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο». 

Στην Τοπική Κοινότητα Γερακίου υποψήφιος ο Ανδρέας Μαρκόπουλος


Κοντά στον Γιάννη Λυμπέρη ο αγρότης Ανδρέας Μαρκόπουλος, ο οποίος συμμετέχει ενεργά και θέτει υποψηφιότητα με την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ στην Τοπική Κοινότητα Γερακίου. «Τα ψηφοδέλτια της παράταξής μας ενισχύονται σε κάθε χωριό, με δυναμικές υποψηφιότητες, αποδεικνύοντας την αποδοχή και την συστράτευση για να συνεχιστεί το μεγάλο έργο» ανέφερε ο Γιάννης Λυμπέρης καλωσορίζοντας τον Ανδρέα στην παράταξη. 

«Είναι η πρώτη φορά που αποφάσισα να ασχοληθώ και να θέσω υποψηφιότητα. Η προσωπικότητα του Γιάννη Λυμπέρη ήταν αυτή που με έπεισε, να ενεργοποιηθώ και να βγω στην πρώτη γραμμή για το χωριό μου» είπε ο Ανδρέας και συνέχισε: «Εάν δεν ασχοληθούμε εμείς με το χωριό μας, τότε μην περιμένουμε να γίνουν όλα δια μαγείας. Μόνο με την ενεργό δράση μπορούμε να διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε πράγματα και είμαι σίγουρος ότι με τον Γιάννη Λυμπέρη θα μπορέσουμε να κάνουμε πολύ περισσότερα από όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα». 

Έμπειρα και νέα στελέχη μαζί στην Τοπική Κοινότητα Λαγανά


Με έμπειρα και νέα στελέχη, πλαισιώνεται το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Γιάννη Λυμπέρη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ στην Τοπική Κοινότητα Λαγανά. Σταθερά στο πλευρό του ο νυν πρόεδρος Χρύσανθος Καραμπάτσης, ο οποίος διανύει την τρίτη θητεία του και μαζί με τον Γιάννη Λυμπέρη διεκδικεί την επανεκλογή του στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. 

Με την παράταξη συμπορεύεται και η Ευαγγελία Θεοδωροπούλου, η οποία εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Γιάννη Λυμπέρη και αποφάσισε να αναλάβει και αυτή ενεργό ρόλο, ώστε να συμβάλλει με τις δυνάμεις της στο έργο της δημοτικής αρχής. «Καταθέτουμε την εμπειρία μας και σε αυτές τις εκλογές και μαζί με τα νέα στελέχη διαμορφώνουμε ένα δυνατό ψηφοδέλτιο στο χωριό μας, για να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε ακόμη περισσότερα» ανέφερε ο Χρύσανθος Καραμπάτσης. 

«Ισχυρά ψηφοδέλτια σε κάθε χωριό για την παράταξή μας ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’», δήλωσε ο Γιάννης Λυμπέρης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην μακρά εποικοδομητική συνεργασία του με τον Χρύσανθο και μαζί καλωσορίζουν πλέον και τα νέα στελέχη στον συνδυασμό.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ηλιδας: Νέες υποψηφιότητες στην παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη
Δήμος Ηλιδας: Νέες υποψηφιότητες στην παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQlMasX-iv_DYbyY8ROR4ONCxosqUGklqfIarBcKAN3Y60Onj0CbogCYymRSQUUfRQpBIwmiLRdE-nVxjI6H8URZIYbbKDGB9cjbW6V4z74zJ-q7yuoygF9ys9_nurLCCaoo3bCIx9HiGNHcXHxYKhSN_cyDunhKtA4eePJvJRmeiE0JN6jY_xL5vXyWg/w582-h406/Opera-%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-03-01_141445_mail.google.com_.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQlMasX-iv_DYbyY8ROR4ONCxosqUGklqfIarBcKAN3Y60Onj0CbogCYymRSQUUfRQpBIwmiLRdE-nVxjI6H8URZIYbbKDGB9cjbW6V4z74zJ-q7yuoygF9ys9_nurLCCaoo3bCIx9HiGNHcXHxYKhSN_cyDunhKtA4eePJvJRmeiE0JN6jY_xL5vXyWg/s72-w582-c-h406/Opera-%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-03-01_141445_mail.google.com_.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2023/08/blog-post_960.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/08/blog-post_960.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy