-->

Αμαλιάδα: Η σημερινή περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη [φωτογραφίες]

Με την σημερινή του περιοδεία στη πόλη της Αμαλιάδας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης , ολοκλήρωσε την ...


Με την σημερινή του περιοδεία στη πόλη της Αμαλιάδας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ολοκλήρωσε την τριήμερη παρουσία του στο Νομό Ηλείας, όπου είχε συνεχής συναντήσεις με φορείς όπου μαζί τους συζήτησε για τα όσα πρέπει να γίνουν ώστε ο νομός να σταματήσει να είναι ο τελευταίος της Ελλάδας.

Στη σημερινή του παρουσία στην Αμαλιάδα, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χρήστο Γαβρά και στελέχη, καθώς και από τον φίλο και συνάδελφό του, Ανδρέα Νικολακόπουλο, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, ο κος Φαρμάκης επισκέφθηκε το νοσοκομείο Αμαλιάδας συνομιλώντας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, την Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας, τον Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας και τέλος τον Ιατρικό Σύλλογο της πόλης, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 

Στις 10.00' το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας πέρασε την πόρτα των γραφείων της Ομάδας Παραγωγών, όπου τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος Χρήστος Βαλιανάτος και μέλη του διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κος Βαλλιανάτος τον ενημέρωσε για όλα τα προβλήματα της βιομηχανικής τομάτας, της κορινθιακής σταφίδας και του ελαιοκάρπου, για τις συναντήσεις του με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ και του παρέδωσε υπόμνημα.

Στη συζήτηση τέθηκε το μεγάλο θέμα των ΤΟΕΒ-ΓΟΕΒ, τα προβλήματα άρδευσης, καθώς επίσης και τα θέματα που άπτονται του δημοπρατηρίου και του Ινστιτούτου Κοροίβου.
Ο Πρόεδρος της Ομάδας τον ενημέρωσε, επίσης, για το γεγονός ότι 15-20 Νοεμβρίου τα πορίσματα θα πάνε στους παραγωγούς και αν δεν πληρωθούν μέσα στον Δεκέμβριο, όπως έχει δεσμευτεί ο υπουργός, τα τρακτέρ θα βγουν στους δρόμους.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Π. 

"Σήμερα είχαμε την επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, κο Νεκτάριο Φαρμάκη.

Τον ενημερώσαμε για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο, διαπιστώσαμε το ενδιαφέρον του και τον ευχαριστούμε που ήρθε στα γραφεία μας για να ενημερωθεί.

Μας διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται κοντά μας όποτε τον ζητήσουμε στο προσεχές μέλλον.

Εμείς του ευχόμαστε να είναι ο επόμενος περιφερειάρχης γιατί η Δυτική Ελλάδα, στην πλειοψηφία της, έχει αγροτικό εισόδημα, έτσι ώστε να προσφέρουμε κάτι στον αγροτικό κόσμο ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι σε απόγνωση και δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει αύριο".

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 

"Ενημερώθηκα σήμερα από την Ομάδα Παραγωγών για τα ζητήματα του αγροτικού τομέα στη περιοχή αλλά και σε ολόκληρη την Ηλεία.

Η συζήτηση εστιάστηκε κυρίως στα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο και που δεν είναι άλλα από αυτά των αποζημιώσεων που απορρέουν από τις φυσικές καταστροφές, των υποδομών και γενικά στο τρόπο λειτουργίας των ΤΟΕΒ, ΓΟΕΒ.

Δεν έλειψαν από την συζήτηση ακόμα και τα ζητήματα της φορολογίας των αγροτών, που καθιστά ακόμα πιο δύσκολο τα προς το ζην και την δημιουργία εισοδήματος εκ μέρους τους. 

Από 'κει και πέρα, ως υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, δεν μπορώ παρά να είμαι δίπλα τους, σε κάθε δίκαιο αίτημα των ανθρώπων που με τον προσωπικό τους ιδρώτα προσπαθούν όχι μόνο να ζήσουν την οικογένειά τους αλλά και να προσφέρουν στο εθνικό εισόδημα. Η Ηλεία είναι ένας τόπος όπου στηρίζεται στην αγροτική παραγωγή και γι αυτό πρέπει να στηριχθεί".






ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΛΙΔΑΣ 

Θερμής υποδοχής έτυχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, από τον δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από παλιά, όταν ήταν στην προηγούμενη περιφερειακή αρχή, σύμβουλοι.

Στη συνάντηση, ο κος Χριστοδουλόπουλος τον ενημέρωσε για όλα τα θέματα που άπτονται του δήμου Ήλιδας και ζήτησε την υποστήριξή του στην διεκδίκηση επίλυσής τους.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ 

"Καλωσόρισα στον δήμο μας τον υποψήφιο περιφερειάρχη, κο Νεκτάριο Φαρμάκη. Του μεταφέραμε τα προβλήματα του δήμου και του ζητήσαμε, αν ο λαός τον εκλέξει περιφερειάρχη, αυτά που του είπαμε να τα λάβει σοβαρά υπόψη του αφού πρόκειται για διαχρονικά προβλήματα.

Ο δήμος μας ασχολείται με έργα τα οποία αφορούν όλο το νομό και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και αυτό. Ζητήσαμε, λοιπόν, την στήριξή του για όλα όσα μας απασχολούν.

Τα ζητήματα που του θέσαμε έχουν να κάνουν με την αρχαία Ήλιδα, με τον δρόμο, με το επαρχιακό και αγροτικό δίκτυο, την λίμνη Καραμανλή, την παραλία και το ΤΕΙ μας. Αυτά είναι για εμάς τα βασικότερα προβλήματα που πρέπει να στηριχθεί ο δήμος Ήλιδας για να μπορέσει να ξεφύγει προς τα εμπρός.

Κάποια από τα ζητήματα, όπως το ΤΕΙ, μπορεί να μην είναι απόλυτα στις αρμοδιότητες της περιφέρειας αλλά η στήριξη πρέπει, σε όλους τους δήμους, να παρέχεται για τα δίκαια αιτήματά τους.

Ευελπιστώ ότι, γνωρίζοντας και τον κο Φαρμάκη από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή γιατί είμασταν και οι δύο σύμβουλοι της περιφέρειας, ότι θα βοηθήσει για την επίλυση αυτών των σοβαρών προβλημάτων που έχει ο δήμος μας".

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 

"Με χαρά έκανα την επίσκεψή μου στον δήμαρχο και τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής. Είχα την ευκαιρία να ακούσω πλειάδα προβλημάτων, δυστυχώς, τα οποία υπάρχουν και αντέχουν στο χρόνο και αφορούν όχι μόνο τους δημότες της Ήλιδας αλλά και προβλημάτων που ναι μεν βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του δήμου αλλά αφορούν ολόκληρο το νομό Ηλείας.

Τα προβλήματα, αυτά, όπως τα περιέγραψε ο δήμαρχος, μπορούν να συμπυκνωθούν κάτω από την κατηγορία 'υποδομές'. Οι υποδομές, λοιπόν, που αφορούν είτε σε ζητήματα οδικής σύνδεσης είτε σε ζητήματα χωροταξίας είτε ακόμα και πρωτογενούς τομέα, είναι εντός του πυρήνα αρμοδιοτήτων του β' βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης που εκπροσωπώ ως υποψήφιος περιφερειάρχης.

Υπό αυτή την έννοια θεωρώ ότι σε πρώτη φάση αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ιεραρχηθούν αυτά τα ζητήματα και σίγουρα η νέα περιφερειακή αρχή θα πρέπει να είναι δίπλα και στα δίκαια αιτήματα κάθε δημοτικής αρχής αλλά κυρίως δίπλα στα δίκαια αιτήματα των πολιτών της δυτικής Ελλάδας".








ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 

Ως ένα ευχάριστο διάλειμμα χαρακτήρισε την παρουσία του στον δικηγορικό σύλλογο Αμαλιάδας, ο Νεκτάριος Φαρμάκης, αφού και ο ίδιος είναι δικηγόρος. Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα με όλους τους δικηγόρους της Αμαλιάδας να συζητούν για θέματα του κλάδου τους μαζί του και να του εύχονται 'καλή επιτυχία' στην δύσκολη προσπάθεια που κάνει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 

"Μας επισκέφθηκε σήμερα στα γραφεία μας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κος Νεκτάριος Φαρμάκης. Θεώρησε σκόπιμο κι εύλογο να επισκεφθεί τον σύλλογό μας αισθανόμενος πάντοτε μάχιμος δικηγόρος.

Εμείς με χαρά δεχθήκαμε την επίσκεψή του. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι κι ευτυχής που ένας συνάδελφός μας διεκδικεί μια θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Του ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας καλή επιτυχία.

Θεωρούμε ότι νέοι άνθρωποι πρέπει πράγματι να κάνουν τα βήματα ώστε να υπάρχει ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και θέλουμε να πιστεύουμε ότι νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες μπορούν να αλλάξουν ορισμένα πράγματα σε αυτή την χώρα και σε αυτό τον τόπο.

Τον ευχαριστούμε, λοιπόν, γι αυτή την επίσκεψή του και του ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας καλή επιτυχία στον δύσκολο αγώνα του".

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 

"Επισκέφθηκα σήμερα τον Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας. Είχα την τύχη να βρεθώ ανάμεσα σε συναδέλφους μου κάτι που για μένα υπήρξε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την πιεστική και δημιουργική 3ήμερη επίσκεψή μου στην Ηλεία.

Συζητήσαμε με τους συναδέλφους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δικηγορικός κλάδος και διαπιστώσαμε ότι κοινός μας στόχος είναι πως ο δικηγορικός κλάδος μπορεί και πρέπει να αποτελέσει, λόγω της φύσεως και της θέσεως του ως λειτουργός της δικαιοσύνης, ένα σημαντικό πυλώνα σοβαρότητας και δημοκρατίας που υπηρετεί η ελληνική δικαιοσύνη".

Σε ερώτηση του newsgf.net, ότι μέχρι την μεταπολίτευση μόνο δικηγόρους βλέπαμε στην Βουλή ο κος Φαρμάκης είπε πως, "αυτό έχει να κάνει περισσότερο, θεωρώ, με την καλή έξωθεν μαρτυρία του του δικηγορικού επαγγέλματος. Αυτό ήταν και κάτι που συζητήσαμε με τους συναδέλφους.

Η αίγλη του δικηγορικού επαγγέλματος τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί και γι' αυτό έχει ευθύνη και η οικονομική κρίση που διανύουμε αλλά και ο ίδιος ο δικηγόρος. Και αυτό είναι ένα από τα στοιχήματα που πρέπει να κερδηθούν στο μέλλον.

Αυτό που μας έκανε ως μικρά παιδιά να θέλουμε να γίνουμε δικηγόροι όταν μεγαλώσουμε ήταν που βλέπαμε τον δικηγόρο να πρωτοστατεί σε κάθε είδους αγώνα. Αυτό πρέπει να το ξαναβρούμε και να σταθούμε δίπλα με υπευθυνότητα, όλοι οι δικηγόροι, απέναντι στους εαυτούς μας και απέναντι στο επάγγελμα που υπηρετούμε".








ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Ο τελευταίος σταθμός της σημερινής του επισκέψεως ήταν στον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας, όπου ο Πρόεδρος Κώστας Τσαούσης και μέλη του διοικητικού συμβουλίου τον υποδέχτηκαν τονίζοντας πως είναι η πρώτη φορά που τους επισκέπτεται υποψήφιος Περιφερειάρχης ο οποίος θέλει να συζητήσει μαζί τους. 

Με τον δικό του ιδιαίτερο και καυστικό τρόπο ο Κώστας Τσαούσης έθιξε τα κακώς κείμενα του νομού, ενώ ο ιατρός Γιώργος Μπαγγέλας, επίσης, με τον δικό του αιχμηρό τρόπο καυτηρίασε ζητήματα που άπτονται της υγείας αλλά κι έθεσε ερωτήματα στον κο Φαρμάκη. 

Στη σύσκεψη παρόν ήταν και ο διοικητής του νοσοκομείου Αμαλιάδας και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Γιάννης Λέντζας, ο οποίος τον ενημέρωσε, ως Πρόεδρος της Ένωσης Γενικής Ιατρικής, για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της χώρας.

Ο κος Φαρμάκης εξέπληξε όλους ευχάριστα με τις γνώσεις που έχει για την λειτουργία του νοσοκομείου Αμαλιάδας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα.


ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ι.Σ.Α.

"Θέλουμε να εκφράσουμε τη χαρά μας που ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε τον Ιατρικό Σύλλογο, τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε πέρα από την πολιτική προτίμηση που μπορεί ο καθένας μας να έχει.

Επίσης πρέπει να του αναγνωρίσουμε το νεαρό της ηλικίας του και ότι δείχνει να έχει τη διάθεση να λύση τα προβλήματα ή τουλάχιστον να προσπαθήσει πολύ.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση προσωπικά είναι το γεγονός ότι γνωρίζει τα προβλήματα και δεν ήρθε στο άσχετο να τον γνωρίσουμε. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Και μου έκανε εντύπωση το ότι  γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της Αμαλιάδας".

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 

"Συναντήθηκα σήμερα με το διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας, έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθώ από πρώτο χέρι για τα προβλήματα του υγειονομικού χάρτη της περιοχής.

Η συζήτησή μας, εκτός από τα προβλήματα που απασχολούν γενικότερα την τοπική κοινωνία κι έχουν να κάνουν με τις υποδομές, την προσπελασιμότητα και γενικά με την εγκατάλειψη που βιώνει ο τόπος και η χώρα τα τελευταία χρόνια, δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και η κατάσταση που επικρατεί σχετικά με τα νοσηλευτικά ζητήματα της περιοχής.

Αυτό που μπορούσα σήμερα να τους εγγυηθώ είναι ότι θα βρίσκομαι δίπλα τους στην διεκδίκηση των αιτημάτων του ιατρικού κλάδου.
Προέρχομαι από μια περιοχή, την Αιτωλοακαρνανία, που αντιμετωπίζει τα ίδια σχεδόν προβλήματα αναφορικά με τις υγειονομικές δομές.

Όπως και στην Ηλεία έτσι και στην Αιτωλοακαρνανία οι τοπικές κοινωνίες ζουν ακριβώς κάτω από τις ίδιες περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Από αυτή την άποψη, λοιπόν, μπορώ να πω ότι έχω τη δυνατότητα να γνωρίζω από πολύ κοντά αυτά τα προβλήματα ως παθών"





COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Αμαλιάδα: Η σημερινή περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη [φωτογραφίες]
Αμαλιάδα: Η σημερινή περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη [φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsKbxX4xNRHaHciJYo0BOefeni_P0bTQfeNDXwar7emU7FU32BwHLHXEb4zKwjHK7tpO93l_8k-UM0hurjFaQIOkC8kqm3YjkhQaZCT2-xTYh5R26fkShJgexdnePm5RI4HbV_rU2rcAg/s640/44944707_109845630012190_7347114212092542976_n.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsKbxX4xNRHaHciJYo0BOefeni_P0bTQfeNDXwar7emU7FU32BwHLHXEb4zKwjHK7tpO93l_8k-UM0hurjFaQIOkC8kqm3YjkhQaZCT2-xTYh5R26fkShJgexdnePm5RI4HbV_rU2rcAg/s72-c/44944707_109845630012190_7347114212092542976_n.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2018/11/blog-post_737.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/11/blog-post_737.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy