-->

Βικτώρια Καρύδα: To σκοτεινό παρελθόν του συζύγου της που εκτέλεσαν εν ψυχρώ

Θα μπορούσε να είναι ένα συνηθισμένο απόγευμα Τετάρτης για την οικογένεια του Γιάννη Μακρή και της Βικτώριας Καρύδα. Όμως δεν ήταν. Η σύ...


Θα μπορούσε να είναι ένα συνηθισμένο απόγευμα Τετάρτης για την οικογένεια του Γιάννη Μακρή και της Βικτώριας Καρύδα. Όμως δεν ήταν. Η σύζυγος του επιχειρηματία, που οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθούν καθημερινά στην εκπομπή My Style Rocks, βρισκόταν στο Fashion Show της Kathy Heyndels, στο πλαίσιο του Athens Xclusive Designers Week.

Περίπου την ίδια ώρα, λίγο μετά τις 20.00, ο ιδιοκτήτης εταιρείας security Γιάννης Μακρής έβγαινε από το σπίτι του, στο Πανόραμα της Βούλας, για να πάει στα εγκαίνια της νέας εταιρείας φύλαξης και καθαρισμού κτιρίων την οποία είχε ανοίξει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ τα δύο παιδιά της οικογένειας ήταν μέσα στο σπίτι.

Όταν ο 46χρονος επιχειρηματίας μπήκε στο αυτοκίνητό του, που το είχε σταθμευμένο στο δρόμο και όχι στο γκαράζ, μια μηχανή μεγάλου κυβισμού πλησίασε και ο συνεπιβάτης άρχισε να πυροβολεί τον ανυποψίαστο Μακρή. Τρεις σφαίρες από το εννιάρι πιστόλι βρήκαν την ωμοπλάτη, το θώρακα και την κοιλιά του θύματος, ο οποίος βγήκε από το αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να ξεφύγει, αλλά δέχτηκε άλλη μια σφαίρα στην ωμοπλάτη, τη χαριστική βολή.

Είκοσι χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο της δολοφονίας, στο Upper Ηouse του City Link, η Βικτώρια Καρύδα έκανε το catwalk, όταν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένας γυμνασμένος άντρας τής ψιθύρισε κάτι και την οδήγησε έξω από το χώρο, όπου της ανακοίνωσε τα νέα για την επίθεση.


Αμέσως μετά επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και μαζί με το συνεργάτη της κατευθύνθηκαν αρχικά προς τη Γλυφάδα, στο σπίτι των πεθερικών της. Εκεί βρίσκονται τα δύο της παιδιά –που δεν είδαν ή δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό– και η πεθερά της. Ο πατέρας του Μακρή έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος, όπου οι αστυνομικοί τού ανακοίνωσαν το θλιβερό γεγονός ότι ο γιος του είχε υποκύψει στα τραύματά του.

Η αστυνομία πήρε κατάθεση από τη σύζυγο του επιχειρηματία για να εξακριβώσει αν είχε προσωπικές ή άλλου είδους διαφορές, αλλά και από τους περίοικους που είχαν ακούσει τους πυροβολισμούς και τη μηχανή να αναπτύσσει ταχύτητα και να εξαφανίζεται. Περισσότερα στοιχεία αναμένονται από την εξέταση του υλικού των καμερών ασφαλείας που είναι εγκατεστημένα σχεδόν σε κάθε σπίτι της οδού. Με τον τρόπο αυτό θα εξακριβωθεί η διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες της δολοφονίας.


Το παρελθόν του «Αυστραλού»

Ο Γιάννης Μακρής είχε απασχολήσει την αυστραλιανή αστυνομία, καθώς φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών το 2005, αλλά και άλλες ποινικές υποθέσεις. Με το που έσκασε η είδηση, τα αυστραλιανά media έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον κάνοντας εκτενή αφιερώματα στον Ελληνοαυστραλό, τον οποίο γνώριζαν και από τη σχέση του με τη Roxy Jacenko, γνωστή socialite στην Αυστραλία και PR νυχτερινών μαγαζιών.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται, η σχέση αυτή τερμάτισε άδοξα όταν ο Μακρής μπήκε φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών το 2005. Ο «Αυστραλός» ήταν επίσης συνιδιοκτήτης ενός club –μαζί με τον John Ibrahim– στο Σίντνεϊ μέχρι το 2007, οπότε και έκλεισε. Αργότερα κατηγορήθηκε από την οικογένεια Ibrahim για την απόπειρα δολοφονίας του αδελφού του πρώην συνεταίρου του, Fadi, ο οποίος δέχτηκε πέντε σφαίρες.

Ο Μακρής με τη σειρά του κατηγόρησε τα αδέλφια Fadi και Michael Ibrahim πως σχεδίασαν να τον σκοτώσουν για να πάρουν εκδίκηση για την απόπειρα δολοφονίας του αδελφού τους. Μάλιστα, όταν το 2010 ο Μακρής και μέλη της αντίπαλης οικογένειας βρέθηκαν να κάθονται στο VIP lounge γνωστού club της Μυκόνου, ο καβγάς που ξέσπασε μεταξύ τους ήταν επικός.

To 2011 ο πατέρας του Γιάννη, Στέλιος –Αιγυπτιώτης Έλληνας που δούλευε ως τραγουδιστής στο Σίντνεϊ–, είχε κατηγορηθεί για κατοχή ελαίου αμφεταμίνης από το οποίο θα μπορούσε να παραχθεί η ναρκωτική ουσία ICE, αξίας 13 εκατ. δολαρίων. Στη δίκη που ακολούθησε ο άλλος γιος του, Αλέξανδρος, δήλωσε ότι είχε παραπλανήσει τον πατέρα του και πως η ποσότητα αυτή ανήκε σε εκείνον.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι αυστραλιανές Αρχές είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον Μακρή με την κατηγορία της φυγοδικίας, αφού είχε συλληφθεί με δίπλωμα που είχε λήξει, ωστόσο απέφευγε να εμφανιστεί στο δικαστήριο. Επίσης, έχουν προβεί σε κατάσχεση ακινήτων της οικογενείας μέχρι να αποδείξουν τις πηγές του πλουτισμού της οικογενείας.


Ο γάμος τους

Η Βικτώρια Καρύδα έχει γεννηθεί στην Ουκρανία και ήρθε οικογενειακώς στην Ελλάδα το 2001. Έχει πάρει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς, ενώ έχει κερδίσει τους τίτλους Μις Τουρισμός 2003, Β’ Παγκόσμιος Τουρισμός 2003 και Top Model International. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στη Μύκονο. Ακολούθησε ο θρησκευτικός, στο ίδιο νησί το 2016, στο εκκλησάκι του Santa Marina.

Την ώρα του πάρτι ακούστηκε το τραγούδι «Σύνορα», το οποίο τραγουδούσε η ίδια η Βικτώρια ειδικά για εκείνον. «Στον άντρα μου άρεσε πολύ αυτό το κομμάτι. Το είχε τραγουδήσει ο Κώστας Μαρτάκης το 2016 στα Madwalk και σκέφτηκα να του το τραγουδήσω» διηγήθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο My Style Rock, φορώντας μάλιστα το νυφικό της.

  www.peoplegreece.com

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Βικτώρια Καρύδα: To σκοτεινό παρελθόν του συζύγου της που εκτέλεσαν εν ψυχρώ
Βικτώρια Καρύδα: To σκοτεινό παρελθόν του συζύγου της που εκτέλεσαν εν ψυχρώ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7ZOhqMVfPQtWhQ3veyl9XyY3enzcL2xrNWcB24ywieojnaUTKFu25BURAe8O8JnwlFE0D08kU-ygScQqC1E3lnTv9dNfESznXcy2GyGJ21bztWCXVZBM20cPLsotx1zyVd9tTyOVApWY/s640/karida-people-282-4-768x529.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7ZOhqMVfPQtWhQ3veyl9XyY3enzcL2xrNWcB24ywieojnaUTKFu25BURAe8O8JnwlFE0D08kU-ygScQqC1E3lnTv9dNfESznXcy2GyGJ21bztWCXVZBM20cPLsotx1zyVd9tTyOVApWY/s72-c/karida-people-282-4-768x529.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2018/11/to.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/11/to.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy