-->

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας: Ισχυρό μήνυμα προς τους κατοίκους των χωριών της Πηνείας.

Στο τέλος μιας διαδρομής 2 ετών ( 13 Ιουνίου 2021 – 8 Οκτώβρη 2023), με το κεφάλι ψηλά σας κοιτάζω στα μάτια με καθαρό βλέμμα και χαμόγελο...


Στο τέλος μιας διαδρομής 2 ετών ( 13 Ιουνίου 2021 – 8 Οκτώβρη 2023), με το κεφάλι ψηλά σας κοιτάζω στα μάτια με καθαρό βλέμμα και χαμόγελο, τον καθένα και την καθεμία σε κάθε Τοπική Κοινότητα στην Πηνεία, χωρίς ενοχές – χωρίς να απολογούμαι για οτιδήποτε, διότι ήμουν και είμαι πάντα κοντά σας αυτά τα χρόνια βάζοντας πλάτη και στα δύσκολα όταν απαιτήθηκε!!! Ζητάω με Σεβασμό την Κυριακή 8η Οκτώβρη να μας ψηφίσετε!!! 

Να σκεφτείτε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ ότι: 

• Είμαι ένας από εσάς 
• Γεννημένος σε χωριό 
• Γνωρίζω τα προβλήματα στα χωριά καλύτερα από όλους 
• Ζω στο χωριό μου στην Ανάληψη 
• Γνωρίζω τη ζωή στο χωριό 

8η Οκτωβρίου: Ημέρα ύψιστης ευθύνης και απόφασης για το μέλλον του τόπου μας στο δήμο Ήλιδας!! 

 8η Οκτωβρίου: Ημέρα κρίσης, συλλογισμού και απόφασης όλων εσάς των πολιτών που με τη ψήφο σας καθορίζεται και το μέλλον σας για την επόμενη 5ετία. 

Η απόφαση του καθενός και της καθεμίας την 8η Οκτώβρη ψηφίζοντας ΠΟΙΟΝ θέλει για Δήμαρχο ΔΕΝ αλλάζει από την επόμενη ημέρα εάν το μετανιώσει. Ψηφίζουμε για Δήμαρχο 5ετίας και η ευθύνη την 8η Οκτώβρη βαραίνει εξ ολοκλήρου τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά διότι ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία την επόμενη. ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ οι πολίτες έχουν γνώση ΠΟΙΟΣ είναι ο κάθε Υποψήφιος Δήμαρχος, έχουν γνώση για τα πεπραγμένα του καθενός μας έως σήμερα. Έχουν και κρίση ποιος θα είναι ο ιδανικός που διαθέτει ανάστημα, όραμα, γνώση και έχει ζήλο για να αλλάξει κάτι στο τόπο μας. 

Τέλος, έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ οι πολίτες της Πηνείας Αξιοπρέπεια!!! 

Δεν απαιτούνται συστάσεις για τον νυν και πρώην Δήμαρχο, Κο Λυμπέρη και Κο Χριστοδουλόπουλο. Τα λόγια και σχόλια περιττεύουν απέναντι στην πραγματικότητα που βιώνετε οι κάτοικοι στα χωριά της Πηνείας. Τους ψηφίσατε επανειλημμένα και τους βιώσατε προσωπικά από τη θέση του Δημάρχου και τους δυο. 

Είστε ικανοποιημένοι όλα αυτά τα χρόνια στη Πηνεία;; 
Εγκατάλειψη – Μιζέρια – Αδιαφορία!!! 
Τρείς λέξεις ένα νόημα. 

• Από παραμονές των εκλογών του 2019 και εμφανίστηκαν παραμονές εκλογών του 2023 και πάλι στην Πηνεία. 

• Βαδίζοντας κάθε χωριό της Πηνείας όπως όλες και όλοι γνωρίζεται τα τελευταία χρόνια με μια φωνή είτε στα καφενεία είτε σε συζητήσεις στις πλατείες των χωριών που είχαμε, μια λέξη άκουγα από εσάς τους πολίτες της Πηνείας για τον Λυμπέρη – Χριστοδουλόπουλο.«Φτάνει πια να φύγουν από τη πολιτική ζωή του δήμου» 

• Κορυφώθηκε η αγωνία και αγανάκτησή σας ως πολίτες της Πηνείας όταν τέθηκε το θέμα του Φωτοβολταϊκού Πάρκου στις παραλίμνιες εκτάσεις, βάζοντας ταφόπλακα στη ζωή της Πηνείας με τους Προέδρους πολλών Τοπικών Κοινοτήτων να σχίζουν τα μάτια τους και να θέτουν εαυτούς τους απέναντι στον νυν και πρώην Δήμαρχο. 

• Οι ίδιοι, εσείς οι πολίτες της Πηνείας με αίσθημα ευθύνης μου επισημαίνατε έντονα σε κάθε μας συνάντηση, τουλάχιστον την τελευταία 2ετία, που ήμουν συνέχεια κοντά σας, για την Αδιαφορία του Δημάρχου Γιάννη Λυμπέρη και την εγκληματική ανυπαρξία στην Πηνεία του Κου Χριστοδουλόπουλου. Το ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ του περασμένου αιώνα.

• Ούτε λόγος για το παρελθόν και παρών ενός σύγχρονου πολιτικάντη του περασμένου αιώνα τον Κο Παπαδάκο. 

• Ανύπαρκτος – Άφαντος – Άφωνος επί 4ετίας στην Πηνεία που ως Αναπληρωτής δήμαρχος και Αντιδήμαρχος εκ δεξιών του Δημάρχου Γιάννη Λυμπέρη, έλαμψε δια της πλήρους αδιαφορίας του. 

• Σήμερα όμως προτάσσοντας την εξαγορά συνειδήσεων θεωρώντας το κάθε πολίτη κατώτερου επιπέδου, σε κάθε χωριό της Πηνείας, ζει το όνειρο του χοροπηδώντας στους δρόμους με εκδηλώσεις κρότου – λάμψης, προστατευόμενος από “μισθοφόρους” ακόμη και όταν απαιτείται να μιλήσει για τα σοβαρά προβλήματα του δήμου διότι απλά ΔΕΝ έχει ιδέα ακόμη και για τα πλέον δεδομένα.

• Δεν τολμά ο ίδιος να καθίσει απέναντι στον Γιάννη Λυμπέρη, διότι απλά είναι “φιλαράκια” και σας κοροϊδεύουν ασύστολα. 

• “Παίζει” με την ελπίδα σας στην Πηνεία ακόμη και με το ύψιστο αγαθό την υγεία υποσχόμενος ακόμη και ασθενοφόρο ΑΛΛΑ που ακόμη είναι στην παραγγελία… και ψευδόμενος για την λειτουργία του που δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ! 

• Την επόμενη των εκλογών που θα διαπιστώσει την ήττα του είναι δεδομένο ότι ακόμη και οι στενοί του συνεργάτες που σήμερα σηκώνουν το λάβαρο της στήριξης θα τον ψάχνουν… και αυτός θα βρίσκεται στο σπίτι του στην Αμερική.. Που είδες που απάντησες τον Παναή!!! Εάν ΑΥΤΟΙ σας εκπροσωπούν στην Πηνεία ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! 

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ με ΣΥΝΑΙΣΗ!!!! ΣΗΜΕΡΑ και στην Πηνεία υπάρχει ΛΥΣΗ. 

Υπάρχει διέξοδος. Υπάρχει ο δρόμος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, του Σεβασμού, της σοβαρότητας και Υπευθυνότητας. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, εκδηλώσεις κρότου – λάμψης, κολοτούμπες πολιτικές, προσωπικά μικροσυμφέροντα, χρηματισμούς, πολιτική ανηθικότητα, ήμουν ο ίδιος προσωπικά και ως Άνθρωπος, και ως πολίτης του δήμου μας, και ως φίλος σας πάντα κοντά σας στην Πηνεία. Σε κάθε χωριό. Δεν απουσίασα ποτέ από δίπλα σας. 
ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ και το ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ!!! 

ΚΑΛΩ ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ τους Φίλους και Φίλες. ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ τους σκεπτόμενους πολίτες της Πηνείας που κοιτάζουν ΜΠΡΟΣΤΑ!!! 

Που κοιτάζουν και προτάσσουν το κοινό καλό για το μέλλον του τόπου τους, για τα παιδιά τους και την ύπαρξη των χωριών σας στη Πηνεία και παραμερίζουν τα προσωπικά μικροσυμφέροντα 

ΝΑ κάνουν την ανατροπή. 

Να οδηγηθείτε την Κυριακή στη κάλπη και εκεί μόνοι μέσα στο παραβάν να ψηφίσετε την παράταξη “ΗΛΙΔΑ – Η Κοινωνία μπροστά” και Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Τον δικό σας Δημήτρη που γνωρίζετε και είναι πάντα δίπλα σας. Να κάνετε την Υπέρβαση. Ακόμη και αν είναι να ΜΗΝ ψηφίσετε τον συγγενή είτε φίλο σας, που είναι υποψήφιος στα ψηφοδέλτια του Κου Λυμπέρη, Χριστοδουλόπουλου και Παπαδάκου. 

Σας ζητάω μια ευκαιρία!!! 
Πιστεύω την δικαιούμαι και την δικαιούμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δημήτρης Κωνσταντόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας: Ισχυρό μήνυμα προς τους κατοίκους των χωριών της Πηνείας.
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας: Ισχυρό μήνυμα προς τους κατοίκους των χωριών της Πηνείας.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4bi9oNXkGbfJdKXc5H7bdjziZBhAjZlKYTN5G7VdcmdTTEq7eZde2dHmDKPM9rq1SaaLuuDtwYJjoJDwO7bFkkTO_qMzDxVr52EIVpWBxEeK0ZtvIYHAW_E2QpfkoYOnDXjTQQ4zIvYNeKPZYlg78PZqg_AvsEy2RuSgk-oghcS9Q9ZhEHJjJJiG_pMw/s600/385400180_344908914637254_4588631530695161775_n.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4bi9oNXkGbfJdKXc5H7bdjziZBhAjZlKYTN5G7VdcmdTTEq7eZde2dHmDKPM9rq1SaaLuuDtwYJjoJDwO7bFkkTO_qMzDxVr52EIVpWBxEeK0ZtvIYHAW_E2QpfkoYOnDXjTQQ4zIvYNeKPZYlg78PZqg_AvsEy2RuSgk-oghcS9Q9ZhEHJjJJiG_pMw/s72-c/385400180_344908914637254_4588631530695161775_n.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2023/10/blog-post_46.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/10/blog-post_46.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy