-->

Χρήστος Χριστοδουλόπουλος: "Ηταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία η συμμετοχή μας στο Ισραήλ..."

Για την συμμετοχή στους παιδικούς αθλητικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Ισραήλ, μίλησε στο newsgf.net , ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος ...


Για την συμμετοχή στους παιδικούς αθλητικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Ισραήλ, μίλησε στο newsgf.net, ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του, ευχαριστώντας τους γονείς που του εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους κι επίσης αποκάλυψε ότι του χρόνου, που το διοικητικό συμβούλιο των αγώνων, θα παρευρεθεί στο Μεσολόγγι, πρώτα θα περάσει από τον Δήμο Ήλιδας.

"Στο Ισραήλ συμμετείχαν 32 χώρες, 69 δήμοι - πόλεις και 1500 παιδιά. Για τα δικά μας παιδιά που συμμετείχαν ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με παιδιά άλλων χωρών και να ανταλλάξουν απόψεις.

Τα παιδιά έμεναν όλα μαζί στο ίδιο ξενοδοχείο κι εκτός από τις ώρες των προπονήσεων και των αγώνων, τον υπόλοιπο χρόνο συναναστρέφονταν όλα μαζί στο ξενοδοχείο ή στις εξόδους τους. Πιστεύω, επομένως, ότι μόνο θετικά είχαν να αποκομίσουν, όπως είπαν και τα ίδια, από αυτή την συμμετοχή τους στους αγώνες.

Από την Ελλάδα συμμετείχαν πέντε [5] δήμοι: Ήλιδα, Σπάρτη, Ευρώτας, Μεσολόγγι και Σάμος. Η Σπάρτη, αξίζει να σας πω, συμμετέχει πάνω από 20 χρόνια και μάλιστα είχε κάνει αγώνες όταν ήταν πολύ λίγες οι χώρες που συμμετείχαν γι' αυτό κι έχει εκπρόσωπο στο 19μελές ΔΣ των αγώνων.

Εμείς ήμασταν δεύτερη χρονιά -τρίτη που μας έχει εγκριθεί αλλά η πρώτη ήταν στη Ταΐβάν. Πολύ μακριά και οι γονείς δεν ήθελαν να τα στείλουν. Του χρόνου οι αγώνες θα γίνουν στη Ρωσία σε μια όμορφη πόλη. Πιστεύω να έχουμε περισσότερες συμμετοχές σε περισσότερα αθλήματα.

Είμαι πεπεισμένος ότι σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν πρέπει να λείπουμε, διότι αυτό που έχω ζήσει αυτά τα δύο χρόνια με τα παιδιά μας είναι κάτι το ξεχωριστό. Δεν μετράει εάν πήραμε μετάλλια. Φέτος είχαμε πολύ καλύτερες επιδόσεις. Τα παιδιά μας στον στίβο έφτασαν μέχρι τους τελικούς.Για μόλις έξι [6] πόντους δεν πήραμε μετάλλιο. Στο μπάσκετ έφθασαν στους οκτώ [8], αλλά και στην κολύμβηση τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Θα μπορούσαμε ίσως με λίγη καλύτερη προπόνηση να έχουμε πάει πολύ καλύτερα".

Είχατε την ευκαιρία, τις ημέρες της παρουσίας σας εκεί, να κάνετε επαφές με παράγοντες Είμαι σίγουρος ότι αυτές θα έχουν όφελος για τον δήμο. 

"Οι σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με το διοικητικό συμβούλιο είναι άριστες. Έχει έρθει εδώ το δ.σ. τέσσερις ή πέντε φορές. Θα έρθουν του χρόνου στο Μεσολόγγι -το Μεσολόγγι μπήκε πρώτη φορά και τους κάλεσε εθιμοτυπικά- αλλά πριν πάνε εκεί εξέφρασαν δημοσίως την θέλησή τους να έρθουν πρώτα στην Ήλιδα. Αυτό σημαίνει πολλά.

Με όλους, σχεδόν, τους εκπροσώπους έχουμε αναπτύξει άριστες σχέσεις. Με τον πρόεδρο που είναι από την Γερμανία, με τον Τεχνικό Σύμβουλο που είναι από την Σλοβενία, με τους εκπροσώπους της Αμερικής, με τον εκπρόσωπο της Ταΐβάν... με όλους έχουν δημιουργηθεί φιλικές σχέσεις.

Σκέφτομαι πως αν είχαμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε μια τέτοια εκδήλωση θα μας ψήφιζαν σχεδόν όλοι. Καταλαβαίνετε όμως πως είναι πάρα πολλά τα έξοδα που δεν μπορεί να τα σηκώσει ο προϋπολογισμός μας. Πάντως είμαι κατενθουσιασμένος και πιστεύω ότι του χρόνου στη Ρωσία που θα συμμετέχουμε θα πάμε και πολύ καλύτερα.

Αξίζει να σας πω, επίσης, ότι ήταν μια δύσκολη συμμετοχή. Επειδή οι αγώνες γίνονταν στο Ισραήλ, σε μια χώρα που ο κόσμος φοβάται λόγω των επεισοδίων που εκεί συμβαίνουν, ήταν και ο λόγος που συμμετείχα προσωπικά. Αρκετοί γονείς δεν ήθελαν να στείλουν τα παιδιά τους κι αναγκάστηκα να τα συνοδεύω προσωπικά για να γνωρίζουν οι γονείς ότι, λόγω παρουσίας του δημάρχου, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη συμμετοχή τους.

Ευχαριστώ τους γονείς που με εμπιστεύτηκαν, ευχαριστώ πάρα πολύ τα παιδιά μας που συμμετείχαν, τους προπονητές τους, τον υπεύθυνο της αποστολής κι εύχομαι τέτοιες αποστολές να γίνονται συχνότερα.

Διαβάστε επίσης...

Στην Ιερουσαλήμ βρίσκεται η αποστολή του Δήμου Ήλιδας για τους 52ους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες

Aποστολή του δήμου Ήλιδας στην Ιερουσαλήμ!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Χρήστος Χριστοδουλόπουλος: "Ηταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία η συμμετοχή μας στο Ισραήλ..."
Χρήστος Χριστοδουλόπουλος: "Ηταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία η συμμετοχή μας στο Ισραήλ..."
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxGK9P53w_6G6PHYxALouoJF9rqqO3VkMZt88_96by44sSyvp6lPKflUCU-1VDfOgfzgHk624OSBA2Bwab-Kt3Cqqr52QntCkliR8OnCpAmmA7b_rB0I6s4qVsh6J3VtHOQXyXrV1LKro/s640/AGONES-1-696x522.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxGK9P53w_6G6PHYxALouoJF9rqqO3VkMZt88_96by44sSyvp6lPKflUCU-1VDfOgfzgHk624OSBA2Bwab-Kt3Cqqr52QntCkliR8OnCpAmmA7b_rB0I6s4qVsh6J3VtHOQXyXrV1LKro/s72-c/AGONES-1-696x522.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2018/08/blog-post_475.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/08/blog-post_475.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy