-->

Πώς θα ξεπεράσεις την πρώην

Έχεις χάσει τον ύπνο σου, την όρεξη σου, το κέφι σου. Και δεν είναι αφύσικο. Έχεις χωρίσει και σου λείπει. Σου λείπει εκείνη, σου λείπ...


Έχεις χάσει τον ύπνο σου, την όρεξη σου, το κέφι σου. Και δεν είναι αφύσικο. Έχεις χωρίσει και σου λείπει. Σου λείπει εκείνη, σου λείπουν τα πράγματα που κάνατε μαζί, σου λείπουν ακόμα και οι καυγάδες σας και οι βαρετές στιγμές σας - η κοινή σας καθημερινότητα.

Ξέρεις ότι πρέπει να τα αφήσεις πίσω σου όλα αυτά - γι' αυτό χώρισες, άλλωστε - αλλά δυσκολεύεσαι. Όλοι ζοριζόμαστε σ' αυτή τη θέση και όλοι θα συνεχίσουμε να ζοριζόμαστε, όσους χωρισμούς κι αν έχουμε καταγράψει στο ενεργητικό (παθητικό;) μας.

Παρόλα αυτά, η εμπειρία, τόσο η προηγούμενη δική σου όσο και η εμπειρία των άλλων, μπορεί να σε βοηθήσει να περιορίσεις αυτό το βασανιστικό διάστημα. Υπάρχουν, δηλαδή, κάποια βήματα που θα σε βοηθήσουν να πας παρακάτω γρηγορότερα.

Κοιμήσου με μια άλλη γυναίκα 

Κάποιες φορές, η πρώτη σκέψη είναι και η σωστή. Το σεξ με κάποια άλλη θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις, να ξεχαστείς, να νιώσεις όμορφα και - κυρίως - να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Δεν θα σε κάνει να διαγράψεις την πρώην σου, αλλά: Α. Για κάποιες στιγμές όντως θα την ξεχάσεις. Β. Αν το κάνεις συχνά -που ξέρεις;- μπορεί η «άλλη» να πάψει πλέον να είναι η άλλη και να γίνει η νέα σου σύντροφος. Σε κάθε περίπτωση, θα το απολαύσεις. Μπορεί να το έχεις ξεχάσει, αλλά το σεξ είναι πάντα διαφορετικό όταν είσαι single. Είναι κατά μία έννοια πιο «ελεύθερο». Πιο ξένοιαστο και πιο «πειραματικό». Πειραματίσου, λοιπόν. Το δικαιούσαι.

Γύρνα στις παλιές σου συνήθειες 

Ομολογουμένως, όταν βρίσκεσαι σε σχέση, δεν έχεις καιρό για όλα τα χόμπι που είχες ως single. Ακόμα κι αν έβρισκες χρόνο για μπάσκετ και για τζαμάρισμα με το συγκρότημα, μπορεί να μην πρόλαβες να τελειώσεις εκείνο το βιβλίο, ή εκείνη την καταραμένη πίστα στο GTA V. Ήρθε η ώρα να το κάνεις. Γενικώς, ήρθε η ώρα να ξαναρχίσεις όλα εκείνα που ήξερες ότι σε γέμιζαν. Κατά βάθος ξέρεις ότι σου είχαν λείψει. Α, και που είσαι; Ποτέ δεν είναι αργά για ένα καινούριο χόμπι. Αν το επιχειρήσεις, δοκίμασε κάτι active, όπως η ορειβασία και το ψαροντούφεκο εκτός από το ότι θα αδειάσει το μυαλό σου και θα γεμίσει το χρόνο σου, μια τέτοια δραστηριότητα θα τονώσει το σώμα σου και θα βοηθήσει τον εγκέφαλό σου να εκπέμπει μαζικά χαλαρωτικά κύματα.

Θυμήσου τις κακές στιγμές 

Η μεγαλύτερη κοτσάνα που έχει ειπωθεί σε ταινίες και μυθιστορήματα είναι το: «να θυμάσαι μόνο τα καλά από τους ανθρώπους». Βλακείες. Ο άνθρωπος που θυμάται το παρελθόν του, είναι ένας πιο έμπειρος άνθρωπος. Κάθε φορά, λοιπόν, που η νοσταλγία για την πρώην σου σε κατακλύζει, σκέψου τις τελευταίες κακές στιγμές σας. Ακόμα καλύτερα, σκέψου τα πικρά λόγια και τις προσβολές που ανταλλάξατε πριν χωρίσετε. Φέρε στο νου σου όλα αυτά που οδήγησαν τη σχέση σας στην οριστική διάλυση. Και μη διώξεις αυτές τις σκέψεις - άσ' τες να διώξουν οριστικά την πρώην σου από τις αναμνήσεις σου.

Δώσε περισσότερο χώρο στους φίλους σου 

Και δεν εννοούμε μόνο τους κολλητούς σου. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο εκείνη τη συνάδελφο που σου είχε προτείνει να πάτε σινεμά, ή να ξαναμπείς στην ομάδα του 5Χ5. Ψάξε τη λίστα των επαφών σου ξεψάχνισε το Facebook. Ξεκίνα και πάλι την επικοινωνία με όσους «έχασες» και πέρνα όσο καλύτερα μπορείς.

Απόφυγε μια συνάντηση μαζί της. Ακόμα κι αν πρέπει να ανταλλάξετε πράγματα 

Θ' ακούσεις πολλά αν ζητήσεις τη γνώμη των φίλων σου. Ότι είσαι δειλός, ότι είσαι κομπλεξικός, ότι φοβάσαι. Τα πράγματα, όμως, είναι πιο απλά: δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις τίποτα που θα σου χαλάσει τη διάθεση. Αν σε χαλάει η ιδέα και μόνο μιας συνάντησης για να πάρεις πίσω τα πράγματα σου, τότε να μην τη συναντήσεις. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Από τις υπηρεσίες courier μέχρι τους κοινούς φίλους. Σημαντικό: μην μπεις στη διαδικασία για ασήμαντα πράγματα. Μόνο για αντικείμενα που έχουν πραγματική ή συναισθηματική αξία.

Γυμνάσου 

Με όποιον τρόπο επιθυμείς. Τρέξιμο, κολύμπι, ποδήλατο, βάρη. Η γυμναστική ξεκουράζει τον εγκέφαλο και βάζει το σώμα σε πειθαρχία. Και αυτή η πειθαρχία θα σε βοηθήσει περισσότερο απ' όσο φαντάζεσαι. Η ένταση θα φύγει, το σώμα θα εκτονωθεί, το μυαλό θα ηρεμήσει και όσο πιο πιστά τηρείς το πρόγραμμα της άσκησής σου, τόσο περισσότερο θα χαλαρώνεις. Get stronger λοιπόν.

Μην ψάχνεις αφορμές για επικοινωνία 

Σταμάτα να ρωτάς τους κοινούς σας φίλους και να την κατασκοπεύεις στα social media. Η σχέση σας έχει τελειώσει και οι σπασμωδικές σου αντιδράσεις δεν πρόκειται να την αναστήσουν. Το μόνο που θα κερδίσεις είναι πολλές νύχτες αγωνίας περιμένοντας κάποια αντίδραση από εκείνη ή αναλογιζόμενος αν κάποιος από τους καινούριους της friends είναι το νέο της αμόρε.

  gr.askmen.com

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Πώς θα ξεπεράσεις την πρώην
Πώς θα ξεπεράσεις την πρώην
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIxwJxnw7Il-jw8LCs2Tx-osFPV3YtOE7Rlu1nPSeizpuUYtFjBPxYLrpNpv0mbbfF-M5r91WEmlglNJ3XsDaOeU4cmvGpiFLsPSKbhyLBicrAJNUojUxYJk9hplY0JIGztLTmHJEpmpg/s640/BBPowcz.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIxwJxnw7Il-jw8LCs2Tx-osFPV3YtOE7Rlu1nPSeizpuUYtFjBPxYLrpNpv0mbbfF-M5r91WEmlglNJ3XsDaOeU4cmvGpiFLsPSKbhyLBicrAJNUojUxYJk9hplY0JIGztLTmHJEpmpg/s72-c/BBPowcz.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2018/11/blog-post_665.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/11/blog-post_665.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy