-->

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ: Η άποψη μας για το λιμάνι Ιωάννη Λάτση και η σύνδεση του θέματος με την προσπάθεια Ισλαμοποίησης Ελλάδας και Ευρώπης

Κυρίες και κύριοι, (γιατί τα φύλα είναι 2, άντρας και γυναίκα και όχι 1002 όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι σύγχρονοι μπουρδολόγοι-διεθ...


Κυρίες και κύριοι, (γιατί τα φύλα είναι 2, άντρας και γυναίκα και όχι 1002 όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι σύγχρονοι μπουρδολόγοι-διεθνιστές).

Ξεκινάω με μια γενική επισήμανση, για να μην υπάρχουν μπερδέματα-παρανοήσεις και εσκεμμένες μεταφορές λέξεων ή προθέσεων σε διάφορα ΜΜΕ. Άλλωστε υπάρχουν ΜΜΕ που εδώ και 4 χρόνια αγνοούν επιδεικτικά την παράταξή μας ή την λοιδορούν συνεχώς με ψέμματα και συκοφαντίες. Φυσικά οι εν λόγω είναι δημοσιογράφοι μόνο σε <> και μόνο το γέλιο μας προκαλούν.

Στις εποχές που ζούμε, το συντριπτικό ποσοστό του πολιτικού προσωπικού στην Ελλάδα, αλλά και αρκετοί στην Ε.Ε., έχουν υποκύψει άμεσα ή έμμεσα στα κελεύσματα της Ν.Τ.Π. και του βασικού της (ή εμφανή εάν προτιμάτε) χρηματοδότη george soros. Ευτυχώς ένα τεράστιο, σε δυναμική κίνημα πολιτικών που πιστεύουν στα Έθνη και στις Πατρίδες ήδη σαρώνει τον πλανήτη και θα συντρίψει το ψέμα των open society (ανοιχτή κοινωνία και τρίχες κατσαρές).

Όποια δομή κλείνει [λιμάνι (το δικό μας θέμα), στρατόπεδο (πάντα επίκαιρη και επίφοβη η ΣΕΤΤΗΛ), ξενοδοχείο (θυμηθείτε το αυτό), εργοστάσια (ήδη κάποιοι κάνουν πισώπλατα δουλειές για αυτά στη περιοχή μας)] αμέσως ή σχεδόν αμέσως μετατρέπεται σε hot-spot.

H συνέχεια και η κατάληξη είναι γνωστή:

α) Άμεση υποβάθμιση της χώρας-περιοχής και των μόνιμα και νόμιμα κατοίκων της, σε καθημερινότητα (ραγδαία αύξηση εγκληματικότητας, δυσκολία ακόμα και στη μετακίνηση), θρησκεία, ήθη, έθιμα κλπ επιπτώσεις.

β)Παράλληλα το χρήμα ρέει άφθονο σε ΜΚΟ-ΚΟΙΝΣΕΠ, τοπικούς και εισαγόμενους <αλληλέγγυους a la cart> <ευαισθητούληδες a la cart> και λοιπούς περίεργους τύπους που έμμεσα ή άμεσα, εν γνώση τους ή από βλακεία τους, βοηθούν το μεγάλο αφεντικό (Ν.Τ.Π.-George soros).

Όλοι αυτοί αφού υποβάλλουν τα σέβη τους, με το αζημίωτο φυσικά, ενεργοποιούν το δόγμα του Ριχάρδου Κούντενχωβ-Καλλέργη και πανηγυρίζουν για την υπογραφή στο Μαρακές του μεγαλύτερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, του Παγκόσμιου Σύμφωνου Μετανάστευσης. Ένα (δήθεν) προαιρετικό σύμφωνο, που εκτός όλων των άλλων είναι και η τελική αστυνομία σκέψης και έκφρασης του ελεύθερου λόγου όπως τον ξέρουμε.

Μια Παγκόσμια νεοταξική φυλακή ιδεών (και όχι μόνο) σε όσους δεν υποτάσσονται στους διεθνιστές και στους κατά τόπους πραιτωριανούς τους. Όλα αυτά με την υπογραφή Τσίπρα, με τη σύμφωνη γνώμη Μητσοτάκη και φυσικά τη σιωπηρή συναίνεση όλων των υπολοίπων μικρο-μεσαίων κομμάτων.

Άραγε ποιόν από εσάς ρώτησαν που θα σας φέρουν 20-25 εκατομμύρια (τόσους προβλέπει η συμφωνία) Ασιάτες και Αφρικανούς στην Ελλάδα και κατευθείαν θα γίνουμε μια μικρή μειονότητα μέσα στη γη μας; Ήδη οι μεγαλύτερες χώρες του πλανήτη το έχουν απορρίψει(ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΙΝΔΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) αλλά και δεκάδες άλλες επίσης.

Βλέπετε αυτές δεν έχουν λιγούρια πολιτικούς, που σκέφτονται μόνο τη τσέπη τους, τη καρέκλα τους και τίποτα άλλο. Έχουν εκλεγμένους που πάνω από όλα σκέφτονται το αύριο της Πατρίδα τους και το μέλλον των παιδιών τους.

Το δικό μας τοπικό θέμα δε είναι καθόλου άσχετο με αυτά που σας αναφέρω. Έτσι λοιπόν με φωνή ευθύνης απέναντι στη τοπική κοινωνία, από την οποία εκλεχθήκαμε και στην οποία ΜΟΝΟ απολογούμαστε, δηλώνουμε ότι: Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ΔΕΝ θα αφήσουμε να κλείσει ή να υποβαθμιστεί το λιμάνι μας, το λιμάνι ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ-ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΤΣΗ.

Την ίδια στιγμή άλλα όμορα λιμάνια (Ναύπλιο-Κεφαλλονιά-Πάτρα-Καλαμάτα κλπ) εργάζονται και ξεσκίζουν τις σάρκες μας, εκμεταλλευόμενοι την ΤΕΧΝΗΤΗ διχόνοια που σπέρνουν κάποιοι σε τοπικό επίπεδο. Αντίθετα θα διεκδικήσουμε να γίνουν 100% ότι έργα έχουν ακουστεί ή προαναγγελθεί, από οποιαδήποτε φορέα και εάν είναι δυνατόν να γίνουν άλλα τόσα. Χάσιμο δεν θα έχει κανείς.

Τέλος, δηλώνουμε ξανά και για τελευταία φορά, Αρνούμαστε σθεναρά να γίνουμε, επειδή μερικοί το θέλουν: α) Εισαγγελείς, β) απολογούμενοι, γ) κατηγορούμενοι για θέματα που δημιουργούν ΑΛΛΟΙ, για ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, πολιτικούς ή μη.

Σας επιστρέφουμε λοιπόν

α) την ίντριγκα
β) την καταστροφολογία
γ) τις καφενειακές ταμπέλες που μας κολλάτε (εσείς και τα άμυαλα παπαγαλάκια σας) σε όσους δεν τρώμε το σανό σας
δ) τη μανία καταδίωξης που έχουν μερικοί από εσάς

Και σας απαντούμε ότι θέλουμε :

α) Ανάπτυξη συνολική και όχι πελατειακή
β) Απαλλαγή από τη μιζέρια σας
γ) Συνολική και όχι επιλεκτική νομιμότητα σε όλους και όλα
δ) Πολιτική και πολιτικούς στο Δήμο μας που να κοιτάζει-ζουν το αύριο και όχι να βαλτώνει-νουν αιώνια στο χθες.

Έχουμε τη δική μας Πατριωτική φωνή πέρα από κόμματα και ταμπέλες και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μακάρι με τα ανωτέρω να έβαλα έστω και έναν (1) από εσάς σε σκέψη και προβληματισμούς για το μέλλον τουλάχιστον των παιδιών μας, της Πόλης μας και του λιμανιού μας, αν όχι του Έθνους και της Πατρίδας.

Μακάρι μερικοί από εσάς, τώρα που θα κατακλύσουν τις εκδηλώσεις με πίτες οι πολιτικοί, να τους τρίξετε τα δόντια για το μέλλον των παιδιών μας που διαλύουν, απλά για να γεμίζουν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί. ΝΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ-ΟΧΙ ΣΤΑ HOT-SPOT...

Κανένας από τους άλλους υποψηφίους συνδυασμούς δε το λέει!! Άραγε γιατί; Άραγε ονειρεύονται όλοι την <ανάπτυξη> να έρχεται από τα ευρώ του soros;Θα τα πούμε σύντομα στις εκλογές ,που θα σας βάλουμε όλους να δεσμευτείτε ,ότι δεν θα επιτρέψετε hot-spot στο δήμο μας και τότε θα δούμε πόσοι από εσάς έχουν γεμάτα παντελόνια!!

ΚΑΛΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και η ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ να φύγουν οριστικά από την Πόλη (και από την Ελλάδα) οι καλικάντζαροι με την έλευση του νέου έτους.


COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ: Η άποψη μας για το λιμάνι Ιωάννη Λάτση και η σύνδεση του θέματος με την προσπάθεια Ισλαμοποίησης Ελλάδας και Ευρώπης
ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ: Η άποψη μας για το λιμάνι Ιωάννη Λάτση και η σύνδεση του θέματος με την προσπάθεια Ισλαμοποίησης Ελλάδας και Ευρώπης
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguxoAEPiHwl-AYukliv7KM1WYAU0JYKBug-uVflOP-88-zCAg-1Zf4Ncy4RFIRYlVh5Hth_gRnXCTgEPonTdAmKawgSJu0atzyQVbA6xKNhOw4S9kg2HPxamexBi8J5BRhOf_y5weApjo/s640/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%259A%25CE%259F%25CE%259B%25CE%259F.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguxoAEPiHwl-AYukliv7KM1WYAU0JYKBug-uVflOP-88-zCAg-1Zf4Ncy4RFIRYlVh5Hth_gRnXCTgEPonTdAmKawgSJu0atzyQVbA6xKNhOw4S9kg2HPxamexBi8J5BRhOf_y5weApjo/s72-c/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%259A%25CE%259F%25CE%259B%25CE%259F.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2018/12/blog-post_150.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/12/blog-post_150.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy