Αύριο η παράσταση "Αχόρταγος" του Δημήτρη Ψαθά στον Πολυχώρο στην Αμαλιάδα - Σήμερα δόθηκε συνέντευξη τύπου [video & φωτογραφίες]

Με αφορμή την παράσταση "Αχόρταγος" του Δημήτρη Ψαθά, που θα παιχτεί αύριο στο Αμφιθέατρο του Πολυχώρου Πολιτιστικών Δραστηρ...


Με αφορμή την παράσταση "Αχόρταγος" του Δημήτρη Ψαθά, που θα παιχτεί αύριο στο Αμφιθέατρο του Πολυχώρου Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Δήμου Ήλιδας, στην Αμαλιάδα, από την Ανώτερη Δραματική Σχολή «MELISSA ART SCHOOL» της γνωστής ηθοποιού Έλντας Πανοπούλου η οποία υπογράφει και την σκηνοθεσία, δόθηκε σήμερα το απόγευμα συνέντευξη τύπου.

Στη συνέντευξη μίλησε τόσο η κα Πανοπούλου, όσο και ο αντιδήμαρχος Νώντας Παναγιωτόπουλος, καθώς και η υπεύθυνη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ήλιδας, Ξένια Σαφαρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παράσταση συμμετέχουν 16 νέοι ηθοποιοί, ενώ θα παρουσιαστεί δωρεάν στο κοινό της ευρύτερης περιοχής.

ΝΩΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ 
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

"Ο Δήμος μας με την ευκαιρία παραλαβής του κτηρίου, προσφέρει στους δημότες αυτή την ωραία θεατρική παράσταση που ξέρετε ότι θα πραγματοποιηθεί αύριο βράδυ, σε σκηνοθεσία της κ. Πανοπούλου που είναι τιμή μας να βρίσκεται μαζί μας. Χαίρομαι που την γνωρίζω και από κοντά.

Τιμή μου επίσης που είναι και η κ. Ξένια Σαφαρή, υπεύθυνη των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του δήμου μας και με την ευκαιρία να ευχαριστήσω και τον κο Ξένο ο οποίος είναι η ψυχή του κτηρίου. Εδώ κι ένα μήνα έδωσε τα πάντα ώστε να διατηρηθεί και να αναδειχθεί ο χώρος.

Οπως ξέρετε είναι ένα καινούργιο κτήριο, μπορεί να έχει κάποιες ατέλειες κλπ. Με την ευκαιρία, λοιπόν, που θα δοθεί αυτή η παράσταση, που θα έλεγα πως είναι μια προσφορά στους δημότες μας,  θα γνωρίσουν αυτό το κόσμημα για την πόλη μας και ιδιαίτερα την αίθουσα του αμφιθεάτρου. Παράλληλα, θα είναι και μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε και τις εγκαταστάσεις του χώρου, δηλαδή τα φωτιστικά, τα τεχνικά, γιατί εδώ θα είναι έμπειροι άνθρωποι που θα μας πουν στο τέλος τις εντυπώσεις τους κι έτσι να ετοιμαστούμε ώστε όταν πάρει τον δρόμο του αυτό το κτήριο να ξέρουμε κι εμείς πως θα το εκμεταλλευτούμε καλύτερα.

Θέλω να ευχαριστήσω πάλι την κ. Πανοπούλου και όλους τους συνεργάτες της οι οποίοι είναι νέα παιδιά και πιστεύω θα δώσουν την ψυχή τους. Εγώ καλώ όλους τους δημότες μας να το δουν ως μια ευκαιρία να αγαπήσουν τον χώρο εδώ, να αγαπήσουν τον πολιτισμό που 'παιδεύει' τον άνθρωπο και τον οδηγεί σε καλύτερα πράγματα και μη βλέπουμε τη ζωή μόνο από την οικονομική άποψη.

Επειδή οι θέσεις του χώρου εδώ είναι συγκεκριμένες, οι προσκλήσεις εξαντλήθηκαν πολύ νωρίς. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όσους δεν πρόλαβαν να πάρουν πρόσκληση και τους διαβεβαιώνω ότι την επόμενη φορά, όταν δοθεί μια άλλη παράσταση, όσοι δεν πρόλαβαν τώρα να έχουν την ευκαιρία, να ικανοποιηθούν".


ΞΕΝΙΑ ΣΑΦΑΡΗ 
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ 

"Κι εγώ θέλω να ευχαριστήσω την κ. Πανοπούλου που μας δίνει την μεγάλη χαρά να είναι μαζί μας σε αυτή την βραδιά γνωριμίας για τον Πολυχώρο, που θα αποτελέσει πηγή πολιτισμού για τον τόπο μας, σε μια παράσταση ενός νεοελληνικού έργου που δίνει με τους απόφοιτους της σχολής της 'Μέλισσα', σε ένα διαχρονικό έργο του Δημήτρη Ψαθά, τον 'Αχόρταγο' και γραμμένο πριν από 52 χρόνια.

Παραμένει ένα σημερινό έργο, πολύ ζωντανό, οι άνθρωποι που θα έρθουν θα γελάσουν με την ψυχ΄'η τους ή θα προβληματιστούν όσιο χρειάζεται. Πιστεύω ότι θα είναι μια βραδιά ευχάριστη για όλους μας. Η κ. Πανοπούλου έλκη την καταγωγή της από την Ηλεία, από του Πανόπουλου, είναι μεγάλη χαρά που αύριο θα είναι μαζί μας".


ΕΛΝΤΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ 
ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΔΑΣΚΑΛΑ

"Να ευχαριστήσω για τα καλά λόγια. Από την καρδιά μου ευχαριστώ. Είναι τιμή μου η δουλειά μου ως δασκάλας τώρα πια παρουσιαζεται στο τόπο γενέτειρας του πατέρα μου. Αγαπώ πολύ αυτό τον τόπο, αγαπώ την Ηλεία και μέσα από αυτή την συνέντευξη θέλω να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση του δήμου, πιστεύοντας ότι ο τόπος μου όπως και όλη η Ελλάδα έχει ανάγκη τον πολιτισμό. Έχει ανάγκη αυτές τις στιγμές που μας ενώνουν με τα κλασσικά κείμενα, με τους σπουδαίους νεοέλληνες συγγραφείς αλλά και τους παλαιότερους. Πρέπει να πούμε και να σταθούμε στον Δημήτρη Ψαθά που είναι ο κυριότερος και σημαντικότερος εκπρόσωπος της νέας ελληνικής κωμωδίας στην Ελλάδα. Το έργο είναι σπουδαίο.

Ο 'Αχόρταγος' είναι ένας συμβολικός τίτλος που μιλάει γι αυτή την ανθρώπινη αδηφαγία που δεν σταματάει ποτέ στο θέλω, θέλω, θέλω. Και φυσικά μεταφέρεται σε όλα τα επίπεδα μέσα από πολύ κωμικές διαδρομές και κωμικούς δρόμους, αλλά ο κόσμος αντιλαμβάνεται την ουσία του κειμένου του Δημήτρη Ψαθά. Θέλω να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου και εσάς για την πρόσκληση και την Αριστέα Παπαδοπούλου που είναι παιδική, αγαπημένη φίλη όπως και η Πηνελόπη.
Πρέπει να πω και ο κόσμος να το γνωρίζει πως ήταν μια πρωταρχική δική τους σκέψη να έρθουμε κοντά σας. Μετά γνωριστήκαμε με εσάς  κύριε αντιδήμαρχε, με τον Δήμαρχο.

Επίσης, με συγκινεί η ευαισθησία του δήμου σε σχέση με τον πολιτισμό γιατί πάρα πολύ γρήγορα, πάρα πολύ άμεσα ανταποκρίθηκε σε όλες μας τις ανάγκες προκειμένου να δείξουμε στους συμπολίτες μας -έτσι τους θεωρώ εγώ- μια άρτια καλλιτεχνική παράσταση που έχει και πολύ γέλιο και πολύ χορό και πολύ τραγούδι και θα περάσουν πάρα πολύ όμορφα κοντά μας όσοι έρθουν και το υπόσχομαι. Γι' αυτό λοιπόν είπα νωρίτερα ότι θέτω τον αυτό μου στην διάθεση του δήμου μας, στην διάθεση του τόπου καταγωγής του πατέρα μου. Σας περιμένουμε όλους".


Video από τις πρόβεςΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΗ γνωστή ηθοποιός Μαρία ΚανελλοπούλουΔιαβάστε επίσης...

Η παράσταση «Αχόρταγος» του Δημήτρη Ψαθά το Αμφιθέατρο του Πολυχώρου Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Δήμου Ήλιδας

COMMENTS

.
Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ Βιολέτης ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εκδήλωση ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Αύριο η παράσταση "Αχόρταγος" του Δημήτρη Ψαθά στον Πολυχώρο στην Αμαλιάδα - Σήμερα δόθηκε συνέντευξη τύπου [video & φωτογραφίες]
Αύριο η παράσταση "Αχόρταγος" του Δημήτρη Ψαθά στον Πολυχώρο στην Αμαλιάδα - Σήμερα δόθηκε συνέντευξη τύπου [video & φωτογραφίες]
https://4.bp.blogspot.com/-RF9uKGuECa0/Wxl5YRqxPfI/AAAAAAACtq8/1LABLpIEW8AwPYGBuSl_lCInkp-IqPNegCLcBGAs/s640/P1130584.JPG
https://4.bp.blogspot.com/-RF9uKGuECa0/Wxl5YRqxPfI/AAAAAAACtq8/1LABLpIEW8AwPYGBuSl_lCInkp-IqPNegCLcBGAs/s72-c/P1130584.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2018/06/blog-post_151.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/06/blog-post_151.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy