"Η σταγόνα από το αίμα σου μια νότα Ζωής".

* Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στις 18.00' * Κώστας Τσαούσης: "Οι εθελοντές αιμοδότες έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής..." ...


* Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στις 18.00'

* Κώστας Τσαούσης: "Οι εθελοντές αιμοδότες έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής..."

* Σπύρος Τζουλέκης: "Υπέρτατη πράξη, χριστιανική..."

* Γιαννούλα Σταυροπούλου: "Τα παιδιά που θα αποτίσουν, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, την αξία της εθελοντικής προσφοράς αίματος..."

* Αθηνά Μαρκοπούλου: "Καλούμε τον κόσμο να έρθει να ενημερωθεί και να γιορτάσει μαζί μας..."

* Ξένια Σαφαρή: "Η προσπάθεια γίνεται για να ευαισθητοποιηθούν πολύ τα παιδιά..."

Μια ακόμα σπουδαία εκδήλωση διοργανώνει το Σάββατο το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας και την συμπαράσταση του Δήμου Ήλιδας. Πρόκειται για την εκδήλωση με τον τίτλο, "Η σταγόνα από το αίμα σου μια νότα Ζωής", που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο του Δήμου Ήλιδας.

Σήμερα το μεσημέρι οι συντελεστές της υπέροχης εκδήλωσης έσωσαν συνέντευξη Τύπου, καλώντας όλο τον κόσμο να παρευρεθεί για να ενημερωθεί για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας μέσα από ομιλίες αλλά κι εκδηλώσεις μαθητών σχολείων της Ηλείας.


ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 


"Θέλουμε να σας αναγγείλουμε, και να γίνει γνωστό, ότι το προσεχές Σάββατο υπάρχει μια εκδήλωση, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου, την οποία διοργανώνει το τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αμαλιάδας δια της διευθύντριας κυρίας Σταυροπούλου κι επίσης με την φιλοξενία και την ενεργή συμπαράσταση του δήμου Ήλιδας.

Το να δίνουμε αίμα είναι ανθρωπισμός και αλληλεγγύη και πάνω απ' όλα προσφορά ζωής και πολιτισμού. 

Επίσης, θα σας πω τι δείχνει μια τελευταία έρευνα.
Ότι οι εθελοντές αιμοδότες έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής από τους ανθρώπους που δεν δίνουν".
ΣΠΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΕΚΗΣ 
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ 

"Δεν χρειάζεται να πει κανείς και να υπερτονίσει πόσο σημαντικό είναι το θέμα της αιμοδοσίας που συνδέεται απευθείας με την ζωή και πόσο αξίζει η ζωή. Είναι μια υπέρτατη πράξη χριστιανική. Καταρχήν, αγάπης προς τον πλησίον, απευθείας προσφοράς αγάπης προς τον πλησίον. Δυστυχώς, οι Έλληνες δεν είναι ευαισθητοποιημένη σε αυτό το θέμα. Θα πρέπει να αλλάξουν άποψη.

Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε μια τέτοια ανάγκη. Να διαδώσουν, λοιπόν, όλοι και στα παιδιά τους ότι η αιμοδοσία είναι μια καλή πράξη υγείας κατά πρώτο λόγο.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό όλοι να σπεύσουν να δώσουν αίμα. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα απολύτως. Κάποια λίγα λεπτά και θα νιώσουν αμέσως την χαρά και την ευχαρίστηση ότι προσέφεραν ζωή"


ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 

"Το τμήμα Αιμοδοσίας της νοσηλευτικής μονάδας Αμαλιάδας διοργανώνει την εκδήλωση "Η σταγόνα του αίμα σου μια νότα ζωής".

Το πρόγραμμα αυτής της εκδήλωσης περιλαμβάνει ενημερωτικές ομιλίες, βιωματικές εμπειρίες εθελοντών και θαλασσαιμικών πασχόντων από μεσογειακή αναιμία καθώς επίσης και μουσικοκινητικά δρώμενα με πρωταγωνιστές τα παιδιά.

Τα παιδιά που θα αποτίσουν, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, την αξία της εθελοντικής προσφοράς αίματος.

Σας καλούμε να είστε σε αυτή την εκδήλωση με σκοπό να τιμήσουμε τον εθελοντή αιμοδότη αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε τα νέα παιδιά στον εθελοντισμό και ειδικά στην αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας"


ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΏΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΔΙΝΩ ΖΩΗ" 
ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 

"Σε αυτή την εκδήλωση δεν καλούμε τον κόσμο να αιμοδοτήσει. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να ενημερωθεί και να γιορτάσει μαζί μας. Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης είναι ο εθελοντής αιμοδότης.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για τον σύλλογό μας να συμμετέχει σε αυτή την δράση και βέβαια αξίζουν συγχαρητήρια στο τμήμα της Αιμοδοσίας γι' αυτή του την πρωτοβουλία.

Η εθελοντική αιμοδοσία μας αφορά όλους.

Και σε αυτή την δράση γινόμαστε όλοι μια γροθιά για να τιμήσουμε τον εθελοντή αιμοδότη, να ενημερώσουμε τους πολίτες και να τους ευαισθητοποιήσουμε προκειμένου να επιτευχθεί επάρκεια εθελοντικά προσφερόμενου αίματος"

ΞΕΝΙΑ ΣΑΦΑΡΗ 
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ 

"Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα, στον Πολυχώρο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του δήμου Ήλιδας.

Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει, μικρούς και μεγάλους γιατί προσπάθεια είναι να γίνει μια εκδήλωση που δεν θα είναι κουραστική και μνα έχει μόνο ομιλίες που ν' αφορούν το θέμα της αιμοδοσίας.

Η προσπάθεια γίνεται για να ευαισθητοποιηθούν πολύ τα παιδιά. Απευθυνθήκαμε στα σχολεία και ζητήσαμε από τους μικρούς μαθητές να ζωγραφίσουν αυτό που αισθάνονται ή καταλαβαίνουν για την εθελοντική αιμοδοσία και να γίνει μια έκθεση στην είσοδο του φουαγιέ με τα έργα των παιδιών.

Εκτός από το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού, το οποίο θα παρουσιάσει και τραγούδια που γράφτηκαν ειδικά για την συγκεκριμένη εκδήλωση, όπως επίσης και χορευτικά δρώμενα από σχολεία της περιοχής.

Θα είναι, δηλαδή, κάτι που θα μπορούν να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι, να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά, να ακούσουν πράγματα που τους αφορούν και να ευαισθητοποιηθούν όλοι για ένα θέμα που σημαίνει πολλά για τον καθένα μας.

Καθένας μας, κάποια στιγμή χρειάστηκε ή θα χρειαστεί στο μέλλον αίμα. Να σταθούμε στο σλόγκαν της εκδήλωσης που είναι, "η σταγόνα από το αίμα σου μια νότα Ζωής".

COMMENTS

.
Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ Βιολέτης ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εκδήλωση ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Πύργος Ρεπορτάζ Σημεία πώλησης Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": "Η σταγόνα από το αίμα σου μια νότα Ζωής".
"Η σταγόνα από το αίμα σου μια νότα Ζωής".
https://4.bp.blogspot.com/-5X1je4tFj2M/W_Qircue0dI/AAAAAAADKRY/6CV9naFYmFUU-4KqC1ZPi6XCMziwHMhZQCLcBGAs/s640/P1150584.JPG
https://4.bp.blogspot.com/-5X1je4tFj2M/W_Qircue0dI/AAAAAAADKRY/6CV9naFYmFUU-4KqC1ZPi6XCMziwHMhZQCLcBGAs/s72-c/P1150584.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2018/11/blog-post_104.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/11/blog-post_104.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy