Ερμού 16, Αμαλιάδα, Τηλέφωνο: 26220 27473

Τα 7 κλειδιά αφύπνισης της ψυχής!!!

Η ψυχή αποτελεί μέρος μιας διαδικασίας αλχημείας ώστε να μας επιτρέψει να δούμε τον εαυτό μας ως διευρυμένο ον με απεριόριστη δύναμη. ...


Η ψυχή αποτελεί μέρος μιας διαδικασίας αλχημείας ώστε να μας επιτρέψει να δούμε τον εαυτό μας ως διευρυμένο ον με απεριόριστη δύναμη.

Στο νου μας, φυτεύουμε σπόρους για τη δημιουργία του μέλλοντός μας ώστε να φυτρώσουν από την τέταρτη διάσταση του αγνώστου στην τρισδιάστατη υλική πραγματικότητα. Ακολουθούν μερικές βασικές έννοιες που θα σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς και να ανοιχτείτε στον μαγικό κόσμο των δυνατοτήτων που ξεκινά με ένα συναίσθημα, μια σκέψη, μια πρόθεση – ανοίγοντας μια πύλη προς τις δημιουργικές δυνατότητες του σύμπαντος.

Η αποδοχή των προσωπικών τραγωδιών είναι απελευθερωτική 

Τα βάσανα αποτελούν μέρος των εμπειριών της ζωής. Τότε είναι που μαθαίνουμε τα περισσότερα πράγματα. Οι καταστάσεις που θεωρούμε δύσκολες είναι συχνά οδυνηρές λόγω της μη αποδοχής ή της αντίστασης. Μόλις αποδεχθούμε και ενσωματώσουμε τις εμπειρίες, η ενέργεια μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερα στο σώμα μας από το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος προς την καρδιά και το κεφάλι, διαλύοντας τον πόνο. Τα μεγαλύτερα βάσανα συμβαίνουν όχι από τα γεγονότα αυτά καθαυτά αλλά από τα συναισθήματά μας σχετικά με το τι συνέβη και τη μη αποδοχή αυτών των γεγονότων.

Η αποδοχή φέρνει θεραπεία. 

Η μη αποδοχή και η καταπίεση φέρνουν πόνο. Η αποδοχή φέρνει μετουσίωση μέσω της θηλυκής αρχής της παράδοσης. Η παράδοση είναι η απόλυτη ελευθερία η οποία υποκινεί μια διαδικασία εσωτερικής αλχημείας, μέσω της οποίας η εσωτερική αλλαγή καθίσταται δυνατή. Σε επίπεδο ψυχής, επιλέγουμε τις εμπειρίες μας κι έτσι δημιουργούμε την πραγματικότητά μας Είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, σε κάποιο επίπεδο ψυχής, έχουμε επιλέξει τα πάντα. Γι΄ αυτό, δεν είναι ακριβές ούτε βοηθά το να βλέπουμε κάποιον σας θύμα κάποιου άλλου ή των καταστάσεων. Ουσιαστικά αυτή η εικόνα δεν είναι ποτέ ακριβής. Όταν βλέπουμε τον εαυτό μας έτσι, διαιωνίζουμε αυτό το κάρμα.

Η ελεύθερη βούληση είναι η δύναμή μας να επιλέγουμε πώς θα αντιδράσουμε Αυτά που μας συμβαίνουν ακολουθούν τις επιλογές που κάνουμε. Είναι καθήκον μας λοιπόν να αντιδρούμε σε αυτές τις εμπειρίες με επίγνωση. Αυτή είναι η ελεύθερη βούλησή μας. Όλες οι εμπειρίες περιέχουν έναν πυρήνα σοφίας και διδαχής και αυτό σημαίνει πως όλες τους μπορούν να ερμηνευθούν ως εμπειρίες εκμάθησης.

Η συγχώρηση μάς απελευθερώνει από τα βάσανα 

Το να κρατάμε κακίες και να έχουμε αρνητικά συναισθήματα για τους άλλους μπορεί να μας φυλακίσουν. Γινόμαστε θύματα των δεινών μας και όχι θύματα των ανθρώπων που υποτίθεται πως μας έχουν πληγώσει. Κάνουμε εμείς περισσότερο κακό στον εαυτό μας, λόγω της αρνητικότητάς μας απέναντι σε μια κατάσταση, παρά οι άλλοι σε εμάς.

Η συγχώρηση απελευθερώνει τους άλλους από την εσωτερική μας εμπειρία, κάτι που αποτελεί καταλύτη ώστε να ζήσουμε μια ελεύθερη ζωή. Η συγχώρηση μας απελευθερώνει από την ομηρία των ευθυνών, της ντροπής και των ενοχών. Η συγχώρηση ανοίγει μια πύλη προς την απελευθέρωση της αρνητικότητας και αντικαθιστά αυτές τις ιδιότητες στην πραγματικότητά μας με θετικά συναισθήματα αγάπης και γαλήνης.

Όλοι αποτελούμε πτυχές της Θεϊκής συνειδητότητας 

Όλοι αποτελούμε κομμάτια του Θεού και η συνειδητότητά μας είναι μια πτυχή της Θεϊκής συνειδητότητας. Ως υλοποίηση του Θεού, όλοι είμαστε Θεϊκά όντα. Ο καθένας από εμάς έρχεται με μια μοναδική ουσία, μια μοναδική οπτική του κόσμου, μια μοναδική «αλήθεια» η οποία προστίθεται σε όλες τις άλλες.

Η γνώση του κάθε ανθρώπου βασίζεται στις μοναδικές του πεποιθήσεις, εμπειρίες και μόρφωση. Το πώς συμπεριφερόμαστε έχει αντίκτυπο στους άλλους και στο περιβάλλον, σε ενεργειακό, κοσμικό και φυσικό επίπεδο. Η πραγματικότητα λειτουργεί σε επίπεδα συνειδητότητας, δημιουργημένα από τις σκέψεις μας. Τίποτα δεν μπορεί να δημιουργηθεί προτού υπάρξει ως σκέψη.

Η μεγαλύτερη δύναμή μας είναι στο τώρα 

Εξελισσόμαστε συνεχώς καθώς συνεχίζουμε να διευρύνουμε τη γνώση μας. Είμαστε γεννημένοι να εξελισσόμαστε σε επίγνωση – είναι στη φύση μας. Τα παρελθόν και το μέλλον αλλάζουν συνεχώς μέσω της επίγνωσής μας. Γι΄ αυτό, η αλλαγή οπτικής σχετικά με το παρελθόν, το αλλάζει. Η αλλαγή της ερμηνείας του παρόντος αλλάζει το μέλλον. Η μεγαλύτερη δύναμή μας βρίσκεται στη στιγμή της επιλογής – στη στιγμή του τώρα.

Η ευτυχία είναι το δώρο της ψυχής 

Το καθαρό απέραντο πνεύμα – καθαρή ενέργεια του υψηλότερου επιπέδου – δεν βρίσκεται απλά στα βιβλία ή στις κριτικές μελέτες. Αυτές οι ουσίες – ευτυχία, ανιδιοτελής αγάπη, αποδοχή, καλοσύνη και συμπόνια – βρίσκονται ανάμεσά μας. Αυτές είναι οι ιδιότητες της ψυχής. Η ευτυχία της καρδιάς και της ψυχής είναι μια ιδιότητα που αναδύει την υψηλότερη δόνηση του πνεύματος. Η ευτυχία είναι αυτή που φέρνει θαύματα στη ζωή μας.

Συγγραφέας: David G. Arenson (φυσιοπαθητικός, ειδικός εκγυμναστής, http://www.mindbodygreen.com) Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός – healinghome.gr

 ΠΗΓΗ: www.awakengr.com

www.newsitamea.gr

COMMENTS

Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Ασκηση Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ βιβλία/περιοδικά ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μπακέλλας Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολεμικές Τέχνες Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ραμμος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Τα 7 κλειδιά αφύπνισης της ψυχής!!!
Τα 7 κλειδιά αφύπνισης της ψυχής!!!
https://1.bp.blogspot.com/-9bVRP2NCUnw/XAhDfmjCt6I/AAAAAAADNEo/b4ohMrlgB8cXQHok41dRfa7sDN8XxsR8QCLcBGAs/s640/ft3f.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-9bVRP2NCUnw/XAhDfmjCt6I/AAAAAAADNEo/b4ohMrlgB8cXQHok41dRfa7sDN8XxsR8QCLcBGAs/s72-c/ft3f.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2018/12/7.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/12/7.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy