-->

9 πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα για να φαίνεστε πιο ελκυστικοί

Όσο απίθανο κι εάν φαίνεται, είναι δυνατόν να γίνετε πιο ελκυστικοί μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Υπάρχουν συγκεκριμένες στρατηγικές που αφο...


Όσο απίθανο κι εάν φαίνεται, είναι δυνατόν να γίνετε πιο ελκυστικοί μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Υπάρχουν συγκεκριμένες στρατηγικές που αφορούν την εξωτερική σας εμφάνιση και άλλες που επηρεάζουν την συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Συγκεντρώσαμε για εσάς μερικούς από τους απλούστερους τρόπους που μπορείτε να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας.

Το να ακολουθείτε μια σωστή διατροφή και να γυμνάζεστε θα σας βοηθήσει σίγουρα να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Δυστυχώς όμως και τα δύο αυτά απαιτούν χρόνο για να έχουν αποτέλεσμα. Εάν χρειάζεστε όμως κάτι που θα 'δουλέψει' άμεσα, θα ενθουσιαστείτε εάν μάθετε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Το Business Insider συγκέντρωσε εννέα τρόπους με τους οποίους θα πείσετε τους άλλους ότι είστε πιο ελκυστικοί και οι οποίοι δεν απαιτούν καθόλου κόπο. Κάντε κλικ και δείτε ποιοι είναι αυτοί.


Να χαμογελατε περισσοτερο

Σε δύο πειράματα που δημοσιεύθηκαν το 2014 σε ιατρικό περιοδικό, οι Ελβετοί ερευνητές εξέτασαν τη σχέση της ελκυστικής εμφάνισης με το χαμόγελο. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσο πιο έντονο το χαμόγελο τόσο που ελκυστικό έμοιαζε το πρόσωπο. Στην πραγματικότητα ανακάλυψαν ότι ένα χαμόγελο εξισορροπεί ένα σχετικά μη ελκυστικό πρόσωπο.

 Όπως άλλωστε ανέφερε και η Helen Fisher, βιολόγος ανθρωπολόγος στο Business Insider: "Όταν χαμογελάτε, όσοι σας κοιτούν χαμογελούν κι εκείνοι, έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Και καθώς χαμογελούν, χρησιμοποιούν τους μυς του προσώπου τους που προκαλούν την έκλυση συγκεκριμένων νευροχημικών του εγκεφάλου που συνδέονται με το αίσθημα της ευχαρίστησης, κι έτσι αισθάνονται χαρούμενοι που βρίσκονται μαζί σας".


Να φορατε κοκκινα

Σύμφωνα με έρευνα του 2010 που δημοσιεύθηκε σε ιατρικό περιοδικό ψυχολογίας με συμμετέχοντες από την Κίνα, την Αγγλία, την Γερμανία και τις ΗΠΑ, οι γυναίκες αισθάνονται μεγαλύτερη έλξη από άνδρες που φορούν κόκκινα. Σε ένα από τα πειράματα της έρευνας, ζητήθηκε από 55 γυναίκες να επιλέξουν την πιο ελκυστική εμφάνιση ανάμεσα σε άνδρες που φορούσαν πράσινο ή κόκκινο πουκάμισο.

Οι άνδρες που φορούσαν κόκκινο πουκάμισο θεωρήθηκαν πιο ελκυστικοί ενώ το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο όταν το πράσινο αντικαταστάθηκε με άλλα χρώματα. Αυτό που ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον ήταν το γεγονός ότι οι συμμετέχουσες δεν αντιλαμβάνονταν ότι το χρώμα του ρούχου επηρέαζε την επιλογή τους.


Να κανετε τους αλλους να γελουν

Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει ότι στις γυναίκες αρέσουν οι άνδρες που τις κάνουν να γελούν. Στο πλαίσιο μιας μικρής έρευνας που έγινε στη Γαλλία, ένας άνδρας λέει ένα ανέκδοτο σε δύο φίλους του σε ένα μπαρ, ενώ μια γυναίκα κάθεται στο διπλανό τραπέζι. Στη συνέχεια ζητήθηκε από τον άνδρα να προσεγγίσει τη γυναίκα και να ζητήσει το τηλέφωνό της. Σε άλλο πείραμα ζητήθηκε σε έναν από τους φίλους του να κάνει τό ίδιο.

Το σενάριο αυτο επαναλήφθηκε περίπου 60 φορές συνολικά. Όταν έφυγε ο άνδρας, ζητήθηκε από τη γυναίκα να τον αξιολογήσει ως προς την εμφάνιση αλλά και την ευφυία και να δηλώσει εάν θα έβγαινε με τον άνδρα αυτό μακροπρόθεσμα. Σύμφωνα με αποτέλεσματα που προέκυψαν ο άνδρας που έλεγε το ανέκδοτο είχε τρεις φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να αξιολογηθεί ως πιο ελκυστικός και πιο έξυπνος.


Να φορατε αποσμητικο με αρωμα

Και μόνο το γεγονός ότι ξέρετε ότι φοράτε ένα καινούργο άρωμα σας κάνει να φέρεστε με μεγαλύτερη άνεση και να φαίνεστε πιο ελκυστικοί στους άλλους. Σε μια μικρή έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2009 και δημοσιεύθηκε οι ερευνητές έδωσαν σε μια ομάδα ανδρών ένα σπρέι με αντιμικροβιακά συστατικά και άρωμα και σε μια άλλη ομάδα ένα σπρέι χωρίς άρωμα. Τις επόμενες ημέρες οι άνδρες που έκαναν χρήση του αποσμητικού με άρωμα δήλωναν ότι αισθάνονταν πιο ελκυστικοί και ένιωθαν πιο σίγουροι για τον εαυτό τους.

Το πολύ παράξενο στην ιστορία αυτή είναι ότι όταν έδειξαν σε μια ομάδα γυναικών βίντεο με τους συμμετέχοντες, εκείνες επέλεξαν εκείνους με το άρωμα ως πιο ελκυστικούς παρόλο που φυσικά δεν μπορούσαν να τους μυρίσουν. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπερασμα ότι οι άνδρες με το σπρέι με άρωμα αισθάνονταν πιο σίγουροι για τον εαυτό τους και συμπεριφέρονταν ανάλογα, γεγονός που τους έκανε πιο ελκυστικούς.


Να ακουτε με προσοχη τη συντροφο σας

Το 2015 πραγματοποιήθηκε μια έρευνα στην Αυστραλία στην οποία συμμετείχαν 90 άτομα τα οποία γνωρίστηκαν και πέρασαν μαζί ένα σύντομο χρονικό διάστημα ορισμένων λεπτών. Οι άνδρες που φάνηκαν ότι δίνουν προσοχή στις ανάγκες και στα όσα είπαν οι γυναίκες που γνώρισαν αξιολογήθηκαν από τις εν λόγω γυναίκες ως πιο ελκυστικοί.


Να πηγαινετε βολτα το σκυλο

Σύμφωνα με άλλη μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2013 αποδείχθηκε ότι οι άνδρες που έχουν σκύλο είναι πιο κατάλληλοι για σύντροφοι από κάποιον που δεν έχει σκύλο. Οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων και άλλων ζώων συντροφιάς θεωρούνται έτοιμοι να δεσμευτούν μακροπρόθεσμα και ότι είναι ικανοί να φροντίσουν και να αναλάβουν την ευθύνη ενός άλλου. Δεν σας αρέσουν τα ζώα; Κανένα πρόβλημα. Και μόνο εάν σας δουν με σκύλο θεωρείστε αυτόματα πιο ελκυστικοί. Δεν έχετε λοιπόν παρά να δανειστείτε έναν.


Να παιζετε με μωρα

Σύμφωνα με έρευνες οι άνδρες που συμπεριφέρονται με στοργή στα μωρά θεωρούνται πιο ελκυστικοί για τις γυναίκες. Το 2014 πραγματοποιήθηκε μια μελέτη στη Γαλλία με το εξής πείραμα: ένας άνδρας 20 ετών καθόταν σε ένα παγκάκι όταν τον πλησιάζε η "αδελφή" του με το μωρό της. Το σενάριο επαναλήφθηκε πολλές φορές.

Τις μισές από αυτές ο άνδρας μιλούσε και έδινε σημασία στο μωρό και τις άλλες μισές το αγνοούσε. Όταν έφευγε η "αδελφή", ο άνδρας έκανε ένα κομπλιμέντο σε κάποια γυναίκα που καθόταν εκεί κοντά και ζητούσε το τηλέφωνο της. Όταν ο άνδρας είχε παίξει με το μωρό, το 40% των γυναικών του έδιναν το τηλέφωνό τους σε σύγκριση με το 12% που το έδινε στον άνδρα όταν είχε αγνοήσει το μωρό.


Να φορατε ψηλα τακουνια

Σύμφωνα με άλλη γαλλική μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2015 οι γυναίκες που φορούν τακούνια είναι πιο ελκυστικές για τους άνδρες. Σε πείραμα που έγινε αποδείχθηκε ότι οι γυναίκες που κάθονται σε ένα μπαρ είναι πιθανότερο να τις πλησιάσει κάποιος εάν φορούν τακούνια σε σύγκριση με όταν δεν φορούν. Τα τακούνια επίσης μοιάζει να έχουν και περισσότερη πειθώ. Σε άλλο πείραμα οι άνδρες που δέχονταν να λάβουν μέρος σε έρευνα που τους ζητούσε μια γυναίκα με τακούνια ήταν περισσότεροι.


Να φαινεστε καλυτεροι σε συγκριση με αλλους

Σε ένα μπλογκ ψυχολογίας η Madeleine A. Fugère, καθηγήτρια κοινωνικής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ αναφέρεται σε ένα κόλπο που μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο ελκυστικοί: "Όταν εμφανίζεστε σε ένα πάρτι, φροντίστε να μπείτε με κάποιον που δεν είναι τόσο ελκυστικός ώστε η πρώτη εντύπωση να είναι θετική για εσάς σε σύγκριση με τον άλλο. Στη συνέχεια κάντε παρέα με τους πιο ελκυστικούς από τους φίλους σας ώστε να φαίνεστε ότι ανήκετε κι εσείς στην ομάδα των 'ωραίων'".

 Business Insider

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : 9 πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα για να φαίνεστε πιο ελκυστικοί
9 πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα για να φαίνεστε πιο ελκυστικοί
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEil9CmqqnkLAbxgZIZzRDkcE8B13OtKAZPgb6dJ8I38cnAhKG5zR3lJpUV6uSiSkBzr9PisB9qXqIb_IvPkc-IC-njoGqEZejvLMtlXdfLP74IYycM6apKjOaN3US8MdEVcdTmHjup49hg/s640/BBESD2D.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEil9CmqqnkLAbxgZIZzRDkcE8B13OtKAZPgb6dJ8I38cnAhKG5zR3lJpUV6uSiSkBzr9PisB9qXqIb_IvPkc-IC-njoGqEZejvLMtlXdfLP74IYycM6apKjOaN3US8MdEVcdTmHjup49hg/s72-c/BBESD2D.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2018/07/9.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/07/9.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy