-->

Τρικυμία στο λιμάνι ή τρικυμία εν κρανίω;

Ξέρετε, έχουμε πάψει να πιστεύουμε στους «σωτήρες» που δίνουν καθρεφτάκια στους ιθαγενείς, καθώς επίσης έχουμε πάψει να τσιμπάμε το τυρ...


Ξέρετε, έχουμε πάψει να πιστεύουμε στους «σωτήρες» που δίνουν καθρεφτάκια στους ιθαγενείς, καθώς επίσης έχουμε πάψει να τσιμπάμε το τυρί από τις φάκες σας. Επίσης έχουμε πάψει να πιστεύουμε στους μαθητευόμενους μάγους και ειδικά σε αυτούς που χαριεντίζονται με Εθνομηδενιστές και Μισέλληνες «τύπους».

Θεωρούμε όλους αυτούς που συμμαχούν (δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το ¨γιατί¨) με Εθνοπροδότες. Ως Εφιάλτες και ως τέτοιους τους αντιμετωπίζουμε. Πολύ απλά η συμμαχία με αυτούς που θέλουν ιδεολογικά την διάλυση της Πατρίδας μας και των πυλώνων της σε κάνει ΠΡΟΔΟΤΗ και τίποτα άλλο. Αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό, πάμε λοιπόν και στο θέμα μας.

Η Δημοτική παράταξή μας ΔΕΝ εκπροσωπείται στο Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου με δικαίωμα ψήφου και υπενθυμίζουμε ότι θεσμικά καταψηφίσαμε την σύσταση του Προεδρείου του, αλλά λειτουργώντας πάντα με γνώμονα το κοινό καλό. Ποτέ δεν κοντράραμε για λόγους εντυπώσεων και μόνο.

Αντίθετα, είμαστε εμείς που πιέσαμε ΠΡΩΤΟΙ για την αλλαγή του Ο.Ε.Υ. του και την στελέχωση με επαρκή προσωπικό (κάτι που άργησε και ουσιαστικά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ η Δημοτική αρχή), διότι πολύ απλά κοιτούσαμε το καλό της τοπικής κοινωνίας, του Δήμου (έσοδα κλπ) και το μέλλον.

Επίσης ζητήσαμε να γίνονται προϋπολογισμοί-ισολογισμοί-απολογισμοί με ορκωτό λογιστή (σε όλα τα Νομικά πρόσωπα), κάτι που εισακούστηκε προς τιμήν τους (σε γενικό κανόνα). Επίσης στο περιβόητο κτίριο της κοινότητας Κατακόλου δικαιωθήκαμε (δυστυχώς) για την ανικανότητα σας να το αξιοποιήσετε ως Δήμος, παρά μόνο συνεχίζει να γίνεται αλισβερίσι ψήφων (δε θα επεκταθούμε τώρα γι αυτό).

Επίσης δεν είδαμε πουθενά τον Δήμο Πύργου να στηρίζει τους 40 περίπου ΝΤΟΠΙΟΥΣ επαγγελματίες μεταφορικών μέσων, στην αγωνιώδη προσπάθεια τους να συμμετέχουν ισότιμα στη «πίτα» της μεταφοράς τουριστών, αλλά αντίθετα μαζί με άλλους επαγγελματίες τους έχει τοποθετήσει 1,5 χιλιόμετρα μακριά και επιπρόσθετα δε δίνει καμία λύση στον τρόπο που θα φτάσει ο τουρίστας σε αυτούς (!!!), αποκλείοντας και άλλους δεκάδες επαγγελματίες που θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό!!! (αυτό προϋποθέτει καλή διάθεση συνεννόησης Λιμενικού ταμείου και Δήμου φυσικά).

Είναι πάρα πολλά που μπορώ να αναφέρω, αλλά είναι μόνο ένα (1) που δεν τρώμε. Τον ΣΑΝΟ, ότι ό Δήμος ξαφνικά πήρε την Θεία Επιφοίτηση και ανακάλυψε ότι ένα Νομικό του πρόσωπο δεν λειτουργεί καλά!

Ο Γ.Γ. του Δήμου, με βάση την απόφαση ορισμού του, είναι ο υπεύθυνος για την οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου και τον έλεγχο των νομικών προσώπων. Αν ¨ανακάλυψε την Αμερική¨, ως σύγχρονος θαλασσοπόρος, μετά από τρία χρόνια σχεδόν, δεν συνιστά επιτυχία του, αλλά φανερή αδυναμία... Το νόμισμα έχει δύο όψεις, έχει όμως, όπως και το σπαθί, και την …κόψη!

Εμείς σαν παράταξη που σεβόμαστε τόσο τις ιδέες και τα ήθη που πρεσβεύουμε όσο και τους πολίτες του πολύπαθου Δήμου μας, δεν θα μπούμε στην διαδικασία να χειροκροτήσουμε τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου που έκανε αυτά που οφείλει με βάση την θέση που κατέχει.

Ούτε μπορούμε, να ¨μαστιγώσουμε¨ την διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, (για τον τρόπο λειτουργίας της έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές σε τοποθετήσεις μας), αν δεν ακούσουμε και την άλλη πλευρά, σε όσα τους προσάπτει ο Γ.Γ του Δήμου.


Επίσης ο Γ.Γ, εάν είναι γνώστης των όποιων παρατυπιών, θεωρεί ότι έχουν γίνει, για μεγάλο χρονικό διάστημα από ό,τι αυτός αναφέρει, γιατί ποτέ δεν ακούσαμε από τον ίδιο στα δημοτικά συμβούλια, που μετέχει θεσμικά όλα αυτά τα χρόνια που κατέχει την θέση, το παραμικρό για την λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου;

Το συμπέρασμα είναι ότι αν δεν ακούσουμε και την άλλη πλευρά και παράλληλα να προσπαθήσουμε να διασταυρώσουμε τα στοιχεία της, δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Επίσης, ο όγκος των εγγράφων που παραλάβαμε από τον Γ.Γ , πρέπει να ελεγχθούν μέχρι κεραίας. Δεν δεχόμαστε υποδείξεις και χρονικούς περιορισμούς από κανέναν, για να απαντήσουμε. Αυτά αλλού, όχι σε εμάς!

Μπορεί να τα υιοθετούν οι «φίλοι» και συνοδοιπόροι σας που πιστεύουν στη πάλαι ποτέ τακτική της Ε.Σ.Σ.Δ. Εάν αυτό που έγινε, άργησε να γίνει (εφόσον φυσικά ισχύουν όλα αυτά) και υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη του Δήμαρχου, του Γενικού Γραμματέα και των υπόλοιπων διοικούντων αιρετών και μη. Και πολύ φοβάμαι ότι ο λόγος που έγινε είναι πιο πολύ επικοινωνιακός παρά ουσιαστικός, για λόγους που μόνο αυτοί ξέρουν ως Δημοτική αρχή (ή υπάρχει θέμα εσωτερικό που ούτε μας ενδιαφέρει, ούτε το ψάχνουμε. Ηρωικές έξοδοι από το μαντρί του «ΝΑΙ σε όλα» εδώ και 4,5 χρόνια ΔΕΝ ευλογούνται από εμάς).

Εμείς κοιτάμε να διασφαλίσουμε την λειτουργία του Λιμανιού Κατακόλου και να μην χάσουμε το λιμάνι και το ψωμί που δίνει στους συμπολίτες μας (εδώ φυσικά έχουμε ενστάσεις διότι θεωρούμε ότι μπορούσε να δίνει πολλαπλάσια στη τοπική κοινωνία, αλλά αυτό δεν είναι του παρόντος), επειδή κάποιοι το βλέπουν ως στίβο μάχης. Τα υπόλοιπα, αν ισχύουν, ας εξεταστούν από τους αρμοδίους, είτε την δικαιοσύνη, είτε τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.

Στο «κάδρο» θα είμαστε στον βαθμό που μας αναλογεί, όχι σε αυτό που νομίζουν μερικοί «έξυπνοι». Οι έχοντες τόσο καιρό την ευθύνη, ας κοιταχτούν στους καθρέφτες και μη ψάχνουν για σωσίβια. Δε βγάζουμε ανακοινώσεις όπως οι άλλοι για την δημιουργία εντυπώσεων. Δημοτικό συμβούλιο επί του θέματος ας γίνει, αν και θα εξελιχθεί ως συνήθως σε παρωδία-μονόλογο και αντιπαραθέσεις άνευ ουσίας, πολύ απλά γιατί έτσι θέλουν να γίνεται πάντα. Για να μιλάμε ώρες ατελείωτες και να τελικά να μη λέμε τίποτα.

Κάνουμε ουσιαστική πολιτική και όχι πολιτική εντυπώσεων. Κλείνοντας θα ήθελα να δείξει την ίδια ευαισθησία ο Γ.Γ και σε άλλα νομικά πρόσωπα που η παράταξή μας ανέδειξε από την πρώτη στιγμή, αλλά η Δημοτική αρχή που ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, τα έκλεισε με «λογιστικές» πρακτικές (βλέπε π.χ Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού) και φόρτωσε τα ελλείμματα στις πλάτες του πολίτη.

Επίσης πολλά ακούσαμε για πόρισμα οικονομικών ελεγκτών του έτους 2009 (200 σελίδες) και για «πόθεν έσχες» περιουσιών και για πόρισμα καυσίμων του 2016 και για κάποιο Διαγωνισμό για τις σχολικές στέγες που τελικά κατατμήθηκε(!!!), για τα πολλά έγγραφα σχετικά με τους παιδικούς σταθμούς που σας κάναμε, αλλά αγνοήσατε επιδεικτικά και βιώνουν οι γονείς το τραγικό αποτέλεσμα, για τα χάλια των αθλητικών εγκαταστάσεων, που σας βάλαμε πλάτη, αλλά αποδειχτήκατε και σε αυτό ανεπαρκής ως Δημοτική αρχή (τα προεκλογικά τερτίπια μετά από 4,5 χρόνια διοίκησης, να τα πείτε σε σανοφάγους), για τα κονδύλια που αναζητούσαμε εναγωνίως (και τελικά δεν βρήκαμε) για το Γήπεδο Κατακόλου, για το ΜΗΔΕΝΙΚΟ τσιμέντο που ΔΕΝ έπεσε 4,5 χρόνια στην αγροτική οδοποιία, για την παντελή αδιαφορία σχετικά με την παραβατικότητα στην πόλη (που σας κάναμε συγκεκριμένες προτάσεις και εσείς ¨κοιτάτε το φεγγάρι¨),για την ΜΗ απορρόφηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, κάτι που έφερε την πόλη 50 χρόνια πίσω σε σχέσεις με τις άλλες δίπλα μας, για την ΜΗ σύσταση νομικού γραφείου, κλπ κλπ, για να μην γράφω μια εβδομάδα για ΟΛΟΥΣ τους τομείς όπου είστε ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ!!... Όλα αυτά δε τα είδατε εσείς της Δημοτικής Αρχής;;

Ή δεν ενδιαφέρουν τους όψιμους «φίλους» σας; Καλά κάνετε λοιπόν και, εφόσον πιστεύετε ότι διαφυλάσσετε το δημόσιο συμφέρον, να μας στέλνετε στοιχεία ή να δημοσιοποιείτε στοιχεία. Όμως η βάρκα σας γέρνει μονόμπαντα και θα μπάσει νερά και στο τέλος θα βουλιάξετε. Το κακό είναι ότι βουλιάξατε τον Δήμο πρώτα (εσείς και οι προηγούμενοι) με τις ίντριγκες σας τόσα χρόνια. Το επίσημο Δελτίο τύπου της Παράταξης θα βγει μετά και από την Συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης 14/11/2018 και εφόσον (όπως αναφέρουμε πιο πάνω) μπορέσουμε να αξιολογήσουμε όλα τα στοιχεία.

Άλλωστε σε αυτήν την Πόλη έχουμε συνηθίσει τις κολοτούμπες και τις ευκαιριακές φιλίες, πολύ απλά γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ (εσείς και οι προηγούμενοι) ΔΕΝ έχει ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΞΙΕΣ για να πορευτεί στη ζωή. Πιστεύετε ΜΟΝΟ στο ΕΓΩ σας (ίσον προβολή), στο ΕΥΡΩ και στο ατομικό συμφέρον (άντε και στα ψίχουλα που δίνετε στους εν κλειστώ κύκλω γυμνο-σαλίγκαρους).

Τέλος πώς να πιστέψουμε την «αγαθή» πρόθεση μιας Δημοτικής αρχής που ¨ΚΡΕΜΑΣΕ¨ τον κατά γενική απολογία (και δική της) επιτυχημένο Αντιδήμαρχό της, και τον τρέχει άνευ λόγου στα δικαστήρια, για κάτι που λυνόταν θεσμικά με ένα απλό χαρτί του Δημάρχου; Κρατώντας λοιπόν πολύ μικρό καλάθι,αναμένουμε τις εξελίξεις αρνούμενοι να μπλέξουμε σε παιχνιδάκια που καθοδηγούνται από <κίτρινες> Αθηναικές γωνιές του σκοταδιού και της διεθνοποίησης της Πατρίδας μας.

Για το καλό του τόπου μας και της Πατρίδας μας ,που δολοφονείται από τους <κολλητούς> σας, παραμένουμε αμετανόητα ΕΛΛΗΝΕΣ και δουλεύουμε για τη άσπρη ημέρα ,της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, που θα έρθει μόνο όταν όλοι εσείς μας αδειάσετε τη γωνιά.

 ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Τρικυμία στο λιμάνι ή τρικυμία εν κρανίω;
Τρικυμία στο λιμάνι ή τρικυμία εν κρανίω;
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9jH9-oGj-WPYm8dFrmOAMisn7ccONljCn4yORyEjGpUvwQRyCRSIa9RaojahHLyXYYiu9GhT0qOvdFaCWl6dm0wjunmlEHThyphenhyphens932s-TZdsK6MAIz3c7nPdpiRd8NPzdOaSWTgqNoqK4/s640/%25CE%259B%25CE%259F%25CE%2593%25CE%259F%25CE%25A4%25CE%25A5%25CE%25A0%25CE%259F.jpg--696x329.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9jH9-oGj-WPYm8dFrmOAMisn7ccONljCn4yORyEjGpUvwQRyCRSIa9RaojahHLyXYYiu9GhT0qOvdFaCWl6dm0wjunmlEHThyphenhyphens932s-TZdsK6MAIz3c7nPdpiRd8NPzdOaSWTgqNoqK4/s72-c/%25CE%259B%25CE%259F%25CE%2593%25CE%259F%25CE%25A4%25CE%25A5%25CE%25A0%25CE%259F.jpg--696x329.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2018/11/blog-post_724.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/11/blog-post_724.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy