-->

“ΗΛΙΔΑ-Η Κοινωνία μπροστά”: Επιτέλους η συνοικία Παπακαυκά και οι συνάνθρωποι μας ΑΞΙΖΟΥΝ την Προσοχή μας, με Σεβασμό και Αξιοπρέπεια!!

ΜΗΝ παίζεται με την ζωή παιδιού για ψηφοθηρικούς λόγους. Ήμαρτον!!   Ως άνθρωπος, ως πολίτης του δήμου κει σήμερα ως Υποψήφιος Δήμαρχος ή...


ΜΗΝ παίζεται με την ζωή παιδιού για ψηφοθηρικούς λόγους. Ήμαρτον!!
 

Ως άνθρωπος, ως πολίτης του δήμου κει σήμερα ως Υποψήφιος Δήμαρχος ήμουν, είμαι και θα είμαι παρών στην συνοικία Παπακαυκά και το γνωρίζουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στη συνοικία την τελευταία 10ετία. Πριν 10 χρόνια επισκέφτηκα και έγινα φίλος με σεβασμό όλα αυτά τα χρόνια με πολλούς στην συνοικία. Πάντα παρών όλα αυτά τα χρόνια, ξεκινώντας την γνωριμία μου και φιλία μου με έναν ξεχωριστό άνθρωπο, τον αείμνηστο συγγραφέα, Κώστα Χηνά. 

Ένας ξεχωριστός άνθρωπος που σε αιχμαλώτιζε η μόρφωση του, η αξιοπρέπεια του και ο χαρακτήρας του. Στα ίδια βήματα και η οικογένεια του. Σήμερα 10 χρόνια μετά ως Υποψήφιος Δήμαρχος έχω τη χαρά να έχω δίπλα μου ως Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στο Κεντρικό του συνδυασμού, τον γιο του Δημήτρη Χηνά. 

Τα λόγια περιττεύουν γιατί πρόκειται για ένα ξεχωριστό άνθρωπο, που όπως έχω διαπιστώσει και πιστεύω έχει τον σεβασμό και την αναγνώριση στην συνοικία. ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως είμαι σε θέση να νιώθω αποτροπιασμό σε κάποια θέματα που έχουν προκύψει στην συνοικία εν όψει των εκλογών την Κυριακή για υφαρπαγή ψήφων πατώντας ακόμη και σε θέματα υγείας.

 
  
Καλώ τον συνυποψήφιο μου με κάθε σεβασμό να ξεκαθαρίσει τη θέση του σήμερα, τον Κο Παπαδάκο όσον αφορά τη δέσμευση του για τη κάλυψη των εξόδων για τη νοσοκομειακή περίθαλψη του παιδιού στην συνοικία. 

Κε Παπαδάκο μπροστά στην υγεία παιδιού ΔΕΝ χωράνε προεκλογικά παιχνίδια, εμπαιγμοί και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Επί 2μήνες, υπόσχεσαι ότι θα καλύψεις τα έξοδα νοσηλείας του παιδιού και έως και σήμερα με δικαιολογίες δήθεν ότι δεν γνωρίζεις το κόστος του νοσοκομείου μετακυλύεις την δέσμευση σου ώστε να έχεις σε ψηφοθηρική δέσμευση τη συνοικία. Να καταβάλεις το ποσό σε λογαριασμό σήμερα και να το δημοσιεύσεις ειδάλλως να αποδεσμεύσεις την υπόσχεση σου, ζητώντας συγγνώμη. Ήμαρτον!!  

Ήμουν προσωπικά παρών σε εκδήλωση κατοίκου της συνοικίας όπου ο Πρόεδρος Κος Πιλαφτσής δημόσια και δια μικροφώνου απευθύνθηκε στους κατοίκους της συνοικίας να σε ψηφίσουν κατόπιν της δέσμευσής σου και ήσουν παρών αν θυμάσαι. Έως σήμερα πέρασε σχεδόν 1 μήνας και ΚΡΥΒΕΣΑΙ κοιτάζοντας να περάσουν οι εκλογές για να υφαρπάξεις τη ψήφο τους. Και μετά τι θα γίνει;   Όσον αφορά τον Κο Χριστοδουλόπουλο έχω να πω ότι επι 5ετίας της θητείας του έλαμψε δια της απουσίας του από τη συνοικία. Κανένα έργο, καμία προσοχή στους κατοίκους. 

Πράγματι προχώρησε μια χρηματοδότηση για τη συνοικία Παπακαυκά και Συνοικία Τσιχλέϊκων αλλά όπως πάντα γίνεται, στο τέλος της θητείας του το 2019 και επί 4 χρόνια ως επικεφαλής Αντιπολίτευσης στο Δήμο ΔΕΝ ασχολήθηκε ποτέ για τη τύχη της χρηματοδότησης και των έργων που έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί για να μην αντικρίζουμε αυτή την εικόνα “φαβέλας” και να ζουν εκεί συμπολίτες μας. 

Πέραν του ίδιου του Κου Χριστοδουλόπουλου αυτά τα χρόνια έχουμε ζήσει την αφωνία και την αδιαφορία πολλών υποψηφίων του σήμερα, που διετέλεσαν όμως στο παρελθόν είτε ως Αντιδήμαρχοι είτε ως Δημοτικοί του Σύμβουλοι και σήμερα με θράσος μας ομιλούν για νέα οράματα στον Δήμο Ήλιδας. 

Όπως πχ με σεβασμό απευθύνομαι στο πρόσωπο είτε του Κου Τσιριώνη( Πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου) είτε ακόμη και ο Κος Παπαγιανόπουλος (Πρώην Επικεφαλής των Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου) επι θητείας του Κου Χριστοδουλόπουλο και ως Δημοτικοί Σύμβουλοι Αντιπολίτευσης τι έπραξαν αυτή την 4ετία για την συνοικία. 

  Στο Κο Νίκο Μπατζαλή φίλο που επέλεξε να είναι και υποψήφιος με τον Κο Χριστοδουλόπουλο και γνωρίζει το πραγματικό ενδιαφέρον μου για τη συνοικία επι ετών καθώς και τη πραγματική στήριξη και υποστήριξη που έχω προσφέρει θα ήθελα να τοποθετηθεί κάνοντας απολογισμό πεπραγμένων της παράταξης που σήμερα είναι υποψήφιος και εκπροσωπεί για τη συνοικία αλλά και το πρόγραμμα τους για το μέλλον της συνοικίας.  

 Όσον αφορά για το Δήμαρχο Κο Λυμπέρη όλες και όλοι τον γνωρίζουν επι δεκαετίες. Τον ψήφιζαν επι δεκαετίες. Γνωρίζουν ότι παραμονές των εκλογών τους αγκαλιάζει και μετά τους πετάει ως “λεμονόκουπα”. Τα λόγια περιττεύουν. Η πραγματικότητα για τη συνοικία, επι ημερών Λυμπέρη, ήρθε να την επιβεβαιώσει το πρόσφατο ατύχημα με το θάνατο κατοίκου της συνοικίας. Αυτή είναι η πραγματικότητα Κύριοι. Όλα τα υπόλοιπα που σήμερα πράττετε για την υφαρπαγή ψήφων από τους κατοίκους της συνοικίας σας κατατάσσουν πολιτικάντηδες του περασμένου αιώνα. 

Φτάνει πια 

Η συνοικία Παπακαυκά αποτελεί τον ιστό της πόλης μας. Προσωπικά τους κατοίκους της συνοικίας τους ζω χρόνια. Τους σέβομαι και νιώθω την ανάγκη ότι απαιτείται να υπάρχει σοβαρή και αποτελεσματική ΠΡΟΣΟΧΗ μας. 

ΚΑΛΩ όλους και όλες τους κατοίκους της συνοικίας Παπακαυκά για πρώτη φορά στη ζωή τους να κάνουν την Υπέρβαση και Ανατροπή, να συστρατευτούν μαζί μας και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου να ψηφίσουν με σθένος την παράταξη “ΗΛΙΔΑ - Η Κοινωνία μπροστά” για την πραγματική αλλαγή και στην συνοικία Παπακαυκά που όλοι και όλες γνωρίζετε ότι ως Νέος Δήμαρχος Ήλιδας θα ασχοληθώ προσωπικά.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : “ΗΛΙΔΑ-Η Κοινωνία μπροστά”: Επιτέλους η συνοικία Παπακαυκά και οι συνάνθρωποι μας ΑΞΙΖΟΥΝ την Προσοχή μας, με Σεβασμό και Αξιοπρέπεια!!
“ΗΛΙΔΑ-Η Κοινωνία μπροστά”: Επιτέλους η συνοικία Παπακαυκά και οι συνάνθρωποι μας ΑΞΙΖΟΥΝ την Προσοχή μας, με Σεβασμό και Αξιοπρέπεια!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaBjpwtREwQOY-ecAq-LDWKmgtFmjXHScxvZCKnPDQr04nRYv5W4m6mVr1BgQDqBWZbyn20l57rInFa6uUQ8n4fK8HzD936phHSx4rr-TaCpUP2qgpr1_hZeYYlimcgVV1NQK4xMDleAHpH1C7uzJ7d0V5VmisLfuvMTGwyB1ENPRzeSHsv7A1NNv_iL4/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-10-03_201824_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaBjpwtREwQOY-ecAq-LDWKmgtFmjXHScxvZCKnPDQr04nRYv5W4m6mVr1BgQDqBWZbyn20l57rInFa6uUQ8n4fK8HzD936phHSx4rr-TaCpUP2qgpr1_hZeYYlimcgVV1NQK4xMDleAHpH1C7uzJ7d0V5VmisLfuvMTGwyB1ENPRzeSHsv7A1NNv_iL4/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-10-03_201824_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2023/10/blog-post_75.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/10/blog-post_75.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy