-->

15 μυστικά ομορφιάς για το χειμώνα

Σας παρουσιάζουμε τα μυστικά ομορφιάς με τα οποίους θα μπορέσετε να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο, τα μαλλιά σας απαλά και το σώμ...


Σας παρουσιάζουμε τα μυστικά ομορφιάς με τα οποίους θα μπορέσετε να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο, τα μαλλιά σας απαλά και το σώμα σας σε φόρμα. Κυρίες μου, ήρθε η ώρα να ανασκουμπωθούμε γιατί ο χειμώνας έφτασε.


Ενυδατωθειτε

Περιορίζοντας τα ζεστά ντους στα 10 λεπτά τη φορά το χειμώνα βοηθάτε το δέρμα σας να διατηρήσει την υγρασία που του είναι απαραίτητη για να είναι απαλό και ελαστικό. Χρησιμοποιήστε πλούσιες κρέμες σώματος και κοντίσιονερ για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σας από την υγρασία.


Προστατευστε τα ματια σας

Τα φυσικά δάκρυα και τα καλά γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα τώρα το χειμώνα. Με τα φυσικά δάκρυα θα προστατεύσετε τα μάτια σας από τη ξηρασία που προκαλεί ο αέρας και οι χαμηλές θερμοκρασίες και τα γυαλιά θα σας βοηθήσουν να τα ξεκουράσετε τις μέρες με έντονη ηλιοφάνεια.


Προστατευστε τα χερια σας

Εφαρμόστε μια παχιά στρώση κρέμας χεριών κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας. Μην ξεχνάτε επίσης να φοράτε πλαστικά γάντια όταν πλένετε τα πιάτα γιατί το ζεστό νερό αφυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα των χεριών σας.


Φροντιστε τα νυχια σας

Η λανολίνη που αποτελεί από τα βασικά συστατικά σε πολλές λοσιόν και κρέμες θα βοηθήσει τα νύχια σας να παραμείνουν γερά και να μην σπάνε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε λανολίνη, καταναλώστε τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Β7 η οποία σας προσφέρει λιπαρά οξέα.


Τα κρυα ποδια είναι προτιμοτερα απο τις σκασμενες φτερνες

Οι ελαφρόπετρες και οι ειδικές λοσιόν που είναι εμπλουτισμένες με γαλακτικό οξύ είναι ιδανικές για τις σκασμένες φτέρνες. Κάντε απολέπιση και απλώστε κρέμα όσο πιο συχνά μπορείτε και κοιμηθείτε με τις κάλτσες. Με αυτό τον τρόπο τα πόδια σας θα απορροφήσουν περισσότερη κρέμα και θα παραμείνουν απαλά.


Οι αγκωνες και τα γονατα

Υπάρχουν κάποια σημεία του σώματός μας που συνήθως τα αμελούμε και ξηραίνονται αποκτώντας ένα βαθύτερο χρώμα στα σημεία αυτά. Χρησιμοποιώντας τις ειδικές κρέμες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα σημεία αυτά τα βοηθούμε να αποκτήσουν πάλι ελαστικότητα και να παραμένουν ενυδατωμένα. Οι κρέμες αυτές περιέχουν συνήθως στερόλες από σόγια και έλαιο από ηλιόσπορους και είναι ιδανικές για τα ιδιαίτερα ξηρά σημεία του σώματος.


Συμβουλες για τα χειλη

Εάν τα χείλη σας είναι σκασμένα και έχουν ξεφλουδίσει, κάντε μια ελαφριά απολέπιση με μια καθαρή οδοντόβουρτσα, ή ελαιόλαδο και ζάχαρη. Εάν τα χείλη σας είναι πολύ ξερά η ιδανική λύση είναι το μέλι. Απλώστε το και αφήστε το για 15 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε το απαλά με βαμβάκι ποτισμένο με χλιαρό νερό.


Το μεικ απ του χειμωνα

Το χειμώνα είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε κρεμώδη καθαριστικά ή σε μορφή τζελ. Εάν είναι απαραίτητο να βάλετε μέικ απ αναμίξτε λίγο foundation με ενυδατική κρέμα μετά την αντιηλιακή σας (ναι, η αντιηλιακή είναι απαραίτητη και το χειμώνα). Φορέστε ένα ενυδατικό λιπ γκλος και κρατείστε τα χείλη σας λαμπερά και ενυδατωμένα. Και τέλος συμπληρώστε την εμφάνισή σας με ένα αδιάβροχο eye-liner; καθώς ο δυνατός αέρας μπορεί να κάνει τα μάτια σας να δακρύζουν.


Τοποθετηστε ενα υγραντηρα στο δωματιο σας

Το δέρμα μας έχει ανάγκη από τουλάχιστον 30% υγρασία για να φαίνεται λαμπερό και απαλό και ο αέρας συνήθως μέσα στο σπίτι είναι ξερός το χειμώνα. Ένας καλός υγραντήρας είναι απαραίτητος για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σας και να διατηρείται απαλό το δέρμα σας.

Η βιταμινη C

Καταναλώνοντας βιταμίνη C από τα εσπεριδοειδή και τα λαχανικά αυξάνονται τα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα σας. Το κολλαγόνο είναι η σημαντικότερη πρωτεϊνη που υπάρχει στο σώμα μας, και χάρη σε αυτή το δέρμα μας διατηρείται απαλό και σφιχτό.


Αγαπηστε οτιδηποτε βιολογικο

Το οινόπνευμα και το λαυρυλοθειικό νάτριο είναι δύο συστατικά που περιέχονται σε πολλά καλλυντικά και μπορεί να αφυδατώσουν το δέρμα σας. Προτιμήστε προϊόντα χωρίς χημικά πρόσθετα. Επίσης αποφύγετε να καταναλώνετε οποιαδήποτε μορφή αλκοόλ το χειμώνα και προτιμήστε το τσάι και τα βότανα.


Σωστη διατροφη

Τα αντιοξειδωτικά που εμποδίζουν την καταστροφή των κυττάρων σας βρίσκονται στα φρούτα και στα λαχανικά όπως τα ρόδια και οι γλυκοπατάτες. Το ωμό λάχανο περιέχει βιταμίνες Α, C και Κ, έχει λίγες θερμίδες και εμποδίζει την απώλεια οστικής μάζας. Για τους κρεατοφάγους, ο τόνος, ο σολομός και το άπαχο μοσχάρι είναι καλές πηγές ωμέγα-3 λιπαρών, σιδήρου και πρωτεϊνών.


Ακραιες θερμοκρασιες

Πριν ανάψετε το καλοριφέρ ή πριν τρέξετε στο τζάκι περιμένετε λίγο να προσαρμοστεί το σώμα σας στη θερμοκρασία του σπιτιού μετά από μια βόλτα στο κρύο. Οι απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας επιβαρύνουν σημαντικά το δέρμα σας.


Τα απαραίτητα αξεσουαρ

Προμηθευθείτε ένα καλό ζευγάρι βαμβακερά γάντια για να μην ξεραίνονται τα χέρια σας από το κρύο. Φορέστε ένα κομψό κασκόλ για να προστατεύεστε από τον δυνατό αέρα, ένα χαρούμενο σκουφί για τα μαλλιά σας και μπότες, κι είστε έτοιμη να κατακτήσετε τον κόσμο.


Ο υπνος σας ομορφαινει

Οι οκτώ ώρες ύπνου θεωρούνται ιδανικές για όλες τις εποχές του χρόνου. Διατηρώντας ένα σταθερό ωράριο ύπνου βοηθάτε το σώμα σας να διατηρήσει το ιδανικό του βάρος, αποφεύγετε τους μαύρους κύκλους και πάνω από όλα χτίζετε ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα.

  www.msn.com

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : 15 μυστικά ομορφιάς για το χειμώνα
15 μυστικά ομορφιάς για το χειμώνα
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghzvcNVDpY-3dfX3CqJE_tfxgdems3rO5srHll5M0BhqfhEqkKtEA_G5uIWxSarcOSqgaOMXVi_dKAZS9nqi_95od57jZ8qdSL2zPf6KZNPj9F_et5F5I4LlqAY80Zxz3uAHiXIjGjiYY/s640/AAefOGP.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghzvcNVDpY-3dfX3CqJE_tfxgdems3rO5srHll5M0BhqfhEqkKtEA_G5uIWxSarcOSqgaOMXVi_dKAZS9nqi_95od57jZ8qdSL2zPf6KZNPj9F_et5F5I4LlqAY80Zxz3uAHiXIjGjiYY/s72-c/AAefOGP.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2018/12/15.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/12/15.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy