-->

Τα 8 σημάδια που αποδεικνύουν πως είστε δυνατοί άνθρωποι με ευαίσθητη ψυχή!!!

Ο κόσμος είναι γεμάτος με δυαδικά στοιχεία. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να είστε είτε το ένα είτε το άλλο και όχι και τα δύο ταυτόχ...


Ο κόσμος είναι γεμάτος με δυαδικά στοιχεία. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να είστε είτε το ένα είτε το άλλο και όχι και τα δύο ταυτόχρονα. Θεωρούν ότι δεν γίνεται κάποιος να είναι και πολύ ευαίσθητος και δυνατός.

Αυτή η πεποίθηση απέχει πολύ από την αλήθεια. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που μπορούν να είναι δύο πράγματα ταυτόχρονα. Αν νομίζετε ότι ταιριάζετε και στα δύο άκρα του φάσματος, υπάρχουν 8 σημάδια που δηλώνουν πως είστε δυνατά άτομα με ευαίσθητη ψυχή.

Δεν ανέχεστε την άσχημη συμπεριφορά των άλλων 

Μπορείτε να καταλάβατε πότε κάτι δεν είναι σωστό και δεν το ανέχεστε. Όταν κάποιος είναι αναίσθητος ή φέρεται άσχημα σε κάποιον άλλον δεν μένετε σιωπηλοί. Δεν φοβάστε να αντιμετωπίσετε κάποιον όταν συμπεριφέρεται με λάθος τρόπο.

Είστε καλοί ακροατές 

Αν κάποιος κοντινός σας είναι αναστατωμένος, θυμωμένος ή απλώς χρειάζεται να εκφράσει τα συναισθήματα του, θα είστε εκεί. Οι άλλοι μπορούν πάντα να βασίζονται σε εσάς όταν χρειάζονται κάποιον να τους ακούσει. Νοιάζεστε πολύ για το τι τους συμβαίνει και θέλετε να τους βοηθήσετε να αισθανθούν και πάλι καλύτερα.

Είστε πολύ προστατευτικοί 

Κανείς δεν θα τολμούσε να πειράξει τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεστε. Πάντα θα υπερασπίζεστε τους αγαπημένους σας. Όταν κάποιος τους απειλεί ή τους προσβάλλει, θα είστε εκεί για να παλέψετε για την τιμή τους.

Διώχνετε ανθρώπους από την ζωή σας 

Υπάρχουν άτομα στην ζωή που ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους. Συμπεριφέρονται με τον δικό τους τρόπο ώστε να είναι βέβαιοι πως έχουν ό, τι θέλουν και δεν τους νοιάζει για το πώς αυτό επηρεάζει τους άλλους. Όταν κάποιος σας πληγώσει πραγματικά, δεν έχετε πρόβλημα να τον διώξετε από την ζωή σας.

Χρειάζεστε προσωπικό χρόνο 

Αφιερώνετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας ώστε να είστε ένας τοίχος για τους άλλους. Αφού λοιπόν είστε εκεί γι αυτούς για τόσο πολύ, χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Μπορεί να καταπιεστείτε με τα όσα συμβαίνουν γύρω σας και έχετε την ανάγκη να επαναφορτίσετε. Μετά από αυτό, είστε και πάλι ο ίδιος δυνατός εαυτός σας.

Δεν χρειάζεστε την προσοχή 

Δεν είστε από τους ανθρώπους που προσπαθούν απεγνωσμένα να τραβήξουν την προσοχή. Μερικές φορές, το προσκήνιο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Δεν σας ενδιαφέρει το να είστε το κέντρο της προσοχής, ούτε και το αναζητάτε.

Δεν φοβάστε να μιλήσετε για τα συναισθήματα σας 

Όταν κάτι σας ενοχλεί, ξέρετε ότι μπορείτε να μιλήσετε γι αυτό με τους πιο κοντινούς σας. Δεν αποφεύγετε να μιλάτε για τα συναισθήματα σας και ποτέ δεν ντρέπεστε γι αυτά. Το να είσαι αναστατωμένος είναι μέρος του να είσαι άνθρωπος και το αποδέχεστε αυτό.

Είστε επιλεκτικοί με τις σχέσεις σας 

Παρόλο που αγαπάτε να βρίσκεστε με άλλους ανθρώπους, έχετε μόνο λίγους στενούς φίλους. Θέλετε μόνο να περνάτε τον χρόνο σας με ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεστε πραγματικά όπως και αυτοί για εσάς. Όταν κάποιος δεν έχει τις καλύτερες προθέσεις στην καρδιά του, δεν έχετε πρόβλημα να τον βγάλετε από την ζωή σας.

Αν μπορείτε να ταυτιστείτε με αυτά τα οχτώ πράγματα, τότε είναι πιθανό πως δεν είστε μόνο δυνατό άτομο, αλλά επίσης και ευαίσθητο. Ο κόσμος χρειάζεται ανθρώπους σαν κι εσάς. Υπερασπίζεστε αυτό που ξέρετε πως είναι σωστό, είστε σκληροί αλλά νοιάζεστε για τους άλλους, και μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε χωρίς να προκαλέσετε πόνο σε κανέναν.

Να είστε υπερήφανοι γι αυτό που είστε και συνεχίστε να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε κάθε μέρα. 

Μάγεια Τ. ΠΗΓΗ: www.awakengr.com

  www.newsitamea.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Τα 8 σημάδια που αποδεικνύουν πως είστε δυνατοί άνθρωποι με ευαίσθητη ψυχή!!!
Τα 8 σημάδια που αποδεικνύουν πως είστε δυνατοί άνθρωποι με ευαίσθητη ψυχή!!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKUuauu5CeHFfTN2vRbG5XFP9rqwLv4QYi9heWSUjW63rzHfbk0F8Y17y6yNZg6tSVRRKQ8klOoGMQJRA3W41atpoiufTbCCLDTkETlbEVohaYNPRP8WTYWBerfVaMU2wPENteoI02Kf4/s640/ta-8-simadia-poy-apodeiknyoyn-pos-eiste-dynatoi-anthropoi-me-eyaisthiti-psychi.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKUuauu5CeHFfTN2vRbG5XFP9rqwLv4QYi9heWSUjW63rzHfbk0F8Y17y6yNZg6tSVRRKQ8klOoGMQJRA3W41atpoiufTbCCLDTkETlbEVohaYNPRP8WTYWBerfVaMU2wPENteoI02Kf4/s72-c/ta-8-simadia-poy-apodeiknyoyn-pos-eiste-dynatoi-anthropoi-me-eyaisthiti-psychi.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2018/11/8.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/11/8.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy