-->

Ηλεία: Μια ματιά στις πανέμορφες παραλίες της

Πλημμυρισμένη από το απέραντο γαλάζιο των πεντακάθαρων νερών του Ιονίου Πελάγους η Ηλεία έχει ακόμη έναν λόγο για να ξεχωρίζει. Τις εξαι...


Πλημμυρισμένη από το απέραντο γαλάζιο των πεντακάθαρων νερών του Ιονίου Πελάγους η Ηλεία έχει ακόμη έναν λόγο για να ξεχωρίζει. Τις εξαιρετικής ομορφιάς παραλίες της! Από το ένα μέχρι το άλλο άκρο της, οι θάλασσές της είναι υπέροχες κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο και σε συναρπάζουν....

Παραλία Αγίου Ανδρέα 

Με άγρια βράχια ανάμεσα στα οποία έχουν "φυτρώσει" εντυπωσιακά καφέ και κέντρα διασκέδασης για τις καλοκαιρινές νύχτες, διαθέτει ολοκάθαρα νερά και πανέμορφο φυσικό τοπίο. Εκεί βρίσκεται ο ιστορικός κόλπος της Αρχαίας Φειάς, λίγα μόλις χλμ έξω από τον Πύργο.

Παραλία Αγίου Ηλία

Πρόκειται για την ... "Καλιφόρνια της Ηλείας" με ξανθή άμμο και καυτή.
Ανήκει στον δήμο Πύργου και οι λουόμενοι εκεί συνδυάζουν πολύ καλά μπάνιο, θαλάσσια σπορ, φαγητό και καφέ.

Παραλία Αρκουδίου

Από τις πλέον κοσμοπολίτικες, μικρή παραλία αλλά από την πρώτη ματιά γοητευτική. Προσφέρεται για εξαιρετικό νυχτερινό μπάνιο και είναι περιτριγυρισμένη από καταστήματα και ξενοδοχεία.

Παραλία Γλύφας

Προέκταση της παραλίας Θινών και στα όρια του δήμου Πηνειού όπως και το Αρκούδι.
Άξιο προσοχής το μικρό λιμανάκι της αλλά και ο αρχαιολογικός της "πλούτος". Άνετη παραμονή με ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Παραλία Επιταλίου

Χαλαρώνεις και ξεκουράζεσαι στα νερά της.
Διαθέτει εστιατόριο-"όαση" δροσιάς στις επισκέψεις σας.



Παραλία Ζαχάρως

Φημισμένη παραλία σε όλο τον κόσμο που συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες, οργανωμένη με αναψυκτήριο, εστιατόρια, καφέ κ.λ.π. που την κάνουν ξεχωριστή σε μια πολύ μεγάλη ακτίνα στη νότια Ηλεία.

Παραλία Θινών

Διαθέτει το πανέμορφο δάσος θινών, λίγο μόλις έξω από την πόλη του Βαρθολομιού και παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης των επισκεπτών.
Το βράδυ και τις νυχτερινές ώρες η διασκέδααση δεν τελειώνει ποτέ με τους νέους σε... αστείρευτη δράση!

Παραλία Θολού

Εξελισσόμενη, πολυσύχναστη και καλύτερη. Είναι μαζί με την παραλία Γιαννιτσοχωρίου το τελευταίο φυσικό σύνορο της Ηλείας και του δήμου Ζαχάρως με τη Μεσσηνία και τον Κυπαρισσιακό κόλπο.

Παραλία Καιάφα

Φημισμένη από τη λοτρόπολη των ιαματικών πηγών που διαθέτει η περιοχή. Την επιλέγουν αρκετοί για το κάμπινγκ στους ψηλούς αμμόλοφους.

Παραλία Κακόβατου

Ανήκει και αυτή στον δήμο Ζαχάρως, ενώ είναι ονομαστή για το καλό και φθηνό της ψάρι.

Παραλία Κατακόλου

Βρισκεται πίσω από το λιμάνι Κατακόλου κι έχει όλα τα στοιχεία μιας οργανωμένης πλαζ.
Πίσω από τη μαρίνα εκτείνεται απέραντη αμμώδης παραλία που κατά τόπους διαφέρει για το βάθος των νερών της. Την περιβάλλουν αρκετές ψαροταβέρνες και παραθερτιστικοί οικισμοί.

Παραλία Κουνουπελίου

Για τους λάτρεις της παράδοσης και της φύσης. Εκεί βρίσκεται και το κτήριο παλαιών υδροθεραπεθυτηρίων. Κοντά είναι και το σπάνιας ομορφιάς δάσος της Στριοφυλιάς.



Παραλία Κουρούτας

Μεγάλη στο μέσον σχεδόν των ακτών της Ηλείας και με εξαιρετικές υποδομές.
Είναι από τα πιο γνωστά θέρετρα στο νομό, με σύγχρονες καφετέριες, πολλά εστιατόρια και αξιοσημείωτα κάμπινγκ για την φιλοξενία των επισκεπτών.

Παραλία Κυλλήνης

Προσφέρει την ευκαιρία για μπάνια και ακολούθως για ένα αξέχαστο γεύμα στα θαυμάσια "ψαράδικα" της περιοχής, σε απόσταση "αναπνοής" από το λιμάνι Κυλλήνης.
Οργανωμένη παραλία που... παραπέμπει σε εικόνα νησιού.

Παραλία Λεβεντοχωρίου

Με γραφικό τοπίο και βράχια που την περιβάλλουν, κεντρίζει το ενδιαφέρον ξένων τουριστών αλλά και... επενδυτών.
Χωρίζεται σε δύο κόλπους που ονομάζονται μικρή και μεγάλη παραλία.

Παραλία Μπούκας

Το επίνειο της Γαστούνης με ξανθιά αμμουδιά και καταγάλανα νερά. Από τις "παρθένες" παραλίες της Δυτικής Ελλάδας.

Παραλία Μυρσίνης

Ομορφη παραλία των Λεχαινών. Αποτελεί το θαλάσσιο "καταφύγιο" πολλών.

Παραλία Κάτω Σαμικού

Με παρεμβάσεις αξιοποίησης από τον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων έγινε ραγδαίως επιασκέψιμη και επιθυμητή αφού ο επιοσκέπτης απολαμβάνει το μπάνιο και τις καλοκαιρινές διακοπές.

Παραλία Σκαφιδιάς

Οσοι την επισκέπτονται εντυπωσιάζονται καθώς η εικόνα της είναι καταπληκτική και τα νερά της πεντακάθαρα. Εκεί βρίσκεται μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες στην Ελλάδα.

Παραλία Σπιάντζας

Περοέκταση της παραλίας Κατακόλου αλλά με βαθύτερα νερά, είναι η πιο κοντινή θάλασσα του Πύργου. Εχει μεγάλους αμμόλοφους από πυκνή και μαλακή άμμο.

Χρυσή Ακτή

Χαρακτηριστικό της γνώρισμα η ατέλειωτη αμμουδιά. Σε αυτήν έχουν εγκατασταθεί δύο από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες του νομού.
Ιδιαιτέρως επιζητούμενη από τους ξένους επισκέπτες. 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ηλεία: Μια ματιά στις πανέμορφες παραλίες της
Ηλεία: Μια ματιά στις πανέμορφες παραλίες της
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjPAB8cIaWwA0grRzYq5rbOnbe0CuxgZtXRnaJzVAHBMVwJRCUnzQb7VFdkSOl1OOvXzoEBhw0IAEfnu7xiINz_0xkm78zvNKVz5wiPccQFdtKB8VwRWfuyxq8FOqiR19BEWRVEeISU7do/s640/waters-3344083_960_720.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjPAB8cIaWwA0grRzYq5rbOnbe0CuxgZtXRnaJzVAHBMVwJRCUnzQb7VFdkSOl1OOvXzoEBhw0IAEfnu7xiINz_0xkm78zvNKVz5wiPccQFdtKB8VwRWfuyxq8FOqiR19BEWRVEeISU7do/s72-c/waters-3344083_960_720.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2018/04/blog-post_619.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/04/blog-post_619.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy