Αμαλιάδα: Το μεγάλο κοντσέρτο του διεθνούς φήμης τενόρου και τρομπετίστα Ευάγγελου Γιαμούρη

Το ερχόμενο Σάββατο το μεγάλο κοντσέρτο του Διεθνούς φήμης τενόρου και τρομπετίστα Ευάγγελου Γιαμούρη, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ήλιδας μ...


Το ερχόμενο Σάββατο το μεγάλο κοντσέρτο του Διεθνούς φήμης τενόρου και τρομπετίστα Ευάγγελου Γιαμούρη, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ήλιδας με είσοδο ελεύθερη για το κοινό 

Συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Ήλιδας για την εκδήλωση 

Μία ακόμα μεγάλη μουσική εκδήλωση θα φιλοξενηθεί από τον Δήμο Ήλιδας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο νέο Πολυχώρο Πολιτισμού της Αμαλιάδας. Πρόκειται για το κοντσέρτο του Διεθνούς φήμης τενόρου και τρομπετίστα κ. Ευάγγελου Γιαμούρη, υμνωδία στην Αγάπη και τον Έρωτα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20:00.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος: «Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις του χριστουγεννιάτικου χωριού “5ο Αγάπης Δένδρον” έχουν και φέτος μεγάλη απήχηση και επιτυχία, κάτι που μας κάνει πάρα ιδιαίτερα χαρούμενους. Οι φετινές εκδηλώσεις χάρισαν ευχάριστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι στηρίχθηκαν αποκλειστικά και μόνο από εθελοντές και σωματεία της περιοχής μας, τα μέλη των οποίων ευχαριστούμε».

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στο μέγεθος του καλλιτέχνη, αλλά και στις συντονισμένες προσπάθειες που γίνονται για αξιοποίηση και ορθή χρήση του νέου Πολυχώρου. «Με τη μοναδική φωνή του και το δικό του μουσικό στυλ θα μας δώσει άλλη διάσταση σε γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που από μικρή ηλικία άρχισε να μελετά μουσική και να διδάσκεται τρομπέτα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Ωδείο Αθηνών όπου και αρίστευσε. Ταξίδεψε σε διάφορα μέρη του κόσμου, συμμετείχε σε τοπικά μουσικά σχήματα και δεν δίστασε να μετοικήσει στην Νέα Υόρκη και μέσα από μια ποικιλία μουσικών γνώσεων και εμπειριών να διαμορφώσει το δικό του μουσικό στυλ.

Σήμερα ζει στην Νέα Υόρκη και κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις στην Ευρώπη και την Αμερική με επαινετικές κριτικές. Η εκδήλωση αποτελεί ένα δώρο πολιτισμού για όλους τους πολίτες της περιοχής μας και το κοινό ολόκληρης της Ηλείας», επεσήμανε με νόημα.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Ήλιδας ευχαρίστησε τους δύο χορηγούς που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση, οι οποίοι αν και τη στηρίζουν οικονομικά δεν επιθυμούν να γίνει γνωστό το όνομά τους. «Χωρίς τη βοήθεια χορηγών δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση εκδηλώσεων στο νέο Πολυχώρο, αφού για την επόμενη πενταετία δεν υπάρχει η δυνατότητα εισιτηρίου», επεσήμανε ο κύριος Χριστοδουλόπουλος.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα υπάρχει και γιγαντοοθόνη στο φουαγιέ του Πολυχώρου, όπου θα αναμεταδίδεται το κονσέρτο για όσους συμπολίτες μας δεν θα μπορέσουν να βρίσκονται εντός αμφιθεάτρου, αφού μπορεί η είσοδος να είναι ελεύθερη, αλλά θα τηρηθεί αυστηρά κατά την προσέλευση σειρά προτεραιότητας.

Στη συνέντευξη συμμετείχε και η σύμβουλος πολιτισμούς του Δημάρχου Ήλιδας κα Ξένια Σαφαρή.ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ 

"Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις του χριστουγεννιάτικου χωριού, το 5ο Αγάπης Δένδρον, έχει μεγάλη απήχηση κι επιτυχία κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

Οι φετινές εκδηλώσεις, όπως όλοι είδαν στη πλατεία, χάρισαν ευχάριστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους. Δίνεται η δυνατότητα σε όλους να μπορέσουν να χαρούν αυτές τις ημέρες έχοντας τη δυνατότητα να απολαύσουν διάφορα που σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να πάνε σε άλλη πόλη για να δουν κάποιες εκδηλώσεις.

Κατά αυτό τον τρόπο μπορέσαμε, τα τελευταία 5 χρόνια, να γιορτάζουμε όλοι μαζί, έχοντας τη δυνατότητα της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ μας. Και τα μικρότερα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παίξουν στα παιχνίδια που υπάρχουν στη πλατεία.

Μέσα σε αυτές τις εκδηλώσεις, έχουμε και διάφορες πολιτιστικές που για πρώτη φορά φέτος γίνονται, εκτός από την πλατεία, και στον Πολυχώρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, αυτό το στολίδι που όλοι μας καμαρώνουμε. 

Μέσα στις εκδηλώσεις που θα γίνουν εντάσσεται και αυτή στις 29 Δεκεμβρίου, στις 20.00, με έναν διεθνούς φήμης τενόρο, τρομπετίστα, τον Ευάγγελο Γιαμούρη. Σ' ένα μοναδικό κονσέρτο για την αγάπη και τον έρωτα, θα μας ταξιδέψει με τραγούδια αυτού του είδους και στυλ. Καλώ όλους να παρευρεθούν διότι θα είναι μία εκδήλωση μοναδική στο είδος της.

Η αίθουσα του Πολυχώρου όχι απλώς πρέπει να γεμίσει, όπως και στις άλλες μας εκδηλώσεις με αυτή την εκδήλωση, αλλά να κατακλυστεί. Στο φουαγιέ θα έχουμε μια γιγαντοοθόνη για να μπορέσουν, εφόσον γεμίσει η αίθουσα, και ο υπόλοιπος κόσμος να απολαμβάνει τον μεγάλο τενόρο.

Ο κος Γιαμούρης βρέθηκε στην περιοχή μας κι εμείς εκμεταλλευόμενοι αυτό το γεγονός ήρθαμε σε επαφή μ' έναν καλό του φίλο από τον Πύργο, ο οποίος βοηθά και χρηματικά την εκδήλωση όπως κι ένας άλλος ακόμα που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Οι εκδηλώσεις που γίνονται στον Πολυχώρο είναι δωρεάν και ο κόσμος μπορεί να απολαμβάνει, με ελεύθερη είσοδο όλες τις εκδηλώσεις. Άλλωστε, για μια 5ετία δεν μπορούμε να βάζουμε είσοδο. Ελεύθερη, λοιπόν η είσοδος για όλους. Όμως επειδή πιστεύουμε ότι θα υπάρξει πολύ κόσμος υπάρχει σειρά προτεραιότητας, δηλαδή όποιος πάει πρώτος θα έχει και θέση.

Να ευχαριστήσω τους εθελοντές οι οποίοι σε όλες τις εκδηλώσεις συνδράμουν με την αγάπη τους και την βοήθειά τους για να έχουμε εκδηλώσεις αντάξιες του είδους τους, να ευχαριστήσω του χορηγούς μας, τους υπαλλήλους του δήμου και τους συνεργάτες μου που νυχθημερόν κοπιάζουν για να μπορέσουμε να χαρίζουμε στον κόσμο, ειδικά αυτές τις εορταστικές ημέρες, λίγη διασκέδαση.

Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και όλοι να παρευρεθούν στις 29 του μηνός να απολαύσουν τον διεθνούς φήμης τενόρο και τρομπετίστα Ευάγγελό Γιαμούρη".


COMMENTS

.
Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ Βιολέτης ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εκδήλωση ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Πύργος Ρεπορτάζ Σημεία πώλησης Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Αμαλιάδα: Το μεγάλο κοντσέρτο του διεθνούς φήμης τενόρου και τρομπετίστα Ευάγγελου Γιαμούρη
Αμαλιάδα: Το μεγάλο κοντσέρτο του διεθνούς φήμης τενόρου και τρομπετίστα Ευάγγελου Γιαμούρη
https://4.bp.blogspot.com/-JRMGNonk7yY/XCTYB-7zxdI/AAAAAAADP4I/ocZ8cJcMlGEl4xfBXflJgRBoeaq5W3zeQCLcBGAs/s640/IMG_3545.JPG
https://4.bp.blogspot.com/-JRMGNonk7yY/XCTYB-7zxdI/AAAAAAADP4I/ocZ8cJcMlGEl4xfBXflJgRBoeaq5W3zeQCLcBGAs/s72-c/IMG_3545.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2018/12/blog-post_124.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/12/blog-post_124.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy